Úristen, ezt nem lehet követni,már megint micsoda termés!
Sajtikám ne izgulj a Cetro miatt, nekem egyszer sem jött vissza vér. Egyébként a Menopurt is így adtam be mindig, mert a BMC-s vérvételes csajszi így mutatta. Én is meg voltam ijedve, hogy ezt hogy fogom, de ment simán, és soha nem jött vissza vér. Egyébként én rákérdeztem, hogy ugye nem gondolta komolyan senki, hogy a csapba fogom lövellni a 10.000 Ft-os gyógyszert ha mégis, de azt mondta a asszisztens, hogy csak azt lőjjem ki amennyi véres. De mondom, nekem nem volt ilyen.
Viszont én is nagyot alakítottam az első Cetrobigyóval, mert nem vettem észre, hogy csavaros a fecskendő, csak ráhúztam és szinte a fele kiment. Utána rájöttem
Ja most látom Heni is így járt
5. nap 5 mm- szerintem ezzel nem lesz gond egyáltalán.
Csucsu a hülye tanácsokat és hülye kérdéseket engedd el a füled mellett!
Lányok a Deák téri Match-ban láttam a mézek között méhpempőt majdnem 4000 ft-ért francia, egyetlen egy üveggel volt.
Köszi Angyal a választ, sejtettem, hogy így van de legalább már biztos is lehetek.
Avarka, nem volt semmi gond az FSH-mmal, nem szóltak rá semmit, úgyhogy ne izgulj minden rendben lesz, már annyira szorítok, hogy ti is sínen legyetek, a másik eredmény is jó lesz
!
Hú én nem hagytam volna szó nélkül terhes kolléganő dumáját
, pedig nem vagyok beszólogatós, de erre a "nem kell annyira akarni" dumára ugrok, harapok.
Lányok én vagy 3 évig írogattam egy elég népszerű babatervezős topikba és képzeljétek körülötem már a legreménytelenebb esetek is babásak lettek, van akinek azóta már a második jött, azóta zárt lett, nem jöttek új tervezősek és egyedül maradtam, már csak nekem nincs babám, ők már csak a babakajákról írogatnak és hasonlókról. Nagyon örülök,hogy rátok találtam.