Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Még semmit nem olvastam vissza! Tegnap Lizy altatása közben bealudtam, igy csak kikapcsoltam a gépet mikor megébredtem, és mentem is aludni! Reggel meg ugy keltem, hogy már indultam is a suliba, ezért nem voltam.

Hangulatom kaki, már egy "ízben" ki is bőgtem magam.... ez van.

Na, visszaolvasok, mert láttam sokat írtatok.

d.dodó

Na azt hiszem a jövő héten azért még egyszer bemegyek az okmányirodába. Biztos ami biztos! :)
Az jó nagy szív s lenne, ha csak szülés után lehetne csak intézni ezeket a dolgokat. Akkor semmi pénzre nem lenne jogosult az ember.
Akkor már inkább apasági nélkül csinálnám a dolgokat. akkor az én nevemre írják először a picit. Minden papírját megkapja, minden támogatást megkap az ember. Csak hát az apa ilyenkor "ismeretlen". Pár hónap múlva meg apasági nyilatkozattal, kérem a névváltoztatását. Azt úgysem hagyja a hivatal, hogy az apa ismeretlen maradjon. Legkésőbb két éves korában a gyámhatóság felszólít, hogy rendezd a jogállását. Azaz nevezz meg apát.
Szóval legrosszabb esetben ez lesz nálunk.
De a jövő héten még egyszer rákérdezek. :)
Vendég

zsuzsi, nem akarlak bántani, de ha a te nevedre kerül, utána akarod a párodéra...akkor az a bíróságon zajlik, több tárgyalással....és ott sem dolgoznak ingyen...

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Zsuzsi, akkor Nektek sem lesz egyszerű.Még költöztök is....
Kivagyok a melóhelyemtől.Még mindig nem utalták a fizukat meg a gyedet. Szuper!Ma már tutira nem utalják el így hétvégére, majd legfeljebb hétfőn, akkor keddre talán lesz.... Meg meg fogják vonni a gyedesektől a kajajegyet. Megértem, hogy ez csak egy gesztus volt, hogy kaptuk, de olyan jól jött az a havi x ezer is. Most akartam még gyűjtögetni, hogy a keresztelőt abból ki tudjuk majd fizetni(ill. a kaját utána) hát úgy fest ezt bebuktam.:(
Lesz ez szerintetek valaha jobb vagy csak lefelé tartunk?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

megjöttem a védőnőtől,minden oké,elfáradtam mint a dög :oops: :oops:

Emma
én nem kávézok de egy gyenge kávé abszolút nem árt a babának :wink:

Zsuzsi
üdv itt,tősgyökeres veszprémi vagy??

Niki
én remélem lesz jobb :oops: :oops:

Mamaki
mi ujság hogy vagytok??

pocak
ó látom folyik itt a biznisz :lol: :lol:

Edi
jól lakott a manóseggű??mit etettek?nekem Apukám hozott babgulyást,és fánkot :lol: :lol: jaj mindjárt megetetem én is Olivért és a kislányt is :lol: :lol: :lol:

bibar

kajajegy járna táppénz alatt is???

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Dodo: vartunk reggel mar hianyoltalak is. Mi a baj? Miert sirtal...

Niki: akkor otthon is mindig csak a kiba...van a kismamikkal.
Kuldtem neked pu-t.

Zsuzsi: hat nem irigyellek...

Csajooookk...meg mindig nem csinaltam semmit...aaaaaa......
pocaklako

Bibar: egy kis bizniccel utjuk el a napot :lol: :lol: :lol: mit mondott a vedoneni?
pocaklako

Poci köszi!!!!!
Merci nem járna, de írtam is hogy tudom, hogy gesztus, csak jól jött. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Poci, ment a privi.
Most baldachinokat nézegetek.Lehet elmegyünk a városba nézelődni.Annyira nincs most kedvem itthon ülni.Pedig általában itthon ülős vagyok, de most úgy be van sózva a popóm, úgy nézelődnék..... :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na, visszaolvastam!

bibar, pocak!
Látom, hogy reggel hiányoltatok.

Tuti valami depi. Az alapja az egésznek, hogy apácska oké, hogy segí meg minden, de lassan semmit nem beszélgetünk, nincs közös programunk (szerda kivétel volt). Ahogy hazajövök a suliból, ül a gép elé, és valami idióta számítógépes játékot játszik...este ugyanez, azt se tudom néha mikor jön az ágyba...és ebből már napok óta kezdett elegem lenni. Aztán ma még mig suliba voltam, irt sms-t, hogy mit hozzak a boltból ha jövök fel (itt van a tömbünk aljában a bolt). Nem volt kedvem visszairogatni, igy felhívtam, hogy oké...stb. Erre megkérdezi, hogy de most emiatt miért hivtam fel. Marha kedves. Kicsit kiakadtam, hogy már ezt a 2 perces beszélgetést is sajnálja tőlem!
Már a valentin napot, az évfordulónkat sem várom éppen! :( Nekem az nem kell, hogy csak azon a napon kedves legyen.......
Na, de nem untatlak titeket!

ZSani!
Jó hogy tudtatok tegnap nézelődni, és vásárolgatni!
Amugy én pont igy csinálom, hogy jegyzetelek, és azt bemásolom!

pocak!
Jó szépülést a fodrásznál. Vágatsz? Vagy festetsz?

barbuss!
Rendes a párod, hogy kelt Emmával. A szobarendezéssel én is igy vagyok, hohy gondolatban már megvan. De szekrényt még vennünk kell.

zsuzsi!
Üdv itt!

edi!
Szupi hogy péntekre is van UH időpontod, és 27-re is. Nekem már csak 10 nap!!!! :)

emma!
Egy laza tejeskávé mehet nyugodtan ha kívánod!! Itt a korházban a frissen szült anyáknak is van kirakva kávé, pedig köztudott, hogy a tejbe is átmegy valamennyi koffein.

merci!
A veszekedést sajnálom.....remélem hamar helyreáll a béke, mert sajna babó is megérzi a feszültséget.

d.dodó

Zsuzsi
Ez nem így van. Sajnos jártas vagyok benne. A gyámhatóság megkeres úgy 1 éves kora körül, hogy kívánod-e megnevezni az apát. Ha nem, akkor nyilatkozni kell, hogy a gyermek 3 éves koráig kérsz időt. Majd akkor kötelező megnevezni, ellenkező esetben képzelt apát kel adatni neki.

Mercy
Nem kell bíróságon intézni az apaságit. Csak akkor, ha az apa nem akarja vállalni. Ha szülés után az anya nevére kerül a gyerek, és minden mani után mennek az apával, hogy Ő az apuka, és el is ismeri, semmi köze a bíróságnak hozzá. Mindent a gyámhatóságon intéznek, ebben is menő vagyok (sajnos) mert jelen apával ez a szitu áll fenn... vagyis állt fenn, így utána jártunk.

Győrccccity menő akkor, itt minden sokkal bonyolúltabb.... grrrrr
Vendég

Fiúban ez a befutó, lányban pedig az alsó.A hozzáillő baldachinnal és ágyneművel.Ááááá, vásárolni akarooooook!!!!!! Tudni szeretném a nemét!!!!!!
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/10954
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/3554

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dóri sajnálom.Nem untatsz minket, jót tesz ha kiírod magadból.Gondolom ezut már elmondtad enki is. Arra mit felelt??

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar
Mi kolbászt ettünk, mustárral, paradicsommal, meg friss kiflivel :D:D:D utána egy jó kis csokipuding :D:D:D:D:D

Tegnap nagyon édes volt a kis manóseggű, mert jobb oldalra feküdtem, begyömöszöltem magamhoz a szopipárnát, és már majdnem aludtam, mikor éreztem, hogy buli van odabenn... Megfogtam a pocakom alul, az ágy és a pocakom között volt a kezem, és éreztem ahogy belekúszik, lett egy dudor a kezemben, olyan erőssbb dudor, és úgy aludtunk... már most kenyerez lefelé a kis szaros :D:D:D:D:D
Vendég

Niki
Nézegettem én is mikor voltam a Brendonban, de végül a micimackós nyert :D Olyat kapott mindenből.
Kapott narancs Tigrises szettet: Baldachin, gumis lepedő, párna (semmi párna köze nincs, egy kis vastagabb anyag), polár pléd.

Meg kapott egy fehér Füleses szettet. Ott a takaró kék :D:D:D
Vendég

Lányok, hol lehet kapni szúnyoghálós baldachint??? Olyat amit a felnőttelnek is szoktak, és az egész ágyat betudom takarni vele, hogy a nyamvadék szúnyogok, ne szívhassák a kis manóseggűmet...
Vendég

Niki!
Persze, hogy mondtam neki! Annyit mondott, hogy jól van...meg próbált vígasztalni!

edi!
Nagyon édi lehetett Manóseggű! Én Manóm is be szokott este mászni a tenyerembe.
Fincsit ettetek!
Nálunk apácska hagymakrémlevest csinált és krumplipürét rántott husival.

d.dodó

Edi
az fini :lol: :lol: cuki a manóseggű :wink: dobjál már képet majd a tigrises szettről,érdekelne,én még nem vettem semmit az ágyikóba :oops: szunyoghálót nem tudom,nálunk minden ablakon van igy nem szokott lenni hála az égnek szúnyogunk :oops: :oops:

Dodó
jaj őrület,ülj le és beszélj vele,hogy te több beszélgetést törődést igényelnél :oops: :oops: hála az én uram nem gépfüggő,sőőpt csak Olivér függőségben szenved :wink: :wink:

Niki
a lányosat nem tudtam megnyitni,jaj én is vásárolnék :lol: :lol:

Poci
azt hogy ügyi vagyok mert alig hiztam,vizelet vérnyomi rendben :lol: :lol: 1 hónap mulva ujra randi :wink: :wink:

na megyek altatni a manómat aztán jövök :lol: :lol:

bibar

Bibar
El van még téve, de netről tudom mutizni... Ilyen a mienk...
nem ilyen barackos a színe, hanem narancs, élénk narancs.
http://cogenext.hu/shop_artdet.php?shop ... k=CGN-0591

lepedő:
http://bolthely.hu/nikicabababolt/id/00 ... pon_Tigris
Vendég

Bibar
nálunk is van mindenhol szúnyogháló, még a bejárati ajtónál is szokott lenni nyáron, de ha netántán mégis bejönne, mert ajtónyitásnál sunyi... akkor ne csipje meg a kis szerelmem :D
Persze lehet felesleges, de azért megnézném... :D
Vendég

Szia Zsuzsi, üdv köztünk :D

Poci, de jó hogy minden rendben :P

Mecy, próbálj megnyugodni, mert ezzel senkinek se teszel jót! :(
Nekünk anno nem volt pénzünk nagy lagzira, pedig én is szerettem volna... Csakhogy: Apukámnál laktunk, hogy spórolhassunk, és dönteni kellett: saját lakásba ugrunk bele vagy lagzit csinálunk :? A lakás mellett döntöttünk, mert szerettünk volna hamar babát (én mindigis fiatal anyuka szerettem volna lenni), úgyhogy csináltunk egy polgárit csak a szülők+nagyszülők+testvér+tanuk jelenlétében és kész. Semmi flanc, baromi rövid volt, mert semmi extrát nem kértünk :lol: Aztán egy közös ebéd és ennyi. Viszont van egy saját kuckónk, olyan amilyet szerettünk volna, jön a második babánk és boldogok vagyunk :) Aztán majd a lagzit bepótoljuk mondjuk a 10. házassági évfordulónkon (addigra talán pénzünk is lesz rá :lol:) :wink:

Emma, egy-egy ávé belefér szerintem :wink: nekem is lecsúszik néha :wink: én a jóféle fekete teáért is odavagyok, és hát időnként elgyengülök :oops: :lol:

Edi, na akkor már csak addig kell kibírni :wink:
Ne is mond a csokipudingot :oops: Édesből csak a csokis-mogyorós Danette csúszik, de az nagyon :oops: :lol:

Dodó, relax :roll: Írd ki magadból, nekem is segített :wink:

Niki, én már nem tudom, hogy mire lehet itt számítani :cry: Tegnap kihozta a postás a fizupapíromat januárról. Kifizetések: 1 nap fizetett ünnep + 20 nap igazolatlan :shock: Habzó szájjal tárcsáztam a HRt, hogy az asszisztensünkkel mindent lecsekkoltam, papírt beküldtem a nevére időben, stb, most akkor mi a f@sz van??? Mondja, hogy nem kapta meg a papírom :shock: Mondom az k..va jó, mert gyakorlatilag pár ezer forintot utaltak, és most abból éljek??? Utána nézett, visszahívott: az asszisztent elfelejtette leadni időben a papíromat :shock: de rendes volt, hóközivel ma soron kívül utalnak :roll: engem ilyen hibáért már rég úgy elővettek volna :evil: Szórakozzon a saját pénzével! :evil:

Bibar, hogy álltok a nevekkel? :D

Áááá ne mondjátok a szúnyoghálót! Évek óta halogatjuk, mert bazi sok ablakunk van (még ha nem is tetetek mindegyikre), de idén már muszáj lesz :oops: asszem az anyasági erre megy majd - nnnna, ezt is elköltöttem már előre :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Bibar!
Már annyiszor elmondtam neki....már meguntam, hogy emiatt "tépjem a szám".

d.dodó

Barbuss
grrrrrr, f@szfej asszisztens.... :twisted: :evil: el is hiszem, hogy a franc kivert, mégis mit képzeltek???!!! :S grrrrr
Azért az jó, hogy utalnak ma, de ne legyen habzó az a száj, mert szegény Zalán nem érti mi a szitu :D:D:D:D:D

Hát én meg erőssen számolgatok, hogy meddíg dolgozzak, mert lassan egyre kevesebb kedvem van. Már ott tartok, hogy Május 1-től nem akarok dolgozni, de félek, hogy a táppénzem, brutál kevés lenne.... Mercynek ugyan több lett, de nálam ez még nem jött össze soha, hogy több legyen, mindig sokkal kevesebb volt a nettomnál, bár nem voltam csak 15 napig táppénzen, az volt a max. egyhuzamban.....
Vendég

Edi, ha nem keresel rosszul, akkor sokkal kevesebb lesz a táppénz :( Én nem keresek őőőőőőrületesen jól, de picivel többet mint az átlag, és hát sokkal kevesebb pénzt kapok :cry: De május elejétől én sem tervezek dolgozni, majd megoldjuk vhogy, szerencsére a THGYbe meg a GYEDbe ez az év nem számít bele :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Hello csajok, itt a délutáni műszak :wink: !

Ma 9-ig aludtam :oops: , mert u.a. volt a szitu mint már többször is, hogy este olyan 10 körül bealszom a TV előtt a nappaliban, és utána éjjel 1 körül vándorolok be a helyemre. Párom ilyenkor még sokszor dolgozik szgépen (ajánlatokat ír, kalkulál...), és nem is nyúz engem, hogy menjek be, csak magamtól ébredek éjjel.
Persze utána meg nem bírok visszaaludni 1-2 órán keresztül :oops: .
Így kb.11 óra volt most is mire megreggeliztem, összeszedtem magam. Azóta meg titeket olvastalak.

Zsani, tök jó, hogy már ti is megvettétek az első cuccokat a manócskának :wink: ! Tényleg nagyon jó érzés kézbe fogni ezeket a kis rucikat :D !

Dodó, sajnálom, hogy nálatok is depis a hangulat, próbáljátok megbeszélni a dolgot :oops: !

Csajok, tündériek ezek a Micimacis dolgok, én is az elsők közt egy macis-tigrises ujjatlan rugit vettem Maszatkának :wink: !

Bibar, itt vagyok, olyan aranyos vagy, hogy hiányolsz :) ! Persze, ha nem hiányolsz sem sértődöm meg :wink: ! Mi is csak a 20.hét körül megyünk csak újra a genetikai UH-ra. Jövő szerdán megyek dokihoz+AFP-re, aztán gondolom majd ő is megmondja mikorra kellene menni az SZTK-s ganetikai UH-ra. Lehet amúgy, hogy visszamegyünk a másik profi helyre is a genetikaira, mert sajnos én is jobban bízom bennük :oops: ...

Zsuzsi, isten hozott :) !

Gabi, abszolút megértelek, hogy már szeretnéd te is érezni babóka mocorgását. Már én is nagyon várom, mert 2 napja már megint kicsit fóbiás vagyok, persze próbálom nyugtatni magam, hogy minden OK odabent. De valóban sokkal megnyugtatóbb lesz, ha már érezzük őket!

Mára csak borsólevesem maradt, majd valami gyorsat kitalálok másodiknak.
Bibar, tündéri apukád lehet, hogy viszi nektek a fincsi kajcsikat :) !
Nekem nem hoz semmit senki :oops: ... Mindig töröm a fejem, mit kotyvasszak. Nagy ritkán a párocskám hoz valami fincsi elviteles kajcsit, amit tudja, hogy szeretek, de azt is csak este...

Barbus vagy Dodó említette a gombapörit, húúúú, úgy ráizgultam :D !
Hétvégén veszünk a piacon gombát, az tuti!!! A Cora-ban 1000 Ft volt kilója :roll: ! Így nem vettünk...

Na, megyek én is megetetem Maszatkát (is) :D !

Majd még jövök, talán már rövidebben :oops: !

Anikó

Kép
mamaki73

Nnna tudom mit akartam még kérdezni: visszérrel csak én küzdök már ilyen korán? :roll: :( Emmával is volt, de csak később és nem fájt. Most viszont nemcsak csúnya, de fáj is :cry:
És még 1: már majdnem elsimult a köldököm :shock: pedig nem olyan nagy a hasam :roll: Felül megvan még az íve, de alul már elsimult :roll: jajj de nem szerettem amikor már ki volt fordulva...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss
Nekem is van viszerem, bár nem fáj még.... Már évek óta ott van, szerintem a tűsarkú hozta elő, meg persze a hajlam...
Nekem a köldököm még rendes, de nekem Bálinttal sem fordúlt ki, csak ellapult. Bár azért mi 2 héttel kisebbek vagyunk mint Ti, úgyhogy lehet 18.hetesen már nekem is lapulni kezd a köldök :D
Vendég

Sziasztok!

Bibar: én is ma voltam védőnőnél :D Már meg sem lepődöm a hasonlóságon :D

Zsani: én úgy szoktam válaszolgatni, hogy megnyitok egy word doksit vagy egy üres mailt vagy bármi mást és akkor oda jegyzetelek, azaz már rögtön írom is a választ (ha lánykám hagyná...) és utána egyszerűen csak bemásolom :) Így tudok egyszerre olvasni és írni is. Ezért olyan hosszú mindig a válaszom :)

Poci: Szerintem sok helyen lehet kapni ilyen anyagot, pl. Kika, Brico Store vagy bármi más, ahol vannak anyagok is. És akkor meg lehet ott varratni is. Nekünk halvány sárga a gyerekszobában, áttetsző és kis állatkák vannak rajta, zsiráf, fáni és egyebek. Amikor mi vettük 3 éve, akkor volt disneys is, csak drágább volt, mint a többi.
Amit Barbuss mutatott a teszveszen, az szerintem teljesen jó, mert az eladó megveszi az anyagot, megvarrja, Neked csak a méretet kell megadni.

Meme: aranyos a pocakod :) na, de a wc és a mosómasa sem kutya :D

Edi: örülök, hogy mára jobban látod a dolgokat. Biztosan a doki nem volt a helyzet magaslatán, illetve az sztk-s gépek sem a legjobbak. Szóval Boti fütyi ott van, csak eldugta. Már most szórakoztat Téged, van humorérzéke, az biztos! :D
Hamar el fog telni a 2 hét. Én is ezen aggódtam, mert jan.elején voltam utoljára UH-on. És csak jövő hét hétvégére kaptam időpontot, de már el is ment 1 hét. Szóval szaladnak a napok!
Itt jártál nálunk a dunakeszi Auchanban? Máskor errejársz, szólj nekem. Nem messze lakom tőle :)
Juhéjj, most látom, megvan az időpontod is a Hajdú doktornőhöz. Ő majd látja amit kell!! Tuti!! Nagyon ott van és a dokik is teljesen elismerik a szakmai tudását. Én jan.8.-án voltam nála, ő mondta nekem, hogy kislányt lát. Mikor meséltem az én dokimnak, akkor mondja, hogy olyankor még nehezen látni (12-13.hét), de a doktornőnek mindent elhisz, mert nagyon jó szeme van. :D
Ő majd biztosan meg fog nyugtatni Téged. Vidd magaddal Anyudat (persze, ha szeretnéd), biztosan nagy élmény lenne neki is.

Az e-bayhez csak annyit tudok hozzászólni, hogy sokszor nem szállítanak Magyarországra, ezt licitálás előtt mindig ellenőrizni kell. És valóban sajnos a szállítási ktg-gel próbálják az embert "lehúzni", de ezt mindig tisztázni kell velük előtte. Aki nem megy bele, azzal nem szabad foglalkozni, mert akkor többe kerül a leves, mint a hús.
Arról pedig én már nem is beszélek, hogy volt, hogy egy csomagunk több, mint 1 hónap alatt ért ide. Persze nagy kő esett le a szívünkről, hogy nem keveredett el, de azért az túl sok időnek számít.
Párom a nagy vásárló :) Elég sok mindent vettünk mi is külföldről. Pl. páraelszívót, autóhoz ezt-azt, meg hát persze sok szép gyerekrucit.
De ha tehetem én inkább a teszveszt és a vaterát használom. Mert jobban utána lehet menni a dolgoknak, mintha külföldről rendelek.
Még egy dolog jutott eszembe, hogy ugyan pay palon keresztüli fizetés volt, mégis valahogy leszedték a kártyaszámot és egyszer csak kaptunk smseket, hogy levonással próbálkoztak, először pár száz forint, majd pár perc múlva ismét pár száz és ez ment 1 órán keresztül. Mázlink volt, mert nem volt azon a számlán éppen pénz, nem tudták leemelni. Gyorsan le is tiltottuk a kártyát.
Szóval én azóta nagy fenntartással vagyok az e-bayezéssel. :(

Zsuzsi79: üdv köztünk és gratu a Babóhoz!

Merci: sajnálom, hogy tegnap olyan rossz napod volt. Remélem, mihamarabb át tudjátok beszélni a pároddal nyugodtan és akkor biztosan a legjobb döntést hozzátok.
Fel a fejjel, az a lényeg, hogy szeretitek egymást. Úgy meg menni fog minden, hogy közösen tudjátok átgondolni!
Tényleg, most jut eszembe, hogy megkaptad a csomit? Képzeld, páromat 2 postáról zavarták át hosszas sorbanállás után, mert nem vették be a súlya miatt. Állítólag sok helyen csak 2 kg-ig vesznek be csomagot. Ezt a baromságot! Így nem kísérletezett tovább, egyik reggel, amikor ment dolgozni, vitte magával és egy belvárosi postán adta fel. Ott meg elfogadták, csak a tarifa volt más, amit szintén nem értek, mert a netről néztük ki az összeget a díjtáblázatból. Na, de sebaj, ezt most nem azért írom, mert gond, ennyi igazán belefér, csak ezt az egész eljárást nem értem.
Remélem, már ott a csomi. Legalább az lefoglal egy kicsit majd, közel 800 oldal :)

Lányok annyit írtok, hogy hiába olvasom és írogatok Nektek, folyton nyílik egy új oldal :D

Emma: kávé szerintem nem gond, én is minden reggel iszom jó sok tejjel, mert alacsony a vérnyomásom. Doki is, védőnő is engedélyezte, így a Babócának nem hiszem, hogy ártana.

Dodó: sokszor nem is veszik észre azt, hogy mennyi idő megy el a gép előtt, csak sodorja magával a játék heve... ne bánkódj! Az már elég jó jel, hogy próbált vígasztalni! Próbálj leülni vele és átbeszélni a dolgokat. Csak ne bánkódj és ne légy ideges, mert akkor Manócska is érzi. Óóóóóó, most látom, hogy azért a konyhában tüsténkedik, hagyma leves, meg rántott husi. Na látod!!! Biztos Érted és a Babócáért teszi!

Bibar: miközben én itt próbálok válaszolgatni, Te már meg is jártad a védőnőt. Ügyi vagy, hogy tartod a súlyod. :) Engem is megdicsért, én sem híztam, pedig annyit eszem mostanság

Na, most jól nem frissítem az oldalt direkt, mert tuti jön még egy-két új oldal :D
Persze jó, hogy ennyit írtok :D Csak így nehéz felzárkózni. De nem adom ám fel :D

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Barbuss
Hogy hogy nem számít bele ez az év??? Szülést megelőző két évben kell 360 biztosított napnak lenni, de ez nem azt jelenti, hogy csak a 2008-2009-es évet nézik.... hanem azt, hogy a 2008 júniustól- 2010júniusig lesz a 2 év. Vagy ez is változott? mert az unokahúgom most intézte, vagyis tavaly Júniusban, és neki még így volt...

nah újjjjjabbbb rejtély, amit fejthetünk meg :D
Vendég

Maki!
Szupi, hogy ennyit tudtál lustálkodni!

poci!
Neked akartam még irni, hogy nekem is tigris a kedvencem. Mikor Lizy született, kaptam is apácskától egy nagy puha tigrist!

Tényleg, azok, akiknél már van gyerkőc.....mikor szültetek, kaptatok valami ajándékot?? Nálunk Lizy kapott egy macit (mert apácska mondta, hogy minden gyereknek van egy első macija), én meg a tigrist.

Ma vagyok 16 hetes!!! Repül az idő!!

d.dodó

Manorka
Sokat járok a Dunakeszi Auchanban... :D Akkor legközelebb úgy megyek, hogy kicsit tudjunk találkozni is, legalább trécselnénk egyet :D:D:D:D az jóóóó lenne :D:P

Rendeltél azóta Next-et??? :P
Vendég

Manorka!
Köszi a vígasztalást!! Amugy igazad van...van sok pozitív oldala is, szoktam is dícsérni.....csak a rossz meg csak gyűlik, gyülik, és ilyenkor egyszer-egyszer kibukok, de aztán jobb lesz.

d.dodó

Edi: Jóóóóóóóóóó! Szólj nyugodtan, ha jössz. Bár én csak lánykámmal tudok mozogni, de jó kislány, nem fog zavarni, amíg mi kávézunk egyet valahol. Vagy mondjuk meki.... Megbeszéljük majd.
Next? khmmmmm.... igen, elvileg jövő héten már a kezemben lesz. De most mástól rendeltem, illetve attól, akitől korábban is. Illetőleg még vettem babaszobán is párat, azokért pedig most hétvégén megyek :D Meg a héten jött egy next body csomag. Szóval érkezik nem kis mennyiségű next ruci :D Na, már csak az lenne szép, ha nálunk is kukac nőne :D

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Edi, én is itt vagyok a közelben :wink:
A pénzbe nem számít bele az idei év, vagyis hogy mennyit kapsz, azt a 2009es évi jövedelmeid alapján számolják. Gondolom a biztosított napok száma a szülésig értendő. De a legújabb szabályokat nem tudom, majd ha megyek újra dolgozni, akkor kifaggatom a HRt :roll:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Most fotóztam le pár rucit, amit Botinak vettem, de eladom, mert 56-os méretek többynire, és nyáron nem fogom ráadni őket. Bélelt H&M kantáros megy ilyenek, de annyira cukik.... Csorog a nyálam rájuk, dehát nyári pasinak nem kellenek ilyenek :D:D:D:D Látszik, hogy sok cuccot "magamnak" vettem, nem is vettem figyelembe, hogy hééé te hülye, július az nyáááár!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Edi: és ha hűvös nyár lesz??? :oops: :roll: :lol: :lol: :lol:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Manorka
engem nem zavar egy icipicit sem, ha jön Nóri is... Majd olyan helyre menjünk, ahol Ő sem unatkozik, hanem tud játszani egyet, és akkor mindenki jól jár , míg mi kávézunk :D

Barbuss
Csatlakozhatnál Te is egy spontán kávéra :D:D:D:D:D :wink: Ha már ilyen "közel" vagyunk egymáshoz, igazán röffenhetnénk néha, legalább kimozdúlnánk, sőőőt akár mehetnénk egyet babaruhát venni is... Én vállalom, hogy vezetek :P :wink: Vásárolgatunk, kávézunk... :P:P:P
Ez jó hír, hogy a 2009-es évet nézik, az nekem is jobb lesz :D De akkor ezek szerint, ha most elmennék táppénzre, akkor az nem lenne érdekes, mert nem számít bele???? hmmmmm , akkor pláne fontolgatom, hogy mi legyen, mert akkor lehet még előbb eljönnék.... :D
Vendég

Manorka
Anyu pont ezt mondta :D:D:D:D:D dehát azért a hűvős nyáron sem adunk ilyen bélelt farmert a gyerkőcre nem??? vagy de??? :roll: :lol: :lol: :lol:
Ilyet szerinted ráfogunk adni? mert , ha hűvős 28 fok lesz is lehet ez picikét meleg, vagy nem??? Bálint nyáron már 6hós volt, így nála könnyen ment, de most bajban leszek... :D
Ezek azért melegek lennének nem?
Kép

Kép

Ilyesmiket adok el, mert melegnek vélem, de lehet butaság, akkor mondjátok csak... :lol:

Kitől rendeltél Next-et???
Vendég

Barbuss, nekem is sajna voltak/vannak visszereim, de tényleg mostanában erősebben látszanak, de hála az égnek nem fájnak!
Viszont sajnos egy pár napja azt veszem észre, hogy estére kicsit dagad a lábam :oops: , nem vészes, de a zokni picit belesüpped a bőrömbe, pedig korábban nem. Beszéltünk erről a védőnővel, és azt mondja, ha ülök, akkor is tegyem fel valamire a lábam.
Az mondjuk tény, hogy a szgép előtt napi több órát ülök 8) !
Csak belegondoltam, mi lesz majd amikor már nagyobb lesz a pocakom is, és nyári meleg lesz??? Cipó bokám :roll: ???

Anikó

Kép
mamaki73

Barbuss: naná, hogy Te is! :wink: És Emma is :D

Edi: egyébként elvan Nóri, mert szereti szóval tartani az embereket :D Megszólalni mellette többnyire nem lehet. Fecsegős.

És Bibarka sem lakik innen messze, ő is jöhetne egy spontán coffee-ra a kis pasijával :wink:

Áááá, jó kislányról beszéltem az előbb, de a jó kislány focizik a lakásban. Már lerepült egy két viráglevél, néhány játék. Majd megkérdezi: - mi a fenét csinálsz, Te labda.... még mielőtt leszídnám. Megyek rendet teremtek. :lol:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Én benne vagyok a spontán kávéba :D:D:D Majd Bibar, és Barbuss és érjen rá spontán... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hihi sebaj, rafkós kislány, ügyes... nem Ő volt, hanem a labda :P
Vendég

edi!
Nagyon édes rucik. De szerintem a sárga, attól, hogy plüss anyagú, az még elmegy, nem?? Hisz.......ja, bár Magyarországon sokkal melegebb van nyáron, mit itt. Én nem szólok! :lol:

d.dodó

Én nem tudtam elérni az oldalt egy ideje :roll:

Mit szóltok egy jövő heti "spontán" talihoz? :D Én még nem dolgozom :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Nekem sem volt jó egy ideje a babanet!

d.dodó

Nálam sem volt elérhető az oldal.

Edi: valóban édesek a rucik. :wink: Igazából az elmúlt évek alapján én már nem tudom, milyen nyár lesz.
Tavaly volt olyan esős időszak nyáron, mikor elég hűvös volt. Erre konkrétan azért emlékszem, mert pont akkor találtuk ki, hogy süssünk szalonnát nagyi telkén. És zuhogott az eső, hideg volt. Nórira pedig bélelt fari nacit adtam.
Én amondó vagyok, hogy ha már megvan, akkor várd meg vele az őszt. Akkor úgyis keresik a meleg cuccokat. És akkor is el tudod adni. De Te tudod, mennyi meleg rucikátok van már eltéve.
Mi csak nyári cuccokat veszünk, mert Nóriról téli cuccok vannak piciben. Így ha hideg lesz, akkor sem lesz gond. Elő a bunda bugyit.
És így legalább tudok venni nyári cuccokat is piciben :D

Írok privit a rendeléssel kapcsolatosan.

Barbuss: részemről rendben, nekem csak a szombat nem jó, mert UH-ra megyek vééééégre.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Apácska "pedálozik"! Kérdezte mit hozzon a boltból.....mondom ha már igy kérded, akkor tiramisus fagyit!!! :lol:

Ja, és képzeljétek...egy ismi ma volt UH-n (13 hetes), és ma derült, ki, hogy nem él a babája. :cry:
És ezt ujra végiggondolva, és azt, hogy nálunk össz vissz a 18. héten van UH, nézelődtem a blocketen, és találtam 200 koronáért Angel Sound-ot (5200Ft), és már irtam is az eladónak, hogy tudja e postázni, és annak mennyi a költsége, mert ahhoz nagyon messze laknak, hogy elmenjünk érte.

d.dodó

Nem volt jó a babanet?Egy csomó ideig nem tudtam belépni. :roll: Mindegy helyette pihengettem meg játszottunk.
Dóri, biztos jobb hangulata lesz, ha beindul a meló.Gondolom most ő is maga alatt van.Daninak is szoktak ilyen periódusi lenni.Általában mikor nekikeseredik a meló miatt.
Edi, jó ez a Tigrincses ágynemű!!!!És aranyos volt Manóseggűd,ahogy odabújt!Jajj, de szereti ő is anyát!!! :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki: nagyon cuki a baldachinok, mind a ketto nagyon tetszik.

Dodo: sajanlom az otthoni osszezordulest, de azert latod van pozitivum is Apaban, megfozott. Nalunk olyan meg nem fordult elo soha :lol: :lol: :lol:
Gratu a 16. hethez..
Ja a fodraszhoz nem mentem, mert esik az eso, ilyenkor kinyulna a hajam azonnal. Amugy csak vagatni es szaritattni akarok. Amig babas vagyok, egyenlore nem festetek.
Csajok nektek a hormonoktol nem nott meg iszonyat a hajatok? Nekem nott vagy 10 cm-t, tiszta osember fejem van.

Dodo: jo ez az angel sound, nagyon megnyugtato tud lenni. Szegeny ismerosod..ilyenekbe mar belegondolni is rossz.

Bibar: de jo, hogy megdicsert, a vedoneni, tok jo, hogy nem hiztal sokat. Na csak igy tovabb.

Barbuss: most olvasom a (Te 2 ablakos modszereddel :D ), hogy hogy jartal a melohelyen..nagyon durva, a 20 nap igazolatlan...nem semmi. Lenyeg, hogy sikerult a vegen letisztazni, de kulonben igen, ha az o penzerol lett volna szo....

Csajok, mi az, hogy ellapult a koldokotok? Egyenlore azt vettem csak eszre, hogy a koldok korul ugy 10 cm es korben iszonyu lapos lett a hasam felulete. Ez az amit irtatok? Vagy mast?
:oops: :oops: :oops:

Manorka: jo, hogy Te is beneztel, Neked mit mondott a vedonod, minden okes veletek is remelem. Koszi a fuggony tippet.
Kozben olvastam, hogy Te is meg lettel dicserve, ugyi vagy!

Emma: egy kave, vagy cappuccino siman belefer, esteleg ha nagyon kivanod az ize miatt egy koffeinmenteset is ihatsz.

Csajszik: ugy de ugy irigykedem a tali miatt

:oops: :oops: :oops:

Nalam sem jott be az oldal egy jo csomo ideig
pocaklako

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?