Új privát üzeneted érkezett!

Babszi,
szerintem már meg kellett volna szoknod a gyógyszert, elvégre lassan már te is egy hónapja szeded. Lehet beszélned kellene S. dokival, hogy mit lehet tenni, mert ez így nem jó. Értelme sincs az egésznek, ha ilyen rosszul érzed magad.
Én is csak most kezdtem intenzíven mozogni ám. :wink:

i.kata

Sziasztok.
Kata laptetőőő, ez már csak jót jelent:)

Rili szorítunk neked.
Kamilla üdv itt nálunk.
Babszi olvastam már azt az endós oldalt, ott is intenzív forumozó vagyok.

Puszi mindenkinek.
beus84

Sonjus!
Oké majd néha bekukkantok, de nem igérem, hogy túl sűrűn. Akkor ti most mikor kezditek? Van konkrét időpont?

i.Kata!
Nekem a lombik elsőre sikerült, amin én is nagyon meglepődtem, mert előtte már volt 7 sikertelen inszemem és ezt az első lombikot csak olyan "bemelegítőnek" gondoltam. Addigra már nagyon el voltam keseredve 3 év küzdelem után és nem tudtam már el se képzelni, hogy valaha nekem sikerülhet. Ráadásul csak 3 petesejtet tudtak megtermékenyíteni, na akkor még inkább nekikeseredtem, mert mindenhol ilyen 8-10 vagy még annális több megtermékenyített petesejteket olvastam. Aztán mégiscsak + lett a teszt. :)

Hát ez az én rövid történetem. Na, eldugulok.

Drukk mindenkinek!
Most akkor Rilinek kell drukkolni, igaz? Mikor tesztelsz?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Olyan szuper,hogy sikerült az első lombik!És külön jó,hogy megírtad a csajoknak! :P

Kata!
Marci még megvan,talán pár centit esett össze! :lol:

phpBB: Kép
belluska

Beus,
:lol:

Kamilla,
köszi, hogy leírtad a történetedet! Lehet pont azért sikerült, mert bemelegítésnek gondoltad, gondoltam nem stresszeltél rajta túlzottan. :lol: Amúgy itt is sok csajszinak ilyen kis számú petesejtből lett a babája, úgyhogy kezdem azt hinni, hogy az már szinte szerencsésebb is, ha kevesebb van. :roll:

Belluska,
szegény Marci :cry: Dehát ez van, a korral mindenki összemegy kicsit :wink:

i.kata

Belluska!
Látom neked is már van két gyerkőcöd. Ők is Forgács-gyerekek?
Barnabás pont annyi idős mint Norci és Márkó! :) 2008 április???

Kép

Kép
kamilla306

Rili!

Ne keresd a jeleket, inkább kösd le magad, nézz tévét vagy olvass!!! Mennek a babaragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ladiva!
De örülök, hogy újra itt vagy köztünk, és annak is, hogy sikerült felszedned pár kilót. :) A márciusi kezdés tényleg gyorsan itt lesz, én már csak tudom, elméletileg március 8-ra vagyok kiírva és nekem úgy tűnik, hogy repülnek a napok... :lol: :lol: :lol:

Bellsuka!
Tündériek a gyerkőcök a hóban, olyan édesek, ahogy ülnek a szánkón, egyáltalán nem látszik a képeken, hogy korábban Barni félt a hótól... :D Puszi nekik! :)

Kamilla!
Gratulálok az ikrekhez, nagyon aranyos mindkettő!!! :P

Babszi! Beus!
:) :) :)

Wepe!
Merre vagy? Gyere mesélni, hogy milyen volt az első CTG? Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabó!
Mi újság, remélem minden rendben! :)
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valaki tudja, hogy mi van Krisztával :?: :?: :?:

Én tegnap voltam belgyógyásznál kontrollon, az éhgyomri vércukor: 3,6, a reggeli utáni: 5,6 lett és végre nem volt a vizeletemben aceton! :) Azt mondta a doki, hogy csak így tovább, ha mindent betartok, akkor valószínűleg nem lesz szükség inzulinra sem... :wink: Hurrá!!! Nem bánnám, ha azt megúsznám, akikkel eddig ott találkoztam, szinte mindenki inzulint kapott az utolsó hetekre... :? Azt mondta, most kapok 1 hét pihit és csak 2 hét múlva kell újra kontrollra mennem.
Röviden ennyi!

Mindenkinek szép napot! :D

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!

Minnie!
Csupa jó hír! De jó!!! Úgy örülök, hogy a cukroddal minden rendben! Ügyesen diétázol, a március pedig rögtön itt van!!! Már csak 1 hónapod van??? Hihetetlen! Puszi neked és a kis Natasának!!! :D

Kamilla!
Köszi, hogy benéztél hozzánk! :D Nagyon bátorító látni az ikreiteket! 8) Remélem, máskor is fogsz jönni - sok bíztatást kapunk Belluskától is, aki hozzád hasonlóan szintén utólag nézett be hozzánk, hogy minket bátorítson, ha már neki annak idején nem lehetett ilyen bátorító közössége... Rád is szükségünk van! :wink: S nagyon helyesek az ikrek! :D

Rili!
Nagyon drukkolok neked! :D Jó lenne, ha valaki az inszemes kismamik táborát is erősítené!!! :wink:

Belluska!
Nagyon édesek a gyerekek a hóban! Örülök, hogy most már Barnus is megbarátkozott vele! :wink: Marci pedig nagyon helyes - sajnálom, hogy már megy össze... :(

Kata!
Mindig akarom kérdezni, hogy hogy állunk a táblázattal? Nem szeretnél frissíteni? :wink:

Puszi mindenkinek! :D
hbzs

Minnie,
gratulálok a jó eredményhez! Tartsd a diétát, megéri :lol:

Hbzs,
húúú, ha nem gond, akkor a táblázatot eltolnám 2-3 héttel, mert most nem nagyon van időm bíbelődni vele. :oops: Ugye nem probléma? :oops:

i.kata

Bejelentkeztem péntekre IR kontrollra. Most azon filózok, hogy bevegyem-e előző este a bogyóimat. Mivel retard, ezért befolyásolná az eredményt, azt pedig nem akarom. Szerintetek mit csináljak? Vegyek be csak 1 szemet, és az reggelig kifejti a hatását? Vagy nem tudom :roll:

i.kata

Kamilla!
Igen,Kata Forgácsos baba 4 inszem és 4 lombik után,nagy ajándék nekünk akár csak Barnink aki spontán meglepett bennünket! :wink:
Barni igen 2008 ápr.8.-án született!Sipos doki az orvosom,így ő működött közre mindkettőnél! :P
Most megyek hozzá rákszűrésre,de nagyon kifogok kapni tőle,mert már sokkal előbb kellett volna jelentkeznem,de csak nem lesz semmi baj! :roll:
Jó lenne közelebbi képet látni a kicsikről Kamilla! :D Van iwiwed?

Kata!
Jaj nagyon szorítok a pénteki kontrollhoz!
++++++++++++++++++++++++++++Ha valakiét akkor a te kezdésedet már nagyon-nagyon várom!

Hbzs!
:oops: :lol:
Nem tudok mást csinálni csak bátorítani,de azt gőzerővel teszem....! :wink:
Barnink ma olyan cukin húzta a szánkóját majd megzabáltam! :lol:
És képzeljétek nem is meséltem Barnim tegnap elaludt a szánkóján,csak azt vettem észre hogy leesett a feje,le is videóztam a telcsimmel,olyan édes volt,apum úgy nevetett,mert ő meg Katust húzta!Beálmodott a drágám....! :lol:

Minnie!
Szuperül betartod a diétát!Nem fog kelleni semmiféle inzulin tuti!Aztán majd dőzsölünk..... :lol: :wink: !Megígértem! :wink:
Simi Natinak! :P

belluska

Sziasztok!

Köszönöm a dicsérő szavakat, igyekszem betartani a diétát. Bár minden nap eszembe jutnak azok a finomabbnál finomabb sütik és csokik, amiket korábban nassoltam... :oops: De most már nincs sok hátra, és utána... bepótolok mindent!!! :wink: :wink: :wink:

Kata!
Sajnos én ebben nem igazán tudok neked tanácsot adni, mivel nem tudom milyen hatása van ennek a gyógyszernek az eredményre vonatkozóan. De ha több szemet kell szedned belőle, akkor szerintem egyet bevehetsz, az reggeli elvégzi a dolgát és nem hiszem, hogy befolyásolja az eredményt. Nem tudsz esetleg felhívni valakit, aki ezzel kapcsolatban biztos tanáccsal tud szolgálni. Én is tanácstalan lennék a helyedben és ez nem jó érzés. Viszont nagyon szorítok, hogy jó legyen az eredményed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Belluska!
Jó volt beszélgetni, köszönöm, hogy hívtál! Puszi! :P :P :P A gyerkőcöknek is!!! Barni biztos nagyon édes volt, ahogy aludt a szánkón... :D

Hbzs!
:D :D :D

Szép estét mindenkinek!!! :P

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie,
nem szeretk ilyesmivel dokit hívni :oops: Tudom hogy ez hülyeség, dehát ez van. Múltkor azt monta Ibolya, hogy nehogy vegyek be a cukros lötyi után bogyót, mert akkor nem lesz hiteles az eredmény. Pont ezért gondoltam, hogy csak 1-et veszek be este és akkor annak reggelre elmúlik a hatása. :roll: Köszi a segítséget!

Belluska,
pénteken minden eldől :lol:

i.kata

Kata!
Persze, hogy nem gond! :wink: - Csak érdeklődtem. :D
Hát, ha retard a gyogyid, és esténként szoktad bevenni, akkor ez gondolom, azt jelenti, hogy következő estig kitart a hatása, ezért én nemigen venném be... De tényleg valami szakembert kellene kérdezned - lehetőleg azt, aki ezt felírta... :roll:

Belluska!
Kérném szépen ide felrakni azt a képet Barnussal, ahogy a szánkón alszik!!! Biztos nagyon ennivaló!!! :lol:
hbzs

Hbzs,
azért írtam az 1 db bogyót, mert esténként kell az egész napi adagot bevennem, 3 bogyót.

i.kata

Kata!
Nahát, akkor szerintem én 1-t a három közül bevennék este. Aztán a másik kettőt majd azután, hogy levették a 120 perces vért is, és (még ott) megreggeliztem.
hbzs

Hbzs,
köszi a tanácsot! :lol:

i.kata

Hbzs!
Csak videót készítettem a telefonommal,de még nem tettem fel a gépre!De ha tudom,átküldöm emailben! :wink:

Minnie!
:P

Jó éjszakát lánykák!

belluska

Belluska!
Akkor tényleg nagy meglepetés lehetett Barni. :) (Titkon én is vágyom valami ilyen meglepetésre, ez olyan szupi érzés lehet! De most már a jóistenre van bízva a dolog és nem is görcsölök rá. Azt se tudom, mikor hanyadik napon vagyok)

Ibolya még mindig olyan "hangulat ember"? Imádom a stílusát, igazi egyéniség. Bár volt olyan, hogy frankón sírva fakadtam egy-egy beszólásától.

Igen, lehet, hogy tényleg jobb, ha nincs olyan sok petesejt. Egy túlstimuláció nagyon megterheli a szervezetet. Egy másik topikban volt régen egy lány, akinek nem is csinálták meg a beültit abban a hónapban, csak a következőben, mert valami huszonvalahány petesejtet szívtak le. (szóval lett egy csomó fagyibaba, de ez külföldön volt valahol)
Én merionalt kaptam ugyanúgy mint az inszemeknél csak egy picit többet, de nem sokkal. Mondtam is a Tanár úrnak, hogy nem kéne-e valami erősebb gyógyszer, de azt mondta bízzak benne, elég ez. Hát elég lett. :) Kicsit el is szégyeltem magam, hogy megkérdőjeleztem a szakértelmét. :oops:

Belluska! Dobok egy közelebbi képet, de csak egyet, nem akarok túl sok lenni. Ez a topik nem erről szól.

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Minni!
Nagyon ügyesen diétázol :) gratulálok a jó eredményekhez.

Kata!
Drukk péntekre!!! +++

Belluska!
Akkor Barni teljesen megbékélt a szánkóval és a hóval, ha még el is tudott aludni, biztos nagyon édes volt :)

Kamilla!
Én úgy számolom, hogy 11-12. héten lehet majd a beülti, de pontosabbat nem tudok, mert mostanság nem jön meg túl pontosan.

Pussz mindenkinek
sonjus

Kamilla!
nagyon szépek ezek a gyerekek :)

Az én kolléganőmnek is elsőre sikerül a lombik a Forgács Intézetben, és szintén vegyes páros lesz (még 1-2 hét és megérkeznek :) ). Én ajánlottam neki az Intézetet :oops: Mondtam is a Tanár Úrnak, hogy ezért is jöttem vissza hozzá 2 év távlatából, mert a kolléganőmék ilyen sikeresek voltak :), mondta, hogy az jó, de nekem majd csak egyesével... :D
Most is nagyon kedves volt, mikor megnézett minden leletet, a végén azt mondta, hogy ok, minden megvan, már csak egy gyerek kell :) Szinte vártam, hogy előhúz egyet a fiókból, annyira magabiztosan mondta :D.
Egyébként meg, képzeljétek, írtam a konzulensemnek az államvizsgával kapcsolatban, hogy sikerült stb, és visszaírt, sok sikert kívánt az élethez és a babához :) Nagyon jól esett, szinte már úgy vettem, mintha tuti lenne az ügy ;)

Bocsi, kicsit elragadtattam magam, hogy ilyen sokat írtam magamról :oops:

Ölelés
sonjus

Belluska!
A szánkós alvásra én is kíváncsi lennék...!

Kata! Nem értem pontosan, neked a pénteki vizsgálattól függ, hogy kezdheted-e a lombikot?

Sonjus! Te is lombikra vársz?

Én nem tudom hogy csináljátok, hogy mindenki képben van mindenről, nekem nehezen megy. :cry:
Bár meg kell vallanom nektek, hogy én eddig soha sehol nem fórumoztam, mégcsak nem is cseteltem... bár a suliban a gyerekek mindíg próbáltak rábeszélni. :)

hbzs, én örülnék a lgjobban, ha sikerülne ez az inszem. Valahogy most minden más volt, mint az elsőnél.Nagyon nagyon nagyon reménykedem.
Persze azt hiszem, ha valaki, hát TI pontosan tudjátok mit érzek és mennyire szeretném, Épp annyira, mint TI! :)

Olyan jó, hogy írhatok nektek.
Köszönök mindent!
rili
rili

Kamilla!
Nagyon szépségesek a gyerkőceid!!!!!!Gratulálok nagyon!!!!
Tudod én sem azért rakok képet fel,hogy fájdítsam a lányok szívét,de szerintem aki ismer már picit, tudja!
De azért mondjátok meg ha sok a dolog....! :(

Én annak idején egyedül a lombikos ikres kismamás barátainkkal tudtam csak találkozni már a végén mikor babára vártunk és pont azért mert tudtam,hogy ők ugyanezen mentek keresztül!

belluska

Sziasztok!

Belluska!
Várom az e-mailt! :wink:

Kamilla!
Gyönyörűségesek a gyermekeitek! Én is gratulálok hozzájuk! :D Mindig örömmel fogjuk venni, ha felraksz egy-egy képet róluk! :wink: S akkor ezek szerint neked is lehet drukkolnunk: egy spontán babához!!! Látod-látod!!! :wink: :lol:
Ibolya változatlan, de azért őt is nagyon szeretjük! :lol:
Korábban már, úgy emlékszem, írtam a lányoknak, hogy amikor az én beültim volt (3. napon), volt egy lány, aki 5 napos blasztókat kapott vissza, mert neki bőven volt mit érlelni: 33 petesejtet szívtak le tőle, s 28 meg is termékenyült. Kettő picit kapott vissza, s az egyik az 5. napra már kezdett is kibújni! S neki, természetesen, pozitív lett a tesztje! :D

Rili!
Mi is nagyon örülünk, hogy írsz nekünk! :D
Velünk kapcsolatban meg idővel majd képbe kerülsz! :wink: Sokat segít majd Kata táblázata is, ha aktualizálva lesz. (Én el szoktam volt menteni, s időnként elővettem, ha valakivel nem voltam teljesen tisztában, hogy hol is tart! :lol: )

Dezsináról van valakinek valamilyen publikus híre? :roll:
hbzs

Nagyon is doppingolnak a képek a gyerkőcökről. Az Intézetben épp azt hiányolom, hogy sikerélményekről keveset hallani ott. Egy kolléganőm mondta, hogy hát épp azért, mert oda azért mennek az emberek,mert segítség kell. És milyen igaz! :)
És akinek sikerül, az nem megy oda vissza, ugye? Úgyhogy én nagyon szívesen és szeretettel hallgatom a sikersztorikat! Töltsetek fel minnél több képet! Ezek a bizonyítékok!!! :) :)
Én köszönöm Nektek!
rili

Gyönyörűek a babák, nagyon örülök, hogy tettél fel képet Kamilla!

Kata!

Sipos dokihoz még nem akarok menni panaszkodni, mert ez, amit pluszban bekaptam vírust is a gyomromra húzódik (a legygengébb láncszem), és ha teljes a felépülés, és eltelt 1 egész hónap, de van még panaszom, elmegyek hozzá. Ez most a második olyan napom volt, amikor egészen tűrhetően éreztem magam, lehet a szervezetem beáll normálra.
Nem értek hozzá, csak a netről és tőled szerzek infokat, de úgy gondolom, hogy nem kellene egy bogyót sem bevenned. Azt olvastam, hogy akár pár napra is fel lehet a gyogyót függeszteni pl. műtét miatt, és semmi baj nem lesz belőle. De erre a kérdésre lehet még Ibolya is adna választ, és nem baj, ha bekapcsol valamelyik dokihoz, hiszen az eredményt nekik viszed, és tanácsot kérsz! De tudod, hogy én nem értek hozzá, mérlegelj :)

Rili, gondolok rád, de lazíts!
babszi

Kamilla, de jó, hogy a bemelegítésnek szánt lombikból lett babátok. Valóban sokat számít, ha az ember nem stresszel ilyenkor, ez is biztosan belejátszhatott, hogy sikerült.

Kata, köszi a virtuális kilókat, jól jöttek :) Szerintem ne vedd be a gyógyszert, legalábbis ilyenkor azt szokták javasolni, nehogy bezavarjon az értékeknél. Bár elképzelhető, hogy az esti gyógyszer reggelre kiürülne, de pont az a lényeg, hogy úgy pusztán, tiszta szervezettel milyen értékek jönnek ki. Bajt nem csinálsz vele, hogy csak az az egy adag marad ki (nekem többször is előfordult, hogy elfelejtettem bevenni), lötyiivás után beveszed majd és minden folytatódik tovább. Emiatt biztosan nem lesz semmi megzavarva, mert csak egy adag marad ki, viszont tisztább értékeket kaphatsz. De ez csak az én véleményem, esetleg egy telefont valóban megérne a laborba, hogy ők mit javasolnak, végülis ők nap mint nap találkoznak ezzel.

Minnie, március 8! Te jó ég! Az mindjárt itt van. Pihenj sokat és vigyázz magadra, hogy a cukraid ne romoljanak és elkerüld az inzulint. Majd ha már meglesz a baba, akkor lehetsz magaddal engedékenyebb.
Vendég

Rili!
Ha konzultációra mész a Tanár Úrhoz, az irodájában van jónéhány kis kép Forgácsos babákról! :D De fent, a kórteremben (ahová te remélhetőleg sosem fogsz feljutni!!! :wink: ) tele vannak a falak a babák tablóival, s Ibi mesélte, hogy millió-millió kép van még, amikből még nem is készült tabló. Azokat is nagyon biztató nézegetni! :wink:
hbzs

33 petesejt!!!!!! Te jóóóóóóóó Isten!!!!!!!!!!!!
Miket ki nem bír egy petefészek! Nekem 5 érett meg, de az is nagyon fájt. Leszívni meg csak 3-at tudjak.
És igen, mikor ott lábadoztam fent a szobában, nézegettem a tablókat és arról álmodoztam, hogy majd egyszer mi is ott leszünk rajta. :)

Sonjus! Most akkor arra vársz, hogy megjöjjön és akkor indul a stimu? Izgi! Bizti sikerülni fog, mert úgy tudom nálad sem nagyon találták meg az okát, hogy miért nem jön össze, igaz?
Nálunk az volt a diagnózis, hogy "ismeretlen eredetű meddőség....."

Na megyek. Sütök egy kenyeret. :)

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, Belluska!
A ti gyerekeitek képei is ki vannak téve az intézetben? :wink:

Nahát, Kamilla, te is nagy kenyérsütögető vagy? Én is mire este hazamegyek, várni fog a fincsi, frissen sült kenyérke! :D Persze én géppel készíttetem. És te?
hbzs

szerintem a mi képünk nincs kint. Egyet vittem nekik mikor megmutiztam őket, azóta nem jártam arra.

Hát én még csak most tanulgatom ezt a kenyérsütés dolgot. A géppel sütött kenyerek nekem nem izlenek annyira. Most azon kísérletezgetek, hogy csak összeállítom géppel, és sütőben sütöm ki, meg csinálok hozzá kovászt, hogy jobb legyen az íze, de még nem találtam meg az igazi jó receptet. Meg a technikát se sajátítottam el kellőképpen.

Kép

Kép
kamilla306

Hbzs!
Egyenlőre még nem tettem fel gépre a videót!De amint megteszem küldöm! :wink:
Mi Sipos doktornak adtunk képet Katáról,de szerintem az az övé maradt(azt hiszem)! :D De szerintem már annyi képük van,hogy képtelenek kirakni őket!Én is annyit gyönyörködtem a képekben a tablón mindig,és azt állapítottam meg,hogy szebbnél szebb mindegyik baba! :P

Fitie!
Nincsen baj ugye?
Olyan rég voltál! :(

belluska

Rili!
Igen, lombik előtt állunk és reméljük a legjobbakat :)
Azon ne aggódj, hogy mások mennyire felkészültek, vagy sem, neked úgyis sikerült most ;) ha pedig valami érdekel, kérdezd meg, itt nagyon sokan fognak tudni segíteni! :)

Kamilla!
Jól emlékszel, nálunk sem találtak semmit, illetve most az IR-t, de én 2008 elején is voltam ilyen szűrésen, és akkor nem volt probléma. Szóval az elmúlt 5 évre visszatekintve semmi konkrét indok, ok nem volt. Most tényleg arra várunk, hogy megjöjjön :) majd vérvétel és long protokoll. Te nagyon jól csináltad, hogy csak bemelegítésnek gondoltad, háááát nem tudom, én hogy fogom magam nyugtatni? :D
sonjus

Sziasztok Csajszik!
Látom ma nagyon termékeny a társaság :lol:

Kamilla,
nagyon helyes a 2 pici, meg tudnám őket zabálni :lol:
Én úgy vettem észre, hogy Ibolya már nem olyan mint régen (igaz "csak" 2 éve járok oda). Korábban én is megfigyeltem, hogy nagyon változó a kedve, velem többnyire kicsit "katonásan" bánt, de az utóbbi fél évben imádnivaló :lol: Legalábbis velem végtelenül kedves és ez nagyon jólesik :lol:

Rili,
bizony, nekem ettől az inzulinos vérvételtől függ a kezdésem. Mivel rontja az esélyeket, ha rossz az érték, fölösleges lenne elpazarolni egy lehetőséget. Másfelől pedig nem ráz meg túlzottan, ha rossz kicsit még mindig az eredményem, mert tavaly februárban rossz értékek mellett sikerült a baba, de sajnos a 10 hetes uh-on már nem dobott a pici szíve. Szóval lehet teherbe esni rossz IR mellett is, de ki tudja, nem pont ettől halt-e el a terhességem???

Ladiva,
nagyon köszi a neked is a tanácsot! Igazatok van, végülis nem dől össze a világ, ha kimarad egy napi adag. Utána már nem vehetem be, csak este, de végülis mindegy.

i.kata

Sziasztok Lányok! Megfogadtam a tanácsot és egész nap olvastam. Olyan jó könyv akadt a kezembe! Az elveszett jelkép. Olvasta valaki? :)
Tényleg elterelte a figyelmem mindenről. Még főzni is elfelejtettem... :D
Érzem a jó friss kenyér illatát...jó nektek, hogy tudtok kenyeret sütni.

Sonjus! Nagyon szorítok neked!
És Neked is Kata pénteken!!!!!

Tőlünk a múltkor megkérdezte Tanárúr, hogy mi lesz a neve? A vicces az, hogy tudtam válaszolni rá. De csak fiúnevet választottunk. Fel se merül bennem, hogy lányom lesz. Pedig a legjobb lenne egyszerre mindkettő...:-), mint neked Kamilla!

Ibolya nem mindíg egyforma szertintem. Valójában nem tudom mitől függ, hogy mikor hogyan viselkedik. Talán érzi, hogy mikor mire van szükségünk. ( mint az anyukám- ő is mindíg tudja mikor kell keménynek lenni és mikor lágynak...)

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hány éves korig lehet próbálkozni bármivel is? Mert én már 36 éves múltam. Nem találnak semmi konkrétumot a férjem gyenge eredményét leszámítva.... de érdekes módon erre semmilyen gyógyszert vagy kezelést nem kaptunk. Elvileg én egészséges vagyok és mégis engem tömnek gyógyszerekkel. Mindenkinél így van?
r.
rili

Rili!

Etessél a férjeddel Maca Vibe tablettát. Az én uracskámmal csodákat tett. Mondjuk neki nem volt olyan nagyon alacsony a spermaszáma, de sokszorosára nőt pár hónap alatt.
Szerintem próbálkozni bármeddig lehet. Nem hiszem, hogy le lenne szabályozva, de ezt csak én gondolom, nem tudom pontosan.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Köszi, ezt hol lehet beszerezni?
Az ő eredményei sem rosszak, a mennyiség még ok, 52M, a mozgékonyság már neccesebb: 30%,összességében 40%-os az eredményünk.
Persze nekünk a 2. babához kell felfejlődni, mert ez MOST ugye sikerült...!!!! :) :) :) :)
m
egyébként most szelént szedetek vele, mert azt olvastam, hogy az is segít.
Szegénykém, mindent megcsinál, amit mondok neki, annyira szeretné, ha sikerülne. Pl. rengeteg barna sört ivott, mert azt is hallottuk, hogy az is javítja a dolgot. Sipos doki meg is kérdezte az első inszemnél, hogy mit csináltam a férjemmel, mert annyit javult? :D
Mondtam:-barna sör.
jót nevetett.
rili

Hát nem tudom, hogy a mozgékonyságot növeli-e a Maca Vibe, de a sejtszámot biztosan. Drogériákban lehet kapni vagy patikában. Az 50m, az tényleg nem rossz amúgy.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok lánykák!Oldalakat olvastam vissza,már itt ülök vagy 20 perce olvasó üzemmódban :lol: Akkor most sorba veszlek benneteket... :lol: Minnie!Nagyon itt az időd,húúú,úgy izgulok érted...Nekem tetszik a Natasa,szerintem kedves,különleges név.A mi lánykánk Karolina lesz,bár nekem még van a tarsalyomban egy Bogi és egy Katinka is,de apának egyik sem tetszik.A Karolina viszont mindkettőnknek,a családnak annyira nem :cry: Itt nem irnám a véleményem erről :wink: Mint legalább nektek a Kökény,jól emlékszem? :lol: Wepének is mindjárt itt az ideje,aztán megyek utánatok,attól meg még nincs időm parázni :lol: Ladiva!Már hiányoltalak,hol voltál ilyen sokáig eltűnve? :wink: :lol: Rili!Nemsokára teszt,ugye?Szoritunk neked,és nehogy előbb tesztelj,mert itt van ám köztünk a teszt felügyelő :lol: :lol: :lol: Jól mondom Belluskám?Nagyon aranyosak a gyerkőcők a képen...Hát a jó friss levegőn nem csoda,hogy Barnusod kicsit elpilledt...még jó,hogy nem borult le a szánkóról... :lol: Kamilla!Üdv köztünk,én sajnos nem ismerlek régebbről.De irigyellek a kis párosod miatt,nagyon szupi lehet elsőre egy fiú-lány ...És még szeretnél,ha jól olvasom?Szivesen bejelölnélek én is iwiwen!Sonjus!Erre én is emlékszem,mikor a Tanár úr azt mondta:"lesz gyerek!"Olyan hihetetlenül hangzott ez a mondat akkor,és el se hittem,annyi év sikertelenség után.Aztán mikor megvolt a lombik,és pozitiv lett a teszt,azt mondtam,tuti,hogy holnapra elmúlik,és hogy biztos vmelyik gyógyszer mellékhatása :lol: Hiszem és vallom,hogy minden siker,fejben dől el....Katám!Hogy áll az óvi kert?Beus,ti mikor kezdtek,néha nem tudom követni a lépéseket én sem... :oops: Hbzsm,hogy vagy,mikor sütsz olyan finom kenyeret,Vivi lányom a mai napig emlegeti:Az az aranyos néni finom kenyere...... :lol:

salygabó

Pár szót azért irnék magunkról is...Ma voltam uh-n:Embikénk 932 gramm,majdnem egy kiló,és 40 cm.Minden rendbe vele,velem is.Megvizsgálta doki bácsi a méhszájam is,hál Istennek,nem nyilt tovább,úgyhogy talán elhárult a koraszülés esélye!A vércukrom is jó,a csillagok sem kritikusak :wink: Megkérdezte az uh doki,tudom-e a nemét,mélyen hallgattam :lol: :wink: Azóta se nőtt ki semmi lógóka,úgyhogy marad Karolina :lol: És végre túl vagyok az összes félévi vizsgámon.... :lol:

salygabó

Gabó!
:lol: :lol: :lol: Úgy bizony! :wink:
Most akkor vizsgákkal hogy is állunk?Remélem mind sikerült! :wink:
Millió puszi és nekem nagyon tetszik a Karolina!Maradjon ez a név!!!!!
:P Ámbár a Bogi se rossz! :wink: Csak most itt felénk elég sok a Bogi! :lol:

Rili!
Nem vagyok ám ilyen mumus,mint Gabó felfesti a helyzetet! :lol: :wink: Nem bánom csak gyere a pozitív teszttel! :P
Gabó el sem merte nekem mondani a nálunk rendezett találkozón még nyáron,hogy már nem is tudom hányadik nap tesztelt jó korán!A lényeg nála is a siker volt számomra is!De azért ne tesztelj korábban! :wink: :D
++++++++++++++++++++++++++

belluska

igenis, értettem.csak szerda reggel tesztelek. :)
szerinem nagyon szép név a Karolina!, Gabó! és a Natasa is , Minnie!
Gondolom jól illik a vezetéknévhez. :)
rili

Gabó,
gratulálok a vizsgáidhoz!:-) És persze nagyon örülök, hogy minden rendben Embikével :lol:
Ovikert nagyon lemaradásban van :roll: Annyi minden összejött, meg annyi programot beszerveztem, hogy nincs időm rá, pedig 1 hét múlva le kell adnom. Majd hétvégén belehúzok, máskor nem nagyon lesz már időm erre. Ráadásul párom ma elutazott, és amikor egyedül vagyok éjjel, akkor nem alszom sokat. :evil:

Rili,
az én párom hónapok óta a FER14-et szedi. Állítólag ez is nagyon jó. Korábban is szedte, de akkor csak 1-2 hónapig, és állítólag legalább 3 hónap kell, hogy látható legyen az eredménye. Neki azóta nem nézték, reméljük majd a következő lombiknál kiderül, hogy jót tett neki. :lol:

i.kata

Gabókám!
Későn jött a pót írás!
Örülök,hogy rendben minden!A méhszájnak meg külön nagyon örülök!!!!!
Gratula a vizsgákhoz!!!!!! :P

belluska

sziasztok lányok.

Gabó örülök, hogy minden rendbe van nálad, és a picinél, ja és gratulálok a vizsgákhoz:)
Sajnos mi még nem kezdhetünk, mert nött egy 4 cm cisztám, így most fogamzásgátlót kell szednem, ha az nem tünteti el, akkor műteni kell.

Rili a FER14 nagyon jó, az én férjem is azt szedte és 4szeres eredményt értünk el vele.
Egy ismerősöm, a méhpempőt isteníti/nem tablettába/ náluk állítólag 85%-os javulást ért el a férje.

Kata én nagyon szorítok, hogy most már jó legyen az IR és végre kezdhess.Az első két beültikor nem néztetek IR-t?

Kamilla, nagyon szépek a gyerekek, én is bevállalnák simán egyszerre 2-őt:)

Sonjus hamarosan itt az idő, és kezdhetsz, nagyon fogunk érted szorítani:)

Belluska, küldtem neked diát:):):) amiket te küldesz, beragyogják a napjaimat:)Olyan klasszak...ÖLELLEK!!!!

Én már iszom az aloe verát, és sós vízbe fürdök, azt halottam ez jó.
Hát kíváncsi leszek...

Tücsi, zsuzsa hiányollak titeket....
beus84

Szép reggelt!
Nevekkel kapcsolatban: nekünk is megvannak a nevek, lehet kicsit korai nem? :D mondjuk több is van tarsolyban ;) Nagyon sokáig csak egy fiú nevünk volt, aztán egyre több lány név lett :)
Szép név a Karolina és a Natasa is :) Nekem tetszik a Kamilla is, de az egyik barátnőm így hívja a mi egyik kutyánkat, aki mellesleg fiú és Alf névre hallgat :) , szóval ezen a néven még gondolkodni kell :lol: A Bogiról mi is egyeztettünk már a párommal tetszik is neki, de egy másik barátnőmnek így hívják a Spánieljét :shock: Hol vannak a régi Morzsik, Bodrik és Kántorok :lol:

Gabó! Örülök, hogy a koraszülést elkerülted, és hogy minden vizsgáddal kész vagy :)

Rili! Az jó, ha ki tudsz kapcsolni, én a hét végén 2 nap alatt elolvastam egy könyvet és annnnyira jól esett :)

Beus! Köszi az előre vetített szorítást :)
A cisztára én is hallottam a tornát, hogy jó! Nem akarnád kipróbálni? Sőt a talpmasszírozást is hallottam! Budaörsön voltam talpmasszírozáson régebben és ott beszélgette a természetgyógyász és a vendége, hogy elmúlt neki a ciszta, pedig műtét előtt állt már.

Hű Belluska, szóval ha korábban tesztelnék, mint kellene, akkor irgum-burgum lesz? :D Akkor én már most megígérem, hogy nem teszem majd :D

Kata! Régebben, mikor párom még dolgozott éjszaka is, én is nehezen aludtam el :( olyankor olvasni kezdtem az ágyban és máris elálmosodtam. Pihend ki magad éjszaka, főleg, ha sok dolgod van mostanság!

Napsütésest mára mindenkinek!
sonjus

Sziasztok!

Kamilla!
A gépi kenyér szerintem azért nem ízlik neked, mert eddig még nem találkoztál jó recepttel, s nem pedig azért, mert gépi, nem? Egyébként szerintem is ez (lenne) a tuti, amikor a gép csak dagaszt, és te formázod és sütöd ki - de én még nem próbáltam. Így sokkal egyszerűbb, s nekünk NAGYON ízlik a gépi is! :D
Küldök neked priviben egy kenyeres linket, tuti gépi és nem gépi kenyeres receptekkel! :D

Rili!
A kenyérsütés "mestersége" egyáltalán nem egy nagy dolog, csak venni kell egy gépet, és beledobálni az alapanyagokat, a többit ő végzi el! :lol:
Szerintem sincs leszabályozva, hogy meddig lehet próbálkozni - csak esetleg elmondják, hogy nem sok esélye van... Elvileg a dokik azt szeretnék, ha első gyerekét mindenki 30 alatt megszülné; 35 felett már sokkal kevesebb esélyt adnak, 40 fölött már nem sokat, 45 fölött pedig már nem is beszélnek róla... :? Decemberben én már egyébként 38 múltam... :roll:

Gabó!
Nagyon örülök, hogy minden rendben veletek!!! :D S milyen nagy már a babóka! :wink: Nagyon ügyi vagy, hogy minden félévi vizsgád megvan! :D S ha szeretnéd, bármikor sütök nektek finom friss kenyeret! - Priviben megbeszéljük, jó? :wink:
hbzs

Kamilla, Rili!
Én is szívesen bejelölnélek benneteket iwiw-en! :D
hbzs

HBZS! Küldtem neked privit. Legalábbis remélem, hogy elküldtem. :)

Az érthető, hogy a dokik minnél előbb szeretnék, hogy szüljenek a nők. De a mai világ nem erről szól, mert megélhetést is biztosítani kell.
Mert valahogy úgy látom, az én gyerekemet nem tartaná el senki más. Nemúgy, ahogyan az én fizetésemből, adómból sok gyereket eltartanak.... sőt, vannak, akiket a gyerekeik tartanak el. Én egy kis faluból származom, Szolnok mellől és ott igen divatos módja a megélhetésnek a gyerek....
Szóval, azért még van esély.Esélyem.
Reménykedem. Nagyon. Bár mostmár egyre többször elbizonytalanodom. Nem érzek semmit. Tudom, hogy ez sem jelent semmit, de zavar.
rili

Ezt a kutyust egyik munkatársam fényképezte. Gondoltam, tetszene nektek. :wink: Ada állítólag nagyon szereti a havat! :D (Még jó, hiszen Finnországban él, ahol ez a nagy hó egyáltalán nem szokatlan... :lol: )
Kép

Rili!
Megkaptam a privit! :D
Már előbb is akartam írni, hogy én, ha a te helyedben lennék, arra vágynék, hogy NE érezzek semmit. Én ugyanis minden beavatkozás után éreztem mindenfélét, és sosem volt pozitív a tesztem... (Eddig 6 inszem és 1 lombik van mögöttünk.)
hbzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?