Új privát üzeneted érkezett!

Nitácska a bergon kocsik voltak az elsők, amiket lementettem anno... :wink:
A Pierre szép, de azt mondták sok a gond velük... :?: :roll:
Na mindegy, én is használton gondolkoztam, de valahogy tényleg összekurvulom a babakocsit a családtól :D :D :D :D mármint azt a 70-ezres chipolinot. :oops:
Ildi melyik boltban vettél sok mindent?A csepeliben?? :)

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Uh laptető...holnap megyünk kocsit intézni (sajátunk)..ki akarunk szállni a hitelből és belemászni egy másikban..van kiszemelt áldozatunk is..remélem ez a laptető most jót jelent....
De ha csak babásra használható, akkor átadom a következő ciklusos leányzónak, aki esetleg a leghamarabb tesztelhetne... :wink:

Kép
bree

Sziasztok!

Bree
milyen kocsit néztek? Ha ennyi gond van vele, tényleg érdemes másikat venni :roll:
Vendég

Bree semmi gondom nincs a pierre cardinnel........szupi kocsi:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

itt is egy elveszett bárányka! :oops: :oops: :oops: :oops:

Hékás!
Nagy-nagy gratula Jázminhoz!!!!!

Kistörpe!
Neked meg a kis Bálinthoz!!!!!

És GRATULÁLOK minden új babásnak!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bree,köszi kérdésed!
Március közepén lesz a műtét! :cry: Hát ez van sajna!De már nagyon várom!Utána remélem minél hamarabb leszedik a lábáról a gipszet!De a gipsz után még kap műanyag sínt is!Amúgy most is az vana lábiján egy hete,de sokkal rosszabbul viseli mint a gipszet! :roll: :roll: Úgy sajnálom szegényt!
Amúgy most Martin is meg én is náthásak vaygunk.Bár Ő már lábal ki belőle.Én meg ma voltam az ügyeleten.Nagyon carul vagyok.Fáj mindenem,mintha összevertek volna,meg lázam is van.

Képzeljétek,április 18.-án lesz Martin kersztelője.Pont aznap lesz fél éves! :lol: :wink: :lol: :wink:

Pierre Cardin:Csak ajánlani tudom!!!!!nekünk is az van,nagyon szupi!Igaz,nem a legolcsóbb babakocsi,de ennél sokkal drágábbak is vannak!A miénk 80 ezer volt cakk-pakk! :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok,

Sziszkó,
de jó, hogy írtál! Sajnálom, hogy taknyosak vagytok, sajnos én is az vagyok :( . Gondolom a műtét után jobb lesz Martinnak is, addig mostmár nem sok van hátra. Keresztelő :) . Amúgy én hiányoltalak, nem Breee :wink:

Bree,
szép kis kocsik, mi szerencsére kapunk kölcsön, így nem kell venni. Anno Ilangnál használtat vettem, majd csere-beréltem, többet kipróbáltam. Mi csütörtökön megyünk 4d-vel együtt adott kombinált tesztre.

Susy,
jó, hogy jelentkeztél te is, majd rakhatnál fel pocakfotót.

Hékás,
nagyon szép Mincsi baba és milyen aranyosak együtt a bátyussal :) . Jó, hogy jöttél, köszi a táblát.

Kitty,
jó, hogy váltasz orvost, biztos most már hozzád is jön a baba! Lelked hogy van?

Gani,
akkor végül most nem kell szemüveg Boginak, ha jól értettem. Mit mondtak, kell még kontrollra menni a sulikezdés előtt?

Én 3. napja totál taknyos vagyok, még mindig émelygek, hányok, már kicsit unom :? . Mindegy, már remélem nem sokáig tart ez az időszak. A teán és a mézen, na és a C vitaminon kívül, mivel lehet még terhesen kúrálni magát az embernek? A teától amőgy felfordul a gyomrom, így nehéz :roll: :roll:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sziasztok!

mindenkinek jó hétvégét :)

nekem megjött 46 napra,de nagyon pici görccsel,alig észrevehető,pedig világ életemben mindig nagyon görcsöltem mensikor.most meg majdnem semmi :) lehet hatnak a nővények :)

sajnos beteg vagyok,nagyon megfáztam :( torkom is fáj :(

KépKép
bettike83

Lányok sajnálom, hogy mindenki beteg :( :( :( Látom arat a takony.
Sucer én betegen még a teát is hanyagoltam, mert így is 10 percenként van pisi, de tea mellett fel sem keltem a WCről :lol:
Sziszkóóóóóóóóóóóóóóóóóó de jó,hogy írtál végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnálom, hogy nehezen viseli most Martin a cumót, azért milyen nehéz lehet nektek.. :? jobb lenne felhőtlenül élvezni az első hónapokat...de már szépen haladtok...és a keresztelőn fél éves lesz??????Te jó ég...rohan az idő...nemsokára már csak "Anya elvittem a kocsit, majd este jövök, csááá :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: "
Bár addig azért van még idő.

Kity és csajok úgy néz ki beveszik a roncs autónkat kva jó áron, úgyhogy jövő héten már egy Suzukiba ülhetünk ha minden igaz...:D:D:D:D:D:D, amin jó a világítás, 5 ajtós, nyáron lesz klíma, elfér babakocsi, kutya, gyerek és mi is, nem rohad mindenhol és csak 4 éves múlt....áááá de jó lesz újra komfortos kocsiba tehénkedni...a 10 éves Ká után hatalmas lesz én olyan boldog vagyok...nagyon féltem, hogy nyomorogni fogunk a gyerekkel a mostani autóban...ráadásul rendszeresen szarban hagyott minket, a héten is terhesen toltam a kocsit, mert nem indult be... :? Szóval hétfőn kiderül minden...jupppppííííííííííííííííííííí
És még a részletet is fizetni tudjuk úgy néz ki :D Bezzeg mikor se kutyánk, csak ketten voltunk nagy micsunk volt...visszasírom azt a kocsit...de az is már öregedett....

Sucer sajnálom, hogy te is émelyegsz, tudom milyen szar.... :D

Bettike Ti mióta próbálkoztok?Jó lenne ha már babás lennél Te is...milyen módszerekkel próbálkoztok?Kívánom, hogy minél előbb babázhass Te is...

Kép
bree

Ja Lányok holnap lesz a 13-ik évfordulónk... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Te jó ég....épp a 16ikba léptem, mikor megismertem...most meg 29 leszek márciusban....most,hogy így nézem a ráncaim is megszaporodtak :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
bree

Ja meg még valami...a nevek változtak:
Ha kislány: Luca
Ha kisfiú: Zsombor
És második név lesz az Anna (anyukám is Anna és imádom a nevet, de majdnem egy napon születik a névnapjával, a Mihályt, meg a férjem Apuja után kapja)

Kép
bree

Sziasztok!

Ma voltam uh-n. Azt mondta a doki, hogy még csak annyit lát, hogy a nyálkahártya kiszélesedett, és menejk vissza 2 hét múlva, mert még nagyon korán mentem.Fordult már elő valamelyikőtökkel ilyen? Ez most mit jelenthet? :?:

KépKép
KépKép
gittus0726

Gittus ne izgulj, szomszédommal is ez volt, két hét múlva ment vissza és akkor már ott volt a dibi-dobi is :lol: :lol: :lol:
Sőt én 6 hetesen is korán mentem és 8 hetesen kellett vissza mennem!
Úgyhogy nyugalom, minden a legnagyobb rendben van Veled!!! :wink:

Kép
bree

Sziasztok!

Sucer
Jajj tudom már nagyon lógok egy pocak fotóval, de mostanában nem készül,t amint lesz hozok, bár nem igazán nőtt a hasam.

Gittus
Tényleg nagyon hamar volt 6- 8 hetesen szoktak először menni, mire van szívhang is, tudom milyen nehéz ilyenkor várni, ismerős, de tényleg ne aggódj.

Szisz
Jó, hogy jelentkeztél, drukkolok a műtéthez!
Egy képet a nagyfiúról majd kaphatunk? :wink:

Lányok én még mindig nagyon pocsékul vagyok. Ömlik a könny a szememből és egyfolytában fúlyom az orrom. Iszonyú rossz.

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!!!!!!!!!
szisz de jó hogy jöttél......hiányoztál ám!!!!!!!!!!!!
Martinkának sok puszzancs!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Én is itt!!! :lol:
Még van egy kis időnk hátra, nekünk is..
Kistörpe gratulálok a kispasihoz!
És gratulálok minden új babához../magzathoz/
Nálunk Blanka vagy 2napja el kezdett lentebb költözködni, 2éjszaka is bútort tologatott, lais nekem olyan érzés volt...
Estére már nehéz szokott lenni a pocak, de eddig még nem okozott túl sok kellemetlenséget..inkább csak az esti ágyban va forgolódás nehéz csak...
Ma volt egy pár joslóm, meg nagyon sokat keményedett a pocim...De hétfőtől már hivatalosan is nem dolgozok, átadtam az állomásvezetést, meg elvileg már vizsgáztatni sem megyek..mondjuk még szerdán vizsgáztattam, dehát abban nincs semmi megerőltető..
Csütörtökön voltam nst-n, állítom, hogy az elmúlt 1héten egyszer sem volt olyan puha a pocim mint aznap..de reaktív volt az nst, ugyhogy minden oké..
most ennyi, majd még próbálok jönni, hátha mostmár több időm lesz.
mindenki vigyázzon magára!!!! puszi

Kép
Kép
ronci

bree

egyenlőre diéta,cickafark,palástfű tea+szedem a mastodynon cseppet(jó hatással van rám,úgy vettem észre)
ja és csütörtökön megyek dokihóz,de ha nem muszáj akkor nem akarok gyogyszereket szedni,amit lehet vagy amig lehet,homeopátiás szerekkel probálkozom.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Sucer!
Febr.16-ára kaptunk időpontot, pupillatágításra. De most nem kapott szemüveget, jól értetted :wink: A látása éles, mindkét szemén. De előfordulhat, hogy a pupillái nem egyformán tágulnak, ebből pedig lehet látásromlás, ezért kell visszamennünk.

Sziszkó!
Én még ott tartok, hogy nem kell műteni Martint. Sajnálom, hogy mégis szükség van a beavatkozásra :cry: Lehet, hogy már írtad, akkor bocsi. Mitől alakult ez ki? Lehet tudni? Szülés közben vagy még a méhben?

Nita!
Minden rendben otthon? Sajnálom a balhékat. Nem jó az senkinek. Nektek sem meg a gyerekeknek sem.

Nálatok mekkora a hó? Kimentek a gyerekekkel a hóba? Itt kb. 40-50 cm. Bogi már volt kinn egy körre az apukájával, hóangyalkáztak meg hógolyóztak egyet. Mindjárt megyünk mégegy körre, de mostmár Én is kimegyek velük :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Szia Ronci!!!!!!!
gyere is sűrűbben hiányzol:)))
Gani köszi már minden rendben van......
Bogika hogy van?????:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sucer!
Össze-vissza szégyenlem magam! :oops: :oops: :oops:
De úgy látom,többen is hiányoltatok,ami nagyon jól esik! :lol: :lol: :lol: :lol:

M csináltam Martinnak egy adatlapot az iwiw-en,egy páratokat már be is jelölt Martin! :oops: :lol: :oops: :lol: :wink:

Sucer,Bree,Bettyke,Gittus!
Ti vagytok az iwiw-en? Ha valakit kihagytam volna,sikítson! :wink: :lol:

Bettyke!
Sajnálom a piros napot! :cry: :cry: :cry:

Látom,nagyon sokan takonykórban szenvedünk!Jobbulást mindenkinek! :lol:

Bree!
Milyen tipusú Suzukit vesztek?
BOLDOG 13.-IK ÉVFORDULÓT!!!!!!!

Nita!
Köszi, átadom Martinomnak a puszit! :lol: :lol: :lol:

Gani!
Martin dongalábbal született.A kórházban születés után még azt mondták,hogy kétoldali.De mikor mentünk a Heim Pálba,ott azt mondta a doki bácsi,aki kezeli,hogy csak egyoldali.Ami azt jelenti,hogy csak az egyik lába dongaláb.És hát sajnos örökölte tőlem!Nekem is az volt.Csak engem annó 11 és 13 hónapos koromban műtöttek.Nekem mind a kettő bokám az volt.
De ha az ultrahangon megmondják,hogy ez a baja, ezért eszünk ágában se lett volna elvetetni,hisz ez gyógyítható! Sajnos sok gyerkőc sokkal nagyobb betegségben szenved!

Dobok friss képet a fiatalemberről Susy kérésére! :lol:

Kép Anya kedvenc képe :-)

Kép Apával

Kép Vagányan

Kép Vidáman :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Jajj de édes Martin baba és milyen boldog :lol: :lol: :lol: Az első kép csúcsszuper, azok a szemek.. :D :D :D
Bettike látom akkor totál fel vagy készülve mindennel...az jó!Hát nagyon remélem, hogy hamarosan most már sikerrel jártok...ez az év meghozza a szerencsét...méghozzá nagyon hamar, majd meglátod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Most van még valami csodacsepp, asszem 8-10 e Ft között van, megkérdezem a másik fórumon a csajokat...ott most igazi lavina lett december-januárra...6-an lettek babásak :lol: :lol: több havi próbálkozás után....úgy örültem.... :D és valami cseppet is nyomatnak, meg hőmérőznek, meg görbét vezetnek... :!:
Majd jövök az infóval.

Sziszkó Swiftet néztünk, 5 ajtóst, ezüst színű és 4 éves múlt...remélem sikerül összehoznunk..elvileg úgy nézett ki tegnap,hogy meglesz. Hát majd holnap gondolom hív a pasi, ha beszélt a bankkal.

Kép
bree

tiszta apja a Martina:)))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok' én még uj vagyok itt' azt szeretném töletek kérdezni hogy megtudnátok nekem mondani hogy a mensimnek hat nap mulva kell megjönnie ilyenkor már teszt kimutatja ha terhes vagyok vagy inkább várjak még vele elöre köszönöm a válaszokat és a segitséget
edinc

Sziszkó, jó hogy jöttél, hihetetlen, milyen nagy már Martin. Lillut pont 3 hósan kereszteltük, ti is szép kerek évfordulót választottatok.

Edinc, üdv itt, szerintem még várj :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Edinc szerintem is várj még...minimum a menzid napját várd meg......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Szegény Martinom!Ma nagyon el van kényeztetve!Képzeljétek mi történt velünk délelőtt: Sétáltunk hármasban a városban.Egy helyen megálltunk,mert Tomi be akart menni a boltba.Én ott álltam a járdán babakocsistól.Hozzáteszem,hogy a babakocsin lenyitottuk a tetőt,mert jó idő volt,sütött a nap.Volt egy furi rossz érzésem,és el akartam onnan tolni a babakocsit,de mire ezt kigondoltam,a nyakamba meg Martnomra szakad egy jó nagy adag hó a tetőről!!! Nem volt a tetőn hófogó.Tomi még látta és rohant vissza,hogy Manót kibontsa a hó fogságából.Szegénykémre annyi esett,hogy nem látszódott ki alóla.Full betakarta a gyereket meg a babakocsi tetejét a hó.Én meg úgy megijedtem,hogy hírtelen köpni-nyelni nem tudtam.A sapija,meg a plédje,meg az egész babakocsi belülről tiszta hó lett.Tomi hírtelen a saját sapkáját adta rá.(Nem látott ki alóla,mert aszemére csúszott) Én kezembe kaptam Martint és irány haza.Kb 15 percen keresztül cipelni azt a kb 7- 7,5 kg-ját nem volt semmi!Mire hazaértem vele én tisztára leizzadtam.Tomi meg bement abba a boltba,ami előtt történt ez a kis baleset.Azt mondta feljelenti a tulajt,mert nincs hófogó a tetőn.nagy nehezen sikerült vele beszélnie telefonon és kérte ne jelentsük fel.Holnapra megbeszéltünk vele egy találkozót.Kíváncsi vagyok mivel fog előállni.
Én meg felhívtam itthon a gyerekdokit,hogy lehet e valami baja.Kérdezte,hogy felsírt e mikor rászakadt a hó,mondtam nem,csak nagyon meglepődött arcot vágott szegénykém!Erre azt mondta,hogy akkor semmi baja nincs!Ha lenne,akkor felsírt volna!Remélem tényleg így van!
Bocsi Lányok,hogy ilyen hosszúra sikeredtem!Én úgy megijedtem,senkinek nem kívánok ilyet vagy hasonlót! :shock: :shock: :shock: :cry:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz hála nem lett nagyobb baj......majd mond mit mondott a tulaj...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szisz, jó hogy nem lett bajotok. :roll:

Bree, a babaholmi olcsón boltra gondoltam, ami a Nagykőrösin van. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Tegnap megjártam az új orvost, okosabb viszont nem lettem :? Csak kézzel vizsgált, meg írt egy másik gyógyszert, ami meghozza a mensit (Proverát, ismeri vki?). Azt mondta, hogy ha legközelebb sem jön meg 42 napon belül, menjek vissza, és majd akkor kivizsgál :roll:

Bree
Ford Ka-tok van most? Nekem baromira tetszik az a kocsi, mondtam is páromnak, ha kellene fog még egy kocsi, nekem olyan kell. De így már lehet nem is kell... :roll:
Gratulálok az új kocsihoz, babával kényelmesebb lesz egy négyajtósban, az tuti :wink:

Szisz
sajnálom a dongalábat, de helyre fog jönni! :wink:
Szegény Martin, de szerencsére nem lett nagyobb baj! Kíváncsi vagyok, mit lép a tulaj!

Sucer
majd gyere ám uh után! Fényképet is hozz! Gratulálok a 12. héthez!
Lelkem viszonylag jól van, próbálom magam lefoglalni, de persze attól függetlenül sokat gondolok Anyura, máskor nem is, de éjjel, ha felébredek, akkor tuti. Hiányzik :(

Bettike
sajnálom a mensit, de legalább megjön, én már ennek is örülnék. Tudom ez nem vígasztal, de fel a fejjel :wink:

Gittus
szerintem még korai volt a vizsgálat, meg nem is biztos, hogy középidőben fogant, és akkor még nagyon picike lehet. De ott van :wink:

Ildi
nagoyn finishben vagy! :D Lilla várja a kistesót?
Vendég

Sziasztok!

Ismét egy elveszett bárány jelentkezik. :lol: Jó régen jártam már erre.Próbáltam visszaolvasni, de ekkora lemaradást, nehéz behozni. Először is a betegekben jobbulást.
Hékás Jázmin gyönyörűséges. Jó, hogy ilyen nyugis baba.
Sziszkó Szorítok, hogy Martinnál minden okés legyen.
Ildi Te már nagyon a hajrában vagy, Lassan már Ti is tobben lesztek egy fővel. :D
Bree Jééé, már te is lassan 15 hetes leszel. Annyira röpül az idő. :D
Bocsi azoktól, akiket kihagytam.

Kicsi zsufisak a napjaim. Már itthon dolgozom, de mindig van valami, amit intézni kell. Ráadásul a melómmal is iparkodnom kell, mivel a bébi születése előtt szeretném még a számviteli zárlatot letudni. :lol:
Nálunk úgy néz ki kiscsaj lesz. Apa először nem igazán fogadta jól a hírt, de most már hozzászokott, hogy nem fia, hanem nagyon úgy néz ki kislánya lesz. :D
Nekünk már megvan majdnem minden. Már összeraktuk a babaszobát, aminek a felét anyósomék fizették. A babakocsi a szüleimtől kaptuk ajándékba. Egy hete sok apróságot is bevásároltuk. Hugomtól rengeteg babaruhát kapunk, amit Majácska kinőtt, így arra sincs nagy gondom. Tehát mondhatom el vagyunk kényeztetve.
Mi jól vagyunk. Kisasszony nagyon jól elvan pocakban. UH-s dokinéni szerint jó hosszú baba lesz, el volt hülve milyen hosszúak a combjai és a kézujjai. Tiszta anyja. :D :D

Szilvi
Kép
szisza75

Hát igen, már csak 15 napunk van max. hátra :lol:

Lilla amúgy nagyon várja a tesót, kíváncsi vagyok, majd ha tényleg itt lesz, mit szól hozzá :wink:

Szisza, apa elsőre nálunk is fiút szeretett volna. Aztán Lilla annyira levette/veszi a lábáról nap mint nap, hogy most már másodikra kislányban gondolkozott :lol: Hú akiscsajok nagyon apásak tudnak lenni, majd a férjed is meglátja :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi,
azta már csak 2 hét????? Hú nagyon izgi! Tényleg kinek szólsz, ha Léni úgy önt kibújik? :)

Szisza,
gratula a pici lányhoz, biztos nagyon jó lesz! Én csak tudom :wink:

Sziszkó,
szegény Martin, még jó, hogy nem lett semmi bajotok. Nekem ma esett majdnem a belvárosban egy jeges hótömb a fejemre :evil: :evil: . Asszem ha az eltalál, most nem írogatok itt :evil: :evil: .

Kitty,
nagyon kívánom neked, hogy végre rendeződjenek a dolgok és babád lehessen. Az pedig sajnos nagyon normális, hogy hiányzik az Édesanyád :cry: :cry: . Fel a fejjel, most már csak jó jöhet!!! Drukkolok neked nagyon! :)

Edinc,
én biztos megvárnám a mensi várt napját +2-3 nap, főleg ha nem szokott késni :wink:

Gittus,
az a lényeg, hogy a jó helyen van a picúr, lesz nemsokára szívhang is ne aggódj! Kaptál már időpontot a következő vizsgálatra?

Gani,
már akartam írni, csak elmaradt, hogy Ilangnak is volt anno ilyen pupilla tágítós vizsgálata, ott is mindent rendben találtak. Ami nekünk nehéz volt, hogy azt mondták a vizsgálat után ne érje nagy fény a szemeit, hát nyár volt és 7 ágra sütött a nap...., nektek most ilyen gondotok nem lesz, meg másmilyen se, minden rendben lesz Bogi szemével! :wink:

Ma voltam a 12. heti UH-n, a nyaki redő mérete 2,3 mm, a normál tartomány 3 mm-ig van. Ez nem túl magas érték? Tudom normális meg minden, de nekem olyan soknak tűnik... a doki szerint minden okés, ne aggódjak, meg úgyis megyek még genetikára... Nálatok mennyi volt ez az érték? Amúgy a bébike aludt (volna), befordult háttal és nem nagyon mocorgott, ennek ellenére azért láttunk lábacskákat, kezeket és szívdobogást :D .

Ilangocska jobban van pöttyet, mert belázasodott tegnapra, holnap viszem vissza a dokihoz. A torka gyulladt be, a mi brutál takonykórunk után nem csodálkozom azon, hogy ez kijött rajta :( .
Remélem estére nem lesz megint lázas, mert most szerencsére láztalan :) .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!!!!!!!!
Sucer tényleg ne aggódj ...teljesen normlis ez az érték....nekem asszem 1,4 volt a tarkóredő...... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Sucer
Jövőhéten szombaton megyek UH-ras legközelebb. Már alig várom :D Nagyon izgulok. Utána meg izgulhatok azon, hogy hogy mondom el a munkahelyemen :?

KépKép
KépKép
gittus0726

Sziasztok!

Sucer
én is abban bízok, hogy ennyi rossz után majd csak jön vmi jó is. Bár eddig sajnos nem úgy néz ki :(
Sztem ez az érték teljesen rendben van! Neveken gondolkoztatok már?

Gittus
miért kell izgulni a munkahely miatt? Teljesen normális, ha egy fiatal nő terhes lesz :wink:
Vendég

Sucer,
Lillunak 1,3, Léninek 1,9 volt a tarkóredő, ezt kor is befolyásolja, szóval no para, ha a doki ok-nak látott mindent.

A mi jó híreinket Susy fogja hozni Nektek :lol: már régóta készenlétben áll, de még szeretnék várni vele pár napot :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi,
köszi aranyos vagy! Nem parázok, holnap megyek a kombinált tesztre és a 4D Uh-ra, holnapra minden kiderül (majdnem minden :wink: ). Még tarts ki, és nagyon várjuk a híreket! Én csak annyit kívánok, hogy legyen egy viszonylag gyors és komplikációmentes, szép nyugodt szülésed! Tényleg Lillura ki vigyáz majd amikor szülni lesztek?

Kitty,
higgy abban, hogy már csak jobb jöhet! Olyan nincs, hogy csak lefelé mész, minden gödörnek van alja! Neveken már gondolkodtunk, bár még képlékeny, főleg a lánynév :) . Még a dokihoz: azért egy hormontükröt csináltathatott volna mielőtt gyógyszert ad. Mióta ilyen hosszúak a ciklusaid? A korábbi dokiddal mi volt a gond?

Gittus,
huh, akkor már tudod meddig kell várnod, úgy repülnek a hetek, mindjárt itt lesz a jövő szombat! tuti minden rendben lesz! Tényleg rosszulléted van?

Nita,
köszi szépen! Össze-vissza kerestem az Ilangos kiskönyvemet, de nem lelem, pedig abból sokmindent láthatnék. Mondjuk akkor 26 éves voltam, most 33. Azért 7 év sokat számít.

Súlyban nem híztam eddig semmit, viszont a pocim egész kis formás kezd lenni. A cicijeim még mindig feszülnek, főleg a mellek oldala, mintha terebélyesednének, nem tudom érthető-e :oops: . Eddig 1 számot nőttek, mi lesz a végéig??? Ilanggal semmit se nőtt a mellem, csak a szoptatáskor lett nagyobb, de amikor abbahagytam a szopit visszament 1 számot, azaz kisebbek lettek mint korábban... érdekes ez, tényleg másképp reagál a szervezet, nem csinál mindent ugyanúgy.

Többiek?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer
nekem mindig ilyenek voltak a ciklusaim, csak 16 éves koromban el kezdtem szedni a fogi gátlót, akkor persze azt mondták, hogy mire felnőtt leszek, rendbe jön. Jún.-ban volt az utolsó fogi gátlós hónapom, azóta csak kétszer jött meg, az is gyógyszerrel :roll:
Az előző dokival az volt a baj, hogy vizsgálat nélkül felírta a clostit, amit ugye nem lehetett volna, kivizsgálásról ott szó sem volt, így kerestem másik dokit.
Pociképet rakhatnál :wink:
Vendég

Sucer,
ha Léni rendes lesz velünk és jól indul, akkor Keresztszülei viszik Lillát anyósomékhoz. Ott lesz végig és csak úgy jön haza, mielőtt mi hazaérünk, hogy ő várja majd Lénit itthon. Már tudja, hogy neki kell megmutatni majd, hol fog aludni a baba. Ja és már szólt Babapo-nak, ő így hívja, meg Léninek, hogy hozzon neki Anna, Peti könyvet :lol: kis élelmes gyerek :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sucer bizony sokat változik az ember a sok év alatt........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sucer
Rosszullétem ritkán van. Inkább este szokott égni a gyomrom, és reggel nem esik jó a kávé. A cickóim érzékenyek, és sűrűn fel vagyok puffadva. Ja, és a gyakori pisilés is megvan. Még nem hánytam hál' istennek.

hkitty
azért izgulok a munkahely miatt, mert tanulmányi szerződésem van,és félek attól is, hogy netán elküldenek. Nem mindig olyan megértő a főnököm, pedig nő :(

Még 10 nap UH-ig :D :D

KépKép
KépKép
gittus0726

Gittus
remélem, azért nem lesz semmi gond, ha meg nő, akkor megérthetné! Bár ez nem így szokott sajnos működni :(
Vendég

Sziasztok
Csajok igyekezek visszaolvasni...........
Tegnap voltam Bálinttal dokinál.3700g,a szemével még várunk addig is csepegtetek neki.Nagyon jó gyerek-még éjszaka is.
Ildi sokat gondolok rád nagyon szoritok értetek.........
Nita-kaptam kúpot ,de csak azért hogy legyen itthon........
sucer-az értéked tök normális ne aggódj
Sziszkó örülök hogy nem lett semmi komoly baj veletek..belegondolni is szörnyű.Hát igen nagyon sok a felelőtlen ember.

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!!!!!!
ma meghozták Barni új járgányát.....
Kép
Kistörpe remélem már nincs semmi gond?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na megjöttem.sok jót nem mondott,cisztákat látta petefészekben,meg a bal petefészkem nagyobb mint a másik..

elküldött laborba az első napon,közép időben uh,aztán a vége fele pedig megint labor.

aztán apát kell vizsgáltatni a katonákat :lol:

aztán nekem átjárhatósági és a végén laporoszkopiai műtét..

ennyit tudok egyenlőre,majd a labor után többet tudok.

szupi járgány nita :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!!

Bettike,
de jó, hogy legalább már látod az alagút végét. A cisztákat lehet kezelni, ezek szerint akkor a ciklusodat mind laborral, mind UH-val lekövetik, így teljes képük lesz. Ez a korábbi dokid? Biztos gyorsan rendbetesz mindent és jöhet hozzátok a baba! :) Ne keserdj el, minden rendben lesz! Mondott vmit a teákra, cseppekre? Szedheted őket?

Ma megvolt a kombinált tesztem, kár volt aggódnom. A ma végzett 4D-s uh eredmények szerint ezek jöttek ki, a nyakiredőt 4x ellenőrízték :wink: :

Magzatvíz menny: átlagos
Szívműködés: szabályos
Placenta helyzete: mellső fali
Ép koponya
jól telt gyomor és hólyag
Zárt hasfal és mellkas
Normál hasi echogenitás
Négy végtag

orrcsont (NB): látható
CRL: 59 mm
BPD: 19,5 mm
NT (nyaki redő): 1,6 mm

Biometriai adatok alapján a grav. s: 11 hét 6 nap.

Számított kockázatok:
Down kockázat: 1:10 577
Edwards: 1: 124 831
Patau: 1:293 858

A szűrés eredménye: Negatív

Képet is hoztam és megnyugodtam. Most majd aggódhatunk az AFP miatt :wink:

Kép
Kép

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer"szard" le az afp-t ár sokan nem is nézik komolyan...sok a rossz eredmény!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csatlakozom Nitához, afp-m nekem mind a kétszer rossz lett :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

sucer

ez egy új doki,de talán eddig ő a legrendesebb,mert ő nem kertelt,megmondta hogy most vizsgálatok következbnek,kössem fel a gatyámat.a többi doki csak gyógyszereket irtak fel,fogigátlót.de ő más,rögtön a tettek mezejére lépett :)

végig követik szépen a ciklust,csak az a baj h most pont lekéstem,de majd a következő ciklusban.remélem még ebben a honapban.

KépKép
bettike83

Bettike, örülök, hogy találtál egy hozzáértő dokit :wink: aki nem csak gyógyszereket ír fel, hanem kideríti mi a probléma... ahogy leírtad a küzdelmeket és a tüneteket nekem a pcos jutott eszembe, sok olyan lányt tudok, akinél ez kiderült, rendbe rakták és jött a babó utána.

KépKép

KépKép
beneildi

ildi

én is ebben reménykedem,helyreáll a probléma.én is azt gondolom h pco van a dologban,pedig biztam benne hogy nem az,de sajnis kevés az esély rá :(

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?