Ildi,
azta már csak 2 hét????? Hú nagyon izgi! Tényleg kinek szólsz, ha Léni úgy önt kibújik?
Szisza,
gratula a pici lányhoz, biztos nagyon jó lesz! Én csak tudom
Sziszkó,
szegény Martin, még jó, hogy nem lett semmi bajotok. Nekem ma esett majdnem a belvárosban egy jeges hótömb a fejemre
. Asszem ha az eltalál, most nem írogatok itt
.
Kitty,
nagyon kívánom neked, hogy végre rendeződjenek a dolgok és babád lehessen. Az pedig sajnos nagyon normális, hogy hiányzik az Édesanyád
. Fel a fejjel, most már csak jó jöhet!!! Drukkolok neked nagyon!
Edinc,
én biztos megvárnám a mensi várt napját +2-3 nap, főleg ha nem szokott késni
Gittus,
az a lényeg, hogy a jó helyen van a picúr, lesz nemsokára szívhang is ne aggódj! Kaptál már időpontot a következő vizsgálatra?
Gani,
már akartam írni, csak elmaradt, hogy Ilangnak is volt anno ilyen pupilla tágítós vizsgálata, ott is mindent rendben találtak. Ami nekünk nehéz volt, hogy azt mondták a vizsgálat után ne érje nagy fény a szemeit, hát nyár volt és 7 ágra sütött a nap...., nektek most ilyen gondotok nem lesz, meg másmilyen se, minden rendben lesz Bogi szemével!
Ma voltam a 12. heti UH-n, a nyaki redő mérete 2,3 mm, a normál tartomány 3 mm-ig van. Ez nem túl magas érték? Tudom normális meg minden, de nekem olyan soknak tűnik... a doki szerint minden okés, ne aggódjak, meg úgyis megyek még genetikára... Nálatok mennyi volt ez az érték? Amúgy a bébike aludt (volna), befordult háttal és nem nagyon mocorgott, ennek ellenére azért láttunk lábacskákat, kezeket és szívdobogást
.
Ilangocska jobban van pöttyet, mert belázasodott tegnapra, holnap viszem vissza a dokihoz. A torka gyulladt be, a mi brutál takonykórunk után nem csodálkozom azon, hogy ez kijött rajta
.
Remélem estére nem lesz megint lázas, mert most szerencsére láztalan
.