Dius jelentkezem!!!!!
Az este nálunk a lakásban elég hideg volt én meg fáradt így nem kapcsoltam be a netet, ma meg eddig munka volt.
Minden rendben nálunk is, bár tudtam nem is aggódtam cseppet sem és persze nem láttam a babámat
elmentünk ugyanis csősztől csomóstól uh-ra így babamozi volt csak éppen én nem láttam
de nem bántam, tudtam jól van, hallottam a szívét nekem ennyi is elég volt. Doki bá alaposan megvizsgálta, 2x megszámolta az újacskáit, arcát jól szemügyre vette, hátgerincét, tarkóredőt, a gyomrát is megmutatta a családnak és azt mondta egyenlőre egészségesnek látszik
A végén azért üzente apukámnak, hogy egyenlőre fiúnak látszik
de szerintem ez csak hanta volt, mert konkrétan semmit nem mutatott amivel ezt alá is támasztotta volna.
Kombinált tesztre én sem megyek, azt mondta nem tartja annyira sokatmondónak sokkal inkább megbízik abban amit a képernyőn lát. Én meg nagyon megbízok benne. Legközelebb 20-23. hetesen akar minket látni, addig meg a saját nyugalmunk érdekében mehetek még itt uh-ra ha akarok.
Woody neked külön gratulálok te vagy a topikban az első akinek megállapították a baba nemét és biztosnak véli a doki.
Uh kép nem tudom ha felrakom, értelmetlen laikus számára hátgerinc fot kaptam és az arcáról (mivel 2d-s olyan mint egy csontváz
nem valami látványos) Integetett és a szájához emelte a kezét vizsgálat alatt és sokat mozgott.
Pocak nálam is látható, bár van aki azt mondja, hogy nem is a baba. Apa nem mondott rá semmit, pedig a kismama nadrágomban jól látszik, aztán később ledőltem féloldalra és akkor megjegyezte, hogy mégiscsak látszik már a pocakom
Na most hagylak benneteket lassan mennék haza nagyon álmos vagyok, este nem ígérem, hogy leszek, majd meglátom. Munka közben is kevesebbet, mert mától jött a helyettem alkalmazott csaj és vele osztozunk a gépen, mutatom neki mit hogyan kell, ha meg neki lejárt a munkaideje (csak 4 órát ül még) akkor nekifogok a dolgomat végezni.
Legyetek jók aztán még bekukkantok csak legfeljebb nem írok regényeket