Sziasztok!
Sakura: gratu a halvány kékhez
Ganami: Neked pedig a kislányhoz gratu!
Emi: nálam is van ínyvérzés, most mintha sokkal jobban, mint korábban
Barbuss: szupi dolog, hogy szó nélkül is megértitek egymást! És hogy jó estétek lett végül.
Nálunk is külön szobája van Nórinak, sőt egészen újszülött kortól ott alszik illetve az első pár nap volt együtt velünk mózesban. Mindig átaludt éjszakák voltak. Későn fürdettük, evett utána és reggelig szundizott. Most hogy lesz?! Halvány gőzöm sincs még. Nálunk is a szobaszám a gond.Van egy gyerekszoba, nekünk egy háló és egy nappali, ami együtt van a konyhával (amerikai stílusú). Még egy szoba kellene
De mi is úgy tervezzük, hogy amint átalussza a kistesó az éjszakákat, megy Nóri mellé.
Fókamóka: én is jövő héten megyek UH-ra, így a várakozás miatt együtt érzek Veled és szintén kislányt szeretnénk látni továbbra is
Persze, ha kisfiú, akkor is imádat lesz
Antekirt: De jó, hogy benéztél! Remélem, jól vagy!!
Dodó: szegény Lizy! Mikor Nórinak jöttek a fogai, szintén kicsípte neki minden... Ilyenkor nem is tudtam használni törlőkendőt, csak a langyos vizes vattát, utána krém és így javult a helyzet.
Edi: nagyon ügyin bevásároltál és szupi dolgokat mutattál eddig. A terepjárgány biztosan jó lesz, az ágy pedig kényelmes, jókat fog benne szundizni Boti. A kókusz matrac is nagyon baráti árban volt. Na, egyszóval ügyike vagy!
Lányka rucikákat várjuk
Oda töltsd fel, ahová egyszerűbb Neked. Csak írd meg
Bizti szép cuccok.
Meme: megy a drukk péntekre a párodnak!! Örülök, hogy jelentkeztél! Már hiányoltunk nagyon! De jó, hogy érzed a Babócád! Innentől mindig fogod érezni a mocorgását. Ne aggódj, meg fogja mutatni, hogy kislány vagy kisfiú, de vannak szégyenlős Babócák, sőt, akik kifjezetten nem szeretik, ha UH-ozzák őket.
Próbálgassátok, hogy Apa ráteszi a pocidra a kezét, hátha kap egy kis bokszot a tenyerébe.
Bibar: megy a drukkkkkkkkkkk! Jó vásárlást utána, az ilyenkor jár
Gyere majd mesélni!
Tejberizs, nyammmmm, de ennék!
Niki: gratu az AFP-hez!
Móni: Neked is gratu az AFP-hez!
Freyja: tudom, milyen a babona. De nem szabad, hogy ennyire uralkodjon rajtad. Élvezz ki minden pillanatot a 9 hónap alatt.
Első babánál én is féltem, aggódtam csupán babonából. És nekem is lett egy 24 hetes angyalkám. Utána Nórinál abszolút pozitívan álltam a dolgokhoz, hogy minden rendben lesz és most is így próbálok.
Nem azt mondom, hogy menj és vásárolj, de próbálj csak a jó dolgokra koncentrálni és minden nap elmondani, hogy nem lesz semmi baj. ÉS NEM IS LESZ, MEGLÁTOD!!!
Engem a párom tanított erre és igaza van. Sokkal felszabadultabb vagyok. Persze mindenkiben benne van egy kis szorongás. De el kell hesegetni onnan.
Jó éjt!