Új privát üzeneted érkezett!

Óóó lányok, laptetőm a következőé, akinek most nagyon szüksége van rá. Nagyon örülök neki, de most én rendben vagyok, tudom mi a dolgom :)
dorkabab

Szióka!

Csak gyors bekukk!
A Cetrotide nekem egyáltalán nem fájt - hurrá! :) Viszont bepirosodott körülötte elég nagy foltban, de kb. 15 p múlva ez is megszűnt és kicsit viszketett. Szóval asszem megúsztam a nagy traumát.
Valamikor visszaolvasok, most kicsit sűrű a hétvégém... Vasárnap dolgozom.
Tegnap évfordulóztunk a Zurammal, ui. 8 éve ismerkedtünk meg személyesen. Vacsizni voltunk és nagyon klassz volt! :)

Mindenkinek extra adag pusszantyú, akinek szüksége van rá: ++++!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok! Úgy döntöttünk a Zurammal. hogy nem szívjuk vissza a Cetrotide-t, így bizti nem kell kidobni egyet sem! :lol:

Kiss Angyal:
Na ugye, hogy szép szám a 7-es! Gratulálok nektek!!! :)

Heni:
Szép méretek. :D
Holnapra drukk!!! (((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

Woody:
Akkor már gondolkodhattok a lányneveken! :) Éljen a cuncis!!!

Na tényleg húzok szunyálni!

Pá Drágáim!
sajt@

Morgen,

Ki korán kel az ki más mint Kubu ja és persze elvitathatlanul Heni :lol: ))))

Vayacon,
:oops:
Ha tudunk naná h segítenünk.
Igen, a János szülészete, és az egészet nagyon szépre, jóra megcsinálták.

Remény légzésfigyelőjéhez, nekünk ilyen van, IMÁDJUK, ja és én a mai napig használom.

Pancsi,
Szuper napotok volt. Hurrá.

Navared,
A fene az endóba. Mnyh meg tessék növögetni szépen nagyra.
Remélem kapsz ma pempőt.

Mieza,
Neked akartam írni h a netről (teszvesz, vagy egy gyógyászati boltból) rendeltem teszteket.

Rodina,
Itt csak jobbat kaphatsz a closty-nál.

Marcsi,
Nagyon köszönjük a pozitív példát. Jó egészséget a családodnak.

Muzsi,
Fogok privit írni még hétvégén, csak ma/holnap sulizok. De felírtam a todo-mra.
Ejnye azt az orrfolyást, hagymaleves és mézes tea még hiányzik a repertoárodból. Tojásos, mézes tej ? Tyűűűű.

Sajt,
Boldog személyes megismerkedős évfordulót Nektek.
Vigyi Magadra.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Heni,
és tudod, ma mindenki megagigahiperdrukokkal gondol Rád.
Ügyesen. :lol: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok jó reggelt!!
Muzsi jó a vonalzód!! :D Küldöm a baciüűzőket :evil: :evil:
Ez csak egy kis megfázás bizti sokáig voltatok a sétálni!! :D
Tudod a terhesség egy kicsit legyengiti az immunrendszert vigyázz magadra.

Marcsi gratulálok alányodhoz és ez is azt bizonyitja hogy 40 fele is lehet szülni!!!

Heni mennek a giga mega drukkok!!!

Sajti boldog évfordulót nektek ez jó ómen. Mikor lesz a 6. insem?

Macs a varázsló aki érzi a pozitív energiát!!!

Rodina látod ez jó jel hogy új helyen. Rendbe vagy és ez bizti siker!!!! :D :D

Kubu hát tényleg szupi volt ti is vezessétek be!!

Kép
Kép
pancsi76

Szia Marcsi! Jó, hogy jöttél, köszönjük a bíztatást és a drukkolást, gratulálok a kislányodhoz!

Heni- mega-gigadrukk megy neked mára, aztán meg a petesejtjeidnek és a tömeges randihoz a csészében!!! Este vigyázz magadra! Gondold meg, hogy miket mondasz altatás után :lol: :lol: :lol: Süketnénivel hangosan beszélj :D :D :D Pusszantás! - de ezt már gondolom csak szombaton fogod olvasni, nagyon sokat gondolok rád és a kicsikre! :wink: :wink: :wink:

Angyalka babszijainak küldök varázslatot, hogy mindegyik megmaradjon beültetésig illetve fagyasztásig! Kép Nagyon szurkolok nekik. :lol: :lol:
vörösmacska

Muzsi Kismami baciűző varázslat: Kép Gyógyuljatok meg hamar!
vörösmacska

Sziasztok mindenkinek!

máris visszaolvasok de azt látom henikémnek nagyon nagyon drukkolok mára asszem :oops:

olvasok...

Kép
sting1982

Sziasztok!!

Henikém!!
Mára egy kalappal!!!!És csak óvatosan otthon. :lol:

Muzsi mami!!
Ez most nem jókor jött,a fenébe.De ne idegeskedj!!Hess bacik :cry: Gyógyulgass.

Angyal!!
Neked is küldöm hiper-szuper drukkjaimat!!

Sajt!!
Boldog évfordulót!!
csucsu99
Budapest

Sziasztok Lányok!
Kicsit eltűntem, majd később visszaolvasok. Hétfőn-kedden ajcsit vadásztam nagyobbik huginak, szerdán egész nap ünnepeltük. Tegnap is volt egy csomó dolgom, posta, bank, meg még ilyen "finomságok".

Ami engem illet, bocs a múltkori panaszáradatért (biztos emlékeztek, apácskával kapcsolatban...). Háát, rosszabb a helyzet mint gondoltam (sajnos). Szóval tényleg nem produkált semmit, hétfőn tapasztaltam... Tényleg nem gondoltam, még álmomban sem jutott eszembe, hogy ilyen nagyon rosszul állunk. Tudjátok az a helyzet, hogy akkor amúgy is rossz lábbal keltem fel, és ha vmi nem úgy történik, ahogy annak lennie kéne, akkor szó szerint elborul az agyam és nem tudok gondolkozni és mindent ellepnek a fekete felhők és mindenkivel összeveszek (hozzáteszem ez sikerült is-szegény anyámat is sikerült úgy megbántanom, hogy így utólag belegondolva nem is ismerek magamra). Jah, szóval nagyon hangulatember vagyok (és Bika is). Szóval akkor, hát mondjuk úgy, hogy nagyon elborult az agyam, sajnos. Remélem nincs köztünk olyan, akiben esetleg kétségek ill. rossz érzések merültek fel, hidjétek el, nem ez volt a célom!! Csak mint írtam: bika vagyok+bal lábbal keltem fel+ még egy csomó minden, amit tényleg nem részleteznék= mindenkit hibáztatok anélkül hogy belegondolnék a dolgokba, vagy egyáltalán érteném, hogy miről is van szó. Sajnos amióta az eszemet tudom, ilyen vagyok, tisztára mint nagyanyám, pedig rá sose akartam egy picit sem hasonlítani(és ő is Bika- kell lennie vminek ebben a horoszkópmizériában)!! Neki is előbb jár a szája, mint ahogy gondolkozna (meg nekem is).
Lényeg, ami lényeg megyünk majd hónap végén andrológushoz, remélem hogy majd okosabbak leszünk.
Puszi mindenkinek és nagy ölelés!!!
dmimi

Sting!!

Kicsi lelked jól van???Most hogyan,merre??Mikor kezdtek??
csucsu99
Budapest

Kicsit összefolyik számomra így a sok olvasnivaló :lol:

Angyalom:minden oks lesz 7es szám!szerencsehozó!

Pacsi:ment a privim :lol:

jah :nem is elmítettem hogy taliztam ám Hencsikénkel!
élőben is olyan kis kedves csaj!csupa +++energy :lol: :lol:
vv kellet mennem és akkor taliztunk!
nálunk ez a hónap a vizsgálatoké.jövő hóban terminált!
és megbeszéltük kicsi pasikámmal hogy ha odakerül a sor BÁR ÉN NEM AKAROM akkor egy lombikot ki tudunk spórólni! :lol:
de őszintén irom hogy remélni tudom csak hogy nem kel odáig elmennem,elmennünk :cry:

Kép
sting1982

Dmimi:Hú nem egyszerű nálatok sem az élet...
csak fel a fejjel.....
szegény pasid :?

Csucsu:köszi kedves vagy a lelkem ....hát mit is irjak...
ha a fejem tetejére állok akkor sem lesz jobb, így csak ha néha eljutok abba "helyzetbe"hogy kivagyok mint egy állat,tart egy ideig aztán újra felemelem a fejem és megyek tovább csak idegesít a "miért",miért nem sikerül ha minden adott... :oops:

Kép
sting1982

Mimi nincs olyan nagy baj ha te is elismered hogy ilyen vagy. De ha szeretnek akkor igy fogadnak el.Tudom hogy ez a helyzet az idegeinket is strapálja, de fő a nyugalom!!!!! Miért hogy érted hogy rossz a helyzetetek?

Kép
Kép
pancsi76

MInden mainak nagyon-nagy drukkokat küldök!
Hajrá csajok!

Én most csak olvasóka maradok, mert a nagy pihenésben nem történik semmi. Tegnap kicsit szurdogált a hasam, nem szereti, ha sokat ülök és nem fekszem... Olyan pici tűszúrások voltak. De arra gondoltam, hogy tuti nem rossz, mert nem olyan, mintha meg akarna jönni, úgyhogy biztos most eresztgetik a kis gyökereiket.

Van két tacsink, halál aranyosak. Most nem jöhetnek se ágyba, se kanapéra, se a hasamra. Tegnap kicsit lefeküdtem a földre, mert gerincproblémás vagyok és a nagy pihenésben nem csak a fenekemet feküdtem laposra, hanem a gerincemet is S alakúra. A két kutyu még kis ugribugri heveske. Odafutottak hozzám, én féltettem a hasam, nehogy ráugorjanak. Mire mellém feküdtek és mindketten iszonyú finoman rárakták a fejecskéiket a pocakomra. Biztos nem érezhetnek még semmit, de olyan jó érzés volt, hogy így óvatoskodtak. Hagytam kicsit, mert úgy éreztem, hogy olyan szetetet és féltés árad belőlük, hátha ez is segít a gombócoknak.

Amúgy semmisincs a tv-ben. Végre gondoltam megnézek egy csomó dokumentum filmet. Az igazi Van Gogh, nem az életőről szól, hanem a nemi betegségeiről.
Viszont megnéztem legalább 3 vígjátékot, amik nagy mozisikerek voltak. Annnnnyira bénák!
Aztán olvastam is, de három könyvben is meghalt a legszimpatikusabb szereplő, úgyhogy mindig váltottam...
Persze pont mostanában jöttek nagyfejek a páromékhoz és minden este bent kell maradnia. Már nagyon várom a hétvégét, mert mégis csak viccesebb kettesben nevetgélni, mint egyedül itthon :)
Tegnap átjött a szomszéd, úgy lecsaptam rá, alig tudott elmenni. Kikérdeztem mindenről, látszott, hogy már menekült volna :)
Az egyik barátnőm írt, hogy meglátogat. Felhívtam, hogy egyeztessünk, mire iszonyú beteg a hangja... Ja, igen, kicsit lázas, megfázott.... köszi, akkor inkább a magány.
De jó, hogy vannak kutyák, meg végülis nagyon vicces volt a vangoghos bácsi is, aki végig nevetgélve mesélte a nemibetegségeket és látszott rajta, hogy full meleg :)
Szóval, kevés inger, de legalább pozitivan fogom fel.
Tegnap megnéztem negyedjére is a titkot... illetve sikerült negyedjére is elaludni rajta... de amit látok (mindig 10 percet bírok, szóval már majdnem 35-öt láttam belőle!) az igen pozitív. Jó ez a film, így legalább nem olyan tömény. És utána mindig vidám babásat álmodok :)

Bocsi, ha hosszú lettem, de olyan jó volt megosztani veletek!
mieza

Jó, hogy holnap már szombat, kezdek kicsit megőrülni!!! :shock:
mieza

Sziasztok,

Hencsikém: ügyes legyél :D drukkolok :D és a kábaságodban ami a szíveden az a szádon...nyugodtan...úgysem hallja a nővérke :D :D :D

Macsek: nagyon köszönöm a varázslást :D :D :D én a laptetőben nem hiszek...viszont a Te varázspálcádban teljesen megbízom :wink: :D :wink:

Mimi: nekem Anyukám és Apukám is bika...két teljesen más tipusú ember..szóval nem biztos,hogy hasonlítasz a Nagyira :wink:
A férjed problémájára meg van megoldás...ilyenkor szoktak szerintem valami műtéttel spermát kivenni...No para...lesz babád :!: :!: :!:

Sting: Örülök,hogy nem hagyod,hogy a rossz kedved eluralkodjon rajtad :!: :!: :!: Pusszzzaannnttááásss

Mieza: nem tájékoztatnak senkit ilyenkor naponta...másnap felhívod őket és megmondják,hogy melyik napra kell menni...Nem is örülnék neki,mert ha nem tudom,hogy mennyien vannak még meg,akkor én úgy gondolom,hogy mind megvan:D :D :D és így nem is idegesítem magam rajta... :wink:
Meg persze nagyon bízom Macsek mágikus varázspálcájában :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!
Huha Lányok, ez igen +2 oldal, nem semmik vagytok.
Szóval Rólam: ma voltam UH-n Drágaságunk már 35 mm-es és már integetett az ici-pici kezecskéjével. Nagyon Édes volt. A Doki mondta, hogy minden OK. Viszont írtam, hogy 22.-én kell mennem a nyakiredő szűrésre, na azt előrébb hozta 19.-ére, vagyis 2 hét múlva péntekre. Remélem minden OK lesz. Azt mondta, már látszik az arccsontja, meg a kis szájacskája. Nagyon Édes volt, azt hittem megzabálom. Abból a kórból, amit írtam hétfőn (viszketés, folyás stb.) még nem egészen gyógyultam ki, de a Doki azt mondta, hogy nagyon jól kezeltem Magam, csak azt a kenőcsöt, amit csak kívülről használtam, nyugodtan mehet hüvelybe (van hozzá aplikátor), ÉS, Ő is azt mondta, hogy az Utro mehet szájon át, csak akkor napi 3x2 legyen, mert nehezebben szívódik fel. Azt mondta, hogy külföldön már elfogadott, hogy lehet ezt szájon át szedni, és az orális is ugyanaz mint a hüvelyi, csak itt Nálunk át van csomagolva. Jó mi? :lol: :lol:

Mindenkinek nagy nagy hipermegagiga drukkjaim mennek, ugyanennyi babaragacs és léleksimi, akinek arra van szüksége.

Mimi,
nagyon jó, hogy jöttél. De az nem, hogy ilyen hírekkel. Meglásd minden OK lesz. Szerintem Senkit nem bántottál meg. Vigyázz Magadra. Apát meg ne hagyd ilyenkor Magára, mert ilyenkor nagyon nagy szüksége lehet Rád. Tudod, a Férfiúi hiúság, meg önbizalom, meg miegymás.

Stingecském,
jobban vagy? Kövi tuti siker.

Heni,
drukk :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Csucsu, hát dokibácsi csak csóválta a fejét rá :( és tényleg nem tudom hogy leszen így :roll: :oops: :cry:
Hát én a múlt alkalommal propoliszt szedtem (ezt tablettában), de az nem azonos a méhpempővel, viszont jó lett a mnyh-ám, szal valamit ma szerzek, mit bánom és, h. minek hívják... max. placebónak is lesz!

Pancsi, igen tegnap szúrtunk, hát k@rva nagy élmény volt :( Mivel 3 adag kell a Merionalból, nem lehet egy fecskendőbe, vagyis mi inkább kettőbe tesszük és hát naponta min. 4 tűszúrás... hát egy tűfóbiásnak... (a minimumot azért írom, mert néha nagyon érzékeny helyre megy és inkább kihúzom vagy a párom...)
Már kezd lilulni a pocim, pedig még csak most kezdtük (Deca-t már 16. napja szúrjuk amúgy és ma vagyok a 8. ciklusnapomon).
Egyébként megint a műbalhét csinálom és nem vagyok konkrétan rosszul, hozzáállás kérdése!

Huhh lányok, eléggé kivagyok, tudom, nem szabad nyenyeregni és csak pozitívan, de ma reggel már jól kibőgtem magam, szal remélem ennél már csak jobb lesz! Nem is a tűszúrások akasztanak ki, hanem ez a rohadék endo :cry: Egyszerűen nem fér a fejembe, h. miért nem bírom eltüntetni... márpedig ha "minden a fejben dől el" elvet vallom, akkor minden rajtam múlik és valamiért ez ott van... és nem jövök rá miért, vagy csak nem akarok...?
Bocsánat, nem akarok senki lehúzni vagy ilyesmi, de most ki kell írnom magamból!!!

Macs, hát én nem tudtalak megnézni iwiw-en, mivel nem jelöltél be :oops: pedig írtam privit a nevemmel... enyje-benyje :D
Amúgy köszi a varázslást... kérlek még folytasd is, mert úgy érzem nagy szükségem van rá!!! Endoeltüntetés (vagy legalább is csökkentés), mnyh- és tüszőnövesztés és rossz gondolatok elűzése!

Rodina, inszemnél itt szurit adnak, gyógyszert szerintem senkinek, bár nekem nem itt csinálták, de ott sem Clostylt kaptam, hanem Puregont. Majd az inszemes lányok jobban tudják!
A Clostyl tartós használata (ez több hónapot jelent) elvékonyíthatja a mhny-t és gondolom a szuri rögtön ott hat, ahol kell, nem megy át a gyomron, beleken, stb...

Dorka, remélem ki tudod/tudtak faggatni dokinénit!!!! Csak ügyesen!

Marcsi, köszönjük a sztoridat, jó hallani ilyen szépeket, gratula a kislányodhoz!

Muzsi, igen, tegnap voltam a ciklusom 7. napján. És hát nem cisztákat mondott a doki, hanem tüszőket... remélem, ne idegelj, már csak az kéne, h. ciszták legyenek :shock: Nem lehet!!!
Gondolom ezek egy része azért eltűnik, mert elég sokan vannak, de ha mind megnő, akkor úgy fogok kinézni, mint egy 3 hónapos terhes vagy aki 2 napon át babot evett! :wink:
Ma kicsit érzem a fenekemet, ill. karjaimat, de nem olyan vészes, mint a múlkor! Próbáltam nem kicsinálni magamat. A csákányos felvonó megint ki akart fogni rajtam, de és gyorsabb voltam és még esés előtt kiszálltam!!! Büszke voltam magamra, mert már szépen megy nagyon :D
(Na végre már mosolygós emotikonokat is képes vagyok betenni... haladás... hát igen, az életben is olyan vagyok, mint a boardozásban: elesek, aztán felpattanok, mintha mi sem történt volna!)
Jah és a lényeg veled kapcs-ban... Babe is megtaknyosodott és más is írta, amikor a vv-re várt, szal szerintem (és nem csak emiatt) már kezdhetsz örülni :lol: Az immunrendszered küzd, mert most már nem csak téged kell megvédenie :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Próbáltam visszaolvasni, de nem lehet, sokat termeltetek!! :lol:
De viszont az sikerült elolvasni, hogy vannak új kismamik!!! hatalmas gratula és ölelés nektek!!!
dmimi

1-2 "és" helyett "én"-t akartam írni és az eleje is kicsit kacifántos lett :oops: :lol:

Dmimi, ne legyen bűntudatod amiatt, h. olyan vagy amilyen! Kicsit én is mindenre azonnal ugrós vagyok, de próbálom kezelni! Kérj bocsánatot azoktól, akiket úgy érzel megbántottál és hát igen, nekem is az a tapasztalatom a bikákkal, h. elég könnyen eljár a szájuk. Hétvégén engem is megbőgetett egy.... :oops: :roll:
Amúgy sajnálom apit, h. meg kell küzdenie egy-két cseppért is, biztos nagyon fusztráló neki!
Itt mindenkinek lesz babája!!! Ebben higgyél és bízzál! :D

Mieza, szerintem neked is sikerült!!! Eszternél éreztem így... (meg most Muzsinál is)
A kutyákok nem véletlenül viselkednek úgy ahogy, ők sokkal jobban veszik a jeleket.... na meg ami energia belőled árad... az sem kutya :lol:

Angyalka, jól csinálod! Nem is kell azon agyalni, h. vajon hányan vannak most... 7-en és kész!

Babe, örülök, h. láthattad a pici babádat, fantasztikus lehetett! Megy a drukk 19-ére!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi Navared, Neked meg fel a fejjel ám.

Mimi,
el is hiszem, hogy nem tudsz visszaolvasni, itt egy este több mint 2 oldalt termelnek a nagy dumagépek :lol: :lol: :lol:
Így is van ez jól. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Navared én is szúrtam 3 merionalt egyszerre de nekem az orvos mondta hogy az oldoszerből csak másfelet használjunk mert nagyon sok a három fiola.És nem is az a lényeg hanem a por.
Neked mit mondott a dokker miért kell decat szúrnod? Ez a hosszú protkó? Nagyon sajnálom az endót de babás leszel hamar és mehetnek az endók a sutba!!!
Nem mondta hogy mekkora? Most nekem is van a jobb oldalt ott még soha nem volt. :wink:

Babe nagyon jó hireket hoztál. Szépen fejlődik a bébid. Csináltattok 4 d uhot? Képeket majd kérünk. :D :D

Kép
Kép
pancsi76

dmimi: köszönöm a gratulációt a csöppség miatt

angyal: a 7-es mágikus szám, nekem is annyi volt:) :P

babe: szóval már integetett is drága, az nagyszerű élmény :D :P

navared: nagyon sajnálom, hogy egy picit sírdogáltál, de ez mindenkivel előfordul, de fel a fejjel, hidd el minden jól fog alakulni!!!

mieza: örülünk, hogy megosztottad velünk a gondolataid, a pici mozgolódások csak jót jelenthetnek :P Pihenj sokat!!!

Janka

Kép

Kép
janka78

zu: merre vagy, tegnap sem voltál?
Hogy vagytok a csöppel?

Janka

Kép

Kép
janka78

Sziasztok!

Kiss Angyal!
én mindig a legnagyobb tűvel, aminek zöld a conusa (az a műanyag a tövén)! ennek kellően nagy az átmérője, és elég hosszú is, hogy ha tövig tolják, jó helyre megy! nagyon nagy tű, de ne gondolj bele... viszont így nem lesz tályogosodás és sok hülye csomó utána!

SZOMBATI ÜGYELETEN SZURI BEADÁS:
bocsánat, de elfelejtettem ki kérdezte :oops: :oops: :oops:
a legközelebbi ügyeleten beadják, .. szerintem mindegy hová mész... gondolom nem szeretnéd végig vándorolni az éjszakát, így én a lakhely szerinti éjszakai ügyeletre mennék. bármelyik nővér, asszisztens, ügyeletes orvos, mentős, bárki be tudja adni :)

Heni!
Nagyon nagyon drukk és várunk, és mindenünk csuriban érted :)

Dmimi!
Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok!
Az andrológus majdcsak mond valami hasznosat! Bár lehet hogy a lelki gátat nem ő fogja tudni feloldani, de valamit biztosan tud ajánlani! Azért úgy hallgassátok, hogy ne akadjatok ki azonnal :) mi amikor voltunk, Lac spermaszáma miatt, felvázolta a lehetőségeket, és 5 megoldásból 4 brutál drasztikus műtét volt, ill beavatkozás :( nagyon megijedtünk, hogy ilyen rossza a helyzet, ráadásul ez a férfi lecsapolás nem leányálom... tűvel szívják le a spermiumokat! Aztán mi elmentünk egy másik dokihoz, aki 2 gyógyszerrel 1 hónap alatt helyre hozta a dolgokat! no fájdalom, nagy eredmény:) műtét és kínzás nélkül is megoldotta hogy 10 kóros darabról 3 millióra növekedjen a számuk! nálunk ez már óriás lépés volt :) Ugyhogy fel a fejjel!

Kubu!
Írtad, hogy beszéltetek genetikussal az őssejt miatt!
Mi is!
De leírnád nekem - ha nem akarod nyilvánosan, akár priviben is, hogy mit mondott nektek? mert én is hallottam ezt-azt, de egyelőre nem győzött meg a dolog, de szeretném az érem másik oldalát is tisztán látni!

Mieza!
a kutyák állítólag érzik a baba jelenlétét...és millió mást is, mikor az ember még nem is tud róla :D ...olyan kis drágák :)

Eszter

eszter82
Budapest

Köszönöm Lányok! Annyira aranyosak vagytok, de hát aminek ki kell jönnie, annak muszáj... most pl. könnyeim :cry:

Pancsi, mi sem használjuk fel mindhárom oldószert, tudom, h. a por a lényeg, de 3 adaghoz elég a 1,5 agad lötty? Akkor lehet, h. nem kell 2 szúrás, csak 1?
Amúgy az előző lombikom végén kellett nekem is 3, utolsónak pedig 4 egység Merional.
Ja igen, a hosszú protkónál van Deca, de nem teljesen értem mi a célja... Mivel a GnRh kezelésnél (amit az endoműtét után szoktak javasolni :( ) is Decapeptylt adnak, gondolom visszaszorítja a növekedését... de nálam ez nem válik be. Jobb oldalon 2,8 mm, balban meg 1,x (nem tudom pontosan). Nekem meg a balban nem mindig látja... :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pancsika, és Janka,
valóban nagyon nagy élmény ez az egész Nekem. Már olyan régóta várok erre. Még szinte el sem hiszem, pedig, szeritem, már egy ici-picit látszik, mert a pocim olyan, mintha mindig jól lennék lakva, vagy mintha, kitolnám mindig. Szerintem ez tuti az.
Képeket csak otthon tok feltenni, illetve a Kedvesem majd felteszi, mert itt annyira le kell kicsinyíteni.

Csajok,
szerintem Hencsikénk, most az igazak álmát alussza. Jó éjt Neki, és minél több tüszikét, amibe petike is van. :lol: :lol:
Már nagyon várjuk a holnap reggeli élmény beszámolót :? :? :?

Kép

Kép

babe3

Kubu,
igen ez a dolog az őssejttel kapcs. Engem is érdekelne priviben, úgyhogy légyszi Nekem is küldd el. Köszi.

Kép

Kép

babe3

Macsek, enyje-benyje visszavonva! :oops: :lol:
Édes ez a cicaaaaa :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared ZT: tényleg nem kell a merionalnak a lötyikéjéből az összes,mert az csak az oldószer...nekem az Anyukám nővérke,és most nekem 2 kellett szúrni és csak 1 lötyit szívott hozzá...Ne sírdogálj, légyszike...Minden rendben lesz :!: :!: :!: Meg fog nőni az fránya mhny :!: :!: :!: a tüszőid meg már így is szép dbszámmal vannak :!: :!: :!:

Babe: nagyon jó élmény lehet látni a gyerkőcödet :D :D :D

Janka: neked hanyadik napon rakták vissza őket :?: :?: :?:

Eszter: nekem is zöld végű tűvel adja az Anyukám,csak abból is van több fajta...annál amivel én kapom van nagyobb is :oops: azért kérdezem,mert nekem fájdogál..nem akkor mikor beadja,hanem délutánra és attól félek,hogy nehogy tályog legyen...nincs már Neked olyan tű amivel kaptad?a tűnek a csomagolásán nekem 21Gx2 van..és ennél van nagyobb...Megnéznéd ha maradt tűd,hogy milyen szám van a csomagolásán :?: Köszi :lol:

Kép

kiss angyal

A hátamon futkos a hideg csak nem arra a tűre gondoltok amivel felszívjuk a cuccot? Ugye ez csak vicc!! :cry: :cry:

Navared ne izgulj addig nem nő míg nem mensizel és mostanába nem fogsz Lazics egy kicsit!!!

Angyal igazad van hogy a férjednél ha el tudtátok kerülni ezt a brutális beavatkozást.De jó lenne nekünk sem kellene minden egyes petesejtért külön szúrkáltatni magunkat.... De ez van valamiért valamit.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok

Jó sokat írtatok...a felét elfeljtettem, amit írni szeretnék :oops:

Sajt, én sem szívtam vissza a szurit, bár nekem nem is mondtak ilyet soha! De elég durván hangzik, egy ilyen drga gyógyszert csak úgy kidobjunk! :shock: Mikor lesz punkció?

Janka, köszi jól vagyunk, tagnap azért nem jöttem , mert egy kicsit csavarogtunk Atival, és későn értünk haza, akkor meg már olyan fáradt voltam, hogy mentem aludni! Egy kis émelygés van, meg most már "büdös" a téliszalámi és a kolbász! :D A kávénak is van már olyan különleges szaga, de azt még bírom! :D Remélem jól vagytok ti is, beszélgess sokat a babyvel, én is szoktam! :D

Kiss Angyal, nekem is többet kellett szúrni a menopurból, és én mindig külön megcsináltam az adagokat! Nekem nem mondták az sem, hogy elég 2 adaghoz egy oldószer! Azért tök jó, hogy ilyeneket nem mondanak... volt olyan hogy egyszerre 6-ot szúrtam! :shock:

Babe, írok privit...

Mieza, nekünk is van két kutyusunk...eddig állandóan az ölemben voltak, de a beülti óta csak a fejüket pakolják rám... :D Két boxer...

Navared, minden rendben lesz, nagyon drukklok Neked!

Heni, nagyon drukkolok, hogy rendben menjenek a dolgok!

És persze mindenkinek akinek szüksége van rá!!!
Vendég

Zsu eldöntötted hol fogsz szülni? Van már orvosod???

Kép
Kép
pancsi76

Zsu,
már ment is válasz a privire. Remélem kielégítő voltam. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Angyalka, köszike, igazából inkább ez a hülye endo aggaszt :( de Pancsi (neked is köszi) olyan okos, hiszen ezt a mensi táplálja, akkor sokkal nagyobb már nem lehet... remélem a stimutól sem?! Szerintetek? :oops:

Zsu, neked is nagyon kössz!!!
Szegééény, te 6 Merionálnál 6-ot szúrtál, Istenem... de már túl vagy rajta és ez a lényeg! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kép Kép Kép
Navarednek: Endoeltüntetés-csökkentés), mnyh- és tüszőnövesztés és rossz gondolatok elűzése Kép

Én is a 3 ampulla Menopurt egy szúrással adtam be, így tanították a BMC-ben, 3 por 1 víz és így is adták be amikor ott kellett megkapnom, mert mentem UH-ra.
vörösmacska

Heni, nagy ötlet volt ez a tonhalas tésztaszósz... most azt zabbantom és tök fini, bár én a tejfölt kihagytam, mivel nem anyira csípem, ill. nem zavar a halszag :lol: Lányok, próbáljátok ki!
Amúgy remélem már túl vagy mindenen és bolgod van nagyon a sok-sok petikétől!

Sajti, te most hanyadik napodon is vagy? Hogy bírod? Mesélj majd ha jobban ráérsz!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macsek, szuper, egyre jobb ez a nap IS!!!!!! Köszike mindent :lol:
És mindjárt ezért is sírok... de azért boldogság miatt jobb bőgni! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ne hari, de most rágyúrok laptetűre... :oops: és addig mesélek, amíg nem sikerül... vagy így nem ér :?:

Kép
Kép
navared
Szfvár

angyal: Nekem a 2. napon rakták vissza őket, szerdán volt a leszívás, pénteken a beülti. Azt mondják minél később teszik vissza annál nagyobb a sejtosztódás és nagyobb az esély. Most a vérvételen amikor kiderült, hogy alacsony a hcg szintem, azzal vigasztalt a biológus csajszi, hogy azért ilyen alacsony, mert a 2, napon adták nekem őket vissza. Erre én, akkor miért nem vártak 3 napot vele, erre ő.. mert nekem az első baba is sikerült az első lombikra. Hát ez nem vigasztalt. Meg gondolom a 3. nap szombat lett volna.

Zsu: Örülök, hogy jól vagytok, de jó, hogy ti már csavarogtok. Nekem azt mondta a doki, hogy még sok pihi, nagyon izgulok az uh miatt. Remélem megerősödik a bébi és a hcg szint emelkedik.

Janka

Kép

Kép
janka78

Navared,
jó étvágyat Neked.
Remélem már jobb kedved lett. 8) 8)

Kép

Kép

babe3

bolgod = boldog :oops:
mindig van mit írni :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

feladoooooom :shock:
na ez az uccsó, ígérem, ha nem hát nem... nem erőszak a disznótor :wink: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsu: azt elfelejtettem megkérdezni, de ugye te is a 2. napon kaptad őket vissza?

Janka

Kép

Kép
janka78

Babe, köszi, nagyon fini... igen, kicst már jobban vagyok
Ez ér nem? Mármint válaszolni... :lol: nem csak a leptető miatt...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pancsi: Eszter párjának volt problámája...Az enyém egy Sperminátor :D :D :D

Navared: én az endoról itt hallottam először :oops: végülis meg is válaszoltad magadnak a kérdésedet :!: és ez elég logikusan hangzik amit írtál :!: :!: :!:

Zsu: hát igen,nekem sem mondták,hogy lehet 1 oldószer..én még vitáztam is a Anyukámmal,hogy kell mind a kettő..mert hát Ő a balesetin dolgozott és nem ért hozzá :D aztán leült mellém és elmagyarázta hogy az oldószer az sterilizált víz..a hormon,meg a másikban van..ha nem akarok + szurikát akkor fogadjam be a számat :lol: :lol: :lol:

Kép

kiss angyal

Angyal, ezt most nem teljesen értem, mire gondolsz. Azzal válaszoltam meg, h. talán már a stimutól nem lesz nagyobb...? Sajna ebben nem vagyok biztos :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Azért csak kiharcoltam... pedig aztán eszembe jutott milyen önző vagyok, hiszen Angyalkának is ugyanúgy kellhet ez a laptetű, de mint mondta(d) Macsban jobban hisz(el), amúgy én is!!!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?