Sziasztok!
Vörösmacs, várjuk a fejleményeket nagyon!!
Navared, nem ér, hogy még Eplényt beiktatjátok az infó megosztás előtt...No jó, jó, elnézzük cserébe a jó hiirekért!
Lukácsné, örülök, hogy jól vagytok. Ha lesz kép, akkor felrakod, ugyi?
Kubus, a férjecskémnek is van eszperantó nyelvvizsgája...Igaz csak középfokú. Vki azt mondta, hogy a szótanulásra a legjobb, ha ki vannak ragasztva a szavak egy cetlin az adott tárgyon...Mondjuk gondolom felsőfokú esetén már nem azt kell megtanulni, hogy asztal...Szal nem igazán jó a tippem ebben az esetben...No meg vannak a tárgyakon kiivül fogalmak is... Fene, csak le kell ülnöd a szavak fölé...
Persze a 43 percet nem mértem
Csucsu, jó hiirek!!Lehet már tudni nagyjából, hogy mikor indulhat az inszemetek?
Heni, az a korán kelés elég durci lehetett...No meg, hogy a rendőrök is pont meg tudtak álliitani... Jó érzékkel kiválasztottak...
Holnapra nagyon szoriitunk, a tüszikékkel és a petikékkel minden rendben lesz, de majd drukkolunk azért, hogy minél hamarabb azért sorra kerülj!! A páréhoz meg jókedvet!! Mondjuk a kajafelhozatal elég sziivmelengető...Meg is éheztem, bakker...
Dorkabab, te teszteltél már??Remélem jól vagytok!
Rólunk:
Még nem tudjátok, de a fagyibabusunk nem sikerült sajnos...
Nagyon biizunk a pocimban lakókban; de tegnap kicsit elkenődtem (nem is annyira kicsit). Szóval már tegnap előtt is, de tegnap jobban, menzis hasfájásom volt. No meg a derekam is fájdogált. De aztán egy kis siirás után összekapartuk magunkat és csak arra összpontosiitottunk, hogy biztos nálunk ez jót jelent. Aztán ma már nem is fáj a pocim. Remélem tényleg "csak" a beágyazódás miatt volt. No meg a picik növekedése miatt!!!! Nem gondolhatunk másra!!