Új privát üzeneted érkezett!

pocak: akkor nem csak én vagyok dilis, ennek szívből örülök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
az én becenevem csacsi, füles, szamár a páromé tigris. szerinted milyen cuccokat rendeltem neten manókánknak? jövő héten, ha érkeznek a csomagok disney-ben fog úszni a lakás :lol:
nagyon jó kis tigrises cuccokat lehet találni! ha érdekel valami, szólj nyugodtan és megkeresem! egyébként e-bay-en is szupi cuccok szoktak lenni!

Kép
zsani78

Pocak
lefotózom majd :wink: :wink: jaj és óriási plüss csacsink is van :lol: :lol: most megyek a védőnőhöz,ne irjatok sokat,csak annyit hogy el tudjam olvasni :lol: :lol: :lol:

bibar

Zsani: a hossza: 2,45 m (foldig ero), szelessege: 2 szarnyu az ajto: 2 db x 1,50 m szeles ( ez mar a fuggony merete, duplaszelesseggel. Meg egy dolog, olyat szeretnek, aminek a felakasztoja nem anyag, hanem csipeszt /fakarikat lehet lehet feltenni. A lakasban nalam sajna anno nem tettem karikakat, es nem jol csusznak a fuggonyeim a karnison, igy mar volt, hogy az egyik le is szakadt.

Zsani: dobok egy kepet, nagyjabol ilyesmi attetszo vekony anyagot keresek
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... TQ:GB:1123
pocaklako

Bibar: rendicsek, varom a fotot, es jo vedonenizest.

Zsani: nalam ugyanez van, rengeteg disney-s bodyt, kerteszgatyot, kiskabatot, polot kapott mar a gyerkoc. MAr ugy kell magam leallitani. Ha megjonnek a rcuik, azert mutizd mar meg. Melyik ebayen szoktal vasarolni (melyik orszagbol?)
pocaklako

Poci, ez aranyos!!!A többieknél is!!! Én szimplán maci mániában szenvedek. De ha lehet a klasszikus Teddy félében. Minden ruháját igyekeztem úgy venni, hogy legalább egy maci legyen rajta. :lol: Szóval mindenkinél megvan ez! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

pocak: ebayen egy ismerős van regisztrálva, mert én nem tudok angolul. csak nézelődni szoktunk és úgy jelezzük felé, h mit szeretnénk. :D én itthon egyébként teszvesz és vaterát szoktam használni. az ebay azért tud jobb lenni, mert sokminden minőségibb darab, mint itt nálunk a t és v-n.

Kép
zsani78

Jó reggelt!
Jövök még, csak most gyorsan:
Poci, itt elvileg a csajszi akkorára varrja amekkorára neked kell :wink:
http://www.teszvesz.hu/item857382301_csodaszep_micimackos_fuggony.html#gallery

Barbi

Kép

Kép
barbuss

látom, hogy lejárt az aukció, de hátha tud még szerezni :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Szoktam nezegetni a teszveszt es a vaterat, de nem is vagyok regisztralva. Ebeyen szoktam vasarolni, leginkabb Angliabol, de Olaszorszagbol is. Az angol arak olcsobbak, csak ugy az en angol nyelvtudasom sem tokeletes, igy kicsit nehezkes, de eddig meg sikerult megoldani valahogy.

Niki: jo, hog nem en vagyok az egyeduli a macis dolgokkal :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
pocaklako

Poci, én vagyok vaterán, nem is egy adás-vétellel - ha onnan kell vmi, csak szólj :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Poci, lenne egy ebayes kérdésem. Ha venni szeretnék valamit egy eladótól, akkor csak simán licitálok, és várok, hogy megnyerem-e. És utána? Mert sógoromnak van pp-ja, és azzal szeretnénk vásárolni, de nem tudom hogy működik. Kinéztem cuki nyári sortokat manónak.:)Meg egy pulcsit. Ja és ha egy eladótól szeretnék több mindent,akkor a postaköltség összeadódik, vagy kérdezzek rá mennyi lenne összesen? Köszike a segítséged!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Barbuss: koszi a segitseget, nagyon szep ez a fuggony, neztem en is tegnap. A gondom csak az, hogy 2,1 m magas, nakem pedig 2,45 kellene. Ha meg ablak lenne is elmenne, de ketszarnyu uvegajto. Kulonben mintaban, anyagban, attetszesben pont ilyen az elkepzelesem. Asszem fogok azert irni a nonek, megkerdezem, hogy esetleg van egy hosszabb neki.
pocaklako

Jó reggelt Kismamik!

Most inkább az írással kezdem, mert ha megint csak visszaolvasok akkor nincs időm írni:

zsani: azt hiszem te is írtad, hogy félnél külön szobába tenni a picúrt, hátha nem hallod meg. Az én kisfiam egyből külön szobában volt és minden kis nyikkanására felkeltem, illetve a mai napig ha csak nyög egyet én már ülök is fel és megyek át hozzá. A párom mondta, hogy ilyenkor olyan vagyok mint egy zombi, mert ő nem hallja a gyereket, csak arra ébred hogy én felülök és indulok :)

edi: gyönyörű cuccokat vettél! szaralak meg le van tojva. Az sms olyan, mintha az én exem írta volna, érzéketlen, érzelmekre képtelen tuskó. A kisfiam is örömmel vitte a félévi bizijét megmutatni neki, amire csak bólintott, hogy jó. Aztán mikor hozta haza, próbáltam belőle kicsikarni a gyerek előtt egy dicséretet, erre annyit mondott, hogy: hát az én fiam.

barbus: megnéztem a pocakodat, nem semmi méretű volt, még a párom meglepődött hogy létezhet ekkora pocak!

Edi: kérdezted a kis halványkékem nevét: Balázs lesz. Hiába próbálom meg nem beleélni magam hogy fiú, amíg nem mondják biztosra, én már kisfiút érzek. A Barnusnak is mondtam, hogy valszeg Öcsi lesz, erre közölte hogy KIRÁLY!

Elkezdtem szedni a magnéziumot, már az első szem után sokkal jobb volt, most meg már egyáltalán nem fáj a pocakom. Olyan buta vagyok, mert annyiszor írtátok a keményedésre a magnéziumot, de nem esett le, hogy esetleg nekem is ez kell.

Babát még változatlanul nem érzem mozogni! Pedig már annyira de annyira szeretném!

Na most már megyek dolgozni egy kicsit!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Poci, az a baj, hogy az itthoni cégek webáruházai (már amelyiknek van...) hát finoman szólva nem megbízhatóak :? Még az Ikeáé sem... Szal lehet, hogy azt kéne, hogy lakástextiles cégeket keresel és írsz nekik: ha szerencséd van, akkor segítőkészek és küldenek képet, stb :) Ha csak itteni átvétel megoldható, abban szívesen segítek :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

megyek, visszaolvasok :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok!

Most is Edi miatt írnék,pontosabban Neki szeretném mutatni a 18hetes Botondunkat :wink:
Kép
Mi is a praxisban voltunk mindig a Hajdu doktornőnél.

Próbálok visszagondolni,hogy mikor is üzleteltünk,de egyszerűen nem emlékszem. :roll:

Pocaklako:
ugyan nem mesefigurás,de a nagylányomnak van faltetoválása,ami ugyan az és nagyon jól néz ki élőben is! :D

petergabi

Moki, veletek mi van? Pocakfájás?

Emi, szerintem az szemetes, nem felmosó :lol:

Edi, remélem megnyugodtál :) Írtam privit :wink:

Zsani, megnyitom az oldalt két külön ablakban - az egyikben írom a válaszkat, a másikban csak olvasok :wink:
Ha beválik a fogdoki a nagyobb munkára is, akkor szívesen megadom az elérhetőségét!

Én jól aludtam, csak f8kor kászálódtam ki az ágyból :oops: Addigra Gábor már összeszedte Emmát teljesen, és ő is már öltözött :oops:
Engem napok óta mindenki azzal piszkál, hogy minek megyek vissza dolgozni :roll: De ha minden OK, akkor miért miért üljek itthon táppénzért?? Azt megtehetem majd az utsó 2 hónapban :roll: És ha nem bírom, akkor bármikor itthon maradhatok... Ilyenkor mindenki olyan okos...

Én gombapörit csináltam, már alig várom, hogy ebéd legyen :lol:

Tegnap lett egy csomó ötletem: megálmodtam, hogy hogy rendezzük majd át a gyerekszobát, hogy minden elférjen, na meg dekorációs ötleteim is vannak :D Jajj de jó lesz ezzel foglalkozni :)

Gabi! Örülök, hogy jobban vagy :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Jó reggelt lányok :)

Tegnap elég hamat bealudtam... kialaudtam a paráimat, mert egyszerűen fiú és kész....

Pocak
Nekünk pont ugyan ilyen a függöny a manónak, én a Brico Store-ban vettem, ott vágták, és szegték be méretre is. Megnézem majd van-e még....
Nézegettem babamérleget, eddíg a Tefal vezet, de az 15.000.- volt, még vadászom a többit....

Petergeabi
Botond a kisfiad? jééé ismét egy hasonlóság..... :) :wink: Igen, éppen Anyuval beszéltük ma, hogy a 18. héten menjünk el, és akkor megvan a genetikai uh is.... csak hát az még 2 hét, de kivárjuk....

Barbuss
Megnyugodtam igen, tegnap elég zaklatott voltam, de mára megint minden a régi... meggyőződésem, hogy buta a doki, vagy szar a gépe, vagy Boti szimplán szórakozik velem :D:D:D:D olvasom... :wink:

Meme
tegnap nem írtam, de cuki pocak van ottan kérem szééééééjpen :D:D:D:D:D Akárkit is rejt, imádni fogod / fogjuk.... :)

Sakura
Balázs, nagyon szép név... Boti is az lett volna még, csak van már a családban kettő... :D
Vendég

Barbuss: ok, koszi szepen elore is.

Niki: ugy mukodik, hogy regisztralsz az adott orszag ebay oldalan. A regisztracios feluleten belul ossze kell kotni a paypal szamlat az oldallal. (ha ez nem megy segitek) Ez azert kell, hogy a fizetes pillanataban rogton atiranyitsanak az a paypal oldalra, ahonnan a levonas megtortenik.
Tapasztalatbol mondom, hogy ha valamit meg szeretnel nyerni, akkor ne licitalj elore. En ugy szoktam, ha kinezek valami, es pl. van mar ra egy licitalo, akkor az utolso 10 mp.ben adom meg az en licitemet, ami joval magasabb, mint az aktualis ar. Pl. 1 licitalo, az aktualis ar £ 0.99, akkor az utolso 10 mp.ben dobok pl. egy ilyen arat, hogy £ 2.50, ezzel altalaban meghaladva az elottem licitalot, es a licit lezarul pl. £ 1.30-on, attol fugg az elotted allo mennyit igert max erte. De az arak nagyjabol igy mozognak.
Ha tobb rucit szeretnel venni, akkor kerni kell kedvezmenyt az eladodot, a szallitasra. Az a tapasztalatom, hogy szeretnek a szallitason keresni. A szallitasi arakra kb. £ 2.00-5.50 osszeget mondanak, de realisan neki ugy £ 1.20-1.70 be kerul pl. egy kispulcsi vagy egy kerteszgatyo. Altalaban nem kerdezem meg, hogy mennyi a szallitasi koltseg, mert ugy kb. igy mozog. De aki nagyon pofatlan annak fizetes elott visszairok. megirom, hogy kb. ennyit szoktam fizetni, tudom, mennyi a realis koltseg, mert latom a csomagokon, es ha ez sem eleg beszurom nekik ezt a linket:

http://www.postoffice.co.uk/portal/po/c ... d=19100242

Ebben benne vannak a small pocket arai, Angliabol ezt hasznaljak a kulfoldi csomagkuldesre, nagyjabol megbizhato, eleg gyorsan itt van, eddig a sok vasarlasombol ketto a kerdojeles, amik meg nem erkeztek meg, de mar eleg regen lettek vasarolva, majd egy honapja. A tobbi mind megerkezett. Ja meg annyi, hogy szerintem ezek az arak meg magasak is, latva a kuldemenyeken szereplo osszegeket. De legalabb arra jo, hogy nem neznek teljesen hulyenek. Volt egy csak aki, 3 db. uj next tipegore szallitasra elkuldott nekem £ 9.00-os szallitasi koltseget. Elkuldtem a fenebe, a vegen o nullazta le a tranzakciot, de nem is bantam, mert nem szeretem amikor at akarnak verni.

A legelejen hasznaltakat vettem olyan £ 0.99-es aron, de igazabol nem voltam vele megelegedve. Volt persze olyan is kozte, ami nagyon szep es ujszeru volt. De arra a dontesre jutottam, hogy megtoldom akar £ 1.00-tal es kapok ujat, majd mindjart belinkelek Neked egy rucit, ami teljesen uj es £ 0.99-ert vettem + £ 4.00 volt a szallitas, tegnap jott meg pont. Nextes, nyari lenvaszon kisgatya, halvanyzold es kis csikos body van hozza. Annyi, hogy ki lett mosva. A hirdetesekben oda irjak, hogy uj darab cimkevel vagy cimke nelkul. Ezeket szoktam venni. Cipobol viszont a hasznalt kategoriat vettem. Errol is kuldok egy kepet, ez is tegnap jott meg. Hasznaltkent volt fent, de a gyereken egyetlen egyszer nem volt a kiscipo. 17-es meret, es adott hozza ket par kiszoknit is.
Szoval mennek a linkek:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWNX:IT

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWNX:IT

Van olyan is, hogy az elado ugy allitja be az eladast, hogy nem enged kulfoldieknek licitalni, ezt sajnos csak a licitkor tudod meg, mert nem latszik sehol, jobb esetben a leirasban mar jelzi, hogy nem kuld Anglian kivulre, esetlen lehet neki irni a licit elott, altalaban segitokeszek, es tudjatok tisztazni is az elore varhato szallitasi koltseget. Ne ijedj meg ha egy licit rosszul sulne el, max. nem fizeted ki, ennyi..nem nagyon tudnak mit csinalni, a vegen lenullazzak a tranzakciot, kozos megegyezest beirva a magyarazathoz.
Na asszem ennyi, ha meg kerdesed van csak irj es segitek, ha tudok.

Jo hosszura sikerultem, bocsi

:oops: :oops: :oops:
pocaklako

Köszi Poci!!De akkor úgy kell értenem, ha venni szeretnék egy eladótól 3db-ot, mindegyikhez 2,6 van kiírva postaktsgnek,akkor 3x 260-at fog kérni érte?Mert az úgy már nagyon nem éri meg. Ezek amiket kinézem amúgy használtak, de a kép alapján jó állapotban vannak nagyon...

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Barbuss: aszta..hogy eszembe nem jutott, hogy ket ablakba nyissam meg az oldalt...de milyen igazad van..tenyleg.
Barbuss, koszi elore is a segitseged.
A meloval kapcsolatosan pedig ra se rants arra, hogy ki mit mond, ami a mamanak jo, az a babanak is jo, szoval donts ugy, ahogy Neked a legjobb. Ha ugy erzed, hogy birod melot, es hianyzik az hogy emberek kozt legyel, nyugodtan menj, en is mennek. a masik nem beszelve, hogy anyagilag is jobban jartok.

Petergabi: koszi a tippet, de milyen az a faltetovalas? :oops: :oops: :oops:

Edi: szetneztem a markak korul, nekem is a tefal jon be a legjobban. Tefal a szobai merlegem is, ugyhogy nekem tokeletesen megfelel, ha tefalt veszel. A fuggonyodnek mennyi a magassaga? Eleri a 2,45 cm-t?
Orulok, hogy vegre elhitted, hogy kispopos lapul a pocakban. :D :D

Na megyek Lanyok, mert ma meg semmit nem csinaltam.
pocaklako

Niki: atkuldened a linket, megnezhetem oket? Szerintem a 3 ruci kozul 1 db-nak fogja a szallitasat elengedni, de szerintem irj neki, es kerdezd meg. Ha ezt a 3 darabot vennem meg, mennyiert kuldod el nekem? Csak ennyit roviden...
pocaklako

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok ha nem gond. Bár én itt teljesen új vagyok a Babanettel is ismerkedem még csak. :) Július 15.-ére várom a Babókát. :D Igyekszem majd visszaolvasni az eddigieket, hogy én is megismerjelek titeket.

Zsuzsi
Vendég

Pocak
Okés, akkor Tefalt veszek Neked is.... megnézem még hol van a legjobb árban, a többit írom priviben... :D
A mienk 2,30 csak... de azt hiszem bevarrattam belőle, hogy ne legyen annyira hosszú, mert Botinak nem erkélyes a szobája, csak két óriásablakos... :D

Zsuzsi
Üdv. itt... :D
Vendég

Edi: rendicsek, akkor a tobbit intezzuk priviben.

Zsuzsi: udv. koztunk. :D :D :D

Csajok, meg mindig itt vagyok..ez hihetetlen, hogy nem tudok a forumtol elszakadni :oops: :oops: :oops:

Most hivott a ferjem, megjott a cukorterheles eredmenye, minden okes, pont kozeperteken vagyok a -tol -ig intervallumban. Tehat ha kivanok egy kis csokikat megehetem... :lol: :lol: :lol:
A vizelet pedig hetfon lesz meg..na tenyleg mentem.
pocaklako

barbuss: kösziiiiiiiii :lol: látod ennyi eszem magamtól nem volt -pedig egyszer már csináltam, mikor bedühödtem, h eltűnt amit írtam. mégsem esett le, h ez máskor is simán működik!

pocak: én ezt találtam, de még nem kaptam választ a hosszára: Kép
egyébként úgy emlékszem, h Dkeszin is láttam régebben, ill. baumax vagy bricostore? majd jövő héten járok arra és megnézem Neked!

zsuzsi79: szeretettel köszöntünk :) írj majd Te is magatokról!

Tefal mérleget pont tegnap láttam az Auchanban, asszem 16? volt. nem tudom ez mennyire jó ár, de csak pár db volt már a polcon...

ebayen tényleg nekem is az volt a gondom, h sokmindenhez, amit láttam oda volt írva, hogy nem postáz csak usa, canada...

Kép
zsani78

Zsani: koszi a kepet es az infot. Sokszor oda irjak, de lehet veluk beszelni, ha tenyleg erdekel a cucc, otthonra is elkuldik.
pocaklako

Pocak
A múltkor lemaradt, hogy milyen cumisüveg melegítőt vettem... Tefalt :D:D:D Én kedvelem a Tefal cuccokat, itthon a mérleg, meg konyhai cuccok, vasaló stb.... Jó márka, megbízható :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.05 10:12-kor.
Vendég

Pocak:
a faltetoválás:ez a flancos neve a falra ragasztható matricának :lol:
Rengeteg fajta és méretű létezik belőle.Az anyaga nem papír,hanem talán a lemosható tapétához hasonló.Mi az ikeában vettük,de sok helyen láttam a neten is.Élőben tényleg olyan,mint ha festve lenne.
Ha szeretnéd,keresek róla képet.
Gratulálok a jó cukor eredményedhez,ez fontos!

Edi:
szerintem is az lenne a legjobb megoldás,persze ha kibírsz még 2 hetet :wink: Mi direkt így időzítettük mind a 2 genetikai uh-t,mert nem bízom a mezei sztk-ban :(

petergabi

Most igyekszem visszaolvasni mindazt amit eddig írtatok! Hát jó sok. :)
Egy kérdés csak Ti hogy csináltatok ide vonalzót?
Vendég

sziasztok,

üdv zsuzsi79.

kedvem ma sincs semmihez :cry: ....majd alakul....

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Zsani
Igen, a Dunakeszi Auchanben láttam én is, 16.900.- ért, csak megvolt törve a doboz, és az az egyetlen db kell. Két dolog miatt nem vettem meg, mert hibás dobozzal már alapból kiesett nálam, és nekem kettő db. kell :D:D:D:D:D
Vendég

Zsuzsi

klikkelj rá valamelyikőnkére, pl. az enyémre, az átvisz a nagyonbaba.hu oldalra. Ott megcsinálod, és az url linket beilleszted itt a profilodba az aláíráshoz... ennyi :D
Vendég

Párommal mi sem vagyunk összeházasodva. Én úgy tudom, hogy csak annyiban változott a jogszabály idéntől, hogy az apasági nyilatkozat mellé még kell egy hajadonsági nyilatkozat is amit szintén az anyakönyvvezetőnél lehet kérvényezni és ők a jegyzői rendszerből kérik ki.
Ez azt tartalmazza, hogy a fogantatás időpontjában nem voltál regisztrált élettársi kapcsolatban senkivel és így nincs akadálya annak, hogy a párod a magáénak ismerje el a gyereket. Úgy tudom, hogy ez ingyenes egyébként.
Úgyhogy nyugi! Ne idegeskedj!
Vendég

Edi köszi szépen!
De azt majd csak otthonról. Most éppen dolgozom! :)
Vendég

Üdv Zsuzsi!!!!! Mesélj még magatokról!!!!!
Annyira lusta vagyok ma! Áááááá!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

én annyira bamba vagyok mostanság! elkezdek valamit, aztán megzavar valaki vagy valami, átállok arra és totál elfeledem, hogy előtte valamit csináltam! tegnap így égett le majdnem a pörkölt és minden nap van valami más.

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=161190360
már feltettem a kérdést, h van-e 245! ha jön válasz, megírom

gabi: igen, én írtam a külön szoba félelmemet! de nagyon örülök és köszönöm, h megosztjátok velem a tapasztalatokat, elgondolkodtunk. úgy tűnik megbeszéltük, h Manónak elejétől külön szobája lesz. ha mégis nagyon sírós lesz éjszaka, még mindig átvihetjük ideiglenesen az ágyát a mi szobánkba. de lehet, h kapunk kölcsön bölcsőt, akkor míg jó neki, abban is lehet nálunk :)

Kép
zsani78

Veszprémben lakunk a párommal. Még egyenlőre dolgozok ameddig birok, ma nagyon munkaundorom van. :) Első babánkat várjuk. Úgyhogy én is tele vagyok parával. Mi még egyenlőre nem vásároltunk semmit. Még mielőtt megérkezne egy költözést fogunk beiktatni, úgyogy addig nem vásárolunk semmit. :( De olyan nehéz, mert annyi sok aranyos ruci van a boltokban...
Sajna muszáj a költözés, albérletben vagyunk, de ez csak egy pici garzon, és hát itt nem nagyon tudnánk hova tenni a gyerekágyat. tehát megyünk nagyobba.
Vendég

Edi: szeretem en is a tefal cuccokat, volt vasalom is belole, utolso darabjaig nyuztuk, szerintem is az egyik legjobb marka. tefalbol cumi melegitot meg nem is lattam. Vegulis Aventet vettem, egy azon eladotol, igy egyszer kellett csak postakoltseget fizetni, egyutt kuldte a sterilizaloval es a mellszivoval. Ezt olasz eladotol vettem kivetelesen.

Mercy: remelem azert mar alakulsz...csak nyugi.. :wink:

Petergabi: koszi a tippet, fogok keresni kepet rola a neten. Lenyeg, hogy eloben meg nem lattam soha ilyet, es nem szeretnem ha valami gagyi hatasu lenne. Imadtam volna, ha festve van, de sajnos nem tudok festeni. Az itteni arak pedig ha hivok valakit Michelangelot suroljak...Igy keresem az arany kozeputat.
pocaklako

edi: akkor ez tényleg jó áron van? én eddig még típus szerint részletesen nem nézegettem Őket. kedden járok majd két másik üzlet közelében budán, ha gondolod megnézem majd Nektek!

Kép
zsani78

Mercy, már éppen akartam kérdezni, hogy vagy ma... Amit Zsuzsi ír (üdv. Zsuzsi!), az bíztató, nem?

Kép
emma.zunz

Na megvan a genetikai uh időpont, Praxis-Hajdú Krisztina, Február 27. Szombat, 9:40, éppen aznap leszünk betöltött 19. hetesek :D :D
Igaz, az még elég messze van, de legalább Ő jó Genetikus, tutira jól átkukkolja majd a kis Manóseggűt :D

Na megyek, megetetem a fiam :D:D:D:D najó, meg magam :P
Vendég

Lányok, ti szoktatok kávét inni? Én egész eddig nem kívántam, most meg egy ideje igen. Gyenge tejeskávé csak, de a múltkor, amikor UH előtt teát ittam, és láttam, milyen hatása volt odabent... Hát, kicsit tartok tőle...

Kép
emma.zunz

[quote="zsuzsi79"]P írta:zsuzsi79árommal mi sem vagyunk összeházasodva. Én úgy tudom, hogy csak annyiban változott a jogszabály idéntől, hogy az apasági nyilatkozat mellé még kell egy hajadonsági nyilatkozat is amit szintén az anyakönyvvezetőnél lehet kérvényezni és ők a jegyzői rendszerből kérik ki.
Ez azt tartalmazza, hogy a fogantatás időpontjában nem voltál regisztrált élettársi kapcsolatban senkivel és így nincs akadálya annak, hogy a párod a magáénak ismerje el a gyereket. Úgy tudom, hogy ez ingyenes egyébként.
Úgyhogy nyugi! Ne idegeskedj!

..párom azzal beszélt, akinél városunkban ezt a cécót csinálni kell....de már lesz-om....apával már nem is beszélünk....

Mercy

mercedes79
Győr

Lányok... abban az esetben, ha nincsen apuka, akkor nincs ez a mizéria ugye?!

Mercy
Neked akartam még írni, csak szita a fejem.... Olvastam a tegnapiakat, csak zombi voltam... :( Szóval én is úgy tudom ahogy Zsuzsi, semmi nagy macera nincsen külön, és nincs is díja. Hétfőn már dolgozom, hozzám jár a fél gyámhivatal, megkérdezem Neked mindenképpen, ha szeretnéd....
Vendég

edi: az a legnagyobb baj, hogy csak születés után intézhetsz mindent, tehát a kórházban nem kap anyakönyvi kivonatot...és városfüggő, de fél évig ez így is maradhat....hosszú az átfutási ideje...a nőci aztat mondta, hogy nálunk akár fél évig hontalan lehet a babó....és ugye amíg nincs anyakönyvi kiv. addig semmi nincs....visszamenőleg meg égképp...

ui: tegnap este még felhívtam egy jogász ismerősöm, és sajna ő ugyanezt mondta el, annyi különbséggel, hogy amelyik városban ő dolgozik, ott 4 hónapra ígérik a papírt...

ui2: de már nem érdekel, éjjel semmit nem aludtam, jól összevesztünk

ui3: edi neked nem kell ez a mizéria...ebben mákod van :)

Mercy

mercedes79
Győr

Mercy
Legalább legyen valamiben mákom :D:D:D:D (najó, inkább kínszenvednék a papírral... :oops: :roll: )

Normál esetben sem kap születési Anyakönyvi kivonatot a kórházban, Bálintot mikor megszültem, akkor utána kellett intézni, és kb. 2 hónap múlva kaptuk meg csak. Az 2005-ben volt pedig...

Ne veszekedjetek, mert az nem jó, és nem is visz előre... tudom most könnyen dumálok, nem is okoskodni akarok ám, csak tudom milyen mikor szét vet az ideg a tehetetlenség miatt... szegény manó meg benn kuksizik, hogy most mivaaaan....
Vendég

Zsani: elsiklottam az elobb a valaszod felett, koszi, hogy feltetted a kerdest az eladonak. Nagyon tetszik ez a fuggony.

Edi: jo, hogy megvan az idopont...csak gyozzuk kivarni... :lol: :lol: , de tuti a legjobb kezekben leszel....

Mercy: nyugi.. :(
pocaklako

edi: györcitttyben mindenki megkapja a kórházba....és utána azzal vonul a terhesgondiba, hogy már ne táppénzt kapjon...

Mercy

mercedes79
Győr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?