Sziasztok, mostmár jómagam írok!!
Zsu, és végül hány teszt fogyott el ???
Janka, mi volt a BMCben???!!!
Dorkabab, babaragacs folyamatosan megy! Nem teszteltél még, vagy nem akarsz a BMC előtt? Az endom sajnos visszatérő betegség, nekem másfél éven belül két műtétem volt miatta. Persze nem mindenkinek reagál hasonlóan a szervezete. Van akinek a terhesség teljesen elűzi és vissza sem jön.
Mieza, hogy megy a pihenés?
Megy neked is a babaragacs!
Vörösmacs, neked mennek a növesztő hullámok! Akkor lehet, hogy már csütörtökön meg is repesztik a dominát?
Pancsi, olvastam az endós történetet, hát ez elég durva. Nekem is eldurrant egy csokicisztám, így derült fény az endometriózisra. Én abban a „szerencsés” helyzetben voltam, hogy nem okozott nagy fájdalmat. Ezért már csak azután műtöttek meg, miután a szervezetemből lement az ezzel járó gyulladás. Hihetetlen, hogy mennyi nővel bán el ez a betegség.
És a volt kolleganőm ugyanígy reagált 3 hónappal ezelőtt…
Heni ZT, hát ez nagggyon szuper!! Durván rágyúrtál a mnyh-ra! Helyes!És a tüszikéid is nagyon szépek!Figyi, nem te írtad, hogy legutóbb 11 petesejtet tudtak tőled leszívni? Abból végül nem termékenyült meg annyi, hogy fagyiba is jutott? Vagy ti már próbáltatok fagyi lombikot is?
Egyébként természetesen járkálok is, hisz azzal a folyadékmennyiséggel, amit beviszek, képtelenség lenne 43 percnél többet ágyban tölteni…Ma pedig már tudatosan is figyelek, hogy meglegyen a napi fél órás séta, du ki is megyünk a hóba a férjecskémmel egy kicsit.
Most olvastam, hogy te se bírod a Gravidát. Leírtam Navarednek, hogy nálam mi vált be.
Hát a tüszirepi időpontjából kiindulva tényleg elég későn kerültök majd sorra...Szerintem 1 körül azért már van rá esély. Húzós lesz az a hajnali eksön.
Andi, az azért nagyon jó szerintem, hogy minden értéked a referencia érték alatt van. Ha valamit (prolaktin) így is csökkenteni kell, akkor is sokkal jobb a helyzeted, mintha átlépted volna… A várakozással kapcsolatban: szerintem is a legsanyarúbb dolog. És persze végig kell hallgatni a vigasztalásokat, hogy majd eljön mindennek az ideje…Persze, persze, csak addig az ember beleőszül az egészbe. No, de igazából nem akarnálak mégjobban lehúzni, te amúgy olyan kis vickes lány vagy, szal próbálj meg pozitív is lenni!!!
…Chewbacca téme…Visszatértél, s az erő (mostmár) veled!!
Avarka, naon várjuk majd az inhibinininininininini…. eedményedet is
Navared, én már pár hónapja tolom a Gravidát. Nekem is émelygős érzésem szokott volt lenni tőle, de ezt én ki tudtam küszöbölni azzal, hogy közvetlenül evés előtt veszem be.Vagy közben. Szal a lényeg, hogy mindenképp eszek rá. Ha gondolod, és nem tudsz a cuccal mit csinálni, akkor próbáld ki, hátha beválik nálad is, és nem vész kárba.
Borocska, borotva….Hát, bizti nem volt kellemetlen kajabálni, hogy „Nem borocska, BOROTVA!!!”
Ja, és tényleg seggbe rugdosunk, főleg, hogy vallod is a gondolat erejét! Vidáman és izgatottan, csak így ér a stimut csinálni, hejj, hejj!!
Sting, én azt hittem, hogy a terminált együttlét nem számít bevatkozásnak… És hogy döntöttetek? Lesz terminált együttlét, vagy kihagytok egy hónapot inkább azért, hogy egyel több inszem lehessen?
Kiss Angyal, remélem már nem fáj a pocid! Hát amiket meséltél a kómás pillanatokról (dokinő követelés, horkolás, ) vicces lehetett, de nekem mégis az szúrt szemet, hogy kerested a sapijaidat…SapiJAIdat??? Hát hány sapit vittél (még józanul) magaddal??
Ó, hát most olvasom, hogy 7ből 7!!Ez fantasztikus!!A hétfői beültikor meg már olyan erősek lesznek, hogy pikk-pakk megtapadnak!!Szuper!!!
Sajti, hajrá tüszik, hajrá mnyh!! Nekem a Cetrotide soha nem keveredett vérrel. A férjem szúrta 45 fokos szögben, vissza is húzta, hogy csekkoljuk, jön-e vér, avagy sem. Ugyanoda adta, ahová a többit is kell.
Mieza, mennek a babaragacsok ezerrel! Milyen figyelmes a férjed, hogy kigyűjtötte a fehérje bombákat!
Kubus, remélem jól haladsz a szavakkal! Miért tanulsz eszperantóul?
Woody, biztos nagyon ari a kis szopizós (kicscsaj), vigyázz nagyon magatokra!