Geoo: nekem volt ilyen a teszveszen, és baráti levélnek álcázva, de már-már fenyegettem a csajt, hogy "jelentést teszek" és kitiltatom a teszveszről. Blöff volt, mert ha jól tudom, elve 3 negatív értékelés után lehet vkit felfüggesztetni is, de úgy tűnik bevált, mert lett eredménye. De az egészet úgy csináltam, h valójában jószándékú levélnek tűnjön, úgy kezdtem, hoyg mindneképpen hinni szeretnék neki, és, h én sme tartozom soha snekinek, biztos vagyok benne, h ő sem, blabla, a végén pedig , h de muszáj lesz jelentenem. Még határidőt is adtam, h haladéktalanul intézkedjen eddig meg addig, én várok türelemmel, de csak addig. Nagy szavak
"Egyszerűbbeknél" bejön ez a stílus, tapasztalatom szerint.
valódi csaló csak röhög a markába sztem.
Nekem senki nem segített, az Ebay-jel kapcsolatos kérdésemre, ha vkinek van ötlete, tanácsa, tapasztalata, megköszönném.
Luna: azért vagyok gondban, mert nőtt ugyan a mellem, a korábbihoz képest nagy (!) de miniatűr volt
de még úgy az igazi berobbanás nem történt meg, inkább a hátam szélesedett. Próbálom a leg költséghatékonyabban megoldani, és nem tudom, h ez most mit fog jelenteni, 2-3 várandós cicifix minimum, ah inkább több, ha apránként nő majd még... és uennyi szopis is kb? Ez egy anyagi csőd
Ha kell mondjuk 6 db melltartó, és pl. 6000-rel számolok/db, aj.
Hari: én tényleg izgulok majd a szüléstől, mert mindentől mindig izgulok, ami ennyire új. (én az első ööö éjszakám előtt úúúúúúgy izgultam, jézusom - de ez nem tartozik ide, bár részben mégis
) De pont írtam, h nem gondolok rá, mert egyszerűen még nem merek, nem akarok. Ha bele mernék gondolni, be*nék, vagy inkább beCaCilnék, Geooo
Örülök, h írtál bébiőr kontra légzésfigyelő témában. Én is a bébiőrt érzem a mi esetünkben inkább szükségesnek. Láttam én is hiperszuper kamerást is, nem babacégtől, ahnem a Konrádtól, talán ismeritek, elektronikai digitális kütyük terén eléggé topon vannak. Egy pipec kamerás viszont ott 52ezer
Gondolom persze széles a skála, árban is. Majd nézegetek. Hát igen, isten őrizzen, h apnoés legyen a bébi, vagy mittudomén, igazából a légzésfigyelőt férjem mondogatja, mert nekik a családban vmi távoli, lehet, h nem is rokon inkább csak ismerősnél, de tényleg nagyon távoli vkinél ezer éve volt egy iylen haláleset
De e témákban sem dönöttünk, inkább tapogatózok még. Téves risztásoktól a szívem kiugrana. Geooo: egyik fiygelő honlkapján láttam, h jár hozzá DVD: mit tegyünk baj esetén, meg a Heim Pálba is lehet menni oktatásra, mert az éppen a H.P. kórház ajánlásával van, de hát nem tudom. Az ember extra stresszben 2 dolgot szokott tenni: vagy lebénul, és se kép se hang; vagy S.O.S fejre állítja akár a gyereket, vagy mélyen lenyúl a torkába (mint Anyukám anno a bátyáméba, akinek lilult már a feje egy elakadt kifli darab miatt) és utána reszket, mint a kocsonya. Talán a mamák ilyenkor az utóbbit reagálják. Mennyi izgalom egy gyerkőc...