Új privát üzeneted érkezett!

Előre is köszönöm az izgulásokat, szorításokat, annyira szeretnék jó híreket kapni. Izgulok nagyon. :)
vörösmacska

Egy perccel csúsztam le a laptetőről?!?!?!a csudába! :roll: Remélem ez nem rossz előjel :oops:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Laptetűmet felajánlom az aktuális babásodóknak!

rodina74

Dorkabab! Tiéd a laptetűm! :wink:

rodina74

vörösmaccs: hidd el eljön a napja, hogy használni fogod a zselét, hamarabb is mint gondolnád!!! :P

dorkabab: igen, igen, igen, köszön, asszem igen. remélem minden rendben lesz, a babácska már pocokban az biztos :P

Janka

Kép

Kép
janka78

Kiss Angyal, Dorkabab, köszi szépen! :D

Vörösmacska, drukkolok holnapra nagyon! ++++++++
Vendég

Sziasztok!

Gratula a két kismaminak!

Többiek! Csak igy tovább, kitartás!

üdv

kispatak
Vendég

Kispatak, köszi szépen! Válaszoltam a privire! :)
Vendég

Sziasztok, csak egy gyors bekukk.

Zsu, Janka hatalmas gratula :lol:

Navi, Macs holnapra drukk.

Én holnap megyek uh-ra, írok majd mi volt.
vayacon

rodina, nagyon-nagyon köszönöm, remélem holnap már eredménye is lesz. :roll: Nekem volt egy szupi kinezesem, pont pénteken tervezem, hogy beszélek vele. Ha az még jó neked, írok majd róla.

janka, akkor hiper-giga GRATULA neked is :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorkabab, Vayacon: nagyon szépen köszönöm!

Szép jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok!

Janka

Kép

Kép
janka78

Dorkabab!

Nagyon megköszönném neked!
Sajnos, én senkit nem ismerek, és kóklerhez pedig nem szeretnék elmenni! Az árát is írd meg majd légyszi!Köszike

rodina74

Jó éjszakát lányok!!

Vörösmacs, Navared, szoriitok nagyon nektek, de tuti minden rendben lesz. Aztán holnap gyertek minél hamarabb a hiirekkel!!
Kép

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

kismamik nagy gratula nektek :)

a mostani pocakosodósoknak meg sok sikert.

mi jól vagyunk, 1 hét mólva lesz 12 hetes uh, már nagyon várom.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jóóóó reggelt,

Heni,
Remélem rendben megjártad az ügyeletet.

Muzsi,
De jó hogy jöttél, jó olvasni a soraid, érződik h jól vagy.
Annyira de annyira csuriban mindenem.
Ezt a precíz meghatározást 43 percenként wc :lol: )))
Eszperantó: a diplomához két szakmaival bővített közép nyelvvizsga kell, eszpiből ehelyett felsőfokú, fél évem van a szülés előtt, így csak az fér bele, utána már két gyerekkel, nehéz lesz a suli egyébként is, tehát a kényszer szülte ezt a helyzetet.
Szavak, brrr sehogy, egésznap játszottunk.

Woody,
Jaj a dokid nagyon aranyos. Simán belefér h egyszerre leszünk bent :lol: )))
Gondolkoztál már h egyágyasba mész vagy normál szobába ?
Cukor legyen jó !

Vörösmacska,
Az összes varázslós ikon ma a tiéd !!!

Navared,
Ez a beszéd, lebegjen a szemed előtt a 38-as lábam :lol: :lol: ))
Gondolok Rád, de aztán óvatosan Eplényben !

Zsu,
De boldog vagyok, mostantól nagyon vigyázz Magatokra. Hatalmas GRATULA.

Janka,
Akkor óvatosan Neked is GRATULA. Nyugi, minden rendben lesz. Nagyon vigyi Magatokra, pihenni pihenni. Na és Norcsi pont aznap két éves :lol: ))

Lukácsné,
Jó olvasni h minden rendben Veletek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Lányok!
Nagyon jó híreket kaptunk tegnap!!! :D :D

Ketten is átkerülnek a kismamák táborába. Jankának is nagy gratula vigyázzatok magatokra pihizzetek sokat és élvezzétek a pocakosodást!!! :D :D

Ma nálunk anyák napja van vagyis itthon van a férjecském és lazítani fogumk. Főznöm nem kell és mindjárt megyünk is valahova csak levitte a gyereket a suliba.Néha ilyet is be kell iktatni mert néha úgy érzem a ház fogságba ejt.Ennyit rólam. :lol: :lol:

Vörösmacs és Navared délután várjuk a fejleményeket gyertek!!! :D

Kép
Kép
pancsi76

Mindenkinek szép napot Kívánok

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok Lánykák!!

Zsú!!
Szívből gratulálok!!Nagyon örülök. :lol:

Janka!!
Jól megvárattál minket tagnap,lerágtuk a körmünket!!Neked is gratula.És az uh-s nap csak szerencsés lehet. :lol:

Heni!!
Holnapra drukk,de utána milyen bulira mész??Jól értelmeztem,hogy nem akarsz pihenni?? :lol:

Muzsi Mami!!
Hajrááá-Hajrááá.Így tovább.Követünk benneteket lassan. :lol:

Navared,Macsek!!
Minden rendben lesz,gyertek majd.Gondolok rátok.

Pancsi!!
De jó,ha Apa otthon van.Kell az ilyen kimozdulás.Merre mentetek???

Ésssssss!!

Férjecske baci mentes!!!Nem kell még 1 vizsgálat,mert 1 van már régebbről,így ez is kipipálva.Jajj Én annyira boldog vagyok.
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Zsu, és Janka!
Óriási GRATULA Nektek.

Janka,
minden OK lesz meglátod. Nem lesz itt semmi gond, miért is lenne?

Dorkabab,
na megcsináltad a tesztet? Mi lett az eredmény? Már naon kivi vok.

Heni,
mi zu?

Többiek,
hogy vagytok, mi újság Velete?

Puszi:)

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Sziasztok!

Jujj ennyi jó hír 1 napra, ez szupper!!!!

Zsu neked már gratuláltam, de szívesen megteszem mégegyszer :)
Gratulálok, vigyázz nagyon magatokra!!!!

Janka!!
Neked is szívből gratulálok, te is pihenj sokat, és ne aggódj, MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!

Csucsu!
NO BACI???? Juhéjj de jó hír ez is!!!! Holnap lesz a szülinapi - eljegyzési partink, nálunk lesz, jön a "szűk" család :) Előtte akartam volna még pihenni otthon egyet, dehát amilyen későn kaptam a tüszőrepit tuti én leszek az utsó, bizti lesz vagy du 4 mire hazaérek!!!!!
Mindegy párom leadja a cuccost, aztán jön haza sütni-főzni. Bográcsos marhapöri lesz, krumplival, tarhonyával, meg sült oldalas és csirke!!! Savanyúsággal, nyami nyami, bizti kileszek éhezve a punkció után, mint az állat :)

Remélem a mai csapat is csak csupa jó híreket hoz majd!!!!

Én nem tudom ti , hogy vagytok vele, de én komolyan annyira tudok örülni a másik sikerének, semmi, de semmi irigység nincs bennem!!! Csak a bízakodás, hogy bő 2 hét múlva én is ilyen cipőben járok majd!!!!

Jelentem megjártam az ügyeletet, alig bírtam a csipát kikaparni a szememből!!! Még a rendőrök is igazoltattak, végülis ki az a hülye itt a "kisvárosban", aki hajnali 2 kor kocsikázik???

Holnap nem bizti, hogy tudok jönni, mikor hazaértem, de szombat reggel jövök a jóhírekkel!!!!!! Azért a drukkokat elfogadom ám :)

BMC / babaprojekt

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni,
drukk-drukk Neked ezerrel. És nagyon jó bulizást Nektek. Azért ne nagyon fáraszd ki Magad. Neked most pihenni kellene.
:lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

ÚJDONSÜLT KISMAMIK!
GRATULÁLOK nagyon nagyon nagyon! :)

Heni!
Hááát szóhoz sem jutok! nagyon örülök, hogy ennyire a célegyenesben vagytok, és végre holnap itt a nagy pillanat! :)
Drukkolunk, és mind a 8 kezünk csuriban lesz értetek! :)

Woody!
:D szóval esélyes nálatok is a lányuralom? :lol: :lol: :lol:
nagyon kis drága lehetett az uh-on :)

Kiss Angyal!
Te aztán mindent profin csinálsz :)
kezdj el barátkozni a hármak gondolatával is :lol: :lol: :lol:
nekünk is 7 volt, 7 termékenyült meg :) aztán maradtak 5en, és a 6. napon kaptuk vissza a két nagyon nagyon befutó manócskánkat :D
Jajjj...már te is nagyon izgi lehetsz :D
nagyon szorítunk nektek is :)

...a többit elfelejtettem :oops: :oops: :oops:
annyira gáz, de mire végig olvasok 4-5 oldalt, addigra annyi minden kimegy a fejemből :oops: :oops: :oops:

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Eszter,
nagyon jó, hogy minden OK Veletek. Gondolom a Te pocid már "óriási" lehet. A rosszullétek elmúltak már? Remélem.
Jaj, 3 Pici Tündér, Istenem, de csodálatos.
Hol fogsz szülni? Te is a Jánsoba? Igzulsz már? :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Egyébként Kismamik, ajánlok Nektek egy nagyon jó könyvet (állítólag, Én is most hajkurászom). Elvileg sok-sok hasznos dolog van benne.
Akit érdekel: Kismamák kézikönyve, Alexandra Kiadó.
:lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Janka, nagy-nagy Gratula! Tuti minden ok lesz jövő héten!

Kubu, nem tudom még milyen szobába lennék. Igazán még nem is voltam soha a szülészeten, de tervezem majd a szülésfelkészítőt és gondolom, akkor megmutatják majd.

Eszter, elég nagy esély van rá. Ja és nálunk a kutyus is lány. Nálatok?

Heni, nagyon drukkolok holnapra!

És persze mindenkinek aki, ma v. holnap megy BMC-be!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kispatak, Lukácsné, Kubuspace, Pancsi, Csucsu, Babe, Heni, Eszter, Woody: Nagyon-nagyon szépen köszönöm a gratulációkat, olyan nagyon jól esnek, remélem senkit nem hagytam ki.

Csajszikák: A kiscsávóm a Jánosban szültem és gondoltam írok róla néhány sort, mert úgylátom sokan érdeklődtök felőle.
Szóval 2 évvel ezelőtt újították fel a szülőszobát, nagy szerencsém volt, mert azelőtt az első emeleten volt gy szoba és ott függönyökkel elválasztva a szülőágyak, a kismamik hallották egymás vajúdását. Én már hala istennek a 2.-on lévő új szülőszobán szültem, ami már nagyon modern és család centrikus. Nálunk apás szülés volt egy egy csodás élmény. A szobában az ágy, egy kád, vajúdás segítő eszközök: labda stb.. és van egy csap és pult, ahol a picit mérlegelik és felöltöztetik. Szuper jó volt látni, ahogy fürösztik és öltöztetik az én kis csöppömet, mert tudom sok helyen még úgy van, hogy elviszik egy másik helyiségbe és ott segédkezik az apuka is. És mialatt a dokim a foltozott engem a párom a picivel ott ülhetett mellettem. Egyszóval, aki azon gondolkodik, hogy a Jánosban fog szülni, annak nagyon ajánlom. Nekem csak jó tapasztalataim voltak!!!!

Janka

Kép

Kép
janka78

Babe
én is János kórház, igen!
én non stop ezzel álmodok :D
tegnap egész éjjel 2. trimeszteres vérvételen voltam álmomban,
ma egész éjjel 3as iker babakocsit hajkurásztunk :)
kb 3 napja meg azt álmodtam, hogy befektettek biztos ami biztos alapon, és már mindenki szült körülöttem ,én meg csak vártam, vártam és vártam :)

a hasam az durva már, igen :)
eredetileg a derékbőségem 60cm-s volt még terhesség előtt. most 87 cm! és a derekam oldalt még nem kezd összeolvadni a többi részemmel, csak előre van dudor :lol: :lol: :lol: nagy dudor :D

Woody!
Nálunk legalább a goldi fiú...kis lökött Sami :)
olyan drága :)
ha mentem haza, mindig a nyakamba ugrott régen, egy puszi erejéig minimum...mióta az embrio transzfer volt, azóta odajön, majd szétesik annyira riszálja magát, de csak odanyomja a pocakomhoz az orrát :) megszuszogja, és hanyatt dobja magát simiért :D
pedig nem mondta neki senki, hogy nem ugrálhat...gondolom érzi, hogy ott most védett zóna van :D

mikor akarsz menni szülés felkészítőre?
szólsz majd előtte?
mehetnénk együtt...ha kapok rá engedélyt, hogy arra bejárjak! :)

eszter

eszter82
Budapest

Janka!

ez jól hangzik :D
az álmomban sajnos nem volt ennyire idilli a helyzet mint a valóságban :?
mondjuk jó sok baromságot tudok álmodni... ezt a lányok, akik kezdettől ismernek, azok már tudják :D
...álmomban az aneszteziológus bejött, és külön figyelmeztetett, hogy míg nem kapom meg az epidurális érzéstelenítést, addig ne engedjem, hogy belém vágjon a doki, mert az nagyon fájna úgy...de jobb ha szól, mert az orvosok rendszerint elfelejtik... :roll: :lol: :roll: :lol:

fura...az első pillanattól szoktam a szülésről álmodni, de kivétel nélkül mindig császárt álmodok...gondolom nem véletlenül!!! :)
...de akkor kell nekem az a szülésfelkészítő egyáltalán? :roll: :roll: :roll:

eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Vörösmacs, várjuk a fejleményeket nagyon!!

Navared, nem ér, hogy még Eplényt beiktatjátok az infó megosztás előtt...No jó, jó, elnézzük cserébe a jó hiirekért!

Lukácsné, örülök, hogy jól vagytok. Ha lesz kép, akkor felrakod, ugyi?

Kubus, a férjecskémnek is van eszperantó nyelvvizsgája...Igaz csak középfokú. Vki azt mondta, hogy a szótanulásra a legjobb, ha ki vannak ragasztva a szavak egy cetlin az adott tárgyon...Mondjuk gondolom felsőfokú esetén már nem azt kell megtanulni, hogy asztal...Szal nem igazán jó a tippem ebben az esetben...No meg vannak a tárgyakon kiivül fogalmak is... Fene, csak le kell ülnöd a szavak fölé... :(
Persze a 43 percet nem mértem :)

Csucsu, jó hiirek!!Lehet már tudni nagyjából, hogy mikor indulhat az inszemetek?

Heni, az a korán kelés elég durci lehetett...No meg, hogy a rendőrök is pont meg tudtak álliitani... Jó érzékkel kiválasztottak... :)
Holnapra nagyon szoriitunk, a tüszikékkel és a petikékkel minden rendben lesz, de majd drukkolunk azért, hogy minél hamarabb azért sorra kerülj!! A páréhoz meg jókedvet!! Mondjuk a kajafelhozatal elég sziivmelengető...Meg is éheztem, bakker...

Dorkabab, te teszteltél már??Remélem jól vagytok!

Rólunk:
Még nem tudjátok, de a fagyibabusunk nem sikerült sajnos... :( :cry: Nagyon biizunk a pocimban lakókban; de tegnap kicsit elkenődtem (nem is annyira kicsit). Szóval már tegnap előtt is, de tegnap jobban, menzis hasfájásom volt. No meg a derekam is fájdogált. De aztán egy kis siirás után összekapartuk magunkat és csak arra összpontosiitottunk, hogy biztos nálunk ez jót jelent. Aztán ma már nem is fáj a pocim. Remélem tényleg "csak" a beágyazódás miatt volt. No meg a picik növekedése miatt!!!! Nem gondolhatunk másra!!

M
muzsi

Janka, azt megkérdezhetem, hogy rögtön szülés után, odaadták neked Norcsit?Rádfektették? Mert tényleg olyan szépnek tűnik, amit leiirtál, hogy ez már-már bababarát kategória lehetne, nem?

Eszter, nem csoda, hogy mindig a babusokkal álmodsz, hát gondolom nem nagyon tud más körül forogni a gondolatod! Mondjuk az álom az epidurálissal kapcsolatban elég groteszk... :) Gondolom egy ilyen álom után azért jobb felébredni... :roll: És szültél is már álmodban?

M
muzsi

Szaiasztok,

Muzsi: persze,hogy a beágyazódástól fájt :!: :!: :!: Nem is szabad másra gondolni :!: :!: :!:

Csucsu: gratula bacimentességhez :D :D :D

Hencsikém: holnap nagyon szorítok neked :!: :!: :!:

Eszter: meglepődnék a 3 babától :roll: de amint látjuk benne van a pakliban :D Akkor a 7-es tényleg szerencsés szám :wink: jó lenne,ha sikert is le tudnám koppintani rólad :D

Egy kérdés:Nekem kedden volt a punkció és ma elkezdtem barnázgatni :oops: Ez normális szerintetek :?: Tegnap semmi,"csak " fájt,ma meg volt egy kis vér is,meg barnázgatás...
Hívjam fel a dr.nőt?

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Eszter: 3-om babánál császáros szülés lesz..szerintem már a 2-nél is csak császár lehet...Akkor álmodban pörögsz rendesen :lol:

Kép

kiss angyal

Muzsi!

olvasgasd a Heni által már többször feltett lombikos 10 parancsolatot!!!!
nekem az segített, mikor elkenődtem :)
komolyan...csak pozitív gondolatok, és a BMC-s 10 parancsolat!
meg persze pihi, fehérje és sok sok folyadék :)
minden rendben lesz, ne aggódj!

eszter

eszter82
Budapest

ESZTER: A vágástól nem kell félni, mert nem fáj, meg sem érzi az ember, mert a dokik akkor csinálják, amikor jön a tolófájás és nyomsz. Én meg sem éreztem és a doki is titkolja, hogy mikor fogja csinálni. De sztem neked erre nem kell felkészülni a három babácskával :P Csak az epidurálra, de az sem fáj, csak kicsit kellemetlen.

Muzsika: sajnálom a fagyi babácskákat, de az a lények, hogy a benned lévő csöppségek jól vannak. Ne aggódj, tegnap előtt én is azt gondoltam hogy nem sikerült, mert bizsergett a hasam és a derekam is fájt. Ne keseredj el, mert ez csak jót jelenthet!!!! Mikor mész vv-re?

Janka

Kép

Kép
janka78

Kis Angyal!

szerintem ha csak kicsit van valami barnás cucc, az még belefér!!! de ha nagyon aggaszt, hívd fel a drnőt! de valahol normálisnak gondolom...mégiscsak átdöfködték ott a dolgokat!!!

2vel is nagy esély lett volna a császárra, de 3nál 100%!
egyik ismerősöm 32 hetes 2es ikres, és rendesen fognak szülni 95%!!! mindkét kis csajszi be van fordulva, és várják hogy jöhessenek :)

na nekem ilyen illuzióim nincsenek!!!!

Muzsi!

nem szültem még álmomban, de még a punkció körül volt olyan álmom, hogy éppen szülés után voltam, és a kisfiam volt a kezemben, és mindenki azt mondogatta, hogy nem soká hozzák a kislányt is... mondjuk akkor még csak a 2re számítottunk, mert azt már tudtuk, hogy ennyit kapok vissza :)

eszter

eszter82
Budapest

Janka!

a szúrás-vágásól én nem tartok már :)
szerintem ez a lombikkal, inszemmel jár...már fel sem tűnik :)

egy parám van!
az epidurális...hogy meg ne mozduljak, és félre ne szúrják véletlenül!!!!
de ettől nagyon para vagyok ám :oops: :oops: :oops:

eszter

eszter82
Budapest

Köszi Eszter a választ,és a drukkokat :D :D :D

Kép

kiss angyal

Eszti,
olyat már Én is álmodtam (pont a héten), hogy a szülőszobán vagyok, de semmi fájás meg ilyesmi. Körülöttem már Mindenki szült, Én meg csak úgy ott voltam.
Aztán volt egy rémálmom is, hogy a Down-kór szűrés nem jó eredményt adott. Nahát ezután az éjszaka után nagyon zaklatott lettem. Így is félek tőle, és imátkozom minden nap, hogy minden OK legyen 22-én, amikor megyek.
Az Ember jó nagy hülyeségeket tud megálmodni, nem?

Csajok,
Senki nem fog esetleg a Szent Imrébe szülni? Én ott fogok. Ismeritek azt a kórházat? :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

hahó lányok, annyira pörögnek az események.
kicsit fura ahhoz képest, hogy itthon pihizek, nem történik semmi. Vidám filmeket nézek és most már többet is netezhetek, munkából mindig megtalálnak valamivel, de egyébként sokat gondolkodom.
pozitív energiákat küldök a bentieknek és elképzelem, hogy milyen puha, otthonos lehet a méhem, amiben már ott vannak a kis gyökereik..
Eszem a sok fehérjét és a sok vitamint, iszok mint a gödényke.
Még nem voltam sétálni, de pénteken már fogok.
Olyan jó volt Zsu történtét tegnap olvasni… álmodozom. Nekem is ő az első ilyen hivatalos igazi kismama élményem ezen a fórumon. Amikor mész majd ultrahangra és akkor megyek tesztelni.

Még korai a kérdés, de megtudjátok írni, hogy milyen teszttel érdemes tesztelni? Esetleg nyugodtan márkát is 

Janka, most olvasom! Nagy gratula! Anyum megmondta, hogy ez a babák éve lesz 
Nagy-nagy nyugalom, sok nevetés és minden rendben lesz.

Muzsi, én is a wcben töltöm a fél napot!

Vörösmacsek, majd írd, hogy mi lett, gondolok folyamatosan rátok  Navared, ez rád is vontakozik.
Más dolgom sincs, így van jó sok erőm-időm szorítani nektek!
Péntekre Dorka és Heni vannak beírva 
Dorkabab, remélem a mai teszt már pozitívabbá tesz!

Lukácsné, de jó, hogy már ott jársz!

Muzsi, egy pici mensesgörcs nem baj, azt mondta Sz. Nekem is van időnként egy átrebbenő, de ilyenkor mindig az utrora gondolok, hogy azért van, hogy ne engedje. Persze, hogy harcol a testünk, hiszen valami nem természetes történik most. De a gombócaink sokkal jobban akarnak minket, így ők fognak nyerni!
És nem szabad sírdogálni! Még csak gondolati esélyt se adj a NEM-nek. Csakis igen lehet a végén a válasz!
Mikor mentek vissza?

Rodina, tudok, az egyik legjobb Pesten, a 11. kerületben van, de elég húzós az ára… Viszont mindenki őt ajánlotta…

Kisangyal, SZ. szerint a barnázgatás teljesen normális. Nekem úgy volt, hogy a punkció után éreztem, hogy ki kell mennem. A süketnéni nem akart engedni. Mondtam, hogy nagyon kell. Kimentem és ömlött belőlem a vér. Se előtte, se utána, csak akkor. Vizitkor Skriba jött, kérdeztem és azt mondta, hogy ez is normális, mert maradt vér a vezetékben. De az is normális, ha barnázgat majd.
mieza

Bakker, micsoda álmok!!! :shock: :shock: :lol: :lol:

Babe!
A barátnőm nagyon dícsérte a Szt Imrét ( ha ez a Tétényi úti kórház : ) 2 éves a kislánya!!! Most jön a kistesó, és azt is ott szeretné szülni. Ja választott dokija nem is volt, az akkor éppen ügyeletes csinálta a programozott császárját.

Akkor annyi volt az egyetlen kifogásolnivalója, hogy mikor mentek a látogatók, akkor ők nem mehetnek be a kórterembe, hanem az anyukának kell kijönnie. Hermetikusan elvan zárva az egész a látogatóktól. A babákat, meg egy üvegajtón keresztül lehet nézegetni a "bevásárlókocsikban". :)
Mondjuk lehet ez jó is, mert legalább nem visznek be a kórházba semmi bacit!!!!

Angyalka!
Olyan kiváncsi vagyok, mi van a gyerekeiddel :)

Muzsikám!
Hessssssss negatív gondolatok!!! Semmi jelet nem szabad figyelni,
( ugye Babe? :wink: )a sok sok hormon amiket szúrtunk becsapja a testünket!!!!!

heni77

[quote="mieza"] írta:miezaDe a gombócaink sokkal jobban akarnak minket, így ők fognak nyerni!
És nem szabad sírdogálni! Még csak gondolati esélyt se adj a NEM-nek. Csakis igen lehet a végén a válasz!

Végre valaki, aki igazán ++++++++

heni77

Ja!

Most ugatok, meg osztom itt az észt, de engem is mindig elkapott eddig 1-1 napra a negatívkodás!!!! ( mármint az előző 2 lombikom alatt )
Remélem most elkerül nagyívben!!!! :)

NANÁ, hogy elkerül, ne parázz Heni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tök jól elvagyok, mindig megbeszélem magammal a dolgokat!!!!

heni77

Kép Vigyor vigyor vogyor :lol: :lol: :lol: Kép nem lehet letörölni a képemről. Kép
Először is köszönöm mindenkinek, hogy szorított, éreztem. Tegnap nagyon aggódtam este, hogy mi van ha….. de reggel már optimistán és mosolyogva ébredtem.

Szóval még egyszer köszönöm a szorításokat meg mindent.

Van három Kép 19,3-as tüszim és 10-es nyálkahártyám. Egyből jött Kanyó doktornő is. Szombat este 8-kor kettő Ovitrelle repesztő és hétfő reggel ébresztik a petesejteket, visszük hétre a kiskatonákat. Kedd reggel kell telcsizni, hogy mi újság velük! Én úgy örülök, hogy azt nem tudom szavakba foglalni! Kép Kép

Nem találkoztam senkivel, de egy csomó furcsa tekintetet kaptam el. Szerintem sokkal többen olvassák a fórumot, mint gondolnánk. Én meg vörös göndör ott ücsörögtem, láttam a fejeken, hogy „na ez az a varázslós csaj” – vagy lehet, hogy csak én képzeltem be. :lol:
Ne haragudjatok, még nem olvastam vissza, most értem be a melóba, megtámadtak ezzel-azzal, majd jövök varázsolni. Hétfőn még bejövök, keddtől otthon! Pusszancs
vörösmacska

Heni,
köszi az infót. Úgy nagyjából tisztába vagyok vele, hogy milyen a Szent Imre. Nekem speckó, nagyon tetszik, hogy nem járkálnak be a látogatók: ne hozzanak be semmi bacit, meg ilyesmi, meg nehogymá ott legyen a szobatárs férje, apja stb-ije, amikor mondjuk Én szoptatnék, de ez igaz fordítva is. Ez így naon helyes. Szerintem. Persze nem vagyunk egyformák.
Nekem lesz választott Dokim: Dr. Tasi Róbert, Hozzá járok amúgy is. Nagyon kedves, fiatal Doki.

Muzsi,
úgy van, ne figyeld a jeleket, ahogy Én se tettem. De Nekem ne is mondja Senki, aki olyan helyzetbe van, mint Mi, hogy Ő biza nem figyeli. Mert Én azt úgy se hiszem el. De ne görcsölj rá nagyon.
Már nemsoká kiderül, hogy mi újság, és itt amúgy is csak az a kérdés, hogy mikor fogsz szülni, nem? Küldök Neked millió babragacs szállítmányt. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Vörösmaccs,
hát ezek tök jó hírek. GRATULA!
Ez a letámadás Nekem is ismerős, ha Én is később jövök, tuti tele van az asztalom meg ilyesmi.

Kismamik,
van itt Valaki, aki leveteti az őssejtet? Mi igen, mert a Drága Szüleim megfinanszírozzák. Örökké hálás leszek Nekik. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Mieza: köszi a választ megnyugtattál :D még annyira nem ismersz,de én vagyok a fórum "para"zitája :D :D :D
Nagyon tetszik amit írtál a :!: :!: :!: telis-tele pozitív energiával :D :D :D

Macsek: de tuttkkeerrr :D :D :D ..hétfőn lehet,hogy talizunk..kell várnotok valamire vagy csak leadjátok a srácokat :?: :?: :?: mi 8-ra megyünk,hátha ott lesztek még és akkor oda fogok menni hozzád,mert tudom már,hogy ki vagy :D :D :D

Hencsikém: a kíváncsiság megöl engem :lol: fel tudnék hívni ott valakit aki rákérdezne nekem hogy hogyan is állunk,de inkább nem...türelem babát terem...és érem,hogy minden rendben,meg persze azért ebben az intézményben tudják a dolgukat a biológusok :wink: M.O.-n Ők a legjobbak ezen a területen :!:
Figyu:tudom,hogy holnap komoly party lesz,de sépen megkérlek ,hogy pihengessél,mert azért ez egy beavatkoás...nem táncikálni,nem kurjongatni mint egy népitáncos a hidegben hanem pihengetni :!: :wink: :!: Okés :?: :?: :?:

Kép

kiss angyal

érem=érzem

Kép

kiss angyal

Jaj Vörösmacsek, annyira szorítottam. Amikor először láttalak beavatkozás után, olyan letörtnek tüntél, írtad is aztán.
Most viszont olyan jó vidámnak olvasni!
Hurrá!
Nagyon jó a 3! szerencseszám, mint a mesékben!

Kisangyal, parázgass csak, majd én mindig megnyugtatlak. hihihi

babe3: én levetetem, ha egyszer addig eljutok, egyenlőre még nem néztem utána. Úgyhogy ha körbejárod a témát, majd kérek tőled tanácsot, ha nem baj.

dorkabab, teszteltél már?
mieza

Ok, Mieza. Én is kivi vagyok, hogy hogy megy ez az egész. Ígérem, mindent leírok majd: mi, merre, hány méter.

Tényleg Dorkabab, mi van már azzal a teszttel? Önző módon csak Magadban örülsz? Mi is szeretnénk Veled örülni. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Éljen ez a tetű!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsi, Lányok, de ez kell Nekem holnapra az UH-hoz, úgyhogy nem adom. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

babe3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?