Új privát üzeneted érkezett!

hogy tudom megnézni amit gmailre tesztek fel képeket?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tünde
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
gtunde75

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Clarika írok pü.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na ma végre megyek tornára.Jövő csütörtöktől pedig szülésfelkészítő lesz,ami időpont elég gáz mert így tuti nem tudok menni az Édesanyák Útjára tornára.(kedd-csüt)
De ez van.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
Újra a fedélzeten... :-)

Tegnap kivettem egy nap szabit.
Elintéztem a háziorvosnál az összes beutalómat, meg mondtam neki, milyen nehezen gyógyulok. Nyomkodta a fülemet, kopogtatta az arcomat, homlokomat, de "ezek" már nem fájnak. A torkom viszont piros még, úgyhogy a Bioparox még megy, meg azt javasolta, hogy sok lilahagymát egyek. Orrdugulásra meg szagoljam a friss, félbevágott hagymát.
:-)
Utána otthon pihiztem, olyan jól esett...
Amúgy ezért maradtam csak otthon, no meg a kis mennyiségű hó miatt. úgy mint Diáéknál, szombaton több mint 40 cm hó esett, vasárnap meg jött rá még vagy 10 cm. A tegnapi szikrázó napsütés kicsit megroggyantotta, de még mindig rengeteg van. Mi meg a város szélén lakunk, ezért hókotró csak minden szökőévben jön... :-) Akkor is nyáron. ;-)
Érdekes trükközést csinált ám néhány tehetséges autós... Én nem tudom, direkt minek kell belemenni a 30 cm-es hóba, aztán meg pörögni, meg elakadni, és hülyén nézni a fejéből kifele... Az utcánkban a fiúk lapátoltan, és mellesleg társadalmi munkában tologatták az autósokat... :-O

szilvás76

Szilvi már kerestelek..

evilany

Szia, most olvastam vissza. :-)
Aranyos vagy... :)
Hál' Istennek semmi gond, csak alapjáratra tettem magamat. :-)

Amúgy olyan szép a táj, amikor jöttem reggel. Minden vakítóan fehér, és gyönyörű. Persze az ablak innenső feléről, mert kint röpködnek a minusz tizenfokok... :-)

szilvás76

Sziasztok!

Szilvi de jó, hogy semmi gond nincs. Hó...hát az itt is van, parkolni lehetetlenség és mellé kutya-betyár hideg van. Bentről, a meleg szobából nagyon jó nézn, de ha ki kell menni....hát...
Hókotró: mi láttunk egyet szombaton, a főúton közlekedett, ja és a kotróját még véletlenül sem engedte le.

Csillag ezek remek hírek, szép eredmények, gratulálok! Akkor most már nyugi van.

Woody neked továbbra is jobbulást és gratulálok az uh-hoz. Kislány.....hja....most egy kicsit irigy vagyok. Én most nagyon azt szeretnék Bence után. De csak azért, hogy a nemek aránya kiegyenlítődjön.

Tina émelygés? Hát még előfordul esténként. De ez legyen a legnagyobb problémám.

királylány

CSillag!
Gratu az UH-hoz!!!!!!!!!!!!! :lol: Ugyehogy ugye és minden oké!!!!! :wink:

Megyek, és megnézem a képeket...
Ja, és szombaton elkapott egy olyan várandós-hányineg taccs.
Az eddigi első, hát, elég gáz volt reggel a semmit kitaccsantani. Brrrr. De jó, hogy nem ez megy hetekig...
Elég volt ez az egy kis "minta"... :-)

Olyan kíváncsi vagyok, milyen babánk lesz. :lol: :D Én még mindig nem tudom, mi lenne a "jobb", de így a jó, mert bárhogy is alakul, örülni fogok. :-)
Ajánlom mindenkinek Janikovszky Évától az "Örülj hogy lány" meg az "Örülj, hogy fiú" könyvecskéket. :-)
Bugyutácskák, de ebben az "állapotban" aranyosak. :-)

szilvás76

Sziasztok olvasgatok a neten és képzeljétek találtam egy jó kis receptet kíváncsi vagyok nektek mi véleményetek róla :)

Egy recept a H1N1. ellen!!

Egy influenzához hasonló súlyos betegség megelőzésére,
Domanszky által küldött recept, melyet Szűzanya közölt 1986.
novemberében Josef Francis kanadai látnoknak)

Rövidesen újfajta betegség támadja meg az emberiséget. E betegség tünetei
az influenzához hasonlók lesznek. Előrehaladásával azonban a szívet és a
tüdőt támadja meg, mely az esetek nagy többségében halállal végződik.
A Szűzanya ezzel kapcsolatban az Ő gyermekei számára a következő
tanácsot adja:

1 db nagyobb fokhagyma gerezdnek a felét széttörjük,
1 db szegfűszeget,
késhegynyi gyömbért,
hozzáadunk 1 evőkanál citromlevet
és 1 kiskanál mézet.

Ráöntünk kb 1 deciliter forróvizet és 5 percen át állni hagyjuk. (Nem
szabad forralni.)

Ezt a folyadékot kell minden este (lehetőleg egy időben feküdjünk le)
lefekvés előtt 1 órával meginni ( megelőző kúra).

Ha valaki tapasztalta már a betegség megjelenését, akkor 2 deciliter
folyadékot készítünk (dupla adag) és naponta 3x igyunk belőle.

Ha nincs friss fokhagyma, akkor fokhagyma kivonat, vagy paszta is
használható. De legjobb a friss fokhagyma.
Vendég

Szilvi végülis mindegy, hogy mi lesz, csak amíg nem tudom addig válogatok. Hogy lány lenne jó. Késbe nem fogok dőlni ha fiú lesz. Én dokim nem mondja meg míg 99%-ra nem biztos benne. De megyünk majd Pestre a genetikára, ott tuti megmondják csak nem biztos, hogy akarom majd tudni. Bencét sem akartam csak hát éppen láttam :lol:

Vanilla érdekes "story". Én beoltattam magam, biztos ami tuti. Nem akartuk, de úgy alakult, hogy az egész család kapott oltást anyukám kivételével.

királylány

Vanilla.
Hát, a fokhagymát ajánlják az erek betegségei ellen, meg immunerősítőnek (asszem vmilyen természetes antibió is van benne), a méznek (jó méznek!) antibakteriális és "fertőtlenítő" hatása van, a citrom meg ugye c vitamin bomba.... Alapból ezek kellenek eleve egy jó kis náthás-influenzás tünetre... :wink: :shock:

Nem hiszem, hogy kifejezetten erre a vírusra ez a tuti "gyógyszer", de biztos segít a szervezetnek egy kicsit. Ahol meg más baj (egyéb alapbetegség stb) is jön a vírushoz, ott ihatja az ember, szerintem...

De a természetes gyógymódokat érdemes próbálgatni, ártani nem ártasz velük...

Dia.
Mi is oltattunk...
Csak nekem gyerekkorom óta ki kiújul az arcüreggyulám, inkább ez okoz galibát...
Influenzás még idén nem voltam kopkopkop... Vagyis a tipikus influenzás tünetek még nem jelentkeztek, mint láz, végtagfájdalom, elesettség stb...
Remélem, nem is lesz...

szilvás76

kipróbálni ezt az összeállítást jujjjjjj :roll: de külön külön jobban hangzik :)
Vendég

Szilvi minket elkerült eddig az influenza - kopp-kopp - remélem távol is marad. Sima megfázás az gyakori, főleg Bencénél. Mi csak amiatt oltattunk, hogy baba lesz.

királylány

Sziasztok,

hú de izgi, van, ahol már kiderül, hogy fiú vagy lány :D nekem UH legközelebb több mint egy hónap múlva, majd akkor tán megtudjuk...

H1N1 - na igen, minden betegség ellen van népi praktika is, ami vagy használ, vagy nem; azért én örülök, hogy még mielőtt megfogant volna a mini, beolttattuk magunkat, így nem kell ezen is görcsölnöm, van elég más aggódnivaló úgyis.

KépKép

KépKép
stelly

Mi is a fogantatás előtt oltattunk...
Akkor paráztam miatta, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy a későbbiekre nézve káros lehet...
De már túlléptem rajta... :wink:

A nátha nálunk is a bajok okozója általában, adjuk-kapjuk... :-) Szerencsére Bendéből most is 3 nap alatt kikúráltam :-)

Csak magamból nem tudom :wink: :D

szilvás76

Stelly nekem is messze még az uh. Legközelebb a 18-19 héten vagy hogy lesz. Persze mennünk kell Pestre is a genetikára, AFP ide vagy oda. Bár én nem szeretném tudni. Még.

Szilvi Bence is az oviban szedi össze, mindig van olyan aki meg van fázva. De ez van.

Nem tudom ki hogyan van vele, de én nem győzök pisilni járni. Igaz teás vagyok, de akkor is.

Melisch nem jelentkezett, pedig elvben tegnap este haza kellett, hogy érjenek.

királylány

Délután nem leszek, mert jön a leendő kollegina betanulni. Utána meg szülőire megyek az ovodába. Szóval csak írjatok szorgalmasan. :lol:

királylány

Dius jelentkezem!!!!!

Az este nálunk a lakásban elég hideg volt én meg fáradt így nem kapcsoltam be a netet, ma meg eddig munka volt.

Minden rendben nálunk is, bár tudtam nem is aggódtam cseppet sem és persze nem láttam a babámat :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: elmentünk ugyanis csősztől csomóstól uh-ra így babamozi volt csak éppen én nem láttam :lol: :lol: :lol: de nem bántam, tudtam jól van, hallottam a szívét nekem ennyi is elég volt. Doki bá alaposan megvizsgálta, 2x megszámolta az újacskáit, arcát jól szemügyre vette, hátgerincét, tarkóredőt, a gyomrát is megmutatta a családnak és azt mondta egyenlőre egészségesnek látszik :wink: A végén azért üzente apukámnak, hogy egyenlőre fiúnak látszik :roll: de szerintem ez csak hanta volt, mert konkrétan semmit nem mutatott amivel ezt alá is támasztotta volna.

Kombinált tesztre én sem megyek, azt mondta nem tartja annyira sokatmondónak sokkal inkább megbízik abban amit a képernyőn lát. Én meg nagyon megbízok benne. Legközelebb 20-23. hetesen akar minket látni, addig meg a saját nyugalmunk érdekében mehetek még itt uh-ra ha akarok.

Woody neked külön gratulálok te vagy a topikban az első akinek megállapították a baba nemét és biztosnak véli a doki.

Uh kép nem tudom ha felrakom, értelmetlen laikus számára hátgerinc fot kaptam és az arcáról (mivel 2d-s olyan mint egy csontváz :oops: nem valami látványos) Integetett és a szájához emelte a kezét vizsgálat alatt és sokat mozgott.

Pocak nálam is látható, bár van aki azt mondja, hogy nem is a baba. Apa nem mondott rá semmit, pedig a kismama nadrágomban jól látszik, aztán később ledőltem féloldalra és akkor megjegyezte, hogy mégiscsak látszik már a pocakom 8)

Na most hagylak benneteket lassan mennék haza nagyon álmos vagyok, este nem ígérem, hogy leszek, majd meglátom. Munka közben is kevesebbet, mert mától jött a helyettem alkalmazott csaj és vele osztozunk a gépen, mutatom neki mit hogyan kell, ha meg neki lejárt a munkaideje (csak 4 órát ül még) akkor nekifogok a dolgomat végezni.

Legyetek jók aztán még bekukkantok csak legfeljebb nem írok regényeket :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch, gratulálok! Nagyon örülök, hogy minden rendben a babával. Az én időmben volt 18. heti genetikai UH!!! Koponyacsontozatból sok doki megállapíthatja, hogy melyik nemre jellemző (meg a combcsont hosszát is nézik), általában 95%-os eséllyel :)

Csillag, örülök a szép eredményeknek. Nálam is mindkét gyerek nagyobb volt 5-6 nappal mindig, mint a "nagykönyvben" megírtak. Akkor most már tessék kevésbé aggódni! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.02.02 16:07-kor.

maccs01

Dia, genetika UH lesz, vagy ez már a pocakszuri?

KépKép

KépKép
stelly

Kedves Kismamik!

Elnézést kérek a zavarásért, Gremese vagyok a 2007 szeptemberi babák topikból.
Családi vállalkozás keretén belül babáknak és mamáknak varrunk hasznos és praktikus dolgokat.
Elsődlegesen mei tai-okat:
Kép Kép
majd babaerszényeket:
Kép
Mindkettő odébb van még, a mei tai-t a baba 2, de inkább 3 hónapos korától ajánlom. Újszülötteknek a babaerszény és a rugalmas kendő a megfelelő hordozóeszköz. (A kengurut tessék elfelejteni! :)).

Ami most aktuális lehet számotokra, az a kismamabandázs (1.870 Ft babanetes kedvezménnyel) (fekete, barna, homok, almazöld a orgonalila színekben):
Kép

valamint a derékmelegítő (2.040 Ft babanetes kedvezménnyel) (fekete, barna, homok és farmerkék színben):
Kép

Ezen kívül készítünk még babavédő takarót bevásárlókocsira:
Kép

Hordozós táskát (most van fejlesztés alatt), és minden félét, amire igény van, és meg tudjuk varrni.

A honlapon találtok még hordozótakarót, hamarosan hordozós láncokat és még sok minden mást. :)

Ha bármiben tudok segíteni nektek, kérdésetek van, írjatok bizalommal!

A BABANETES KEDVEZMÉNY ÉL, keressetek priviben! :)

További kellemes pocakosodást!

Üdvözlettel:
Gremese
www.mei-tai.hu

Kép
Kép
Kép
gremese

nnna, jól kidolgoztam magam, most fejeztem be...
:roll:

...néha ilyet is kell... :lol: :wink:

szilvás76

Sziasztok, mentem hazafelé. :-)

szilvás76

Sziasztok,

én ma voltam 12. heti UH-n, ma töltöttem a 12. hetet.
A doki szerint minden okés, de elnézve Csillagét, vhogy enyém babó olyan picike :(
"
BPD:19,5 mm
CRL:49 mm
NT:2,3 mm

Jó életjelenségek.
Végtagok ábrázolódnak.
Grav. s: 12

A protokoll szerint végzett vizsgálatkor druva magzati malformatiora utaló ultrahang jel nem látható."

A 2,3 mm-es tarkóredő, nincs nagyon közel a 3 mm-hez? A doki szerint jó, de környzetemben inkább 1,8-2,0 értékeket láttam.

Köszi előre is,

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!
Megvagyunk, csak keveset netközelben és nem is vagyok képben, kivel mi van. Bocs :oops:
Sucer, az én babám is nagyobb volt, de akkor már 12+5 volt, és a méretei alapján inkább 13 hetesnek számolta a gép.
És tuti égimeszelő lesz, ha megnő - mindenki nem lehet olyan magas. Ilang mekkora volt ilyen idős korában? Nem lehet, hogy alacsonyabb termetűek vagytok Ti is?
Szerintem, ha gond lenne, tuti, hogy mondta volna a doki.
Mindenkinek szép estét, mi szülinapozni fogunk, párom utolsó 2-es kezdődő évét ünnepeljük :)

bekri

Bekri,
nagyon köszi, nem, nem vagyunk égimeszelők. Én 169 cm, apa 179 cm :) . Ilangos kiskönyvemet most turkászom, abból biztos okosabb leszek :wink: .

Szép estét!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Sucer, nekem 11+2 naposan voltak, ezek az eredmények:
CRL: 48mm BPD 17mm TAD 15mm
és
NT (tarkóredő) kb. 1.1mm
A doki szerint tökéletes volt.

Melisch, gratulálok a jó eredményekhez.

Ma már jobban vagyok, szerencsére. Holnap ismét jöhet a munka. :(

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

CRL: 44mm
BPD: 18mm
Nyaki redő: 1,9 mm

Ez volt nekem 11+3-nál....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Melisch örülök h.minden rendben.

Maccs,nálunk is lesz 18.heti UH!Abban bízok :)

Sucer,nekem 12+6 volt 65 mm...ez változó,nem hiszem h.sokat jelent,nőnek mint a gomba most majd.A 2.3 pedig 3 alatt van,az a lényeg.

evilany

18. heti ultrahangvizsgálat
Magzatdiagnosztikai központ oldaláról:
"Ezt nevezik ún. "genetikai ultrahang-vizsgálatnak". A magzat fejlődésének ütemét, és méreteit vizsgáljuk, megfigyeljük a méhlepény helyzetét és a magzatvíz mennyiségét, valamint keressük az anatómiai és fejlődési rendellenességeket.

Ebben a korban, ideális esetben már megállapítható a magzat neme."

Amikor Enikővel volt a 12. heti uh, akkor egy nagyon szimpatikus orvos csinálta, hozzá akartam bejelentkezni 18. hetire, akkor kiderült, hogy ahhoz komolyabb vizsga kell és nem mehettem hozzá, hanem egy másik dokihoz kellett. Szóval ez az UH nagyon fontos! A nőgyógyászom, védőnőm is a lelkemre kötötte, hogy el ne felejtsek rá elmenni! Uh-ra? Viccelnek? Én? Legszívesebben állandóan járkáltam volna :):):)

maccs01

Köszi csajok a dicséretet :wink:

Sucer szerintem is mondta volna a doki ha gond lenne. Nekünk csak a fejméretét nézte azt 13. hetesnek adta ki a gép és több méretett nem mért, így nem tudod hasonlítási adatokat adni.

Ja a méhlepény jó helyen van tapadva, zárt a méhszáj és a magzatvíz mennyisége is megfelelő volt. Alapos volt a dokim.

Na akkor 18 hetesen mi is megyünk itt, bár a genetikait nekem 20-23. hétre mondta a doki, mert azt mondta akkor nagyon alaposan szemügyre vesszük a pici minden szervét és csontocskáját.

Na legyetek jók, ma is megyek dolgozni, délután benézek :wink:

Kép
Kép
melisch

Ez a méricke egy relatív dolog. Attól is sok függ, hogy hova és milyen pontosan rakja le a doki az uh-nál a két méröpontot, innen a szóráslehetöség. Aggodalomra semmi ok.

Nekem még van egy hetem a következö uh-ig. Tükön ülök.
Vendég

Sziasztok Lányok,

nagyon köszönöm aranyosak vagytok! :D
Elmondtam Apának az aggodalmaim és azt mondta, hogy már egy normális értéken is képes vagyok parázni??? igaza volt :oops: :oops: . Azt mondta, hogy az orvos tuti mondta volna, ha gond van (Ő a kezelőorvosom is), így ne aggódjak fölöslegesen. A méhlepény melső fali, magzatvíz mennyisége normális, szóval minden okés. Holnap lesz a kombi teszt, majd mesélek ha nem gond :)

Amivel viszont szívok az a vércsoport meghatározás. Nálatok ez hogy megy/ment? A szülész-nőgyógyászom adott beutalót a laborba, de azt ott nem fogadták el, mondván erre a védőnő ad beutalót :shock: :shock: . Ez tényleg így van? Sajna nem találtam meg a korábbi kiskönyvemet, a véradó igazolványomat meg nem fogadják el. Ki érti ezt? A vércsoport nem változik....

Szép napot és vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

melső=mellső :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Melisch örülök, hogy jelentkeztél. Gratulálok a jó eredményhez.

Stelly csak genetikai uh lesz. Bence tágabb sinus coronariussal született - teljesen egészséges csak évente kontrollra kell hordani - és emiatt kell menni. Nem örökletes, de a doki azt mondta, hogy ő nyugodtabb lenne. Ám legyen. Egyébként én is.

Szilvi a semmit én is ki tudom ám hányni. Borzalmas.

Sucer szerintem nincs semmi gond. Kombinált tesztet csináltak? De szerintem normális a tarkóredő. Mi van a papírra írva? Doki biztos szólt volna ha valamit nem talál rendben.

Bekri apának boldog születésnapot!

Fél szemem itt lesz, de munka van bőven, na meg jön a főnököm is majd :lol:

királylány

Sucer nekem a házidoki adott beutalót a vércsoportra is. Olyan jó, nem, hogy mindenhol másképp van :twisted:

királylány

Sziasztok, jóóóóó reggelt...

sucer
a labor és a vércsoport beutalót a háziorvos kell, hogy aláírja és naplószámot adjon rá.
Az AFP és a Hepatitis vizsgálatot a terhesgondozáson a nőgyógyászod írja alá és pecsételi le (és ad naplószámot)

A védőnő nálunk megírta a beutalót, de a fenti aláírásokat számokat és pecséteket így kell megkérni.

Nekem fél napomba került, és még nem voltam vérvételen...

szilvás76

Ja, és a védőnőm mondta, hogy rossz az elnevezés, mert nem a vércsoportra kíváncsiak elsősorban (ha amúgy tudod a csoportot) hanem az ellenanyag szintre.

szilvás76

Királylány,
na ez tök érdekes, mert elsőként a háziorvosnál voltam, hogy adjon beutalót, mire közölte, hogy Ő nem adhat, mert ez téritéses vizsgálat és ezt nem fizeti ki neki senki, kérjek a nőgyogyitól beutalót. (1. alkalom). Elmentem a nődokihoz aki értetlenül nézett rám, hogy miért nem a háziorvos, de írt egy a kézi beutalót a labornak és beírta a kiskönyvembe is, hogy ilyen vizsgálatot kért. (2. alkalom) Ezek után ma mentem a laborba, ahol jöttek nekem a védőnővel, hogy így nem jó, stb. (3. alkalom) Ma felhívom a védőnőt, hogy ad-e ilyet (bár Ő azt mondta, hogy az AFP leletemmel menjek hozzá legközelebb, na mindegy), (ha menni kell hozzá az lesz a 4. alkalom), aztán még leveszik a vért (5. alkalom) ugyanabban a témában. Ha nem járok a védőnőnél sikerrel, akkor újra a nődoki, és a nem tudom milyen megoldás.... :evil: :evil:

Szilvi,
köszi szépen neked is! Nekem az AFP-t a magánrendelésen veszik le, ott megint nem kell a védőnő, tiszta káosz.....Mikor mész a vérvételre?

Miért nem lehet ezt központilag ugyanúgy intézni? ÁÁÁ

na de no idegeskedés, fő az egészség! :D

Szép napot nektek! :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Mondom én, hogy ahány ház, annyi szokás....

Nekem a védőnő mondta, hogy a házidokitól kell beutaló. A védőnő meg kiadta a hepatitis-re a papírt. Na ezt a papírt töltötte ki a nőgyógyász és utána mehettem a laborba.
Nálunk az is új, hogy be kell jelentkezni a betegirányításhoz.
A AFP-re pedig majd a terhesgondozóban írják meg a beutalót. Még jó, hogy a tesóm barátnője is babát vár és 3 héttel előttem jár, így mindig leinformálom. 8)

királylány

Sziasztok,

sucer,
Az vércsoport-meghatározást (ami egyben ellenanyagszűrés is) az Országos Vérellátó nézi, és csak egy bizonyos űrlap jó. Azért tudom, mert előttem pár embert elküldtek a sorból a múltkor. Szegények odamentek éhgyomorra kora reggel, kivárták a sort, és mehettek haza.

Azért röhej, hogy ide-oda küldözgetnek. Sőt, felháborító.

Kép
xtina75

A labor (és vércsop) tuti, hogy a háziorvostól kell...
Ő az aláírás mellé ráírta, hogy gest. :-)

A védőnő csak azért töltötte ki, mert némely háziorvos nem tudja, mit kérjen labor címszó alatt... :-)
Az AFP meg a HEpa egy speciális kérőlapon megy, azt meg azért töltötte ki. No meg azért, mert sok doki nem szarozik vele, és tapasztalta már ezt az ide-oda küldözgetést... :-)

Nem 100% a házidokid! :?
A labort miért ne kérhetné, és mi az, hogy térítésköteles? grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... :evil: :evil: :evil: Basszus, a terhesgondozás kötelező RÉSZE, és NEKI kell aláírnia, beküldenie, stb...
A laborleletet egyenesen ő kapja meg, a vércsoportért vissza kell menni.
Majd az AFP és HEPA lelet a védőnőhöz megy...

Kész káosz.

2006-ban még minden beutalót megírt a koriban a dokim, és ott a kórházi laborban meg is csináltak mindent :-)

szilvás76

sucer. AFP-re 15-én kell mennem, azon agyalok, lehet akkor kérem a labort is, ne kelljen kétszer sorbanállnom, meg szúratnom magamat. :-)

szilvás76

Sziasztok
na megjöttek a ruhák a vateráról...hát basszus...ezek nem lettek kicsik...az egyik,a drapp hatalmas!!! :cry: a fekete még talán,talán elmegy...nincs szerencsém.
Szerintem csinos ugyan de rám nagyon nagy. Szerintem megy vissza a vaterára.

És olyan szar kedvem is van.

evilany

Evi,

Sokba kerültek? :(

Kép
xtina75

Tina,nem,ezres darabja. De eladom-remélem-ne álljon itt annak nincs értelme. Meg beleéltem magam milyen csini leszek

evilany

Évi sajnálom. Én nem tudok így ruhát venni.

Fáj a fejem, hányingerem van. Szóval ma jó napom lesz....

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?