Jó éjszakát!!
Janka, köszönöm a biztatást, akkor remélem nálam is hasonló lesz az eredmény, mint nálad!! Egy olyannal ki tudnék ám pikk-pakk békülni. Egyébként én 10-én megyek a BMC-be tesztelni.
Mieza, akkor te is iszol rendesen, ügyes vagy!!Mennek a babaragacsok ezerrel!
Vörösmacs, szupijó hiirek!!Gondolom keddig szétesz majd a kiiváncsiság, de majd varázsolsz te is magadnak, meg mi is neked!!:) Ja, a melóhelyet meg ilyenkor nem is szabad másra használni, csak fenékmelegiitőnek és internetezéshez!!Na nehogy bármi is izgasson a babusaidon kiivül!!
Kiss Angyal, most te nem minden nap kapsz infót a picúrokról??
Lujzici, nekem konkrét infóm nincs, de szerintem nem muszáj a terminált együtlétbe belemenni, ha te úgy gondolod, hogy nem nagyon lenne értelme. Szerintem a terminált csak egy alternatiiva. Persze a legbiztosabb, ha egy doki mondja meg, hogy is van ez. Nagyon drukkolok, hogy a legdurvább ritmuszavarodra is csak legyintsen a doki!!
Dorkabab, most olvastam, nagyon sajnálom a negatiiv tesztet.
Remélem hamar rendbe jössz!! Holnap mindenre kérdezz rá, ami csak érinthet!
Vayacon, akkor hétfőn eksön nektek is!! Én lombikos vagyok, de én úgy tudom, hogy inszemnél nem is szabad, hogy sok tüsző legyen, mert akkor leálliitanák a stimut. De majd az inszemes lányok megmondják a tutit ezzel kapcsolatban és a szuribeadással kapcsolatban is.
Kubus, férjecském szerint igen, biztos könnyen megtanulható, de ő nem nagyon tanulta… Úgy értem, a vizsgáztatók nem nagyon vették komolyan az egészet és átengedték. De amit megtanult, azt tényleg ripsz-ropsz sajátiitotta el. Szal ne aggódj, de azért lassan láss neki!!(Meg válassz jó rucit, amiben jól kigömbölyödik a pocak
) Engem azért érdekelne, hogy mit mondott a genetikus barát! Ha neked nem gond, megiirhatnád priviben.Nagyon megköszönném ám!
Rodina, de lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csucsu, a doki meg tudja mondani apa részeredményeit is! Méhpempőt én Bp-en a Ferenc körúton tudtam venni. De ez tiszta pempő, elég drága. Sokak szerint a mézzel kevert is ugyanolyan jó, de azt a többiek tudják, hol kapható.
Navared, ari vagy, hogy fáradtan is, de beugrottál! Remélem minden testrészed viszonylag ép!! Most ez neked a 7. ciklus vagy stimus napod? Most a tüszik azok jót jelentenek, nem? Szal nem ciszták vannak, hanem tüszik, ugye? Megkavarodtam kicsit, merthogy az endometriózist emliitetted. Szoriitok, hogy gyorsan növekedjen az a mnyh!!
Marcsi, nincs miért bocsánatot kérned!! Nagyon köszönjük a pozitiiv példát!!!Neked és édes családodnak is csak jókat!!
Lánykák, nagyon köszönöm a biztatást!! Nagyon sokat segiitett ám, össze is kaptam magam.
Erre most meg összeszedtem valami nemtommit, nemtomkitől és nemtomhogy…Folyik az orrom és tüsszögök…(amit próbálok isszonyatosan elfojtani, kisebb-nagyobb sikerrel)
ááá, de már ettem hagymát, citromot, mézet, ittam tojásos mézes tejet, szal remélem hamar kijövök belőle… (jó lehet a bukém..) hihhetetlen, hogy ezt most ilyenkor ki tudtam fogni…Persze, ne legyek elkenődve…tudom, tudom…