Sziasztok!
Bibar: én is ma voltam védőnőnél
Már meg sem lepődöm a hasonlóságon
Zsani: én úgy szoktam válaszolgatni, hogy megnyitok egy word doksit vagy egy üres mailt vagy bármi mást és akkor oda jegyzetelek, azaz már rögtön írom is a választ (ha lánykám hagyná...) és utána egyszerűen csak bemásolom
Így tudok egyszerre olvasni és írni is. Ezért olyan hosszú mindig a válaszom
Poci: Szerintem sok helyen lehet kapni ilyen anyagot, pl. Kika, Brico Store vagy bármi más, ahol vannak anyagok is. És akkor meg lehet ott varratni is. Nekünk halvány sárga a gyerekszobában, áttetsző és kis állatkák vannak rajta, zsiráf, fáni és egyebek. Amikor mi vettük 3 éve, akkor volt disneys is, csak drágább volt, mint a többi.
Amit Barbuss mutatott a teszveszen, az szerintem teljesen jó, mert az eladó megveszi az anyagot, megvarrja, Neked csak a méretet kell megadni.
Meme: aranyos a pocakod
na, de a wc és a mosómasa sem kutya
Edi: örülök, hogy mára jobban látod a dolgokat. Biztosan a doki nem volt a helyzet magaslatán, illetve az sztk-s gépek sem a legjobbak. Szóval Boti fütyi ott van, csak eldugta. Már most szórakoztat Téged, van humorérzéke, az biztos!
Hamar el fog telni a 2 hét. Én is ezen aggódtam, mert jan.elején voltam utoljára UH-on. És csak jövő hét hétvégére kaptam időpontot, de már el is ment 1 hét. Szóval szaladnak a napok!
Itt jártál nálunk a dunakeszi Auchanban? Máskor errejársz, szólj nekem. Nem messze lakom tőle
Juhéjj, most látom, megvan az időpontod is a Hajdú doktornőhöz. Ő majd látja amit kell!! Tuti!! Nagyon ott van és a dokik is teljesen elismerik a szakmai tudását. Én jan.8.-án voltam nála, ő mondta nekem, hogy kislányt lát. Mikor meséltem az én dokimnak, akkor mondja, hogy olyankor még nehezen látni (12-13.hét), de a doktornőnek mindent elhisz, mert nagyon jó szeme van.
Ő majd biztosan meg fog nyugtatni Téged. Vidd magaddal Anyudat (persze, ha szeretnéd), biztosan nagy élmény lenne neki is.
Az e-bayhez csak annyit tudok hozzászólni, hogy sokszor nem szállítanak Magyarországra, ezt licitálás előtt mindig ellenőrizni kell. És valóban sajnos a szállítási ktg-gel próbálják az embert "lehúzni", de ezt mindig tisztázni kell velük előtte. Aki nem megy bele, azzal nem szabad foglalkozni, mert akkor többe kerül a leves, mint a hús.
Arról pedig én már nem is beszélek, hogy volt, hogy egy csomagunk több, mint 1 hónap alatt ért ide. Persze nagy kő esett le a szívünkről, hogy nem keveredett el, de azért az túl sok időnek számít.
Párom a nagy vásárló
Elég sok mindent vettünk mi is külföldről. Pl. páraelszívót, autóhoz ezt-azt, meg hát persze sok szép gyerekrucit.
De ha tehetem én inkább a teszveszt és a vaterát használom. Mert jobban utána lehet menni a dolgoknak, mintha külföldről rendelek.
Még egy dolog jutott eszembe, hogy ugyan pay palon keresztüli fizetés volt, mégis valahogy leszedték a kártyaszámot és egyszer csak kaptunk smseket, hogy levonással próbálkoztak, először pár száz forint, majd pár perc múlva ismét pár száz és ez ment 1 órán keresztül. Mázlink volt, mert nem volt azon a számlán éppen pénz, nem tudták leemelni. Gyorsan le is tiltottuk a kártyát.
Szóval én azóta nagy fenntartással vagyok az e-bayezéssel.
Zsuzsi79: üdv köztünk és gratu a Babóhoz!
Merci: sajnálom, hogy tegnap olyan rossz napod volt. Remélem, mihamarabb át tudjátok beszélni a pároddal nyugodtan és akkor biztosan a legjobb döntést hozzátok.
Fel a fejjel, az a lényeg, hogy szeretitek egymást. Úgy meg menni fog minden, hogy közösen tudjátok átgondolni!
Tényleg, most jut eszembe, hogy megkaptad a csomit? Képzeld, páromat 2 postáról zavarták át hosszas sorbanállás után, mert nem vették be a súlya miatt. Állítólag sok helyen csak 2 kg-ig vesznek be csomagot. Ezt a baromságot! Így nem kísérletezett tovább, egyik reggel, amikor ment dolgozni, vitte magával és egy belvárosi postán adta fel. Ott meg elfogadták, csak a tarifa volt más, amit szintén nem értek, mert a netről néztük ki az összeget a díjtáblázatból. Na, de sebaj, ezt most nem azért írom, mert gond, ennyi igazán belefér, csak ezt az egész eljárást nem értem.
Remélem, már ott a csomi. Legalább az lefoglal egy kicsit majd, közel 800 oldal
Lányok annyit írtok, hogy hiába olvasom és írogatok Nektek, folyton nyílik egy új oldal
Emma: kávé szerintem nem gond, én is minden reggel iszom jó sok tejjel, mert alacsony a vérnyomásom. Doki is, védőnő is engedélyezte, így a Babócának nem hiszem, hogy ártana.
Dodó: sokszor nem is veszik észre azt, hogy mennyi idő megy el a gép előtt, csak sodorja magával a játék heve... ne bánkódj! Az már elég jó jel, hogy próbált vígasztalni! Próbálj leülni vele és átbeszélni a dolgokat. Csak ne bánkódj és ne légy ideges, mert akkor Manócska is érzi. Óóóóóó, most látom, hogy azért a konyhában tüsténkedik, hagyma leves, meg rántott husi. Na látod!!! Biztos Érted és a Babócáért teszi!
Bibar: miközben én itt próbálok válaszolgatni, Te már meg is jártad a védőnőt. Ügyi vagy, hogy tartod a súlyod.
Engem is megdicsért, én sem híztam, pedig annyit eszem mostanság
Na, most jól nem frissítem az oldalt direkt, mert tuti jön még egy-két új oldal
Persze jó, hogy ennyit írtok
Csak így nehéz felzárkózni. De nem adom ám fel