Sziasztok!
Antekrit: örülök, hogy benéztél, és adrukk a következő hónapra, vagy decemberre, amit jobban szeretnél
Ganami: Zalánnal én is Mnapelt használtam az elején, most meg tök vegyesen, van egy csomó féle. A
www.mamami.hu fórumán tudsz tájékozódni mosható pelus ügyben
A kicsivel én az elején prefoldozni fogk (Bambino Mio és Eco Earth) aztán meg bambusz pelusozni. Zalán is lassabban indult be mozgás ügyileg, de ennek semmi köze nem volt a mosható pelushoz, nem egy olyan mosható pelusos baba van, aki sokkal gyorsabb mint az átlag.
Zsani: én cicim is most kezd érzékeny lenni.
Edi: gratula a nagy bevásárláshoz, jól néz ki a babakocsi! És az ágy is nagyon tetszik!
Meme: örülök, hogy végre erre tévedtél
Tök jó, hogy már érzed a mocorgást, és nagyon drukkolok párodnak holnapra!
Bibar: remélem minden rendben volt az UH-n
Niki: örülök, hogy minden rendben az AFPvel
Emi: én lányom eleinte mózeskosárban fog aludni, mellettem. Bölcsőn gondolkoztam, de nem lesz rá keret
Barbuss: én fiamon születése óta mosható van, nem zavarja
Valószinűleg ha 1 éves korában kezdtük volna, és a kisebb csomagot szokná meg, akkor zavarná, de igy nem érdekli
Freyja: én AFP előtt mentem néhány nappal 4Dre. Parádat nagyon megértem, én az első terhességgel nem mertem az elején vásárolni (aztán félidőtől belelendöltem). Most a másodikkal nem nagyon kell venni semmit.
Emma: én ezt a babát valahogy hosszú sötét hajjal látom mindig magam előtt már egész picinek is, kiváncsi leszek bejön-e. A fiam újszülöttnek szőkés volt, majd sokáig kopaszmanó, most meg szőkés megint csak.
Külön szoba: nálunk Zalán kb 7 hónapos koráig egy szobában aludt velünk, illetve az első néhány hónapban sokszor mellettünk ragadt éjszakai szopi közben is. Aztán 7 hónaposan kibulizta magának a külön szobát, egyszerűen nem tudott tőlünk aludni, én is mocorgós vagyok, párom is, ő meg mindenre felkelt. Az éjszakát külön szobától függetlenül se alussza át, de ő ilyen tipus, igy jártunk
Kistesó is az első néhány hónapot várhatóan mellettünk tölti aztán meglátjuk.
Niki: ne haragudj, de marha könnyű az anyák lustaságára fogni, főleg egyszem jól alvó gyerek anyukájaként.
Megjegyzem az első szülésem előtt én is igy álltam hozzá. Aztán kaptam egy borzalmasan rosszul alvó újszülöttet, és igen biza bealudtam a szopiba, nem is egyszer. Ha felébredtem visszatettem az ágyába, aztán ennyi. A mai napig sokszor kel, én biza két kezemet öszetenném, ha hajnalban hajlandó lenne köztünk elaludni, és nem nekem kéne 3tól kezdve fél óránként-óránként átmászkálni hozzá a külön szobájába. Majd hullaként létezni egy héten 3-4 napot, és gyomorgörccsel lefeküdni este, hogy ma hány órát alhatok egyben. És igen én pofátlan lusta dög altatnám hajnaltól magunk között a másfél évest, csak azért, hogy ne egyszer 3 órát alhassak egyben, hanem mondjuk 2-3szor.
Aki soha nem próbálta, az elképzelni nem tudja, hogy milyen az, amikor 16 hónapja max 5 órát alszol egyben, és az már jó! Az átlag az a 3. És tök mindegy, hogy csak hasra kell forditani, be kell takarni, ahhoz is nekem kell felkelni, egy éjszaka sokszor.
Ja, orditani hagyás nem jött be, néhányszor megpróbálkoztunk vele, soha többet, csak mielőtt valaki javasolná.
Mindemellett a mai napig a párom mellett alszom, és soha szóba nem került, hogy ő költözzön ki a hálóból, nem is hagynám.
Bocsika mindenkitől a kifakadásért, de a végletekre ugrok. Nincs egyen megoldás, ami egyik családnak bejön a másiknak egyáltalán nem biztos. Engem nem zavar, hogy ki hogy csinálja, hiszen mindenkinek saját maga számára kell megtalálni a jó megoldást. van akinek a külön szoba a jó, én speciel nem értek vele egyet néhány hetes kortól. De attól még elhiszem, hogy másnak igy jó.
Dodó: rókakomát sajnálom!
Mai program az, hogy pihizek, mert nagyon pocsék éjszakánk volt, igy ma minimál üzemmódra helyeztem magam. És elfogyott a csokim, pedig úgy szeretnék csokit enni
:(