Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap az enyém volt azért nem mertem írni.
De nem akarok értetlenkedni de punkciónál kell a muff zéró?
Amikor laparon voltam akkor én is leszedtem de hát ez nem mütét vagy igen??

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok,
nah, Ti aztán jó sokat tudtok beszélni :lol: :lol: :lol: :lol:
Utol se érlek Benneteket.
Remélem Mindenki jól van, minden OK.

Terhesvitamin: Én is a Femibion-t szedem, most ez a legeslegújabb. :?

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Sziasztok!

Hát csajok, annyira édesek vagytok! :) MIndenkinek köszönöm szépen a bíztató sorokat. Komolyan mondom, felüdülés ide jönni, feltöltődik Tőletek az ember !!! ... Na majd ha jobb passzban leszek, vigyázzatok, mert visszakapjátok kamatostul hülyeségek formájában tőlem :))

Pancsi: ezen a muff zérón én akkorát röhögtem.... nálunk otthon csak úgy szoktuk aposztrofálni, hogy lekapom a téli bundát... de ez a muff zéró sokkal jobb..... odavág rendesen :)) Uram mekkorát fog röhögni, ha elmesélem neki....

Na lényeg, hogy szerintem jobb az összes beavatkozásra így menni, abból baj nem lehet. Nekem barátnőm mesélte, hogy járt már úgy, hogy nem volt muff zéró mikor valami beavatkozássos eseményre ment, és az ottani borotvából valami előző versenyző szőrét se szedték ki, úgy estek neki.... broáááááfffff... Szóval szerintem jobb felkészültnek lenni és otthon megtenni a muff megzérósítását ... :)

Pusza
andi
andrea-1

Hát Andi ez tényleg gusztustalan. Akkor majd alakítok valamit. :roll: :roll:

Örülök hogy jobban vagy gyere sürübben mert már hiányoltunk puszi .

Ja sikerült feltennem egy képet de igen kis porszem vagyok rajta hát erröl biztos nem ismer meg senki :lol: :lol:

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok Csajok,

köszi még1x a drukkokat és V.macskának a varázslást :D meg is van a eredménye :wink: 7-ből mind a 7 megtermékenyült :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hétfőn reggel 8-ra kell mennem azt mondta Kanyó Dr.nő...

Muff zérósításról :D én olyan kis huncutra szoktam borotválni :D ez abból áll,hogy ahol melóznak rajtunk ott teljesen leszedem,fölül egy kis pamacsot hagyok,de azt is megfodrászolom :D :D így mostmár mindenki tudja,hogy mit hordok a bugyi alatt :wink:

Mieza: az én párocskám is Prágai :D :D :D Milyen boldog lenne,ha tudna ezen a "gyönyörű" nyelven karattyolni valakivel itt M.O.-n is :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Nagyon jó híreket hoztál ügyesek vagytok mind a ketten. Hát ezek életre való gyerekek lesznek. Most már lazithatsz hétföig akkor is küldöm én is a baba ragacsokat :D :D

Angyalka hát én nem mertem volna így leirni a cuccot gratula. Hát én sem hagyom égbe nőni de azért a csupasz olyan gyerekes de akkor most már kapizsgálom hogy ez így jó lesz ami nekem van kössz sokat segítettél. :D :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Angylaka,
GRATULÁLOK a 7 gyerkőchöz, nagyon ügyik vagytok.
Huh, hát Te aztán részletesen leírtad, hogy nézel ki alulról :lol: :lol:
Nem vagy szégyellős.
Én töredelmesen bevallom, teljesen lekapom. Bár van amikor hagyok fent egy kis "fazont". A lényeg, hogy ott ne legyen egy egész erdészet, nem? :lol: :lol:
Azt hiszem ezt jól kitárgyaltuk.

Kép

Kép

babe3

Micsoda egy erdőművelő banda! :lol: Most már értem én is, hogy miért nem bántották az én kis faiskolámat :wink:

kis angyal, a szerencse szám nagyon bejött, ez már egy egész óvoda! :) "Lehívjátok" az összeset párosával? :D

Navi, találtam egy jó kis könyvet Müller Pétertől, írtam róla többet priviben.

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Gyerekek.... ha ezt az utolsó pár hsz-t a Mi Misink most elolvasná............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Úgy tünik feloldottam a gátlásokat :D :D :D :D :D

Kép

kiss angyal

Sziasztok csajszik!!

Itt fetrengek a gép előtt!! :lol: :lol: :D :D :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Angyalhoz hasonlóan űzöm Én is. :lol: Misibának egy szóta sem,mert a végén még regisztrál. :lol:
csucsu99
Budapest

Jajjj,de szét vagyok esve.. :o

Angyalka!!
Gratula,ez szép eredmény.Hétfőn kismami leszel.. :D

Még mit is akartam :?:
Ja!!!A vv-t azt ott csinálják a BMC-be,vagy mennem kell a központi laborba???
csucsu99
Budapest

Csucsu... Na az lenne egy szép baleset, amikor itt élménybeszámolna.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azért ez a Chewbacca téma feldobta rendesen a csapatot :lol: :lol: :lol:

Kép
andrea-1

Nagy gratula Kisangyalnak!
Írtam privit a pasik miatt :D
mieza

Nagy gratula Kisangyalnak!
Írtam privit a pasik miatt :D
mieza

Andi:az óriási lenne :D :D :D :D :D :D

Mieza: ment a válasz :D

Kép

kiss angyal

Andi,
ez a Picuri naon Édes. Zabálni való.

Többiek, hogy eltűntek???? :oops: :oops:

Kép

Kép

babe3

Lányok, még azért én is hozzászólnék ehhez a muff-zéró témához :D
Én kis naiva az előző lombikomnál odamentem teljes prémben, na azért igazítva. A szobában szerencsére rátértünk erre a témára és mondták, ne izguljak, majd Misi bácsi elintézi :shock: :shock: :shock: Nem hagyhattam annyiban, rögvest kértem is egy borotvát a nővérkétől, és hozott nagy nehezen egy vadiújat... :lol: Még egyszer ilyen hibába nem esünk, inkább totál csupaszon megyek, meinthogy bárki is ott fazonírozzon :lol:
A slussz poén az az, h. a nővérke elértette amit mondtam és nem borotvát, hanem borocskát hallott... nagyon durva volt :D Azt mondta azt majd akkor kapok, ha már mindennek vége és ünneplünk.... mondom, mi van??? Aztán nagy nehezen zöldágra (nem zöld veltelinire) vergődtünk :lol:

Amúgy nincsenek rossz élményeim M. bácsival... nem sokára találkozunk is :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ha-ha-ha-ha-ha-ha!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Navared, ez naon jó poén lehetett. Nem semmi.
Misi bá: Engem is kukkerolt, megy egy órán át igazította a lábamat a kengyelbe. De hát ez van, had kapjon a véncsont egy kis ízelítőt.
Mindent a szemnek, semmit a kéznek alapon. :lol: :lol: :lol:
Szegény otthon már úgyse láthat ilyet, nem? :lol: :lol:
Persze, megértem, hogy nagyon sokakat zavar. Egy kicsit Engem is fusztrált, de hát a Baba érdekében még Misi mókust is elviselem. :)

Kép

Kép

babe3

Andi,
Ááááááá ez azért gáz hogy uazt a borotvát használják.

Pancsi,
Jó a kép nagyon.

Angyal,
Gigaremekjóhírek, hurrrrrrá !!!

Navared,
Tyűűűű nálad sem lehetett semmi a borotva-borocska szitu.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!
Bocsi, sokat írtatok, alig tudom már követni a dolgokat.
Elnézést. :)

Angyal, gratulálok a 7 drágasághoz. És szép nagy blasztocisztákat fogsz kapni hétfőn!

Heni, kiváncsi vagyok mi volt ma és hogy mikor lesz a leszívás.

Sting, kpn nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. :cry:

Zsu, neked nagyon gratulálok tuti szuper híreket kaptál már a BMC-be. Én szerintem tuti ikrek lesznek, ha már 11. napon ott volt a csík! :D :D

Bocsi, már nem emlékszem, hogy mit akartam írni és kinek. Tiszta hülye vagyok.

Velem minden ok, voltunk dokinál már láttuk, hogy szopizik az ujjával, volt nagy ásítás is és bokszol egyet a kezével is.. Fel sem tudom fogni, az egészet. Fantasztikus! Mindenkinek ezt az érzést kívánom!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Navared, ez a nővérke aki a kórternekben vigyéz ránk, a magas szőke az egy csúcs, olyan süket mint a nagyágyú és olyan mint egy elvarázsolt királylány. Először azt hittem valami kabaréban vagyok, mert akármit kérdeztem másra válaszolt. :lol: :o :o Borotva - borocska - ez nagyon jó. :lol: :lol: :lol:

Én amikor először mentem beavatkozásra, csak fazonírozva voltam :lol: :lol: , de nem Misi csinálta a borotválást, hanem Bettike. Nem tudtam, akkor még nem beszéltünk erről. Na azóta elintézem magamnak otthon :lol: :lol:

Angyalka :shock: tyúűűűű az anygalát!!!! ez igen! 7-ből 7-ez tuti siker!!! :wink: :wink: :wink:
vörösmacska

Na,Engem kezd fusztrálni ez a Misibá. :roll: Aztán kitudja hogy lehet berendezve a szobája otthon?? :lol: :lol: Lehet piros lámpás. :lol:

Babe!!
Írtam neked privit. :cry: :roll:

Navared!!
Ez jó poén. :lol: Misibá a mindenes. :)
csucsu99
Budapest

És akkor folytatnám.... :D

Angyalka, ezek baromi super hírek!!!! Tudod, Eszternek is 6 naposan ültették vissza és hát nem kell ecsetelnem....
77777777777777777777777777777777777777777777777777777 :D :D :D

Sztyopane, Mionfenki egy nagyon kedves barátom... nem tudtad? :wink:
Lehet, már válaszoltak is a lányok, de fontos, h. 1 cikluson belüli legyen a vv. a hormonszinthez! (ja Angyalka már írta....)

Dorkabab, kérdezz is megmindent dokinénitől!!! Kíváncsi leszek mindenre válaszol-e???
Nem akartalak azzal csesztetni, h. te akarod az endot magadnak! Sajnos néhány doki (nem itt) mintha tudomást sem akarna venni erről a cisztáról... :( Vagy egyszerűen nem tudnak mit kezdeni vele és inkább nem is foglalkoznak vele!

Vörösmacs, jó, h. megtaláltál "minket", sajna nem igazán üdítő ha mindenki körülöttünk csak pelenkákról, egyéb baba-témákról tud csak társalogni :oops:
Amúgy én is utálom ezt a kérdést, és tényleg k@rvára senkinek semmi köze hozzá, ha akarunk és nem jön össze azért, ha meg nem akarunk az is saját döntésünk! Nyilván nem mindenki rosszindulatból kérdezni, csak uncsi eléggé!
Amúgy nekem mindegyik barátnőmnek van már legalább egy gyereke... Először nagyon nehezen éltem meg, de most már elfogadom, h. ez van, és tudom semmi sincs véletlenül! Azon kívül egyik helyében sem lennék!

Mieza, csak pihenjél és kényeztettesd magad! Ne azért ne a pocidra pakold a laptopot :D
12-re tőlem is megy a drukkkkk!

Kubu, látod, megy ez neked, mármint az alvás :lol: Hát engem nem kell félteni ilyan téren...
Eszperantó? Hogy-hogy amellett döntöttél? Muszájból vagy használja még vki? Én még senkit nem hallottam, ne ez nem jelent semmit!

Andi, ne legyél biztos benne, h. M. ügynök nem olvasgat bennünket!!!! :oops: :cry: :lol:

Lehet, h. nem látszik, de ma nem vagyok a toppon, sajnos :cry:
Olyan semmi sem érdekel hangulatban vagyok.... :roll: Lehet, h. a holnapi stimutól félnék...? Már olyanokat képzelek, h. mi lesz, hogy lesz.... inkább nem is mondom, mert seggbe rugdostok :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vörösmacs, ezen jót derültem :lol: :lol: :lol:
amúgy róla van szó, igen, tiszta vicc az egész! Van itt 1-2 érdekes figura, de legalább nem unatkozunk :wink:

Woody, biztos gyönyörű lehetett látni a kicsidet! Vigyázz rá nagyon! Tudjátok már a nemét? Ilyenkor már meg tudják mondani, nem?

Csucsu, ne fusztráljon, nincs vele semmi baj :D
Bár lehet, h. mindenkiről jól letépi azt a ragasztós zacskót (amibe kiürítik az Utrot), hátha fórumos.... :shock:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szegény Misibá egész nap csuklik. Mondjuk inkább legyen idös és bajszos mint hogy egy tök tutkó pasi ügyködjön

Csucsu még elöttünk ki tudja mi áll.

Woody nagyon jó érzés amikor már láthatod hogy mozgolódik. Én amikor terhes voltam arra voltam kiváncsi hogy hogy nézhet ki de pont ilyennek gondoltam. Mikor megszületett az volt az első szavam milyen gyönyörű pedig 4500gmal nem igazán volt gyönyörű.Sok egészséget nektek!!

Vörösmacs az a magas idősebb fönövér a borocska?

Kubu kösz a véleményt

Kép
Kép
pancsi76

Vörösmacs, jól láttam, h. holnap te is jössz? Meg Vaya, viszont Sting már volt... ááááájjjjj... má' as'sem tudom mi van :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pancsi, azaz :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kedves Csucsu!
Most írtál, vagy arra gondolsz, amit még hétfőn du-án írtál, csak bunkó módon nem válaszoltam azóta se? Ha ez utóbbira nagyon BOCSI, nem ellened irányul és már dobom is a választ. Egyébként nagyon Édes vagy. És köszi. :lol: :lol: 8)

Kép

Kép

babe3

Navared tudod a jó gyerekekre várni kell!!! :D :D
Szerintem meg az idő teszi hogy rossz a hangulat. Mikor lesz már tavasz????
Kijött a maci és na nem is mondom..

Kép
Kép
pancsi76

Navi, gyanítom hogy nem :wink: Mindig úgy megyek hogy na most akkor megtudom amit akarok, aztán mindig bedarál dokinéni, aztán alig várom már hogy leléphessek

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Igaza van Pancsikának, az idő szerintem is Mindenkinek betesz.
Én is már alig várom, hogy jöjjön a tavasz, virágozzanak a fák, csicseregjenek a kis madarak. Nincs is ennél szebb.
De állítólag egész márciusig ilyen c@r idő lesz. De mit bánom Én, csak utána legyen már jó idő, nem? :? :?

Kép

Kép

babe3

Hú csajok, nálunk már megint szakad a hó és persze meg is marad :P

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorkabab,
Neked mikor jön el a Nagy Nap? :D

Kép

Kép

babe3

babe, még kettőt kell aludnom :) de ma veszek olyan tesztet amiben kettő van és holnap beáztatom az egyiket. Tele a bugyrom mán a várakozással meg az állandó émelygéssel

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

navared, mivel nem bírtam ki rákérdeztem a dokinál
ilyenkor még nem tuti a dolog, de szerencsére szétrakta a kis drága a lábait és meg tudta nézni. Azt mondta, hogy 95%, hogy KISLÁNY!
Nincsenek pici herezacskók :D , de tuti csak a köv. uh-n lesz 18. hét után.

woody

WOODY!!

Gratulaaa!!De jóóóóó!!

Na most már Misibá téma lezárva,perverz alakok vagytok. :lol: :lol: :lol: De ha odakerülök,tuti nem fogom nevetés nélkül kibírni... :lol:

Pancsi!!
Na ez az.. :lol: Tavasz a habokba,medve vissza ment aludni.És itt is szakad a hóóó.Hogy Én már mennyire unom.

Hétfőn alig tudtuk a kocsit kiásni a ház előtt.Hótoló bejött az utcánkba,szépen a kocsik mellé tolta a havat,másik oldalról,meg a közösképviselő oda lapátolta,nem ám a járda másik felére,ááá nem, :twisted: Nem tudtam beszálni,elkellett tolni onnan.
csucsu99
Budapest

Woody: de jó Neked :D ...Vigyázz nagyon magatokra :!:

Már megint szakad a hó :evil: :twisted: :evil:

Navared: hát ez a boros story jó lehetett :D :D :D Igen,ha már ők nem unatkoznak a mi kábult dumáinktól,legalább mi se unatkozzunk :D

Vörösmacska: tegnap is nagyot alakított a nővérke :D De különben egy tündér :D :D :D Ott tyúkanyóskodott körülöttünk...kérdezte kell e még vkinek tea,hozott fájdalomcsillapítót, beadta a progi szurit... És tegnap mondta is,hogy hangosan beszéljünk hozzá,mert egy kicsit süket...

Dorkabab: émelyegsz :?: :D :?: :wink: Hát azért az már valami :wink:

Kép

kiss angyal

Woody,
de jó, kislány. Persze ilyenkor tök mindegy, hogy mi, csak az a lényeg, hogy egészséges legyen. Nem? Neveken gondolkoztatok már?
Rajtad már gondolom egész jól látszik. Nálad minden OK volt a nyakiredő szűrésen? Azt megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Ha nem akarod megmondani, nem kell.
Hol fogsz szülni?
Huh, na most jó sok kérdést Rád zúdítottam.
Vigyázz Magatokra.

Kép

Kép

babe3

Angyalka!
Nagyon ügyik vagytok! Drukk hétfőre!

Woody!
Már 14 hetes is elmúltál! HOgy rohan az idő! Hihetetlen!
Ha készült kép a kis hercegnőről, szívesen megnéznénk!

rodina74

Dorkabab, émelyeeeeegsz??? Én is jól megkérdezem... :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nagyon köszönöm mindenkinek.

babe, nekem is az a lényeg, hogy minden ok legyen a picivel. :D
A BMC teljesen megváltoztatja az embert, már nincs olyan, hogy én fiút v. lányt szeretnék. A lényeg, hogy baba legyen és egészséges!

A Jánosban fogok szülni, direkt úgy választottam most dokit. A régi orvosomhoz nem akartam visszamenni, mivel nagyon messze van, illetve "hülye" volt. Még a BMC-be sem kaptam tőle beutalot, mivel azt mondta, hogy csak nagyon akarom, azért nem jön össze a gyerek szerinte. Még egy vérvételt sem volt hajlandó csinálni nekem.
Ja és Budakeszin lakom, tehát eleve a János van a legközelebb.

Pocimat, csak ruha nélkül lehet látni. Doki mondta is, hogy már szép, viszont szerinte én nem fogok nagyon meghízni. Ez igaz is, 160 cm vagyok és most is csak 49kg és 31 éves múltam.
Ok, ez a diéta miatt is van, mivel IR-em volt és folyamatosan tartanom kell.
Nálam még a munkahelyen nem is tudják, hogy baba van. Jövő héten fogom elmondani. :D :D :D

Nyakiredőt, azt nekem 11+2 naposan néztek (azaz 12. héten). A CRL volt 48mm és a nyakiredő 1,1. Nálam volt még kombinált teszt is, ezt ingyen csinálták a Jánosban. Az eredménye negatív, doki szerint is nagyon jók lettek az értékek.

Rodina, kaptam képet. Viszont otthon van, majd felrakom valamikor.

woody

Dorkabab a pozitív teszthez: Kép

Woooody dejó! Kislány! Gratulálok, mi is arra gyúrunk, majd mondom Katalinnak, úgy rakja össze őket :lol:

Navi, megyek, sztem 9 után valamikor ott leszek lent az első vizsgáló előtt. :lol: :lol:
vörösmacska

Sziasztok!

Apám, benneteket követni!!!!! :shock: :shock: :shock:

Csucsu!
Engem meg sem kíséreltek a punkció után átpakolni az ágyra!!!!! :shock: :shock: :shock: Ébresztés után átmásztam, kábán, de átmásztam!!!! :)

Macsek!
Vígasztaljon a tudat, hogy mi is nesokára itthagyunk mindenkit a fórumban, mert jobb lesz a pelusokról beszélgetnünk!!! Okés? Megbeszéltük?????

Angyalka!
De szupi hírek, blasztóbabák!!!! Jujj azt ugye tudod, hogy így sokkal nagyobb az esély!!!!! Pont Esztert akartam én is említeni!!!!! Isten ments, hogy elkeserítselek, csak, hogy tudj róla. Sajna lesz 1-2-3 babó akik nem érik meg az 5. napot. Csak azért írom, mert engem az első stimunál akkora csalódás ért, mert ezt senki nem említette akkor, hogy a 11 ből, fogunk elveszíteni. Persze ez annyiból "jó", ( ez elég hülye szó rá ), hogy akik nem érik meg az 5 napot, nem kerülnek vissza ugye a 2. ill. 3. napon, tehát ezért nagyobb az esélyed. nem tudom érthető e, hogy mi a sz@rt akarok írni, mert én értem :)

Muff zéró :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem is szolíd frizurám van elől felül, a "bejárat" és "kijárat" csupasz!!!

Zsu!
Szerintem 95%, hogy téged láttalak, de nem mertelek megszólítani a múltkori Angyalkás eset után!!!! :oops: :oops: :oops: Ne hari, már majdnem bátorságot vettem, mikoris kimentetek a pároddal :evil: :lol: Mit mondott a dokinő??? Gyerünk, részleteket kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lukácsné?
Merre vagy, hogy vagy?

Muzsipapa!
Engedd már közénk egy picit Muzsimamát!!! :) Mi van veled kismami? Gyere mesélj!!!! Küldöm a mai babaragacsokat!!!!!!

Sting bébi!
Annyira tudtam, hogy te vagy!!!!! Főleg mikor hallottam a nevedet is, nagyon örülök, hogy taliztunk!!!! Olyan kis szimpi vagy nekem!!!!! Puszillak!!!

Mieza!
Nagy nagy drukk és babaragacs 12-ére!!!!

Pancsi!
Szerintem nem kell kopasz barackkal beállítani, de az erdészet sem a tuti :) :) :)

babe!
Hát ez az erdészet duma nem volt semmi :) :) :) Annyit röhögtam, míg visszaolvastam!!!!

Andikám!
Na végre egy kis jókedv!!!!! Ez a mi Andink!!!! Csak így tovább!!!!! Puszillak

Navared!
Na a borocska szövegen is behaltam. Szegény Erzsike mit gondolhatott rólad??? Valami alkeszféle vagy? :shock: :lol: :lol: :lol:

Woody!
Annyira örülök, hogy minden rendben!!!!! Azért mérsékelten tartod még az IR es diétát? Kislány???? Egyem meg a kicsi szívét!!!! Gratulálok!!!! ( mondjuk akkor is így gratulálnék, ha fiú lenne :) )

Rólam:
Pénteken punkció, dr nő nagyon megvolt elégedve velem. 7 db 21-22 mm es tüszikém van, meg 2 db 14-15 mm es!! Nyálkahártya 14 mm!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon remélem, hogy én is blasztógyanús leszek :) :) :)

Sztyopikám!
Fel a fejjel!!!! Hogy állsz az IR diétával, alkulgat?? Mesélj!!!

Na befejezem egyenlőre!!!!

Pussz

BMC / babaprojekt

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni nagyon jó hireket hoztál, pénteki punkciohoz nagyon drukkolok. Akkor jövöhéten kapod vissza öket?
Mi dönti el hogy három vagy 5 nap után kapod vissza?

Kép
Kép
pancsi76

Woody,
De jó lehetett a kis szopizóst látni. Jól vagy egyébként ?
Kislány :lol:
Ki az orvosod ?

Navared,
Fél évem van h felsőfokút tegyek egy nyelvből, ami nem angol, szóval nem volt más választásom, azt tudom h az eszperantó megtanulható ennyi idő alatt, és úgy gondoltam h még a szülés előtt le is vizsgázom, de most derült ki h csak novemberben van felsőfokú időpont :evil:
Lényeg ehhez a diplomához két szakmaival bővített nyelvvizsga kell. Ezért esett rá a választás. Ja és általában egy ilyen tanfolyás 100 körül van könyvekkel együtt, na most a suliban indult ilyen ingyé.
Szuszá egyébként ne tessék semmi mi lesz ha-ra gondolni.

Heni,
Ejjj micsoda jó hírek !!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Hencsikém: azta milyen tüszők :!: és a mhny-d :D k@va jó :D ..Tudom,hogy nem bizi,hogy mind megmarad..mondta Kanyó dr.nő is,meg itt az ember kiképzi magát rendesen meddőségből :D

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Látom van néhány új kismama, így ide is beillesztem, hátha valakit érdekel egy még garanciális légzésfigyelő. Egy otthoni (vidéki) ismerősömé, én csak próbálok segíteni neki.

2011.03.10-ig garanciális Baby Control BC-230-as légzésfigyelő. Jó állapotban. 3 érzékelő lapja van, így a kiságy teljes hosszában figyeli a baba légzését. Érzékelő lapjai BC-104-es, akár ikerbabás módban is használható. Kezelési útmutatóval. Magyar termék, Heim Pál Kórház is ezt ajánlja.

9 fokozatú érzékenység
eseménymemória
kettős sziréna
világító kijelző
két lapot egy y csatlakozóval lehet bekötni-a másikba a 3-ik lapot lehet akár másik ágyba is-ezért lehet ikreknél is használni ezt

Valamint van 4 Decapeptyl injekcióm, hűtőben tárolt, 2010.novemberéig jó. Nekem 1 évig most nem lehet újra próbálkozni szüléstől, így addig biztos nem használom fel, így minimális áron akinek kell tovább adnám.

És persze várunk minden új kismamát a babát várunk topikba is szeretettel. Ha kérdésetek van tegyétek fel bátran, szívesen segítünk.

remény73

Pancsi!

Szerintem az embriók száma dönti el. Ugye ha csak 3-4 termékenyül meg akkor nem "kockáztatnak" azzal, hogy 5 napig a táptalajban nevelgetik őket, mert a gyengébbek sajna elhalnak. Szóval fontos, hogy úgymond, ez brutálul hangzik, de legyen miből veszíteni!!! Én erre gondolok, hogy ez lehet a döntő tényező!!!

Csajok!
Tudjátok mikor kell beadatnom az ügyeleten izomba a tüszőrepit?????
4-én hajnali 2 kor ( ma éjjel ) :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mikor kerül rám a sor pénteken??? :shock:
Én úgy tudtam, hogy ennek a hatása 36 óra múlva jelentkezik, ami ugye péntek du 2!!! Mert ugye a mán' tuti, hogy utsó leszek aznap!!!
Múltkor beszéltünk itt erről aszem veled Angyalka!!! Te mit mondasz???? HELP!!!!!!!

köszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?