Új privát üzeneted érkezett!

Remény!
Köszönjük szépen a szíves felajánlást. A légzésfigyelőnek az árát meg tudnád írni?
És természetesen köszönjük a szíves invitálást is.

Heni,
Te Szegény, messze van az ügyelet? Remélem nem. Milyen tüszőrepit kapsz? Nagyon izgulsz már? Szorítunk Érted pénteken. Képzeld, Én pénteken megyek UH-ra. :lol: :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Csajok,
Én nem tudom, de Mimivel mi újság lehet? Már nagyon régóta semmi hír Róla.

Mimikém,
ugye jól vagy, minden OK. Vagy csak tényleg ki se keltek Apával az ágyóbl? :lol: :lol: :lol: Remélem ez van a dolog mögött.
Azért gyere, és mesélj, ha van egy kis szusszanásnyi időd.

Kép

Kép

Babe:)
babe3

HellÓ Babe!

Pregnyl t kapok 2 ampullával. Nincs messze, kocsival kb 10 perc! Abszolult nem izgulok!!!!! Azon paráztam, hogy aznap mikor szabadulok, akkor lesz a party nk! Akartam volna még szundítani otthon egyet a vendégek előtt!!!!! :wink:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Babe3, a légzésfigyelő ára 20.000 ft, Eredeti ára 30 ezer felett volt, de mivel még garanciális, első körben ennyiért szeretnék eladni. Ha érdekelne téged mennyiért érdekelne? Lehet meg tudunk egyezni... Köszi az érdeklődést.

remény73

Hencsikém: nekem este 11-kor kellett beadnom,igy én lettem az uccsó...36 órára fejti ki a teljes hatását...a punkciósokat 10-ig befejezik...ne aggódj szerintem úgy mint én, 9:45 körül bent leszel a műtőben :!: biztos azért,mert a tieid baromi nagyok,így könnyebben repednek,mert (én így gondolom) úgy repednek,hogy nőnek még egy brutalikát!tuti azért kell éjszaka 2-kor beadni,mert addigra repednek meg rendesen :!: No para :wink: azt nem lehet bőr alá adni :?: olvasd el a tájékoztatót :!:

Neked nem maradt fagyiba valód a 11-ből :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok, mostmár jómagam írok!! :)

Zsu, és végül hány teszt fogyott el ??? :)
Janka, mi volt a BMCben???!!!

Dorkabab, babaragacs folyamatosan megy! Nem teszteltél még, vagy nem akarsz a BMC előtt? Az endom sajnos visszatérő betegség, nekem másfél éven belül két műtétem volt miatta. Persze nem mindenkinek reagál hasonlóan a szervezete. Van akinek a terhesség teljesen elűzi és vissza sem jön.

Mieza, hogy megy a pihenés? :) Megy neked is a babaragacs!

Vörösmacs, neked mennek a növesztő hullámok! Akkor lehet, hogy már csütörtökön meg is repesztik a dominát?

Pancsi, olvastam az endós történetet, hát ez elég durva. Nekem is eldurrant egy csokicisztám, így derült fény az endometriózisra. Én abban a „szerencsés” helyzetben voltam, hogy nem okozott nagy fájdalmat. Ezért már csak azután műtöttek meg, miután a szervezetemből lement az ezzel járó gyulladás. Hihetetlen, hogy mennyi nővel bán el ez a betegség.
És a volt kolleganőm ugyanígy reagált 3 hónappal ezelőtt…

Heni ZT, hát ez nagggyon szuper!! Durván rágyúrtál a mnyh-ra! Helyes!És a tüszikéid is nagyon szépek!Figyi, nem te írtad, hogy legutóbb 11 petesejtet tudtak tőled leszívni? Abból végül nem termékenyült meg annyi, hogy fagyiba is jutott? Vagy ti már próbáltatok fagyi lombikot is?
Egyébként természetesen járkálok is, hisz azzal a folyadékmennyiséggel, amit beviszek, képtelenség lenne 43 percnél többet ágyban tölteni…Ma pedig már tudatosan is figyelek, hogy meglegyen a napi fél órás séta, du ki is megyünk a hóba a férjecskémmel egy kicsit.
Most olvastam, hogy te se bírod a Gravidát. Leírtam Navarednek, hogy nálam mi vált be.
Hát a tüszirepi időpontjából kiindulva tényleg elég későn kerültök majd sorra...Szerintem 1 körül azért már van rá esély. Húzós lesz az a hajnali eksön.

Andi, az azért nagyon jó szerintem, hogy minden értéked a referencia érték alatt van. Ha valamit (prolaktin) így is csökkenteni kell, akkor is sokkal jobb a helyzeted, mintha átlépted volna… A várakozással kapcsolatban: szerintem is a legsanyarúbb dolog. És persze végig kell hallgatni a vigasztalásokat, hogy majd eljön mindennek az ideje…Persze, persze, csak addig az ember beleőszül az egészbe. No, de igazából nem akarnálak mégjobban lehúzni, te amúgy olyan kis vickes lány vagy, szal próbálj meg pozitív is lenni!!!
…Chewbacca téme…Visszatértél, s az erő (mostmár) veled!! :)

Avarka, naon várjuk majd az inhibinininininininini…. eedményedet is
:)

Navared, én már pár hónapja tolom a Gravidát. Nekem is émelygős érzésem szokott volt lenni tőle, de ezt én ki tudtam küszöbölni azzal, hogy közvetlenül evés előtt veszem be.Vagy közben. Szal a lényeg, hogy mindenképp eszek rá. Ha gondolod, és nem tudsz a cuccal mit csinálni, akkor próbáld ki, hátha beválik nálad is, és nem vész kárba.
Borocska, borotva….Hát, bizti nem volt kellemetlen kajabálni, hogy „Nem borocska, BOROTVA!!!” :) Ja, és tényleg seggbe rugdosunk, főleg, hogy vallod is a gondolat erejét! Vidáman és izgatottan, csak így ér a stimut csinálni, hejj, hejj!!

Sting, én azt hittem, hogy a terminált együttlét nem számít bevatkozásnak… És hogy döntöttetek? Lesz terminált együttlét, vagy kihagytok egy hónapot inkább azért, hogy egyel több inszem lehessen?

Kiss Angyal, remélem már nem fáj a pocid! Hát amiket meséltél a kómás pillanatokról (dokinő követelés, horkolás, ) vicces lehetett, de nekem mégis az szúrt szemet, hogy kerested a sapijaidat…SapiJAIdat??? Hát hány sapit vittél (még józanul) magaddal?? :)
Ó, hát most olvasom, hogy 7ből 7!!Ez fantasztikus!!A hétfői beültikor meg már olyan erősek lesznek, hogy pikk-pakk megtapadnak!!Szuper!!!

Sajti, hajrá tüszik, hajrá mnyh!! Nekem a Cetrotide soha nem keveredett vérrel. A férjem szúrta 45 fokos szögben, vissza is húzta, hogy csekkoljuk, jön-e vér, avagy sem. Ugyanoda adta, ahová a többit is kell.

Mieza, mennek a babaragacsok ezerrel! Milyen figyelmes a férjed, hogy kigyűjtötte a fehérje bombákat!

Kubus, remélem jól haladsz a szavakkal! Miért tanulsz eszperantóul?

Woody, biztos nagyon ari a kis szopizós (kicscsaj), vigyázz nagyon magatokra!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Angyalkám!

jaja igazad van, a nagyok lehet előbb megrepednek, mint 36 óra!!!! Nem olvastam a tájékoztatót, de a drnő direkt külön mondta, hogy IZOMBA!!!! Pedig adtam én már be Pregnyl t bőr alá, még W. dokinál!!! Mindegy, hallgatok rá!!! És megyek éjjel!!

11 petesejtből, 11 embrike lett, és a 11 embrikénkből, csak 5 db élte meg az 5.napot. :(
Kettőt rögtön visszakaptam, másik kettőt meg rá 3 hónap múlva fagyisan!!!
Így 1 jégovisunk maradt csak!!!!

Muzsi!
43 percenként pisilsz???

:shock: :shock: :shock:

Csak így tovább!!!!!!!! Pihenj, és zebrásként tessék engem várni!!!!

heni77

Heni, nagyon szuper eredmények. Drukkolok majd péntekre!
A diétát nagyon is tartanom kell, mivel a 13. héten a cukor vizsgálat nem volt valami jó, jövő héten ismét megyek vérvételre. :( De ez van, ha az ember IR-es.

Kubu, köszi szépen nagyon jól vagyok. De eddig sem volt gond, hiszen kb. 2 napot voltam összesen rosszul (nem volt hányinger sem).
A dokim Baltschik Miklós, nagyon aranyos. Páromnak is szimpi, mindig behívja őt is. Mutatja neki is a babát, mindent elmond, hogy mit, hol látunk.
Lehet, hogy egyszerre leszünk majd a szülészeten. :D :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody!

Drukkolok nagyon a jó cukiterheléshez!
Tartok tőle, hogy nekem is marad a diéta majd pocakosan IS!!! csak így tudom kordában tartani a cukrot!!!

heni77

Hencsi: ha a Dr.Nő azt mondta,hogy izomba akkor IZOMBA kell!!!

Kép

kiss angyal

Kép

Holnapi orvoslátogatásokhoz mindenkinek minden jót (nekem is) Kép
vörösmacska

Janka, Zsu, hol vagytok már?
Mára már van egy jó hírünk Kisangyaltól ám! :D :lol:

Annyit nevettem ezen a boros-borotván. Tényleg cuki, hogy a néni ágyúsüket, én is eleinte csak néztem, hogy miért nem arra válaszol, amit kérdeztem. De kedves legalább!
És legalább meglepődött, hogy beavatkozás előtt lehúznál egy kis borocskát?
mieza

Vörösmacsek, nagy-nagy csiribícsiribú neked holnapra!!!
mieza

Mieza és a többiek, akik kérdezték... hát elég értetlenül nézett szegényke és ismtételgette, h. borocskát :?: (vagyis nem lehetett jól hallani), aztán egyszer csak rájöttünk miről beszél :wink: Akkor mondtuk, h. dehoooogy! Hát szép kis eset, remélem, legközelebb nem alakítok akkorát, mint múltkor!

Heni, pénteki punkcióhoz megagiga drukkkk!
Olyan gyorsan elment az idő, még csak most kezdted a szurkálást... és milyen jól viselted te is! Én kicsit unom már ezt a Deca sz@rt :( ez a hosszú protkó elég utálatos és még hol a vége...
Jó nem hergelem magam, nem akarok seggberúgást sem Kubutól, sem Muzsitól, sem mástól! :oops: De már pocakban-babát akarok :wink:

Kubu, értem már... gondoltam, h. valamennyire muszájból tanulod, ált. azért szokták!
Csak ügyesen magolgass :D

Muzsi, ez a beszéd, séta a hóban, de azért ne hócsatázzatok és csak szépen óvatosan!

Vörösmacs, miben leszel? Mert az h. vörös loboncod van... hát nem biztos h. elég ismertetőjegy...

Kép
Kép
navared
Szfvár

V.macska: nagyon nagy drukk a dominá/ns/hoz :D :D :D

Janka,Zsu: ünnepeltek :?: :wink: :?:

Kép

kiss angyal

sziasztok

Jó sokat írtatok... :D mire végigolvasom a felét elfelejtem... :oops:

Szóval hiába csináltam itthon összesen 5 :!: tesztet, baromi ideges voltam reggel!

Jankával találkoztam... kíváncsi vagyok, hogy nekik mi lett az eredmény!

Nagyon sokat kellett várni az eredményre, de amikor a drnő hívott össze-vissza kerestem a biológus csajt, de sehol nem láttam, na akkor ott már majdnem elájultam :D De amikor beértünk a szobába akkor ott volt, nagyon megörültem neki!! :D :D SZóval SIKERÜLT!!!
86 a hcg szint, a férjem első kérdése : mennyi van? na ezen jót nevettünk! Valószínű, hogy egy babynk van! Mondom a drnőnek, hogy én már kíváncsiskodtam előre, kérdezi, hogy teszteltem? én meg igen, 5-öt csináltam, erre megint nevettünk! Szóval nagyon jó volt! Jövőhét pénteken kell mennem uh-ra!

Heni, szerintem én is láttalak ma, de olyan idegbeteg voltam, hogy nem nagyon mertem senkit sem leszólítani..ja, szrintem utolsó leszel, mert nekem fél 1kor kellett beadni a repit és olyan fél 11körül kerültem sorra, van egy lány,akit ismerek, ő előtted lesz.

Kiss Angyal, nagy gratula a 7 lurkóhoz!!!

Most megyek pihenni, mert reggel 5 óta talpon vagyok, nagyon elfáradtam, akit kihagytam, ne haragudjon!

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat, a varázslásokat, meg az ilyeneket!!! Még tuti lesz rá szükségem jövőhéten!
Vendég

Zsu, hát akkor már nagyon hangosan is GRATULÁLOK, bár én eddig is így (hagosan) tettem :D
Élvezd ki az áldott állapotodat, sok boldogságot hozzá!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsu!

[b]GRATULÁLOK!!!!
[/b]

Köszi, beszéltem már azzal a lánnyal aki előttem lesz!!!!! :wink:

heni77

Zsu amiota regisztráltam te vagy az első igazi nagy terhes kismamim gratulálok azért tovább is mennek a drukkok.Nagyon vigyázz magadra. :D :D

Macs Vaya Nava holnapi nagy drukkok mennek kinek mihez :D

Janka hol vagy? remélem nincs baj

Kép
Kép
pancsi76

Úgy felpörögtek az események hogy pikk-pakk Úgy fogom magam érezni mint macs a másik fórumon. De úgy legyen :D :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Zsu!

Ez olyan jó hír! Nagyon-nagyon gratulálok! Kívánok neked nagyon szép, problémamentes terhességet!

rodina74

Zsu, megy a nagy gratula!!!!!
mieza

Zsu, NAGYON GRATULÁLOK!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Navared, Heni, Pancsi, Rodina, Mieza, Woody, Nagyon szépen köszönöm! Nagyon boldogok vagyunk! :D

Janka, remélem nektek is sikerült! És mindenkinek, akikkel ma együtt izgultunk!
Vendég

Zsu, biztos nagyon boldog vagy!Vigyázz nagyon magatokra!GRATULÁLOK!!!!!!!!! (5 teszt...és melyiket őrzöd meg?- :D :D :D )

M
muzsi

SZiaasztok Csajszikák!

Itt vagyok és köszönöm az érdeklődést az aggódásokat, =-re mentem és délbe hívtak be, már szétidegeltem magam és a férjemet is, de megérte, mert félig meddig örülünk, azaz SIKERÜLT, ....csak a hcg szintem alacsony nagyon 42,5, hát nem is nagyon merek örülni, habár azt mondta a Z, hogy ebből még bármi jó lehet. A biológus csajsz nagyon ari volt, mondta, hogy nem lesz semmi baj, azért lehet ilyen alacsony mert a 2. napon kaptam vissza a bébiket, de higgyem el nem lesz semmi baj!
Képzeljétek az utrot, amit eddig alulról UGYANAZT felülről azaz orálisan kell folytatnom, na ehhez mit szóltok? És kaptam egy zselés progeszteront, amit aplikátorral kell felhelyeznem, hogy elősegítse a megtapadást és a hcg szinten emeljen. Jövő csütörtökön kell mennem uh-ra és képzeljétek aznap lesz a kisfiam 2 éves :P Addig sokat kell pihennem.
folyt. köv.

Janka

Kép

Kép
janka78

Zsu: Örülök, hogy megismertelek és gratula még1x, sajna a másik két csajszinak nem sikerült. Nagyon sajnáltam az Ildit, mert tudod nekik már a 6. lombik volt és azt mondta a doki, hogy gondolkozzanak el a donoron, mert kifogyóban vannak a petesejtjei.

Janka

Kép

Kép
janka78

Heni, na jó, nem mértem, hogy pontosan hány perc telik el, lehet kicsit több is olykor, olykor, de igazából tényleg elég sokat járok a wc-re... Nem is tudom mennyi wc papír és víz fogy most el :shock:

M
muzsi

Janka, nagyon nagy gratula, és millió drukk, h. ne legyen semmi gond! Biztos igaza van a biológus csajszinak, h. csak azért alacsony a hcg-d! :D Ne izgulj, minden okés lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Bocsi csajszik, hogy csak most írok és csak magamról, de most kerültem csak gépközelbe, de igyekszem utánaolvasni miket is termeltetek egy nap alatt.

Angyalka: Gratulálok a 7 babácskához, 7-ből 7 ez nem semmi!!!!!!!

Janka

Kép

Kép
janka78

Janka, neked is nagy gratula!!Minden rendben lesz, az utro és a zselés progi tuti megteszi a hatását! És a kisfiad szülinapja meg fogja erősíteni a mostani jó hírt!! :)

M
muzsi

Na lépek csajok és holnap reggel+de. gondoljatok rám, h. minden okés legyen a kezdéssel (azaz folytatással), ill. du-ra is, mert megint megyünk meghódítani az eplényi csúcsokat! :lol: De most ígérem óvatosabb leszek!
Szép éjszakát minden leányzónak és pocaklakónak is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared: nagyon köszönöm, biztosan segített az a sok drukk, babaragacs, varázslás, amit tőletek kaptam az elmúlt pár napban!!

Janka

Kép

Kép
janka78

Kép Kép Kép Kép

Janka, Zsu gratulálok! Csodás ez a nap! Vigyázzatok magatokra!
vörösmacska

Muzsi köszönöm, nagyon aranyos vagy, tényleg ilyenkor csak pozitívan KELL gondolkodni és minden rendben kell hogy legyen.

Janka

Kép

Kép
janka78

Janka, nagyon örülök, hogy nektek is sikerült, biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!! Csak pihenj sokat, ahogy eddig, én is ezt teszem!Nagyon gratulálunk! Ez az utró dolog, nekem jobban menne felülről, mert alulról nem nagyon csípem! :D
Én is örülök, hogy megismertelek!
A másik két csajszit nagyon sajnálom!

Muzsi, köszi szépen, hogy melyiket tartom meg? hát mindegyiket! :D :D hisz mindegyik ugyanazt mutatja! :D Még egy ideig biztos nem dobom ki egyiket sem! :D sőt még most este is nézegetem! :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.03 20:02-kor.
Vendég

Remény, Vörösmacska, köszönöm szépen!
Vendég

Nem is mondtam a zselés cuccnak 20ezer volt az ára, nem semmi mi? Mi is dobtunk egy hátast.

remény: köszike!

Janka

Kép

Kép
janka78

Köszi Zsu: mi is nagyon boldogok vagyunk és képzeld vettem egy tesztet, holnap reggel megcsinálom, hogy nekem is legyen egy, mert a kisfiamnál sem csináltam, nem is tudom hogy néz ki a két csík :oops: :P :lol:
Az utro lenyelése elég érdekes volt :shock:

Janka

Kép

Kép
janka78

Janka!
NAgyon gratulálok nektek is!
Ne izgulj, nem lesz semmi baj! Csak pozitívan! Mond el a pocilakódnak, hogy nagyon szereted, és nőjön, fejlődjön szépen!

Navared!
Holnapra megy a drukk, hogy minden rendben legyen!

rodina74

Janka, szerintem a teszttel várj még 3-4 napot, mert nekem is halvány volt a második csík! Gondolkoztam rajta, hogy veszek mégegyet, hogy erős csík legyen rajta, de azt hiszem Atit kiakasztottam volna vele! :D Úgyhogy maradnak ezek! :D
Vendég

Navared, megy a drukk holnapra!
Vendég

vörösmaccs: nagyon köszönöm, neked is minden jót a holnaphoz, a növögetéshez mennek a drukkok!!!!!

Janka

Kép

Kép
janka78

ZSu: okés, köszi, akkor a hétvégén csinálom meg. Ati már így is kivolt a tesztektől, nem? :P :D

Janka

Kép

Kép
janka78

Zsu,Janka: Nagyon nagy GRATULA :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D

Janka: nem lesz semmi baj...mond meg neki,hogy kapaszkodjon rendesen,mert nagyon vártad már Őt :D :D :D
Mi a neve a zselének amit kaptál :?: :?: :?: :?: :?:

Mindenki aki holnap megy a BMC-be megagiga drukkkkkkk :D :D :D :D :D

Kép

kiss angyal

Angyalka: Nagyon-nagyon köszönöm!

A cucc: Crinone 80 mg/g h (15 adag)

Janka

Kép

Kép
janka78

Crinone - Én is ezt a zselét kaptam, itt figyel a fiókban, várja a sorát december óta. Már úgy dugdosnám!!!!! tényleg jó húzós volt az ára.

Navared nem tudom még mit veszek fel.
vörösmacska

LÁnyok!

Járt valaki kineziológusnál? Tud valaki egy jó kineziológust ajánlani?

rodina74

kisangyi, navi sajnos ez csak a hormonok miatt van, minden stimu után két hétig émelyegtem a rengeteg p.golótól, hát most is csak hozom a formámat. :? Úgy tűnik nincs egy progeszteron barát szervezetem. Mi lesz ha egyszer tényleg összejön, szerintem én végig fogom hányni az egészet :shock:

macsi, köszi nagyon, hogy ne izguljatok annyira, holnap csurrantok egyet :wink:

heni, betojás! 7+2, szóval te is egy egész ovis csoportra gyúrsz! :) de azért az az éjjel két órás szuri az nagyon brutál…mikor kell akkor jönnöd BMC-be?

muzsi, köszi a sok ragacsot, holnap már nézek egy tesztet, aztán ha nem használódott el a sok ragacs, tovább küldöm másnak

zsu, én már csak csatlakozni tudok a többiekhez: nagy-nagy GRATULA

janka, jól értem, akkor neked is lehet gratulálni?Utro most fentről, hát biztos nem könnyű elvonatkoztatni az eddigi bevitel helyétől…

csütörtöki csapat, mega-giga drukk mindenkinek

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?