Új privát üzeneted érkezett!

pocak!
Bárcsak annyit nőtt volna a hajam...most növeszetni akarom. Már sokat nőtt, de azt várom, hogy végre összefoghassam.
Ellapult köldök: Hogy se mélyedés, de dudor nincs ott...olyan mintha nem lenne köldököd. De nekem "kifordult" szóval nekem dudor van.....Lizyvel is ez volt.

d.dodó

Dodo: nekem meg lyuk van a hasamon, ja amugy akkor jo nagy hulyeseget irtam az elobb :lol: :lol: :lol: :lol:
Megnyugodtal mar egy kicsit?
pocaklako

Edi:
Sajnálom, hogy tegnap este úgy elvoltál kámpicsorodva!
Tuti fütyis! Drukkolok nagyon!!! Főleg, hogy megvan már a febr.27-i UH időpontod! :)
Mi szunyoghálós baldachint az IKEA-ban (1400 Ft körül) vettünk!
Nekünk nem is lesz más az ágyon...levágtam az aljából 50 cm-t...s feldíszítem majd.

zsani78:
Én ajánlom neked, hogy a több oldalnyi fórum-bejegyzés átolvasása kapcsán ne törd a fejed, hogy kinek mit szeretnél írni, hanem nyisd meg a legutolsó oldalt külön ablakban, és egyből tudod írni a hozzászólásodat.
Amikor pedig a végére érsz, egyszerűen elküldheted...
Én így csinálom! :wink:
S ahogy olvastam Barbuss is! :)

Bibar:
Szerintem az alábbi bejegyzésed csak egy részét szántad nekem, remélem! :shock: Tudod én kislányt szeretnék! :lol:
"Emi
nem kellett sokat várnom,viszont amit kijöttem elhivták szülni,na a többiek jól jártak
Embarassed Embarassed Embarassed szabin leszek megint??ne viccelj ne legyél már igy elkeseredve,tudod hogy kisfiú,csak most bénázott a doki,miért nem mész elöbb 4d-re??már ilyenkor is simán látják a kukit ott!!addig sem depiznélSmile) "

Nálam a reggel nem kezdődött valami fényesen, mert már nagyon hiányzott a reggeli pisi, és szinte rohannom kellett.
Nem volt semmi gáz, viszont baloldalt begörcsöltem, ami úgy 5 percig folyamatosan tartott...alig tudtam visszavánszorogni az ágyikómba. Nem tudom mi lehetett, de nagyon gáz volt!
:?:

Üdv Zsuzsi79!

Mercedes:
Nálunk sajna nem jár kajajegy táppénz alatt...

d.dodó:
Sajnálom a mai depit...együtt tudok veled érezni, mert nálunk is szokott menni a számítógépes móka!
:twisted:

Niki:
Nagyon cukik a baldachinos képek!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

Jesszus Edi, ezek nagyon ééééédesek!!Főleg a sárga!!!Újszülött méret vagy miért akarod eladni?Azért egy-két meleg holmitok legyen!!Szerintem.
Dóri én egy gyűrűt kaptam.Megint azt fogok, csak most előre keresgélem milyet is szeretnék. :oops: Most azon agyalunk tesó mit hozzon Rikinek.Most a dömper vagy a hintaló van a palettán.Megnézzük mi fér el a lakásban. :oops: Megjegyzem nem sok minden.
Ja beszéltem a főnöknőmmel, és kiderült, hogy ő meg úgy tudja kapjuk a kajajegyet.Na most legyen okos az ember..... :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja én még mindig nem hallom az Angel Soundsal a picit. Igaz a saját szívemet is csak nagyon halkan.Már azon gondolkodtam ez a kézülék nem valami jó.A mocorgást is csak ritkán érezgetem. Azért ilyenkor mindig jól beparázok. De az van az eszemben ha baj lenne, azt bizony megérezném én is.....De NINCS!!!!!
De jó, hogy Nektek ellapult a köldökötök.Nekem elkezdett kifordulni.Azt pedig annyira utáltam, olyan randa volt. És a nyári ruhákban meg virítani fog!Mondhatom gyönyörű lesz!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Ezen én is gondolkodtam hogy legyen, hogy a tesónak hozzon e valamit...de valahol butaságnak is tartom...honnan hozza magával?? Anya hasából, vagy a "túlvilágból"? Lehet nálunk nem hoz semmit a tesónak.

pocak!
Igen, kicsit megnyugodtam....ittam egy forrócsokit, ettem egy banánt, és fagyit.

email!
Ilyen nekem is szokott lenni...nem nagyon szabad a pisit visszatartani..... meg attól is lehet, hogy hirtelen másztál ki esetleg az ágyból...és ugy huzódik a szalag. Egy-egy hirtelen mozdulat rosszul eshet.

d.dodó

Emi
a második része Edinek szólt,bocsi :oops: :oops: :lol: :lol: szétszórt vagyok :wink: :wink:

Edi,Barbuss,Manorka
tőlem jöhet spontán kávé,de akár ide is eljöhetnétek hozzám ugy spontánul :lol: :lol: :lol: na mit szóltok??spontán süti is lehet :lol: :lol: és gyerekek elersztve,mi dumcsizva :lol: :lol: ez perzse másra is vonatkozik aki a közelben van és szeretne :lol: :lol: labda feldobva :lol: :lol:

Edi
ezek a rucik tényleg kicsit melegnek tünnek nyárra :wink: :wink: :wink:

Emi
jaj de rossz reggeled lehetett,nekem is volt már ilyen,én a belek,hólyag állására,nyomására fogom :oops: :oops:

mennem kell csajok most csak ennyi,majd próbálkozok még bekapcsolodni csak megjött az uram :P :P :P

bibar

nálunk mindenképp hoz a baba valamit a tesónak,akiknék igy volt azok azt mesélték hogy nagyon bevált :lol: :lol: honnan hozza??majd kitaláljuk :P :P a lényeg hogy valamit amire régóta áhitozik,meghozza a kistesó :lol: :lol: :lol:

bibar

Nálam se volt jó a babanet, azt hittem, hogy csak a céges rendszer tiltott le valami miatt, de ezek szerint nem. :) Most már itthonról írok.
Én mióta tudom, hogy érkezik a babó nem festetek rendes festékkel hajat, csak hennával. Az állítólag nem ártalmas és nekem be is jött a színe. :) Nőni nekem is nő, de azért lehetne dúsabb, ugyebár ezt igérik a terhesség alatt, bár ebben én nem sok változást látok.
A viszerek szerencsére eddig elkerültek, remélem ez így is marad majd. Nem lehet jó Nektek.
A köldököm még mindig olyan mint eddig.
Nálam viszont amióta babát bárok visszajött a kamaszkor. Újra a pattanásokkal kűzdök. :evil: Van aki ugyanígy van vele?
Jó nektek akik már tudjátok a babóka nemét. Én majd 17-én megyek ultrahangra, remélem azért ott majd megtudják mondani. :) Utána azért majd én is elkezdek vásárolgatni. Addig még várok vele.
Vendég

barbuss: nekem visszemerem még nincs (esélyem 100%rá, így biztos lesz majd) anyunak van, sajnos trombózisa is volt, apukámnak van és a nővéremnek is kijött a szülés alatt. azért még bizakodom!

mamaki: én is pár napja ezt vettem észre. igazából először fel sem tűnt, csak mikor mentem fürdeni és levetkőztem. én nyáron egyébként szoktam vizesedni, így amilyen "mázlista" vagyok, ez a tünetem is erősödni fog. ez van :(

edi: az időjárás kiszámíthatatlan, még bármi is lehet! jobban jársz, ha megtartod, később is el tudod adni!

email: nekem is elő szokott fordulni, ha rosszul vagy hirtelen mozdulok. olyankor pár percre lefekszem, míg megnyugszik és szép lassan, óvatosan kelek fel.

a köldökömön én egyenlőre nem látok változást.

Kép
zsani78

Nálunk a kajajegy valahogy úgy van szabályozva, ha hosszan vagy táppénzen akkor nem jár. Ha jól tudom akkor a 31. naptól nem jár. És nem jár a szülési szabadság és a GYED alatt sem. :( De ez cégenként változó. Az az egy biztos, hogy sajna nem kötelező adniuk.
Vendég

Egyébként ne haragudjatok, de még nem tudom megjegyezni, hogy kiére is akarok válaszolni, de igyekszem majd, kis türelmet és mindenkit a nevén fogok szólítani. Bár most olvastam ezt a két ablakos módszert, azt hiszem ezt én is alkalmazni fogom. :)
Vendég

zsuzsi!
Minden reggel ujabb 3 pattanással ébredek, és 2 naponta hajat kell mosnom....azt mondják "férfi" hormonra utal...mármint a népi hiedelem mondja...de ez közel sem biztos.

d.dodó

Hát ez nyugtat, hogy nem vagyok egyedül ezzel, mert ugye azt tartják, hogy a várandósság alatt megszépül a bőr. Hát nálam ez nem jött be. Az a bosszantó, hogy ennek ellenére nagyon száraz a bőrőm állandóan kennem kell, hogy ne viszkessen... A "férfi hormonnak" örülnék nagyon, titkon kisfiúban reménykedem. :) A hajam szintén kétnaponta mosom, de néha ez is kevésnek tűnik....
Vendég

zsuzsi!
Nekem is nagyon száraz a bőröm....főleg a hasam és lábam..... már szinte fáj...hiába kenem.

d.dodó

Most egy kicsit lelépek, mert mindjárt jön haza az ember és valami vacsorát még össze kéne dobnom.
Nagyon örülök, hogy rátok találtam, nagyon jó kis társaságnak tűnik. :)
Vendég

edi: gyönyörűek a ruhák, szerintem ne add el, én mindig júliusban nyaralok a Balatonon és több éve (a tavalyit kivéve) 17 fok volt!!! A kisfiam a nyári fotókon kapucnis kabátban és gumicsizmában van.
Én is úgy tervezem, hogy április végéig dolgozom, de a kajajegy miatt még 1-2 napot májusban is, mert csak akkor jár, ha nem vagy többet távol mint egy hónap.

barbuss: nem vagyok képben a gyeddel! az előző évre jár, 70%, de miben különbözik a fél évtől, amit szülés után kapunk?
A köldököm nekem is kezd kisimulni, holnap csinálunk új pocakfotót apával, majd felrakom!

Zsuzsi: üdv. köztünk! Én is pattanásos lettem, és dagadt, brrrrr. utálok tükörbe nézni! a mellkasom és hátam is tiszta pati lett. Na majd szülés után helyrepofozom magam, szerencsére apa még nagyon szerelmes és lila köd van a szeme előtt
:oops:

mercy: ez az apasági nagyon gáz, 8 évvel ezelőtt olyan egyszerűen ment. Most szerencsém van, mert kikötöttem a páromnak, hogy csak akkor szülök ha elvesz feleségül, de ő örömmel teszi. Az ex mindig csak húzta-húzta, aztán szakítás is lett a vége.

Bibar és többiek: ha májusban is lenne ilyen spontán tali én is szívesen mennék, akkor már rá fogok érni!

poci: a múltkor írtam neked, de egyszerre írtunk és valószínűleg nem olvastad el. csak azt kérdeztem, hogy olaszul vagy magyarul álmodsz-e?

Nekem még csak két kis body és három zokni van babának, de ma láttam egy babakocsit (használtan) és holnap megyünk megnézni. azért szerettem bele, mert le lehet venni róla a mózeskosarat, így az állványt kint tudom hagyni az ajtó előtt. Kicsi a lakásunk és ez nagyon praktikus. Remélem nem lesz rozzant valami, nagyon izgulok, ja és az esküvői ruhámat is holnap megyünk megnézni. Alig várom!

Mennem kell bakugánozni, ennyit engedélyezett a kisfiam a gép előtt!

Kellemes hétvégét nektek!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

dodó: én olajat használok, a dm-ben kapható: babylove mama. ezzel kenem már kb egy hónapja a cicim, pocakom, combom és olyan bársonyos a bundám, h a védőnő is megdícsérte :) azt hiszem 8-900ft, olaj lévén nagyon sokáig elég!

zsuzsi: pattanással nem vagytok egyedül. nekem nem nagyon szokott lenni, max. 3-4 havonta mensi előtt. hát most úgy néz ki a hátam, ráadásul ha elkezd viszketni, meg tudnék őrülni :roll: a vállamtól egész a hátam közepéig, sajnos. füri után a páromat szoktam megkérni, hogy tisztító tonikos vattával törölgesse át, az olyankor megnyugtatja a bőröm.

Kép
zsani78

zsani!
Felénk itt svédben nincs DM!

d.dodó

Csajok furcsa, hogy kinel milyen valtozast hoz a terhesseg. Nyaron az iszonyu nagy melegben nem tud a borom ugy szellozni, mindig csupa pattinka. Miota terhes vagyok egy darab nincs rajta, tehat pont az ellenkezoje.

Sakura: ne haragudj, tenyleg nem olvastam, teljesen elkerulte a figyelmem. Hogy olaszul vagy magyarul almodok-e..valtozo, igy is ugy is, ma ejszaka olaszul almodtam. A szomszeddal veszekedtem de piszkosul. Ejszaka buli volt alattunk, ejfelkor arra ebredtem, hogy uvoltenek, aztan ujra visszaaludtam es mar az alommal keveredett a hangzavar, igy tovabb almodtam a hangzavart es a szomszeddel veszekedtem. :S Annyira elegem van mar beloluk, hetente ketszer ejszaka fizetos csatornakon a haverokkal meccset neznek, es a stadionban kepzelik magukat. Bunkok, pedig mar szoltunk nekik tobbszor. Az olaszok csak a focinak meg a spagettinek elnek :roll: :roll: :roll: Szerencsere a ferjem utalja a focit velem egyutt.
pocaklako

dodó: bocs, nem tudtam :( de küldhetek :)

pocak: hát az nem semmi lehet, mikor olaszul veszekszel :)
de sajnálom, ha ilyenek laknak nálatok! nem lehet kellemes az éjszaka ilyenkor! én utálom, ha álmomból felriasztanak, mert általában nem tudok visszaaludni.

ezt a boltot nézegettem, van viszonylag elfogadható áron jó babakocsi és kiságy is, ami tetszik (már nem emlékszem, h Ti adtátok a címet vagy máshol találtam.....): babakocsi pl. 21, 24 és a 7-es kiságy

http://www.babaholmiolcson.hu/

azt hiszem valaki korábban feltette a kérdést, hogy miért jó a felfújható kerék? tudja valaki? ill. én még azt szeretném tudni, h ha teljesen vízszintesig dönthető a kocsi, akkor mi hasznát veszed a mózesnek? a kocsiba nem alkalmas, oda külön autósülést kell venni, ebben meg szintén tudod hordozni a kicsit, nem? előre is köszi, ha valaki megosztja velünk!

Kép
zsani78

Rikivel nekem is szörnyen pattanásos volt az arcom meg a dekoltázsom.Most meg nincs,de iszonyat száraz a bőröm. Szóval tényleg terhessége válogatja kinál mit hoz ki.
Ünnepélyesen megfogadom előttetek, hogy véget vetek a mignon zabának.Akkora leszek,mint egy disznó.Az uccsót eszem most, ezentúl heti egy lesz engedélyezve nem napi kettő, ill ma 3. :oops: :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sakura
naná hogy csinálunk májusban is és arra már jössz :lol: :lol:

Niki
jaj én is csak eszem az édességeket,már le kell állnom :oops: :oops:

Zsani
hááát ez jó kérdés :oops: :oops: nem én leszek aki erre tud okosat

nekem nincs pattanásom,viszont a kis hajszálerecskék sokkal jobban látszódnak :oops: :oops: :oops:

bibar

Niki!
Egészségedre a mignont ha jólesik!

zsani!
Nagyon rendes vagy! De nem fontos....majd keresek itt valamit ha nem olyan drága...addig kenem egyik nap sima testápolóval, másik nap babaolajjal.

d.dodó

dodó: kicsit lusta az agyam :) persze, h más olajat lehet kapni! sajna néha már magamat is kiakasztom, pedig alapvetően nagyon praktikus, gyakorlatias, logikus gondolkodású ember vagyok! majd szülés után igazolom, remélem :)
én sokat használtam régen a j&j babaolajat. fürdés után nem törülköztem meg, hanem bekentem magam az olajjal és pikk-pakk felszívja a bőr. nagyon finom, puha, illatos... lehet veszek is magamnak, most h eszembe jutott :)

Kép
zsani78

Mára elköszönök! Fürdetés, aztán filmet nézünk.

pocak, bibar!
Ha nem jövök nagyon korán, azért lesz mert esetleg tovább alhatok.

d.dodó

Sziasztoook!

Zsuzsi: üdv itt!! Mi is költözünk, addig jegeljük a vásárlást, csak attól félek nagy pocakkal nem lesz sok erőm. Listát írok, mit hol érdemes, aztán majd körtúra, legalábbis ez a terv.

Poci: grat a cukorterheléses eredményhez! Nekem is iszonyat mód nő a hajam, és a körmeim is, de érdekes mód a szőröm az nem (szerencsére).

Manorka: én is Wordöt írok visszaolvasás közben, így nem marad ki semmi, vagy legalábbis kevesebb :)

Edi: mi éppen előtted, feb 26-án megyünk a genetikaira délután 4D-vel összekötve, úgy döntöttem kibírom addig. Bár a rokonok már meg vannak veszve…

Nekem is nagyon száraz a bőröm, pattik elkerültek eddig (kopp-kopp).

Nálunk a kajajegy úgy van, hogy ha júli 15-e előtt születik a baba, akkor nem jár augusztusra, ha utána, akkor még megkapom a kövi hóra. Azt még nem tudom, hogy ez a BKV-bérletemre is vonatkozik-e, mert nekünk ilyen havi kedvezményes van. Még megkérdem, meg ezt a szabis dolgot is, hogy hogy is van, nekem azt mondták, hogy kivehetem ez egész 2010-re vonatkozót.

Holnap megyünk egy kicsit Anyuékhoz pihenni (=babát növeszteni). 4 nap munka nélkül, milyen rég volt ilyen!!!

Mindenki vigyázzn magára!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Mára én is elköszönök.Manó már alszik, én is fürdök.
Jó éjt!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Nyusza: koszi a gratulat, szerencsere jo lett az eredmeny. remelem a vizelet is jo lesz. Kulonben ma mar mintha csokkent volna a pisik szama, de ki tudja, mar nem szamolom. Pi.....lok igy is ugy is.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsani: a felfujhato kerek azert jobb asszem, remelem nem mondok hulyeseget, mert nem razza aki a gyerek lalket, ha olyan utron tolod, pl. macskakoves, vagy katyus, mert ugye a kerek mar eleve is nagyobb, mint a sima.

Dodo: rendben, ha holnap nem latunk reggel nem aggodunk, pihizz csak, jo neked, hogy addig birsz aludni.

:wink: :wink:
pocaklako

Délután nekem sem ment a Babanet, nem volt elérhető.

Csipetnyusza, Zsuzsi
Nem tudom, mennyire segítség nektek, csak egy ötlet:
szabadítsatok fel esetleg egy nagyobb fiókot, vagy szerezzetek be 1-2 nagyobb dobozt, vagy műanyag tárolót, amibe lassanként gyűjtögethetitek a babuci apróságait :wink: ! Szerintem is jobb szép apránként beszerezni mindent, mint aztán a végén kapkodni!
Én pl.egyelőre a fiókos megoldást választottam (a hálószobánkban), mert még nálunk sincs meg a baba helye ill.bútora.
A legnagyobb dolgokat (kiságy, babakocsi) pedig későbbre időzítjük majd mi is. Vagy aki megteheti, esetleg szülőknél is tárolhat nagyobb dolgot átmenetileg.
Nyusza, jó pihit nektek a 4 napra :) !

A bőröm nekem is iszúnyú száraz, tetőtől-talpig :oops: ! Úgyhogy patim ritkábban van, mint korábban.
A hajam dúsabb, és kevesebb is hullik, mint régen, viszont az is szárazabb, pedig ugyanúgy balzsamozok is, mint régen.

Én voltam az, aki kérdezte a felfújható babakocsi kereket, hogy ki tudja, miért is jó az? De eddig senki nem felelt :oops: ...
Az is lehet, hogy senki nem tudja :wink: !

Lányok, van egy ötletem, ill. "lenyúlnám" valakiét, aki egyszer írt ide nekünk egy másik topikból:
ha nektek is tetszik az ötlet, akkor az aláírásunkba beírhatnánk a soron következő UH-k és vizsgálatok időpontját (vagy bármi más dátumot), így mindenki tudná (kérdezgetés nélkül), hogy mikor is megy az illető pl. UH-ra :) !

Azt hiszem én is elköszönök mára, jó éjt mindenkinek!

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
Okés, beírtam :D:D:D
Nos, akkor elkerülte a figyelmem a kérdés... ne hari... :roll: :oops:
Nekem a Bergon amit most vettem Botinak, tömör kerekes, nem fújhatós. Szerintem nem ráz jobban, mint ha gumis lenne. Persze ez azért van, mert jó nagy böszme kerekei vannak, úgy 20cm-sek.
A gumis kerekűeken kevésbé látszik meg a használat, mint a tömör kerekeken, de kényelem szempontjából semmi extra tulajdonsága nincsen. Bálinté gumikerekűvolt, de a macskakövön mindegyik ráz sajnos, akkor klassz, ha rugós a kocsi, mert akkor nem vészes... :D

Persze ez az én véleményem :D
Vendég

Haj:
Nekem is gyorsabban nő mint eddíg, és sűrűbb is lett... Aminek örülök, mert tavaly a derekam aljáig érő szőke hajam (gyári szőke :D:D:D ) pikk pakk feketére festettem, a fodrász alig akarta megcsinálni :D:D:D:D Rá 1 hónapra, meg nem bírtam megbarátkozni vele, így gondoltam szőke vissza.... ahaaa hát persze, ment rá a hajam is, így hirtelen éppen fület takaró hajam lett... :S
Ma már hosszabb jóval, de közép szőkére van feste, most nem akarom festetni, bár így is furi ahogy nő lefelé, mert az meg szőke... :S

Pattanások nekem nem szoktak lenni, de mióta terhes vagyok mindenhol pattik vannak... :S

Szóval akkor Botika miatt van :lol: :lol: :lol: sebaj, érte még ezt is :D:D:D:D:D:D
Vendég

Nekem is írtó száraz a bőröm, és pattik is elő-elő jönnek, néha-néha...sajna a hátamat sem kímélik olykor. :(
Haj tekintetében meg azt veszem észre, hogy nem zsírosodik olyan nagyon.

Na de én is elteszem magam holnapra, bár holnap csak a házimunkának áldozunk! :)
Szokásos...mosás, főzés, takarítás...

Jó éjt mindenkinek!

Emi
email4
Budapest

Ups!
Ez lemaradt...
:lol:

Emi

email4
Budapest

Sziasztok!

Edi: simán eltakarhatta Boti azt a fütyit a 2D-s gépen :) Mndenesetre kitartás a következő UHig, bár biztos én is izgulnék nagyon. Én ilyen szűnyoghálós baldachint az IKEÁban láttam. EGy hidegebb napon a fókás rugit simán ráadhatd majd Botira, nekünk is van ugyanilyen :D

Niki: a kamaszkorra igyekszem nem gondolni :D:D Négy öcsém van, a legkisebb még kamasz, mindig is poénkodtam anyuméknak, hogyha a gyerek kamasz lesz majd megkapják néhány évre, nekik úgyis van gyakorlatuk :D kajajegyet én eddig se kaptam, sajna melóhely függő volt eddig is. Én addig kaptam, amig nem kezdtem meg a TGYÁSt.
GYED: én ma buktam ki azon, hogy az adójóváirás nélküli bruttó GYEDem ugyan magasabb lesz, de hála a szenzációs szuperbruttónak a nettom kevesebb. Adójóváirást meg nem szeretném most igényelni, nekünk jól jön, hogy most is megkapom a tavalyit egy összegben.

Emma: nálunk mellém fog kerülni a mózeskosár, a két éjjeli szekrényre, egyik oldalán a fal lesz, másik oldalán mi ágyunk, harmadikon meg egy szekrény.

Bibar: örülök, hogy mindent rendben találtak az UH-n :)

Mercy: sajnálom ezt az esküvői/apasági nyilatkozat mizériát :(:( Meg a veszekedést is :(

Meme: mi volt ma apával? Valentin nap: én max valami fincsi bort, azt nagyon szereti :) Szoktam neki venni máskor is. Csinos a pocakod :)

Zsani: én nem fejből irok, hanem olvasás közben jegyzetelek egy sima Notepadba. Majd amikor az olvasás végére érek akkor hozzáirom, amit még akarok, majd "másol" és "beilleszt" :) Na látom közben te is rájöttél :D A textil mózes arra jó hogy ki tudod venni és be tudod vinni babástól - anélkül, hogy az esetleg alvó bébi felkelne, ez szvsz akkor fontos, ha pl a babakocsi lent marad egy tárolóban.

Poci: sajna nincs ötletem Micimackós függönyre, de a képen nagyon jól néz ki :) Viszont a tigrises cuccokat én is nagyon szeretem, illetve még a Snoopysak. Nekem csak dúsabb lett a hajam. Örülök, hogy jó lett a cukor eredményed :)

Barbuss: a fiammal én is visszamentem dolgozni, aztán amikor untam magyarázkodni, akkor közöltem, hogy azért mert kell a plusz 30e forint. Ez a nagy többséget meggyőzte. Asszisztens no comment :?:?

Zsuzsi: üdv itt :) Én az előző terhességemmel voltam nagyon pattanásos, most nem.

Dodó: mi pont most vezettük be, hogy a sombat este a miénk, szgép kikapcs. Mert mi is minden este itt ülünk a gép előtt, ahelyett, hogy együtt lennénk, és ez engem kicsit kezd zavarni. Én nem kaptam ajándékot, amikor szültem, de az ötlet tetszik, most kérni fogok :D:D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Fókamóka, mikor mentél vissza dolgozni, mennyi idős volt a gyerkőc?

Köszi a mózeskosaras választ, ahogy nézem a kiságyakat, olyan nagynak tűnnek, a mózeskosár meg olyan babaméret, csak nehéz elképzelni, hogy a földre teszi az ember, vagy hova? De így értem, bár nálunk messzebb van a fal az ágytól.

Kávés válaszokat is köszi, igazából mindenki azt mondja, hogy lehet, csak érdekelne, hogy odabent milyen hatása van, van olyan, aki iszik kávét, és utána érez valamit? Én mivel még nem érzek semmit, nem tudom, felpörgeti-e a kávé úgy, ahogy a tea a múltkori UH-nál, ezért aggódom egy kicsit...

Én az első 12 hétben voltam nagyon ragyás, azóta meg szebb a bőröm, mint volt. Haj ugyanez, de azt mondják, ez a szülés után rosszabbodik, mármint hogy kihullik egy csomó haj.

Kép
emma.zunz

Sziasztok!

Bocs a zavarásért. Az alábbi képen látható színű Bergon Xspr babakocsim eladó. Könyen irányítható, mély kocsi ami sportkocsivá alakítható. Hozzávaló táskával, esővédővel, szúnyóghálóval, téli lábzsákkal.
Alig használt, még több mint másfél év garanciával.
Irányár 42.000 Ft.
További tájékoztatás priviben.

Mindenkinek nagyon boldog utolsó hónapokat. Könnyű szülést és gyors felépülést.
Beatrix

Kép
lipót beatrix

Sziasztok!

Bocs a zavarásért. Az alábbi képen látható színű Bergon Xspr babakocsim eladó. Könyen irányítható, mély kocsi ami sportkocsivá alakítható. Hozzávaló táskával, esővédővel, szúnyóghálóval, téli lábzsákkal.
Alig használt, még több mint másfél év garanciával.
Irányár 42.000 Ft.
További tájékoztatás priviben.

Mindenkinek nagyon boldog utolsó hónapokat. Könnyű szülést és gyors felépülést.
Beatrix
Kép Bocs az elöbb lemaradt a kép

Kép
lipót beatrix

Jó reggelt :lol: :lol: :lol:

pocak
örülök hogy jó lett az eredményed :lol: :lol: :lol:

Meme
mi volt tegnap????

Edi
na akkor mi lesz a spontán kávéval nálam :?: :P :P :P Manorka??Barbuss??és aki a környéken van??:))))))))

reggeli műszak ébresztő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi ma megyünk vendégsége délután,ugyhogy csak délelött vagyok :wink: :wink:

bibar

Sziasztok Csajok, jo reggel!

De jo volt ma fel oraval tovabb lustizni...persze mar nagyon kellett pisilni, de azert meg maradtam egy kicsit. Csajok ma ejszak volt ugy eloszor, hogy amikor hanyat fordultam ejszaka felebredtem a picimaci mozgasara, erosodik a kicsi igy egyre jobban erzem..annyira jo.

Bibar: Te felulmulhatatlan koran kelo....itt vagyunk na...bar Dodo lehet meg alszik...hogy vagytok? Jo vendegeskedest Nektek.

Emma: minden reggel az az elso, hogy lecsuszik egy cappuccino, nem latok / erzek kulonosebb valtozast, nem kezd el a baba azonnal rugkapalni a koffeintol. Inkabb a kolat kerulom.

Fokamoka: a snoopys rucik is nagyon edesek.

Este mi vacsorara megyunk a baratainkhez, igy en sem leszek, de csak este 6 utan.
pocaklako

Jó reggelt!!
Mi is már talpon. :D Szerintem délelőtt én se sokat leszek, főzni kell. Májgaluska leves(életemben nem csináltam még) és 4 sajtos csirkemell lesz a menü. És végezetül palacsinta.Meg úúúúgy bemennék a városba. Lehet most neki is fogok, és ha megvan akkor 10 felé be tudok csavizni. :roll:
Pocimaci tegnap nem jelentkezett, pedig este győzködtem hogy egy pici mozgás anya kedvéért, de nem.... :(
Szép napot!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt mindenkinek!
Mégis itt vagyok! Lizy 7-kor ébresztőt fújt, és nekem kellett kelnem hozzá!
Tegnap néztünk filmet, de először az a film lett volna amit apa akart nézni...csak ugy elindította. Még jó hogy előtte megbeszéltük, hogy most én választok, és ki is választottam mit szeretnék. Végül megnéztük, de mondtam neki, hogy ismét nagyon önző huzás volt részéről, hogy bepróbálkozott, hogy azt nézzük amit ő akar.
Sőt este ujra jól kibőgtem magam, hogy néha kicsit törődhetnem velem/velünk is kicsit többet. Lassan itt vagyok félidős terhes, és egyszer nem kérdezi meg hogy vagyok, mit érzek, Lizyvel iylenkor lassan a szobát rendezgettük, természetes volt, hogy beszélgettünk kinek milyen név tetszik (ami most a vonalzón van, azok az én kedvenceim), gondolkodtunk, tippelgettünk kire fog hasonlítani...stb.
Bocsánatot kért....hát majd kíváncsi leszek a "gyakorlatban" milyen lesz...hogy hasznos volt e ez a beszélgetés.

d.dodó

Niki, Dodo: Jo reggelt

Niki: majd csak fog mocorogni a kicsike, en sem erzem mindig, delelott kimondottan lusta az en babam.

Dodo: ne keseredj el, nalunk elso baba, amikor a ferjem az agybol nezi a tv-t en pedig mellette netezek mondom neki, huu rug a pici..erre o...hmmm jaaaa igeeenn..es nezi tovabb a tv-t. Soha nem mondja...jaj hadd fogjam meg a hasad..vagy hasonlo. Ilyenek..nem tudunk veluk mit csinalni. Nalunk az bevett szokas, hogy en este soha meg nem nezhetek egy filmet mert mindig o tv-zik, igy nekem marad a net.
Lehet a parod a masodik babanal mar rutinosabban veszi a dolgokat azert nem csigazza ugy fol a keszulodes...
pocaklako

Dodó
remélem hasznos lesz a beszélgetés :oops: :oops: :oops: és mit nézetetek végül??

Pocak
engem a gyerek kelt minden nap :oops: :oops: jól vagyunk,csak éhesen mint mindig :lol: :lol:

Niki
jaj palacsinta,nyami,de régen ettem :wink: mit akarsz a városban??

bibar

bibar!
A Nászajánlatot néztük végül!

Pocak!
Oké, hogy annyira nem érdekli a dolog....de amikor hozzá se lehet szólni, mert nyomja a hülye számítógépes játékot, és azt se hallja meg ha kérdezek valamit, nemhogy ha kérek.....és az a bosszantó az egsézben, ha a Viktor haverja, vagy más haverja kér valamit, akkor bezzeg egyből ugrik, még aznap meg kell csinálnia. Csak nekem mondja azt, hogy ú, ráérünk arra még.

d.dodó

Dodó
az jó film :lol: :lol: mi a báthoryt kezdtük tegnap de egy vicc volt :oops: :oops: :oops: ha nem hallja amit mondassz húzd ki a gépet :oops: :oops: na jó tudom ez sem megoldás :oops: :oops:

bibar

Oh..Dodo, ha tudnad mennyire meg tudlak erteni..ez a tipikus mindig ram jut a legkevesebb ido, mindig ram figyelsz a legkevesbe..mindenkivel kedves, udvarias velem meg hagyjal beken..ismerem a szitut. Na szerencsere nem mindig ilyen, mert ha kerek valamit tole mindig megteszi, ahogy en is neki. Hagyd ra, ne is bosszankodj. Itt vagyunk mi Neked a forumon, es mindig reggel mar nagyon varunk :lol: :lol: :lol:

Bibar: ehseg..maris lecsuszott a reggeli 2 narancs...most jarok 3,5 kg hizasnal. Nem tudom mit fog mondani a dokino, majd csak febr. 18-an kell mennem, addig met tuti gyarapszunk.

Palacsinta....nyamiiiii.....

Szerintem ma csak egy kis tonhalas spagettit csinalok az embernek, nekem meg van a tegnapibol, gombas borsoporkoltet csinaltam nokedlivel.
pocaklako

pocak!
sajnálom, hogy nálatok is ilyen a helyzet! De ezen én időről időre ugy ki tudok akadni.....
És ez az ha ilyet mondok, akkor felhozza, hogy én is egész nap a babanet és a tanya előtt ülök.....mondom igen, mert ha már te nem beszélgetsz velem, akkor ott lagalább beszélgetnek!

Amugy tuti az is közrejátszik amit Niki irt, hogy nincs munkája......na de könyörgöm...multkor mikor meg kapott egy címet, akkor meg 2-3 napig tojt bele önéletrajzot küldeni...ha ennyire zavar hogy nincs munka, akkor minden tőlem telhetőt megpróbálok megtenni hogy legyen.....

Nálunk van még rántott hus, krumpli, csak leves kell......lehet borsóleves lesz.

d.dodó

Az en parom is itthon van most, mivel meg nem indult be nalunk a piacszezon. Mar minden baja van, halalra unja magat (en meg tok jol elvagyok itthon), de holnap elmegy egy vasarra, mert mar nem bir magaval. Mondtam menjel csak..legalabb lesz egy kis nyugis napom itthon, de tenyleg orulok neki, mert december vege ota ossze vagyunk zarva es ez sem egeszseges. Kell egy-egy ilyen nap...kulonben igazat adok Neked az oneletrajzos uggyel kapcsolatosan
pocaklako

Jó reggelt!
Még nem volt időm visszaolvasni, csak bejelentkezem :)

Bibar, én benne vagyok (köszi a felajánlást!), de csak 1 kocsink van, amit Apa elvisz reggel én meg távolságival Fótra nem tudom hogy lehet átjutni :roll: De majd utána nézek, hogy mennyire bonyi - esetleg dobj priviben egy elérhetőséget meg hogy milyen népszállító jár ott hozzátok közel!

Képzeljétek, tegnap eladtuk a régi babakocsinkat meg egy hordozót amit nem használunk! Olyan boldog vagyok, ma adjuk át! Már ki is néztem, hogy milyenre cseréljük (hordozó) :oops:
Meg megyünk Anyukámhoz - kb 3 hónapja nem voltam nála mert lépcsőzni kell, de most megpróbáljuk :)

Este még szerintem jövök! Jó pihit mindenkinek! :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?