Csucsu, hát dokibácsi csak csóválta a fejét rá
és tényleg nem tudom hogy leszen így
Hát én a múlt alkalommal propoliszt szedtem (ezt tablettában), de az nem azonos a méhpempővel, viszont jó lett a mnyh-ám, szal valamit ma szerzek, mit bánom és, h. minek hívják... max. placebónak is lesz!
Pancsi, igen tegnap szúrtunk, hát k@rva nagy élmény volt
Mivel 3 adag kell a Merionalból, nem lehet egy fecskendőbe, vagyis mi inkább kettőbe tesszük és hát naponta min. 4 tűszúrás... hát egy tűfóbiásnak... (a minimumot azért írom, mert néha nagyon érzékeny helyre megy és inkább kihúzom vagy a párom...)
Már kezd lilulni a pocim, pedig még csak most kezdtük (Deca-t már 16. napja szúrjuk amúgy és ma vagyok a 8. ciklusnapomon).
Egyébként megint a műbalhét csinálom és nem vagyok konkrétan rosszul, hozzáállás kérdése!
Huhh lányok, eléggé kivagyok, tudom, nem szabad nyenyeregni és csak pozitívan, de ma reggel már jól kibőgtem magam, szal remélem ennél már csak jobb lesz! Nem is a tűszúrások akasztanak ki, hanem ez a rohadék endo
Egyszerűen nem fér a fejembe, h. miért nem bírom eltüntetni... márpedig ha "minden a fejben dől el" elvet vallom, akkor minden rajtam múlik és valamiért ez ott van... és nem jövök rá miért, vagy csak nem akarok...?
Bocsánat, nem akarok senki lehúzni vagy ilyesmi, de most ki kell írnom magamból!!!
Macs, hát én nem tudtalak megnézni iwiw-en, mivel nem jelöltél be
pedig írtam privit a nevemmel... enyje-benyje
Amúgy köszi a varázslást... kérlek még folytasd is, mert úgy érzem nagy szükségem van rá!!! Endoeltüntetés (vagy legalább is csökkentés), mnyh- és tüszőnövesztés és rossz gondolatok elűzése!
Rodina, inszemnél itt szurit adnak, gyógyszert szerintem senkinek, bár nekem nem itt csinálták, de ott sem Clostylt kaptam, hanem Puregont. Majd az inszemes lányok jobban tudják!
A Clostyl tartós használata (ez több hónapot jelent) elvékonyíthatja a mhny-t és gondolom a szuri rögtön ott hat, ahol kell, nem megy át a gyomron, beleken, stb...
Dorka, remélem ki tudod/tudtak faggatni dokinénit!!!! Csak ügyesen!
Marcsi, köszönjük a sztoridat, jó hallani ilyen szépeket, gratula a kislányodhoz!
Muzsi, igen, tegnap voltam a ciklusom 7. napján. És hát nem cisztákat mondott a doki, hanem tüszőket... remélem, ne idegelj, már csak az kéne, h. ciszták legyenek
Nem lehet!!!
Gondolom ezek egy része azért eltűnik, mert elég sokan vannak, de ha mind megnő, akkor úgy fogok kinézni, mint egy 3 hónapos terhes vagy aki 2 napon át babot evett!
Ma kicsit érzem a fenekemet, ill. karjaimat, de nem olyan vészes, mint a múlkor! Próbáltam nem kicsinálni magamat. A csákányos felvonó megint ki akart fogni rajtam, de és gyorsabb voltam és még esés előtt kiszálltam!!! Büszke voltam magamra, mert már szépen megy nagyon
(Na végre már mosolygós emotikonokat is képes vagyok betenni... haladás... hát igen, az életben is olyan vagyok, mint a boardozásban: elesek, aztán felpattanok, mintha mi sem történt volna!)
Jah és a lényeg veled kapcs-ban... Babe is megtaknyosodott és más is írta, amikor a vv-re várt, szal szerintem (és nem csak emiatt) már kezdhetsz örülni
Az immunrendszered küzd, mert most már nem csak téged kell megvédenie