Hari: szorítok, remélem a régről levő toxopl.
Tahti: úgy izgulok már érted!
Nekem is ma jött cucc, meg még 3 csomit várok, az egyik 15e. értékű
A teszvesz írt, hogy már vissza is utalták a zsét! hállelúja! így tovább nézelődök! hátha veszek még egy pár felesleges cuccot.
de lányok én elég jól állok. Marcus cuccait már ki is válogattam, a kiságyban az első adag ruha és a kövi 3-4 hónap eltéve a fiókba (hátha valami brutál óriás bébink lesz)
az én listám:
- babakocsi (de ez sztem márc elején meg lesz, Marcell miatt...
- pár új body
- szeretnék pici méretű talpas nacit is
- pár pici felsőt (62-68as van már dögivel)
- egy pici kardigán (plüs pulcsi) láttammár párat itt ott, de keresem a nagyon igazit, mert ez is van, így én már csak dögös vagi cuccokra hajtok.
- kis takaró
nekem:
-haskötő
-tankini
-melltartók
-bugyi
-új mellszívó, de csak a fapados sima, remélem most is elég lesz
a többi minden, minden megvan! a szobába már csak rácsvédő és pelenkázó alá zsák kell meg a nagynak falvédő, de ezeket én varrom és az anyag is megvan hozzá...
jaj mesélek vmi vicceset (bár annyira nem az): ma is varrtam, de mikor végeztem bejöttem a szobába (gyerek is) egyszer csak hallok nagy dübörgést, hát a varrógépem pedálja zárlatos lett és elindult magától... önvarró lett... nem tudom mi lesz vele
én nem hiszem hogy szőlőcukron és vizen kívül mást beteszek, bár nálunk nem is szabad enni-inni- sztem azért, hogy ha közben csaszi, akkor ne legyen gáz...
de tapasztalatom szerint se az anyának se az apának nem az evésen jár az esze szülés közben
(anno a védőnőm le is baszott szülés előtt 4 héttel, hogy mi az hogy még nem csomiztam a férjemnek kaját... hülye!)
sztem ha akar enni büfé van. vagy elugrik a mekibe...
egyéb kaját meg úgy is ontanak be a rokonok... pedig én nem nagyon voltam éhes utána. a korházi menüt megettem, meg ittam azt csá... hozták a rokonok a kaját, a férjemmel meg küldtem haza...
na kaja után egy kis beöntés: (aki nem akarja ne olvassa!!!!!!!!!!!)
hát az úgy volt, hogy szerdán befeküdtem (semmi extra csak főorvos a dokim és ez a szokása, de végülis jó is volt így) , kb 3 napja már nem volt cacim (amúgy is ilyen vagyok+terhesség), no csütörtök éjfélkor mikor már mindenki aludt el is mentem wc-re... sikerült, megkönnyebbültem... visszafeküdtem... na nem is tudtam aludni, mert a caci után jöttek a 2-3 perces fájások... lecsattogtam a szülésznőmhöz, pont ő volt ügyeletes és kiderült hogy akkor szülünk... no de kaptam beöntést, mert kell, pedig hát pont előtte volt egy jó nagy... na ez a beöntés annyiból volt rossz, hogy mikor ki kell üríteni, akkor ürítsd ki úgy hogy közbe 2-3 perces fájások (közte kb. 1-1,5 perc szünet)- szóval ürítsd ki úgy hogy még véletlenül se nyomj... na próbáltam, próbáltam, közbe a szülésznőm sürgetett, mert Marcell extra gyorsan igyekezett kifele... no nekem maradt még bent melegvíz, ami tudom, hogy kijött a végén, hisz úgy kell nyomni, hogy közben azt mondják: nagy levegő és úgy nyomunk mintha kakilnánk... szegény szülésznőm (ő volt ott, a dokim meg a hasam nyomta) jól telibe kapta a még bent maradt vizet (meg gondolom még ezt azt) de sztem nekem akkor nagy wc után jobb lett volna ha nem ad beöntést... de nyugi Geo, nem a feje van ott, hisz az irány lefele van szülés közben...
így az éjféli nagy wc-émtől számítva 4,5 óra alatt lett meg a gyerek... (így legyen megint)
aztán az én rendes kis szülésznőm hozott egy lavor melegvizet és szépen lemosott "ott", vért meg mindent... majd rámadta a bugyikám, átöltöztetett és betolt a szobába...