Sziasztok!
Rita, Sudi, nagyon megorultem nektek! Nagyon meglepodtem, amikor meglattam, hogy irtatok, mivel pont par nappal elotte gondoltam a regiekre, akik mar ezer eve nem irtak. Koszonjuk a fenykepeket is. Nagyon edesek a fiuk. Hogy megnottek?!
Sudi nagy-nagy gratula a picurihoz!
Geri nem a Margit szigeti uszooviba jar? Odajar az egyik keresztfiam es ott vannak ilyen foglalkozasok.
Rita, az nagyon jo, hogy felismerted, van egy kis lemaradas. Most mar fejlesztessel biztosan hamar be fogja hozni Tomi.
Elin, nagyon nehezen maszok ki ebbol a korsagbol, de mar latom az algut veget. Viszont az elso masfel het nagyon durva volt. Most mar ket hete, hogy lerobbantam, talan most mar felepulok. Valoszinuleg nem fertozo, mert se Lolli, se Nigel nem kaptak el.
Lilcsi, a buszke ovodas nagyon cuki! Tenyleg jok a kepek nagyon. Egy idoben a ferjem is jart ovikba, iskolakba fenykepezni. O nagyon ert a gyerekek nyelven, ugyhogy mindenkit meg tudott nevettetni. Csak a nevelok voltak kiakadva, mert minden gyereket jol felporgetett, aztan ugye o elkoszont es otthagyta a neveloknek a kis "hiperaktiv majmocakat".
Lehet, hogy a vegen Lollibol is fenykepesz lesz. Nagyon szeret a kis muanyag jatekfenykepezojevel kattogtani. Allandoan utanozza apat.
Zsuzsi, ez nagyon jo, hogy ilyen kozel sikerult ovit talalni es raadasul Montessori! En odakat tudnek roluk zengeni. Nagyon meg vagyunk elegedve. Lolli is olyan szivesen jar es tenyleg rengeteget fogalalkoznak veluk, mert amikor hazajon, nagyon faradt szokott lenni. Latszik rajta, hogy egesz delelott koncentralt. Az elozo helyen csak tengtek-lengtek a gyerekek, abszolut nem foglalkoztak veluk. Itt mindig festenek, rajzolnak, kivagnak, ragasztanak, konyveket nezegetnek, enekelnek, sutemenyt diszitenek, akit erdekel azok szamokkal, betukkel is foglalkoznak jatekosan.
Az a jo, hogy semmit sem eroltetnek, de sokfele foglalkozas van, ugyhogy mindenki megtalalja a maganak valot.
Jovo szombaton lesz apas kave reggel, ami azt jelenti, hogy az apukak viszik a gyerkocoket reggel es ottmaradnak kavezni, beszelgetni, jatszani 1 orat.
Van egy uzenofuzetunk is, amibe minden alkalommal beleirjak, hogy Lolli mit csinalt aznap es hogyan fejlodik. A szuloi is uzenhet benne, leirhatja a kerdeseit, aggodalmait. Mindenkire nagyon figyelnek, nem probalnak mindent raeroltetni a gyerkocre, hanem mindenkivel az egyeni adottsagai szerint foglalkoznak.
Lollinak meg nagyon erre van szuksege, mert o egyaltalan nem elvezte az a nagy semmittevest az elozo helyen. Szerintem Alidanak is nagyon be fog jonni.
A regi helyen Lolli meg honapok mulva is sirt, itt meg egybol jokedvu volt es szivesen megy minden alkalommal. Egyszer sem sirt meg es pont a mult heten mondta a vezeto ovono, hogy nagyon hamar beilleszkedett.
Eszter, azt hiszem nagyjabol levazoltam elozoleg, hogy milyen egy Montessori bolcsi-ovi.
Az a hoemberes dal most mar egyre jobban izgat engem, de egyszeruen nem ugrik be a dallama.
Biztosan tetszene Lollinak is. Imad enekelni.
Edith, te is beugorhatnal egy szora! Meg nem is irtad, mit szol Boro a bolcsihez vagy ovihoz. Es neked milyen a "nagy szabadsag", a lanyok nelkul? Delig vannak vagy egesz nap?
Lehet, hogy valami meg kimaradt, de most mar mennem kell.
Puszi mindenkinek:
Olive