Sziasztok!
Edi: simán eltakarhatta Boti azt a fütyit a 2D-s gépen
Mndenesetre kitartás a következő UHig, bár biztos én is izgulnék nagyon. Én ilyen szűnyoghálós baldachint az IKEÁban láttam. EGy hidegebb napon a fókás rugit simán ráadhatd majd Botira, nekünk is van ugyanilyen
Niki: a kamaszkorra igyekszem nem gondolni
:D Négy öcsém van, a legkisebb még kamasz, mindig is poénkodtam anyuméknak, hogyha a gyerek kamasz lesz majd megkapják néhány évre, nekik úgyis van gyakorlatuk
kajajegyet én eddig se kaptam, sajna melóhely függő volt eddig is. Én addig kaptam, amig nem kezdtem meg a TGYÁSt.
GYED: én ma buktam ki azon, hogy az adójóváirás nélküli bruttó GYEDem ugyan magasabb lesz, de hála a szenzációs szuperbruttónak a nettom kevesebb. Adójóváirást meg nem szeretném most igényelni, nekünk jól jön, hogy most is megkapom a tavalyit egy összegben.
Emma: nálunk mellém fog kerülni a mózeskosár, a két éjjeli szekrényre, egyik oldalán a fal lesz, másik oldalán mi ágyunk, harmadikon meg egy szekrény.
Bibar: örülök, hogy mindent rendben találtak az UH-n
Mercy: sajnálom ezt az esküvői/apasági nyilatkozat mizériát
:( Meg a veszekedést is
Meme: mi volt ma apával? Valentin nap: én max valami fincsi bort, azt nagyon szereti
Szoktam neki venni máskor is. Csinos a pocakod
Zsani: én nem fejből irok, hanem olvasás közben jegyzetelek egy sima Notepadba. Majd amikor az olvasás végére érek akkor hozzáirom, amit még akarok, majd "másol" és "beilleszt"
Na látom közben te is rájöttél
A textil mózes arra jó hogy ki tudod venni és be tudod vinni babástól - anélkül, hogy az esetleg alvó bébi felkelne, ez szvsz akkor fontos, ha pl a babakocsi lent marad egy tárolóban.
Poci: sajna nincs ötletem Micimackós függönyre, de a képen nagyon jól néz ki
Viszont a tigrises cuccokat én is nagyon szeretem, illetve még a Snoopysak. Nekem csak dúsabb lett a hajam. Örülök, hogy jó lett a cukor eredményed
Barbuss: a fiammal én is visszamentem dolgozni, aztán amikor untam magyarázkodni, akkor közöltem, hogy azért mert kell a plusz 30e forint. Ez a nagy többséget meggyőzte. Asszisztens no comment
?
Zsuzsi: üdv itt
Én az előző terhességemmel voltam nagyon pattanásos, most nem.
Dodó: mi pont most vezettük be, hogy a sombat este a miénk, szgép kikapcs. Mert mi is minden este itt ülünk a gép előtt, ahelyett, hogy együtt lennénk, és ez engem kicsit kezd zavarni. Én nem kaptam ajándékot, amikor szültem, de az ötlet tetszik, most kérni fogok
:D