Sziasztok!
Szilvi, teljes mertekben meg tudlak erteni. Mi is ebredunk minden ejjel legalabb 1x. De az utobbi napokban volt olyan is, hogy 4x sirt fel. Nalunk biztos, hogy fogacska kinozza, a bal also szemfoga jon eppen. De nalunk is sokszor elofordul, hogy nem alszik delutan. Pl ma is. 1 es 3/4 orat volt font a szobajaban, es nem aludt el. Nalunk van egy olyan szabaly, hogy 3 utan mar ne aludjon el, mert akkor keson ebred, es horror este elaltatni.
Ne haragudjatok, hogy Ratok zuditom a problemamat!
En ma nagyon sz@r anya voltam. Borzalmas a Csaj. Semmilyen fozeleket megcsak megkostolni sem hajlando. A hus, a virsli az mehet. En ugy felhuztam magam, hogy belehajitottam a tanyerjat a mosogatoba, es megmondtam Neki, hogy akkor virslit sem ehet, menjen aludni a kakaojaval. Aztan jott, hogy nem aludt, azon is osszevesztunk. Sztem jobban sirtam, mint O.
Kesobb meg (gondolom mar a faradtsagtol) leesett a szekrol a konyhaban.
Kozben beszeltunk Parommal, aki nem erti meg, hogy neha kiborulok, mert itt vagyunk egymasnak ketten a Lannyal 2 eve, mindenfele tarsasag nelkul, es ez igy nagyon gaz. Ugy erzem kezdem elvesziteni Onmagam. Tudom, hogy nem tul rozsas Mo-on a helyzet, de en akkor is szeretnek HAZA menni. A masik pedig, hogy en nagyon is tarsasagi ember vagyok. (Na ezt ne ugy ertsetek, hogy nagy bulizos, vagy hasonlok, hanem mondjuk, hogy foiskolan dolgoztam, sok-sok ember kozott.)
Meg egyszer ne haragudjatok, kicsit konnyeb lettem.