Sziasztok lánykák!Oldalakat olvastam vissza,már itt ülök vagy 20 perce olvasó üzemmódban
Akkor most sorba veszlek benneteket...
Minnie!Nagyon itt az időd,húúú,úgy izgulok érted...Nekem tetszik a Natasa,szerintem kedves,különleges név.A mi lánykánk Karolina lesz,bár nekem még van a tarsalyomban egy Bogi és egy Katinka is,de apának egyik sem tetszik.A Karolina viszont mindkettőnknek,a családnak annyira nem
Itt nem irnám a véleményem erről
Mint legalább nektek a Kökény,jól emlékszem?
Wepének is mindjárt itt az ideje,aztán megyek utánatok,attól meg még nincs időm parázni
Ladiva!Már hiányoltalak,hol voltál ilyen sokáig eltűnve?
Rili!Nemsokára teszt,ugye?Szoritunk neked,és nehogy előbb tesztelj,mert itt van ám köztünk a teszt felügyelő
Jól mondom Belluskám?Nagyon aranyosak a gyerkőcők a képen...Hát a jó friss levegőn nem csoda,hogy Barnusod kicsit elpilledt...még jó,hogy nem borult le a szánkóról...
Kamilla!Üdv köztünk,én sajnos nem ismerlek régebbről.De irigyellek a kis párosod miatt,nagyon szupi lehet elsőre egy fiú-lány ...És még szeretnél,ha jól olvasom?Szivesen bejelölnélek én is iwiwen!Sonjus!Erre én is emlékszem,mikor a Tanár úr azt mondta:"lesz gyerek!"Olyan hihetetlenül hangzott ez a mondat akkor,és el se hittem,annyi év sikertelenség után.Aztán mikor megvolt a lombik,és pozitiv lett a teszt,azt mondtam,tuti,hogy holnapra elmúlik,és hogy biztos vmelyik gyógyszer mellékhatása
Hiszem és vallom,hogy minden siker,fejben dől el....Katám!Hogy áll az óvi kert?Beus,ti mikor kezdtek,néha nem tudom követni a lépéseket én sem...
Hbzsm,hogy vagy,mikor sütsz olyan finom kenyeret,Vivi lányom a mai napig emlegeti:Az az aranyos néni finom kenyere......