Új privát üzeneted érkezett!

Pancsi!

Én várhatólag 19-e körül leszek a 2. nap, de sajna, nálam sosem lehet tudni!

Ahogy olvasom itt a dolgokat, kicsit aggódom is, mert én a clostytól mindig legalább 4-5 nagy tüszőt, és még 3-5 kisebb tüszőt produkáltam. Szóval aggódom, hogy nehogy emiatt le kelljen leállítani az egészet, mert már 4 hónapja várom, hogy végre folytathassuk!

Dorkabab!
Ahogy továbbolvastam láttam már a kérdésemre a válaszodat.
Menj immunológiára, kérj beutalót a háziorvostól és ott csináltassák meg az összes trombózisra vonatkozó vizsgálatot is! Ezek nekem is megvannak! Én nagyon sok vizsgálatot meg csináltam. Fülöp Vilmos (habituális vetélőkkel foglalkozik - Csucsu barátnőjének is őt ajánlottam ) honlapján le vannak írva, milyen vizsgálatok kellenek. Ha azokat végigcsinálod, akkor minden ki fog derülni!

rodina74

Dorkabab, Miezo!
Privit köszönöm!

rodina74

Rodina!!

És 19-én mész vv-re??lehet talizunk. :lol:
És még 1X köszi a Doki ajánlást,már fel is vették vele a kapcsolatot, :) Jövő héten mennek hozzá.

Pancsi!!
Neked a Nagylányod is BMC-s??
csucsu99
Budapest

Nem. Akkor még nem voltam endos.Bár ö is elég nehezen fogant meg vagy egy évig is probálkoztunk.

Rodina most már nem olyan sok idő.Tényleg ez a várakozás nagyon nehéz,de meg lesz az eredménye hidd el. A türelem rózsát.......

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi mire vagy kíváncsi? Kérdezz, s válaszolok. Akár itt akár a babát várunk topikban is.

Köszi a fiam nevében is.

remény73

Csucsu!

Örülök, hogy segíthettünk! A doki kicsit furi (itt nyilvánosan nem akarok konkrétabban fogalmazni), de mint szakember, biztosan nagyon jó, és merem ajánlani! Örülök, hogy már kaptak is időpontot!

19-én - ha időre jön meg - lesz a 2. uhum és a vv prolaktinra!
Te mire mész 19-én?

Dorkabab!
Írtam privit!

rodina74

Pancsi!
Remélem igazad lesz, mert néha nagyon el tudok keseredni, hogy nekem sohasem lesz...... Le sem írom! :oops: :roll:

rodina74

Lujzici!

Már akartam kérdezni, hogy a szív doki ajánlotta, hogy még várjatok az inszemmel a kivizsgálás miatt?

Mert arra emlékszem, hogy írtad, hogy lehet, hogy most inkább csak spontánkodnátok, de valamelyik hozzászólásodat úgy értelmeztem, hogy a doki ajánlotta!
Egyébként hogy vagy?

rodina74

Rodina még gondolatban sem nem nem nem .....ilyen gondolatot hesegess el magadtól.Mint nem olyan rég írta hogy mindenkinek eljön az a nap. Kitartás!!! :D :D :D

Remény arra gondoltam kihez jártál? Hanyadikra sikerült meg ilyenek :shock: :shock:

Kép
Kép
pancsi76

Rodina!!

Ha minden jól megy,és nem babrál ki Velem miki,akkor 3.napi vérvételre.

A vv-el az ott van a BMC-be vagy a központo laborba???
csucsu99
Budapest

Rodina!!
Néha rám is rám jön ez a negatív hozzáállás.Mindenki babás körülöttünk.Szinte minden barátunknál van már baba. :oops: De aztán hopp,hess rossz gondolatok,és felálunk,megyünk előre.
Erős Csaj vagy!!!

Pancsi.
Hülye endó,mondjon le. :oops:
csucsu99
Budapest

Mondjon le!!!! :D
Csucsu én ügy tudom hogy a hormonvizsgálatos vv-t helyben de a többi vérvizsgálatot lent veszik le.Nekem olyan is volt hogy velem küldték le a központi laborba a vért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pancsi76 2010.02.04 18:39-kor.

Kép
Kép
pancsi76

Eszter!
Én Szűcshöz jártam végig a terhesség alatt is, meg a dokim is ő volt. Nekem elég komplikált mindenem, így nekem eleve csak lombik jöhetett szóba. Az első nem sikerült, de volt fagyasztott embrió, így a 2. beültire jött össze a fiam.
Nagyon sok év áll mögöttem, mire ide jutottam, nem vagyok túl fiatal csirke sem, de van egy fiam, s ez nagyon jó. Ez is bizonyítja van remény a legnagyobb reménytelenségben is, de tény, hogy nagyon kell hozzá a nyugodt lelkiállapot, hogy ne idegesítsük magunkat folyamatosan, csak fő a + hozzáállás.

remény73

Nagyon igazat szóltál remény.Ez egy kis lelket önt belénk néha gyere hozzánk. De amúgy melyik fórumon vagy?És megkérdezhetem hogy hány éves vagy? :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pancsi76 2010.02.04 18:43-kor.

Kép
Kép
pancsi76

Csucsu nem könnyű, ezt én is tudom. Több évig próbálkoztunk, megjárva oly sok akadályt, s kiderült, hogy terhes a tesóm barátnője, elhatározták lesz baba, s lett. Szerencsére 1 hóra rá én is terhes lettem, de addig nagyon zavart a dolog. De ezeket a gondolatokat el kell hessegetni...és a terhessége neki simán zajlott, nekem az is sok akadályt emelt elém, de megküzdöttem velük, s most már a múlté...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára remény73 2010.02.04 18:46-kor.

remény73

Eszter, 36 múltam és a BMC babát várunk topikban, ahol szívesen látunk minden kismamát, és leendő kismamát is. Heni, Rony, Szöszi tudják, mert ők jönnek néha oda is.

Tényleg Rony és Szöszi mi van veletek?

remény73

Csucsu!

Persze, így van. Megyünk tovább, és ha elesünk, akkor felállunk, megrázzuk magunkat, és megyünk tovább! De azért néha meginog a lábunk, és elbizonytalanodunk! Én 36 leszek a nyáron, úgyhogy nem vagyok már mai csirke!

rodina74

Remény!!

Jó olvasni a soraidat..Erőt merít belőle az ember!!

Köszi Pancsi!!Mert láttam,hogy van aki viszi a fiolákat,de nem tudtam,hogy oda elkell vinni.Amúgy ezek vv-ek,hamar megvannak??Mármint az eredmény??
És ha megyek uh-ra és vizsgálatra Szűcshöz,megkérdezhetem tőle,Apa eredményét??Mert ugye most csak anynit tudunk,hogy no baci.
csucsu99
Budapest

Szia Remény én Pancsi vagyok ha nekem válaszolsz. :D :D
Remélem hamar megyünk oda .
Nem is vagy öreg csirke!! :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pancsi76 2010.02.04 18:48-kor.

Kép
Kép
pancsi76

Janka: nem bántottál meg :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Öreg csirke,neeeemmmm is. :lol: Én kullogok utánad a 33 évemmel. :lol:
csucsu99
Budapest

Pancsi bocsánat, de majd ha lesz gyerek mellettetek is majd megtapasztaljátok, hogy nem tudsz mindenre úgy figyelni már :)

remény73

Csucsu a Szücs doki mindent el fog mondani. Pl nekem még olyat is mondott hogy ha terhes leszek ne érintkezzek macska ürülékkel mert mindenen átestem csak az ellen nem vagyok védett.Állítólag még rubeolás is voltam de én nem emlékszem rá.Szóval mindent kiveséz.
Mire mentek konzultációra meg lesznek az eredmények.
Hsg voltál már??
A hormon vizsgálatok is mindent elárulnak!!!Nyitott könyv leszel :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Remény már van gyerekem tudom miről beszélsz. Ezért én nem haragszom csak elösször nem "értettem nekem írsz-e???

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi neked kicsit könnyebb lesz nagy már ahhoz a lányod, hogy segítsen, s ez jó.

Nem leszek itt sokszor, de anno láttam Vicky visszajárt hozzátok is, gondoltam néha én is megteszem, s elnézést, ha nem olvasok annyit vissza.

remény73

Pancsi!!
Hsg-m már volt,mikor laparral műtöttek,így nem kell másik.
csucsu99
Budapest

Yner te ki vagy ?Látom most regisztráltál. Mesélj magadról

Kép
Kép
pancsi76

Hál istennek. Akkor szép lassan megvannak a leleteid és akkor indulhat a baba projekt :D :D

Neked endos laparnál megcsinálták az átjárhatóságit? Mázlista..
Nekem azt mondták nem lehet egyszerre :cry:

Kép
Kép
pancsi76

Hol vagytok lányok mindenki korán fekszik? Csucsu remélem még te itt vagy :shock:

Kép
Kép
pancsi76

Szia Rodina!

Igazuk van a lányoknak, nem szabad elkeseredni!!!
Olvasgattam régebben itt a babaneten más topicokban is, és azt láttam, hogy előbb-utóbb szinte mindenkinek összejött, még a "legbonyolultabb" eseteknek is, legalábbis sokan annak tartották magukat közülük. Aztán kiderült, hogy csak kicsit tovább tartott. :-)
Nagyon szurkolok neked!!!

Igazad van, korábban is gondoltunk arra a férjemmel, hogy kihagynánk egy hónapot, illetve hogy akkor adnánk egy esélyt a spontánnak is. Ez közvetlenül a HSG után lett volna, amikor ugyebár megnyílt az ici-picit letapadt jobb oldali vezetőm, plusz elkezdtem szedni a Bromokriptint is, a prolaktin szintemre. Gondoltuk, mi lenne, ha megpróbálnánk...
De aztán bekeményített ez a szívritmuszavar, voltam kardiológusnál, valamint megkérdeztem még két szívdokit is az interneten, és mindegyikük azt javasolta, hogy várjuk meg a 24 órás EKG eredményét. A biztonság kedvéért, mert akkor már remélhetőleg tudni fogjuk, mivel állunk szemben. Hogy ne várandósan kelljen már kezelni.
Szóval így már duplán biztos volt, hogy ebben a ciklusban nem kezdünk, csak éppen így ugrott a spontánkodás is... :-)
Jövő csütörtökig nem akartunk teherbe esni. Vicces, hogy ki kell hagyni az esélyes napokat, fura nagyon... de jobb ez így.
Kedves vagy, hogy érdeklődtél! Puszi!

Kép
lujzici

Megcsinálták egyszerre,örültem is neki.Legalább jót aludtam alatta. :lol:

Itt vagyok Apa még 1 óra mire hazaér a munkából,most telefonált. :cry:
csucsu99
Budapest

Átmegyek privibe

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi vagy iwiwen???
csucsu99
Budapest

Eszter:mekkor tűvel adtátok neked a progit :?:

Sajt: mi-zu veled :?: Holnap mész u.h-ra :?: :?: :?:

Oroszlán: hova tüntél :?: :roll: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Naaa hát itt vagyok... közkívánatra :lol: (ahogyan Dorka is dugdossa az Utrot... ez nagyon tecccet :lol: )
Bocs, ha most nem reagálok mindenkire...de kissé fáradt vagyok, na meg majd 1 óráig tartott míg vissza bírtam olvasni :roll: Egyre nagyobb a lelkesedés, h. írjatok/írjunk... a BMC-be járók nagy örömére :wink: :D
Bocs Vaya (nem olvastam este már a prividet) és Macs, de mi már negyed 8-kor ott voltunk éééés 9-kor már jöttünk is el. Ma elég kevesen voltak! Szal a lényeg: sajna endom ott virít mindkét fészkecskémben és mind a jobb (ahol nagyobb ez a sz@r) és mind a balban tele van már most (7. napon vagyok) picike tüszőkkel, viszont a mnyh-m "csak" 3 mm, ez elég kevés szerintem :( Ráadásul nincs pempőm, mert ebben a szutyok városban nem lehet kapni, igaz későn is álltam neki keresni, de mind1, még holnap pempő túra lesz :lol:
Eplényt újfent túléltem, nagyon szupi volt, csak marha sokan voltak, tele kezdőkkel és buckákkal így délutánra, de azért megérte :D Iwiw-re teszek fel képeket, de csak holnap, és ott megleshettek, ha akartok :wink:
Hát ennyit rólam, nagyon szorítsatok, h. hétfőre (aakor megyek uhu-ra) a mnyh-m növögessen meg és hogy ne üssem ki magam ekkora adag hormonnal (Gonal 225, Merional 3 kedzetnek.... :oops: )... kicsit para van emiatt, de azért ennyivel indítunk, mert a múltkor k@rva nehezen indultak be és most pénztárca-kímélő üzemmódra váltottunk és először nyomjuk meg. Hát remélem tudja a doki mit csinál az én picinyke testemmel :lol:

Bocsánat, de ezt nem hagyhatom ki: Süketnéni ma beragadt a liftbe... szegény, mindenki ordítozott neki (de minek?), h. melyik gombot nyomja... lent meg mindenki vihogott (mármint a sorban) :lol: De aztán ki lett szabadítva és mehetett melózni!

Macs, örülök, h. minden okés volt, ügyesen varázsoltál, most ár magadnak is megy!!!

Vaya, igen bőven elég 2 tüszi, több nem lehet inszemnél! De zet már leírták többen is!

Muzsi, sajna a fagyiért, de szerintem baba van ott.... :oops: :wink: :D szal no aggódás!!!

Heni, drukk holnapra!++++++++++++++++++++++++++++++++
És csak óvatosan, de tudod te ezt magadtól is :wink:

Most hirtelen ennyi, de holnap reggel folytatom!!! Nem menekültök és mindenkinek majd jól megmondom a magamét :lol: :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Dorkabab, akkor nálatok nem derült ki semmi? Laparod volt már? Arra mondják, hogy 2 sikertelen lombik után nem árt megcsinálni, mert lehet bent bármi, ami uh-n nem látszik. Nekem így derült ki az endóm.

Pancsi, nektek miért ajánlották a lombikot? Nekünk is azt ajánlották először, de egy jó kis vitaminkúra után sokat javult az eredmény, így mehet az inszem. Te a dokinőnél vagy?

Macs, köszi, de már a többiek meggyőztek, hogy elég ennyi tüsző :D

Csucsu, igyekszem majd segíteni, amiben tudok. Remélem nemsoká ti is kezdhettek ;)

Remény,gratula a fiadhoz!

Rodina, te inszemnél kaptál clostyt? Vajon az mitől függ, hogy kinek adják? ÉN nem kaptam. Nem elkeseredni, sztem mindig meg kell próbálni pozitívan gondolkodni - már bebizonyították, hogy segíthet. Persze tudom nem mindig könnyű.

Pancsi, nekem is csináltak átjárhatóságit lapar alatt, nem tudom miért mondták neked, azt meg lehet egyszerre.
vayacon

Lányok segítsetek plíz. Szombat este milyen ügyeletre kell mennem, sztk-s, háziorvosi vagy bmc-s? fogalmam nincs, hova kell

Navi, sajnálom azt a hülye endót. Hajrá mhny! vegyél pempőt és meg fog az nőni. szorítok h semmi baj ne legyen a hormonokkal.

Süketnénis sztori vicces lehetett :lol:
vayacon

Még valami eszembe jutott, valaki írt olyan fehérjéket ami nem hús: pl lencse, bab stb. Le tudná írni még egyszer? próbáltam visszakeresni de nem találtam. köszi előre is
vayacon

Navi!!

Na,ez a hülye endó,komolyan mondom kivagyok tőle. :roll: Hihetetlen mennyi embernek van,Én ezt nem is gondoltam volna. :cry: MOndtak valamit az endóra???
Mnyh még nőhet,van ideje,Nekem 10 napon volt 4 mm,szóval no para.
Ma Én is akartam pempőt venni,de a piacon olyan mini kiszerelésbe volt.max 1 kanálra való volt benne.Hol tudok nagyobb üveggel venni.Te milyet veszel???
Van valami fix,megszokott már???
csucsu99
Budapest

Lányok én Szücsnél vagyok. Azt mondta hogy nagy valószínüséggel vissza nő hamar.Ezért ne kisérletezzünk sokáig.

Nava hát szerintem én is ilyen dózissal fogok kezdeni mert az elözőnél 1 petim lett.Ma már szúrtál? És hogy érzed magad?
Nagyon drukkolok hogy jó legyen a hormonszinted is.Mások el sem tudják képzelni hogy milyen szar amikor egy toll vonással áthúzzás a stimudaz hogy játszd ujra. De ez most nem lesz!!!!!

Most már lépek mert azuram megjött a kutyával.
Holnap jövök
Péntekieknek drukk ügyesek legyetek :D :D :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Én is elteszem magam.Jó éjszakát!! :D

Holnapi drukkjaim indítom... :lol:
csucsu99
Budapest

Méhpempőből általában kis kiszerelés van, általában minden reggel éhgyomorra kell picit enni belőle, így kb. 1 hétre elég. Tudom javasolni még a virágport és a propolisz cukorkát. Méhpempőt gyógynövényes boltban keressetek. Sok sikert.

remény73

Sziasztok Kismamik!

yner ma elárasztotta a reklámjával a babanetet, mindenhová leírja fenti üzenetét.

Sehová se kattintsatok, ez egy reklám, aminek nem itt a helye!

üdv

kispatak
Vendég

Sziamiauuu! Kép

Lyányok, asszonyok, ez a pörgés ez csúcs! Munka mellett meg aztán külön képességet igényel figyelni. Mire megírom a hozzászólást továbbpörög itt az élet és amikor visszaolvasok látom, hogy mire a bugyuta hozzászólásom már megjelent addigra már A-Z-ig kiveséztétek a témát. :lol: :lol: :lol: :lol:

Navared sajna, hogy nem futottunk össze, pedig jól megnéztelek magamnak az iwiwen, hogy megismerjelek. Ez az endó mondjon le! Kép
Nagyon-nagyon szorítok, hogy jól menjen a stimud és varácsolok is neked egy nagyot: nyálkahártya és tüszőnövelő varázsigét skandálva: Kép
Kép Süketnénis sztori nagyon tetszik, ma nem is láttam, bár nem tartózkodtam sokáig a tv nézős helységben

Ja, Mieza én régebben rendeltem egy csomó tesztet LH-t és terhességit is a netről.

Heninek megvoltak már a tüszős petesejtes jókívánságaim, illetve varázslatom, most azt szeretném, hogy mind meg is termékenyüljön, és szinte majdnem mindegyik elérje az 5 napos állapotot Kép
Jó bulizást és nagyon várunk szombat reggel!

Vayacon: mogyoró 27, mandula 28, mák 20, tökmag 34, ementáli sajt 28, trappista sajt 28, óvári sajt 30, szárazbab 22, lencse 26, szója 41, félzsíros tehéntúró 16, - ezek vannak amik nem hús, meg még a halak, azt nem tudom akarod-e.

Kispatak, köszi, nem kattintottam, de gondoltam, hogy valami hülye reklám.

Megyek, mert azuram kivan, hogy folyton itt kuksolok. :wink: :wink:
vörösmacska

varácsolok :lol:
vörösmacska

Én komolyan mondom éreztem délelőtt az erőt és energiát, amit kaptam tőletek, még egyszer nagyon köszönöm!
vörösmacska

Vayacon!

Nekem nem itt csinálták a korábbi 4 inszemet! Ott clostyt adnak. Miért, itt mit adnak inszemnél? Az jobb vagy rosszabb a clostynál?

rodina74

vayacon, lapar még nem volt, holnap talán okosabb leszek. Majd mesélek, mit mondott dokinéni.
dorkabab

Sziasztok csajok!

Elnézést a "bepofátlankodásért"! :oops:
Zugolvasótok vagyok hónapok óta és mindegyikőtöknek nagyon drukkolok! Veletek "sírok" és örülök!
Most azért "lépek elő", hogy egy kicsit bíztassalak benneteket!

Mi is a BMC-be jártunk. Rögtön lombikkal kezdtünk, mivel mindkét petevezetőm hiányzik.(méhen kívüli terhességek miatt)
A 4. beültetés sikerült, 2008.augusztusában. Mikor is én 40 éves voltam! 2009.május 11.-én született meg a kislányom!
Én már 42 éves vagyok, drága kincsünk pedig jöv.héten tölti a 9. hónapját! Gyönyörű és egészséges kiscsaj!
Szóval! Fel a fejjel és kitartás!
Bocsánat, ha sok voltam!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68

Jó éjszakát!! :)

Janka, köszönöm a biztatást, akkor remélem nálam is hasonló lesz az eredmény, mint nálad!! Egy olyannal ki tudnék ám pikk-pakk békülni. Egyébként én 10-én megyek a BMC-be tesztelni.

Mieza, akkor te is iszol rendesen, ügyes vagy!!Mennek a babaragacsok ezerrel!

Vörösmacs, szupijó hiirek!!Gondolom keddig szétesz majd a kiiváncsiság, de majd varázsolsz te is magadnak, meg mi is neked!!:) Ja, a melóhelyet meg ilyenkor nem is szabad másra használni, csak fenékmelegiitőnek és internetezéshez!!Na nehogy bármi is izgasson a babusaidon kiivül!! :)

Kiss Angyal, most te nem minden nap kapsz infót a picúrokról??

Lujzici, nekem konkrét infóm nincs, de szerintem nem muszáj a terminált együtlétbe belemenni, ha te úgy gondolod, hogy nem nagyon lenne értelme. Szerintem a terminált csak egy alternatiiva. Persze a legbiztosabb, ha egy doki mondja meg, hogy is van ez. Nagyon drukkolok, hogy a legdurvább ritmuszavarodra is csak legyintsen a doki!!

Dorkabab, most olvastam, nagyon sajnálom a negatiiv tesztet. :( Remélem hamar rendbe jössz!! Holnap mindenre kérdezz rá, ami csak érinthet!

Vayacon, akkor hétfőn eksön nektek is!! Én lombikos vagyok, de én úgy tudom, hogy inszemnél nem is szabad, hogy sok tüsző legyen, mert akkor leálliitanák a stimut. De majd az inszemes lányok megmondják a tutit ezzel kapcsolatban és a szuribeadással kapcsolatban is.

Kubus, férjecském szerint igen, biztos könnyen megtanulható, de ő nem nagyon tanulta… Úgy értem, a vizsgáztatók nem nagyon vették komolyan az egészet és átengedték. De amit megtanult, azt tényleg ripsz-ropsz sajátiitotta el. Szal ne aggódj, de azért lassan láss neki!!(Meg válassz jó rucit, amiben jól kigömbölyödik a pocak :) ) Engem azért érdekelne, hogy mit mondott a genetikus barát! Ha neked nem gond, megiirhatnád priviben.Nagyon megköszönném ám! :)

Rodina, de lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csucsu, a doki meg tudja mondani apa részeredményeit is! Méhpempőt én Bp-en a Ferenc körúton tudtam venni. De ez tiszta pempő, elég drága. Sokak szerint a mézzel kevert is ugyanolyan jó, de azt a többiek tudják, hol kapható.

Navared, ari vagy, hogy fáradtan is, de beugrottál! Remélem minden testrészed viszonylag ép!! Most ez neked a 7. ciklus vagy stimus napod? Most a tüszik azok jót jelentenek, nem? Szal nem ciszták vannak, hanem tüszik, ugye? Megkavarodtam kicsit, merthogy az endometriózist emliitetted. Szoriitok, hogy gyorsan növekedjen az a mnyh!!

Marcsi, nincs miért bocsánatot kérned!! Nagyon köszönjük a pozitiiv példát!!!Neked és édes családodnak is csak jókat!!

Lánykák, nagyon köszönöm a biztatást!! Nagyon sokat segiitett ám, össze is kaptam magam.
Erre most meg összeszedtem valami nemtommit, nemtomkitől és nemtomhogy…Folyik az orrom és tüsszögök…(amit próbálok isszonyatosan elfojtani, kisebb-nagyobb sikerrel)
ááá, de már ettem hagymát, citromot, mézet, ittam tojásos mézes tejet, szal remélem hamar kijövök belőle… (jó lehet a bukém..) hihhetetlen, hogy ezt most ilyenkor ki tudtam fogni…Persze, ne legyek elkenődve…tudom, tudom…

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?