Sziasztok!
Apám, benneteket követni!!!!!
Csucsu!
Engem meg sem kíséreltek a punkció után átpakolni az ágyra!!!!!
Ébresztés után átmásztam, kábán, de átmásztam!!!!
Macsek!
Vígasztaljon a tudat, hogy mi is nesokára itthagyunk mindenkit a fórumban, mert jobb lesz a pelusokról beszélgetnünk!!! Okés? Megbeszéltük?????
Angyalka!
De szupi hírek, blasztóbabák!!!! Jujj azt ugye tudod, hogy így sokkal nagyobb az esély!!!!! Pont Esztert akartam én is említeni!!!!! Isten ments, hogy elkeserítselek, csak, hogy tudj róla. Sajna lesz 1-2-3 babó akik nem érik meg az 5. napot. Csak azért írom, mert engem az első stimunál akkora csalódás ért, mert ezt senki nem említette akkor, hogy a 11 ből, fogunk elveszíteni. Persze ez annyiból "jó", ( ez elég hülye szó rá ), hogy akik nem érik meg az 5 napot, nem kerülnek vissza ugye a 2. ill. 3. napon, tehát ezért nagyobb az esélyed. nem tudom érthető e, hogy mi a sz@rt akarok írni, mert én értem
Muff zéró
Nekem is szolíd frizurám van elől felül, a "bejárat" és "kijárat" csupasz!!!
Zsu!
Szerintem 95%, hogy téged láttalak, de nem mertelek megszólítani a múltkori Angyalkás eset után!!!!
Ne hari, már majdnem bátorságot vettem, mikoris kimentetek a pároddal
Mit mondott a dokinő??? Gyerünk, részleteket kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lukácsné?
Merre vagy, hogy vagy?
Muzsipapa!
Engedd már közénk egy picit Muzsimamát!!!
Mi van veled kismami? Gyere mesélj!!!! Küldöm a mai babaragacsokat!!!!!!
Sting bébi!
Annyira tudtam, hogy te vagy!!!!! Főleg mikor hallottam a nevedet is, nagyon örülök, hogy taliztunk!!!! Olyan kis szimpi vagy nekem!!!!! Puszillak!!!
Mieza!
Nagy nagy drukk és babaragacs 12-ére!!!!
Pancsi!
Szerintem nem kell kopasz barackkal beállítani, de az erdészet sem a tuti
babe!
Hát ez az erdészet duma nem volt semmi
Annyit röhögtam, míg visszaolvastam!!!!
Andikám!
Na végre egy kis jókedv!!!!! Ez a mi Andink!!!! Csak így tovább!!!!! Puszillak
Navared!
Na a borocska szövegen is behaltam. Szegény Erzsike mit gondolhatott rólad??? Valami alkeszféle vagy?
Woody!
Annyira örülök, hogy minden rendben!!!!! Azért mérsékelten tartod még az IR es diétát? Kislány???? Egyem meg a kicsi szívét!!!! Gratulálok!!!! ( mondjuk akkor is így gratulálnék, ha fiú lenne
)
Rólam:
Pénteken punkció, dr nő nagyon megvolt elégedve velem. 7 db 21-22 mm es tüszikém van, meg 2 db 14-15 mm es!! Nyálkahártya 14 mm!!!!!!!!!
Nagyon remélem, hogy én is blasztógyanús leszek
Sztyopikám!
Fel a fejjel!!!! Hogy állsz az IR diétával, alkulgat?? Mesélj!!!
Na befejezem egyenlőre!!!!
Pussz
BMC / babaprojekt