Új privát üzeneted érkezett!

Titti
Gyönyörű a csajszi még mindig! Sok-sok boldogságot nektek!!! :D

Szilvi72
Csendben mennek a drukkok! :D

Kép
Kép
Kép
cas

Mit szóltok, milyen gyakran jövök?!

Nálunk szakad a hó, voltunk is kint délelőtt. Tényleg nagyon hideg van, de legalább sokat vagyunk együtt,amire már régen nem volt példa.

Teszek egy friss képecskét:

Kép

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia

Titti :D
Nagyon jók a képek!! Napsi már kicsiTE lesz lassan!Apácska örülhet, hogy két ilyen szép "nője" van otthon! :-)
Figyu, én most nézem a vonalzódat....s neked nem "csak" kontrollra kell menned??? Lehet, hogy valamit összezagyválok....

Szilvió :D
Jó kép!! De nem hiányzik, ha nem baj :wink: Gondolom, hogy minden perc hatványozottan többet ér, most, hogy dolgozol, s nem miden percben vagytok már együtt!?

Cas :D
Köszi :wink:

Marci mai aranyköpése:
Esti vacsi apával, Kikivel, s én berobbanok az asztalhoz, kikapok a tányérból egy falat kolbászt, s közben állok is fel, hogy menjek a hűtőhöz, mire kicsi fiam: "miért állva eszel?"....nem tudtuk, hogy köpjünk vagy nyeljünk :wink:

Csajszik, tud valaki blogot készítni/írni....nem túl sok időm van, de olyan jó lenne, most mindent összeírni :roll: Laci talált nekem egy oldalt, de talán gyakorlati tanácsokkal többre mennék.....

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvió - most olvasom, amit írtam, s HÓ, AZ ami NEM HIÁNYZIK, csak hogy érthető legyek!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvia

Az én esetemben a kolposzkópikus eljárás a kontroll, mivel újra meg kell vizsgálniuk, hogy sikerült-e megállítani a sejtelváltozást.

Colposcopy, Hüvelytükrözés
A kolposzkópia egy diagnosztikai eljárás, ahol koplposzkópot használnak a megvilágított és felnagyított méhnyak, hüvely és vulva vizsgálatára. A kolposzkópia lehetővé teszi a vizsgáló orvosnak, hogy a felnagyított kép alapján megkülönböztesse a normálisnak látszó szöveteket az abnormálisoktól és ez alapján az orvos biopsziát vehet a gyanúsnak látszó szövetből. A kolposzkópia célja a még nem rákos elváltozások észlelése és kezelése.

Én is most gondolkodtam el rajta, hogy blogot kezdek írni.
Reménykedjünk, hogy Edit bekukkant, és ellát bennünket egy-két jó tanáccsal. :)

Kép
tittina1982

Titti,

sok boldogságot kívánunk Napsinak!!!!

Szilvi,
aranyos lehetett Marci, mikor "beszólt" neked! :)
Olyan cukik mikor visszahallod tőlük amiket te mondasz. :)

Nálunk most áll a bál ezerrel: Nóri benyelt valami vírust az oviban. Így most két hétig nincs ovi, persze a beszoktatást meg kezdhetem majd előlről.
Szóval most tiszta láz, meg köhögés. Persze közelharcot kell vívni ahhoz hogy ki tudjam szívni az orrát.
Ja és ma közölte, hogy nem kell ceruzát dugni a fenekébe!!! Tisztára kész voltam, járt az agyam ezerrel hogy hol dughattak neki ceruzát bele, mire rájöttem hogy a kúpra gondol. :)

viszont jó hír: voltam a pajzsmirigy vizsgálaton, és negatív minden, úgyhogy valószínűleg a terhesség, a szülés meg a hosszú szoptatás során kevés volt a jód amit bevittem, így jódhiányom lett. Így aztán most ezerrel szedem a jódozott multivitamint.
3 hónap múlva kontroll. :)

Na most mennem kell, mert Nóri nagyon nyűgös.
:(
kellemes hétvégét mindenkinek!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok. Kisfiam 2007.12.31-én született. Jó lenne másokkal tapasztalatot cserélni.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84

Üdvözöllek Rekus a körünkben!!!
mesélj magatokról!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Üdv Rekus!
Gyere bátran, és mesélj!

Kép
tittina1982

Nini, ez nagyszerű hír!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rékus, szeretettel látunk! Szilveszteri babóca? :D

Kép
Kép
d0r0ttya

Rékus várunk sok szeretettel!
Napsi és Ádám is gyönyörű! Ádám meggyógyult már?
Nini szupi, vigyázz nehogy többet vigyél be, mint amennyit a doki mond, mert abból tényleg lehet pajzsmirigy probléma!
Jobbulást a törpinek!
Most is megyünk Hármashatárhegyre vasárnap, Cas ti is jöttök szánkózni?

Kép
nyafi

Jobbulást Nórinak!

Szerencsére nálunk nem volt tragikus a helyzet. Jó kedélyű, sokat játszik és ezen a héten evett is rendesen.

Nálunk ma azt mondta az apjának, hogy "jó munkát, apa". Írni kellene, mert nagyon cuki dolgokat mond, de kinek van erre ideje?! Ha tud valami újdonságot, akkor próbálom videóra venni.

Igen, így hogy már dolgozom, teljesen más a helyzet. Egy csomó olyan dolgot tud, amit nem én tanítok, úgyhogy lépten-nyomon rácsodálkozom. Például tud egy új verset, három nap alatt fejtettem meg:

"ilyen kicsi a törpe, leguggolok a földre..."

MI most felfedeztünk itt a környéken egy pici szánkódombot. Ma egy lecsúszás után már haza akart indulni. És rafkós ám, mert azt mondta, hogy kaki van. Persze nem volt.

Állítólag jön éjszaka a havazás. Már alig várom! Mindenkinek szép 7végét!

Szilvió

sszzilvia

Sziasztok!

Ricsikémet már karácsony elöttre vártuk, de kérette magát. Végül szilveszter napján császárral született meg.
November 2 óta bölcsizik , én visszamentem dolgozni. Most sajnos kórházban van. Rota vírussal a fertőzőn. Remélem hétfőn már haza tudjuk hozni. :D
Sajnos még nem igazán beszél, csak pár szó van amit használ. Viszont sok dologban fejlődött az utóbbi időben. Szépen eszik evőeszközzel és iszik pohárból egyedül. Készítettünk neki kiságyat fából. Autó formája van. (Szeretünk kreatívkodni és ha magunk csinálunk dolgokat, akkor még spórolni is tudunk.) Nagy örömünkre karácsonykor úgy döntött, hogy ő most már az autós ágyban alszik és nem a kiságyban. :D

Más babóca is bölcsizik már?

rekus84

Rékus
Üdv itt! :D
Kórház :( gyors gyógyulást!!!

Nyafi
Feljutottatok a hegyre? Mi már a garázsból se tudtunk kiállni?! :twisted:
Pedig mennyire gyönyörű a hó!!!

Kép
Kép
Kép
cas

GYerekek, itt baromi nagy hó van. Voltunk kint délelőtt. Hát nem túlsággal élveztem. Apa mindenáron szánkózni akar, Ádám már kevésbé. Úgyhogy egy óra alatt elcaplattunk a szánkódombhoz, ahol kiderült, hogy az ekkora hó nem csúszik.

Szeretném a segítségeteket kérni: lassan eljön az ideje, hogy lecseréljük a kiságyat. Tudom, hogy írtatok már róla, de nem találtam meg a lapot. Aki vett már, az elmondaná, hogy milyet, hol és kb. mennyiért? Ja, és hogy hogy vált be.
Biztosan el vagyok maradva az árakkal, de nekem meglepő, hogy 50 körül mennek a gyerekágyak. Leesésgátlósra gondoltam, de persze lehet, hogy egy ekkora gyerek már nem esne le.

Szilvió

sszzilvia

Cas mi du megyünk, de csak ide ki a ház elé.
Szilvió nekünk még régi van. ha akarsz leesésgátlót venni, lehet külön is, az ne legyen szempont. külön asszem 9e ft körül van.

Kép
nyafi

Szilvió, szerintem ne vegyél leesésgátlót. Mi is szerettünk volna amikor Rita ágyát normál ággyá alakítottuk, csak nem találtunk szimpatikusat. Így végül nem került rá, de mint kiderült, nem is kellett, összesen háromszor gurult le. És ő akkor még csak 14-15 hónapos volt, nem olyan nagy, mint most Ádám. Ahogy megtanulják, hogy ne üljenek a szék mellé, ugyanúgy megtanulják azt is, hogy mekkora az ágyuk.
Ágyvásárláshoz én ezt a céget ajánlom:
http://www.szigedi.hu/butorok/agyak/kor ... yak-6.html
Mi elég sok mindent vettünk tőlük (bár pont Rita ágya máshonnan, a Faktum-tól van, de az övé babaágyból átalakítható normál ággyá, így egy kicsit más tészta), és minden nagyon jó minőségű. Persze csak akkor érdemes náluk vásárolni, ha szereted a teljesen fából készült bútorokat. :wink:

Délután talán mi is kimegyünk, de csak a ház körül szánkózni.

Kép
Kép
d0r0ttya

Olyant szánkóztunk jujjj
Szilvió miért akarod egyébként lecserélni az ágyát? Kimászik? Kinőtte?
Nekünk olyan, hogy ki lehet venni 3 rácsot, és le is lehet szerelni a két oldalt, így gyerekágy lesz belőle, mint Dorottyánál.
Megpróbáltuk, hogy kivettük a 3 rácsot, iszonyúan tetszett neki, míg nem vittük aludni. Na akkor követelte vissza. Úgy szokta meg.

Kép
nyafi

Elnézést a zavarásért, de hátha ha valakit érint, vagy érdeklődne a munkám iránt.
Szakvizsgázott gyermekpszichológus vagyok. Segítséget tudok nyújtani az alábbi gyermekekkel kapcsolatos nehézségek megoldásában (Budapesten):
- nevelési nehézségek
- szobatisztasági gondok
- alvási nehézségek
- evési problémák
- testvérféltékenység
- beilleszkedései nehézségek óvodába, bölcsődébe
- lelki problémák gyermekeknél, de akár a szülőknél is.
Lehetőség van baba-mama konzultációra, valamint a kismamák szorongásainak (várandósággal, gyermekszüléssel, ápolással, szoptatással stb. kapcsolatos) feloldására is.
Elérhetőségem: gyerekpszicho@yahoo.com
gyerekpszicho

Sziasztok!

Reggelre nállunk is esett a hó! :D

Cas: köszi a bíztatást!

Szilvi: nállunk kellett "leesésgátló". Ricsi nagyon sokat forgolódik. Először csak a kiságy matracát ratuk az autós ágy mellé, de sokszok ott ébredt. Végül vettem az Obi-ba szivacs hasábot. (Azt hiszem ablakhoz és ajtóhoz huzatfogó lenne az eredeti rendeltetése.) Maradék anyagból vartam rá kézzel huzatot. Azt tesszük be Ricsi mellé az ágyba, miután elalszik. Nekünk bevállt, mert a szivacs nem nehéz és reggel ő is ki tudja dobni az ágyból, ha felkelt és ki akar jönni.
Ágy vásárlásban nem nagyon tudok tanácsot adni. Mi készítettük, így kijött 12 ezer forintból (anyag és festés együtt). Viszont az egyik barátnőm az Ikeára esküszik. Állítólag nem drága.

rekus84

Rékus megtennéd, hogy lefotózod Ricsi ágyát a szivaccsal? Nem bírom elképzelni. Meg tehetnél fel magatokról fotót!!!

Kép
nyafi

Igazából még nincs baj az ággyal, csak nekünk sima kiságyunk van, a gyerek meg már 1 méter körül van. Néha úgy érzem, hogy már nincs elég helye kényelmesen aludni.
Amúgy én is halogatom még a dolgot, mert nem bírom elképzelni, hogy majd ottmarad akkor is, ha alapból ki tudna jönni.
Szóval nem akarok most rögtön venni, csak inkább nézelődnék.

Amúgy én is kíváncsi lennék arra az autós ágyra. Thomasosat láttam édeset, de az persze rendes bolti volt.

Még azon is gondolkozunk, hogy a szobájában lévő kanapét húzzuk ki, onnan már csak nem gurul le és ráadásul még alacsony is.

Szilvió

sszzilvia

Már próbáltam felrakni képet, de valamiért nem sikerül. Azért nem adom fel. :roll:

rekus84

Réka, a kép max. 600x600 pixel méretű lehet, ennél nagyobbat nem lehet feltölteni. Valószínűleg ez a baj. :)

Kép
Kép
d0r0ttya

Tényleg Szilvió azt az ágyat láttam, az tök tuti neki. Egyébként egy forgolódós gyerek egy szobányi ágyról is lemászik...

Kép
nyafi

Irirgy-irigy a ho miatt :cry:

Udv Rekus, Ricsinek jobbulast! Remelem, hamar hazaengedik a korhazbol!

Szilvi72
Mikorra is vagy kiirva???

Titti
Szulinapi kepek?

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Szilvi72,
megvagy, oktober 9. ugye? :?: :?: :?:

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Jajj, Szilvia! Óriási gratula, de csak csendben, hogy minden a legnagyobb rendben legyen....

Sajna kicsit késlekedem a képekkel, mert még nem sikerült felraknunk a szg-re. De ami késik, nem múlik.
Hogy vagy Gem?

Én is nagyon irigy vagyok a hóra, Csajok!
És a Kismamik állapotára is, rettenetesen!

Kia?

Kép
tittina1982

Gem :lol:
Elvileg, majd doki mondja, hogy mi a valós....peteérés szerint +5-7 nap...úgy hiszem :roll: majd 13-án megyek ...pont Apu halálának első évfordulója:cry:

Réka :D
Üdv itt!! Jobbulást Richinek!! Te nem vagy bent vele????

Szilvió :D
Én is ezért nem akarom még az ágyat kicserélni, mert nem hiszem, hogy magától ott maradna...főleg délutáni alvásnál! Nálunk Marci megy dolgozni sokszor, mint Apa...valamelyik nap még nyakkendőt is kellett neki kötni :wink:

Ninike :D
Jobbulást Nórinak!!! Örülök, hogy jók az eredmények!!! Csak így tovább!!

Titti :)
Remélem,hogy minden ok lesz Veled!!! Képeket várjuk!!!

Én jól vagyok, bízom nagyon most a Pöttyben, azért csináltam már vonalzót, ami még úgyis változik......

Szép napot Nektek!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Titti :D Egyszerre írtunk!! Köszi!!!

Kia!!!! Tényleg régen nem írtál!!!! Gyere, mesélj!!!
Edit!! Kismok!! s a többiek is!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

sziasztok!

köszi mindenkinek mindent!

Rekus,
jobbulást Richinek!!! Nóri is bölcsis, mi most szokunk be, illetve csak szoknánk, ha épp nem lenne beteg. Hát ez most biztos visszaveti majd, pedig már nem is volt pityergés.

Hát Nóri egyenlőre sajnos nem javul. Ma újabb adag antibiotikumot kapott. :(

tud valaki tuti tippet orrszívásra????
csak mert nálunk tuti horror, már attól tartok lassan a szomszédok ránkhívják a gyámügyet. A gyerek sikít, rúg harap karmol, amint a közelébe megyek az orrszívóval. Pedig nem szív erősen, és nem is hangos (adapteres).

Nálunk még nem lesz ágycsere, majd talán nyáron. :)
Képzeljétek Nóri kedvenc meséje újabban: Születésed története. MInden este legalább 3x el kell mesélni neki. Meg külön még hozzá, hogy milyen volt mikor kisbaba volt. És mutatja aranyosan anya pocijában laktam. :)

na most rohanok tanulni, amíg alszik. :)

Ninike

Kép

Kép
ninike

Sziasztok!

Visszaolvasgatok később... pár napig nem volt laptopunk...

...azóta nem néztem tesztet.. ma már a 48. napom van...
Holnap délre van időpont nődokihoz.

NAPSInak utólag is BOLDOG SZÜLETÉNAPOT Kívánok!

Réka
Üdv itt!
A fiadnak JOBBULÁST!!

Levi ismét kezd beteg lenni....Köhög...
Alig akar bejönni- ha kimegyünk egy kicsit szánkózni..
Kibújt a 15. és 16. foga...

Köszi a hiányolást! :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Orrszívásra tuti tipp! Te kiszívod a magadét, majd megkéred, hogy ő is a magáét. Már egész ügyi a lányom. Most már az enyém nem kell.

Kép
nyafi

Sziasztok!

Tegnap délben (10 nap után) végre hazaadták a Manócskánkat! :D
Szegény lelkileg teljesen ki van. Tisztába tevésnél és fürdésnél szinte le kellett fogni, mert nem akarta (sikított).

Sajnos nem tudok felrakni képet. Már apánk is próbálta. Nem a mérettel van a gond, valami más a gubanc. Majd még próbálkozunk. Addig is az iwiw-en van fent kép, ott meg lehet nézni. (Kis-Sebestyén Réka)

Szilvia72: Ott lehettem volna 11-20 óráig, de még az első nap finoman közölték, hogy ne legyek ott és egyébként is a H1N1 miatt látogatási tilalom van (ezt azóta feloldották).

Ninike: Lehet, hogy nem lesz gond. Ha jól vettem ki az írásodból, már volt pár alkalmat a bölcsiben. Nállatok mennyi a beszoktatási idő. Nekünk 2 hét volt a minimum és utána gyerekfüggő.

rekus84

Rékus
Nagyon jó hír, hogy hazaengedték a Kiskrapekot. Amúgy jól van, szval meggyógyult teljesen?

Kia
Kicsit sűrűn beteg a Levi, nem? Pedig kis stramm gyerkőcnek látszik...
Lakás-ügyben van valami?
És nagyon várunk a hírekkel délután! +++

Ninike
Nórinak jobbulást kívánunk!
Orrszívás: nálunk sem egy leányálom, de határozottan lefogom, és hamar megvan. (Bár meg kell jegyeznem eddig két alkalommal volt náthás.) Van egy ismerősöm itt Íro-ban. Egyszer itt szívta ki nálunk a Kislánya orrát - hát meg kell mondjam, ha olyan béna lennék, inkább nem csinálnám. Már sajnáltam a gyereket. Többszöri nekifutásra, többszöri bedugdosás, és társai. Sztem ezt így nem szabad. Én úgy szoktam, hogy be az egyikbe, kicsit körbemozgat, és a másikban ugyanígy. Nekünk porszívóra csatlakoztatható van. Nem szabad feleslegesen kínozni a gyereket.

Csajok
Itt van pár kép a szülinapról.
De sajna nem lettek túl jók :( - be kellett látnunk végre, hogy kell egy fényképezőgép...

Kép Kép Kép Kép

Kép
tittina1982

Kia!!!
NE CSIGAZZ MAR, GYERE, ES MONDD EL, HOGY MIT MONDOTT A DOKI! 48. napon vagy es meg csak egyszer teszteltel? En ennyit nem birnek a fenekemen varni... :roll: :wink: +++
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Lakásügyben semmi...
Most akarom felrakni a hírdetést mindenhová ismét, de már fél millióval kevesebbért...
Talán rátalál az igazi vevő.

Nődoki... ismeretlenhez mentem... első találkozásra szimpi volt....
Csüt-ön UH (kiderül miért nem jött meg eddig).
Ha negatív az UH, akkor szednem kell 5 napig egy gyógyszert, ami meghozza és a 3. és 21. napon vérvétel...

Nem mondott semmi konkrétumot...

Levit du visszük dokihoz... már elég csúnyán köhög.
(adok neki köhögéscsillapítót és kenem a hátát esténként LUUF balzsammal )

Titti
Sajna most tényleg sűrűn beteg...
...gyümölcsöt alig akar enni, de szereti a zöldségeket...
..és kap vitaminokat is... :roll:

Szép a Napocskád! :wink:

Réka
Örülök, hogy hazamehetett a fiad!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Gem
..én is meg akartam nézni még teszttel, de nem mentem boltba, gyógyszertárba csak tegnap.. (Anyóssal nem akartam vetetni, mert ha + lesz nem lesz meglepi)
Elrakom márciusra... a héten úgyis kiderül, hogy van-e bent valaki...
Kezdek olyan lenni, mint Levi előtt - elfogadom (vagyis bebeszélem magamnak, hogy úgysem jön a tesó) és mennem kell dolgozni márc. végén... sajna Levi is csak így jött össze :roll:
(Lelki terror :lol: )

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Ádm nálunk is köhög, én is Luuf balzsamozom, meg köptetőzöm. Nagyon jó, hogy szinte már csak hétfő-kedd dolgozok.

Szülinapi képek tetszettek, igazi kis királylány volt. Picit sem fázott?

Levinek jobbulást.

Kia: mi is van a pozitív vonzással?

Nálunk megy a sztori, hogy "fikucék kiköltöznek". Ma már mutogatta az orrszívót és a benne lévő dolgot: ez micsoda színű? felkiáltásokkal:-)

Mennem kell, hulla vagyok. Alig aludtunk.

Szilvió

sszzilvia

sziasztok!

na sikeresen összeszedtem a betegséget Nóritól!!! :twisted: :roll:

Mára végre nem volt lázas, meg nem is nagyon köhög már. Ja mi is ezt a luuf balzsamot használjuk nagyon jó szerintem.

Rekus,
örülök hogy haza mehetett a kisfiad!!!! Jobbulást neki!
Nálunk nincs meghatározva a beszoktatás ideje, eddig 3 hetet járt, de még nem aludt ott. Hát majd meglátjuk hétfőn hogy mi lesz. A betegség előtt már nem sírt, de most szerintem újra fog.

Titti,
Napsi nagyon aranyos a képeken, igazi kis királylány!!!! :D
Az orrszívással az a gond nálunk, hogy hiába magyarázom neki, hogy miért kell. Már ha meghallja és sír, és persze ettől méginkább nem kap levegőt. Hát mindegy, most tanítjuk orrot fújni. Több kevesebb sikerrel. :)

Kia, mennek a drukkok (de csak csöndben)! :wink:

na puszi mindenkinek, húztam tanulni, még amíg eljátszik magában!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Rékus
melyik kórház volt ez?! :evil: :evil: :evil:
tavasszal mi is voltunk kórházban Csillával, de nem volt kérdés, hogy 0-24-ben ott vagyok vele... :roll:
nem csoda, hogy 10 nap után szegény Ricsi ki van akadva... :(
Remélem gyorsan helyreáll a kis lelke! :)

Titti
Jók a képek!!! :)
(Mi kaptunk egy használt fényképezőt karira, de nem az igazi, még a telefonom is jobb képeket csinál :( )

Kia
Drukkolok csendben! :D (Egyébként nálunk is akkor jött Csilla, amikor már eldöntöttem, hogy jó, akkor nekiállok melót keresni... :))

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Rékus, üdv itt. Kívánom, hogy gyorsan térjen vissza a régi kerékvágásba a kisfiad, és felejtse el a kórházi napokat.

Ágyról kérdeztetek, hát Blanka már december óta heverőn alszik. nagy könnyebbség éjjel, mert ő soha nem aludt el a kiságyban, így minden egyes ébredésnél meg kellett várnom míg visszaaludt, hogy visszategyem. Most is ébred min. 1-szer sajna.

Az ágya kisméretű heverő, 80X160 cm (le is húzható), és nagy párnákkal kanapévá is varázsolható. Én direkt ilyet akartam kezdetnek, korábban ugye én aludtam rajta az első hónapokban.
leesésgátlónak a nagy párnái vannak odaszorítva, plusz 1 szék. Nem merem enélkül, mert én nagyon forgolódós voltam gyerekkoromban, franciaágyról is leforogtam. bár lehet, ő nem lenne ilyen :)

Most attól szenvedek, hogy hirtelen lecsökkent Blanka alvásigénye. Eddig este fél10-10-től aludt fél 9-ig (ekkor általában keltenem kellett), du pedig másfél-2 órát aludt. Most 5 napja, éppen telihold után elkezdett reggel fél 8-kor kelni, pedig semmi nem változott. Du pedig csak 1 órát alszik. Mi lehet ez? Nagyon kivagyok...

A legfontosabbat el is felejtettem, múlt pénteken voltam dokinál, 10 mm volt a babóca és nagyon szépen dobogott a kis szíve. Egyelőre minden rendben, csak éppen már mindent kihányok, szóval elkezdtem fogyni :evil: sebaj, már csak pár hét.

Levinek jobbulást, és azért drukkolok Kia.

Titti, nagyon szép Napsi a szülinapos képeken (is).

Szilvi

Kép

Kép
szisz05

Szisz fog?
Nini jobbulást!
loof balzsamot hol árulnak?

Kép
nyafi

Nyafi,

én egy szimpla patikában vettem, a gyógyszertáros ajánlotta. Szerintem bármelyikben kapsz. Mert ha jól tudom ez az egy amit lehet 3 éves kor alatt használni.

Szisz,

fog miatt lehet ilyen. De Nórinak is volt egy időszaka mostanában, hogy alig aludt, főleg nappal. Volt hogy teljesen kimaradt a délutáni alvás.
De a csúcs az volt, mikor egyszer közölte az apjával, hogy ő kialudta magát, keljünk fel és mindezt hajnali 2 kor. :)
Jobbulást a hányáshoz, már csak pár hét. Átérzem a helyzeted. De nyugi, a fogyás nem gond ilyenkor, a gyerkőc elveszi ami neki jár.

Ninike

Kép

Kép
ninike

Én is patikában vettem a balzsamot.

Sziszi: anno az első 3 hónapban 8 kilót fogytam. Mondjuk volt is miből. Most is jó lenne.

Nálunk most azon megy a hercehurca, hogy orvoshoz vagy bölcsibe vigyük.
Azért munkahelye is van az embernek, mégha a gyerek az első, akkor is.
És nagyon nem tudom követni a bérszámfejtést ennyi táppénz mellett:-))

Apropó: a gyerek utáni téppénzből egy nap sem 100%? Tudja valaki ezeket?

Fényképezőből mi is újat vettünk tavasszal. Összehasonlítani sem lehet a két képet. Egy darabig most ez jó lesz. Igaz, Sonyt vettünk.

Szilvió

sszzilvia

Szilvió!

írok neked privit!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Sziasztok!
Szilvi, teljes mertekben meg tudlak erteni. Mi is ebredunk minden ejjel legalabb 1x. De az utobbi napokban volt olyan is, hogy 4x sirt fel. Nalunk biztos, hogy fogacska kinozza, a bal also szemfoga jon eppen. De nalunk is sokszor elofordul, hogy nem alszik delutan. Pl ma is. 1 es 3/4 orat volt font a szobajaban, es nem aludt el. Nalunk van egy olyan szabaly, hogy 3 utan mar ne aludjon el, mert akkor keson ebred, es horror este elaltatni.

Ne haragudjatok, hogy Ratok zuditom a problemamat!
En ma nagyon sz@r anya voltam. Borzalmas a Csaj. Semmilyen fozeleket megcsak megkostolni sem hajlando. A hus, a virsli az mehet. En ugy felhuztam magam, hogy belehajitottam a tanyerjat a mosogatoba, es megmondtam Neki, hogy akkor virslit sem ehet, menjen aludni a kakaojaval. Aztan jott, hogy nem aludt, azon is osszevesztunk. Sztem jobban sirtam, mint O. :oops: Kesobb meg (gondolom mar a faradtsagtol) leesett a szekrol a konyhaban. :roll:
Kozben beszeltunk Parommal, aki nem erti meg, hogy neha kiborulok, mert itt vagyunk egymasnak ketten a Lannyal 2 eve, mindenfele tarsasag nelkul, es ez igy nagyon gaz. Ugy erzem kezdem elvesziteni Onmagam. Tudom, hogy nem tul rozsas Mo-on a helyzet, de en akkor is szeretnek HAZA menni. A masik pedig, hogy en nagyon is tarsasagi ember vagyok. (Na ezt ne ugy ertsetek, hogy nagy bulizos, vagy hasonlok, hanem mondjuk, hogy foiskolan dolgoztam, sok-sok ember kozott.)

Meg egyszer ne haragudjatok, kicsit konnyeb lettem. :)

Kép
tittina1982

Egy kis off, ha nem haragszotok. :wink:
Anyosomnak csinaltam:
Kép

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Cas: Újszegeden a fertőzőn feküdt a Ricsi. Egyébként sincs annak a helynek jó híre. A Kismama magazinban már több cikk is volt róla.

Sszzilvia: Az új rendelet szerint, a táppénz a béred 60%-a. Bármelyik szülő lehet a gyerekkel táppénzen. 1-3 éves korig 84 napot, 3-6 éves korig 42 napot (ha egyedülálló vagy , akkor 84 nap) lehet igénybe venni gyerekenként. A gyerkőc szül. dátumától számol az egy év.
Gyes mellett nem jár a gyermekápolási táppénz, csak akkor ha dolgozol.
Remélem segített?!

tittina1982: Mindenkinek vannak nehéz időszakai. Nállam is előfordult már ilyen. Szerintem aki azt mondja, hogy ő még nem csinált ilyet az hazudik. Emberek vagyunk.
Fel a fejjel! :wink:

rekus84

Titti nyugi én is így voltam, de visszajöttem dolgozni és minden könnyebb lett. Nézegess itt Mo-on férjednek magadnak állást és nyújtsd oda neki, írjatok pro és kontra mi a jó mi a rossz Íro.-ban és vessétek egybe.
Sziszi nem szedsz véletlenül terhességi vitamint? én ahogy abbahagytam, elmúlt a hányingerem. Szépen felirattam folsavat, magne b6ot c vitamint vettem. Elkezdtem egyenként szedegetni, hogy esetleg azok közül nem okoz e valamelyik hányingert, egyik se okozott, így azokat szedegettem...

Kép
nyafi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?