Új privát üzeneted érkezett!

Na, látom nekem jutott a lapalja! Segítséééég - Cetrotide parám van!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti mindegyiket igy kell beadni. Nem kell beparázni én soha sem szívtam. De készülj arra hogy nekem egy kisseb fajta hasam nött a hasamon. Nagyon iritatív egy anyag.

Pont erre gondoltam hogy a sok szúritol már eidámi vagy bizonyára! :D :D

Baromi drága én is megnéztem a neten hogy 9500ft mondom nem is olyan drága na de igen 9 -et írtak fel hoppá. :wink: :wink:

Kép
Kép
pancsi76

Sajti azért szép a mnyh látod Heninek is pár nap alatt hogy belehúzott. Nyald a pempőt és amiket mondtál egyed!!! :D

Kép
Kép
pancsi76

A petikedre gondoltam bocsi kihagytam

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!!

Sajti!!
Sztem is szép az a mnyhártya,és fog az még nőni is!!Amúgy ha az vékony,van arra gyógyszer,amitől nő??(hűű ez gondolom jó hülye kérdés,bocs) :oops: Nekem ez a parám... :cry:
Holnap Én is veszek pempőt,kipróbálom. :wink:

Sting!
Szegénykém,ölellek..Hát ez a rohadt élet...4 éve várunk a csodára.. :cry: Erre ma egy ismerősöm közli,terhes,2 lánya van,1 év van a két leányzó között,Hozzá teszem egyik sem tervezett gyerek,becsúsztak. :twisted: De megy abortuszra,és már volt neki 2. :cry: Bicska kinyílt a zsebembe.

Ma amúgy is harapós vagyok,mindenki olyan kurva okos. :roll: Jönnek a sok hülye tanácsokkal,és ezt vagy azt próbáltad kérdésekkel.Szomszédom ma kérdezi,jöttem haza a munkából:
"Már annyiszor akartam kérdezni,nem akarnak gyereket,olyan régóta itt laknak???" :twisted: :twisted: Na és akkor mi van?? :roll:
csucsu99
Budapest

Pancsi:
Akkor te is Cetrotide-t szúrtál?

Csajok! Még infót, sok-sok infót kérnék szépen Cetrotide-ről!!!
Soós!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Pancsi:

Pá Drágáim!
sajt@

Pancsi:

Pá Drágáim!
sajt@

Helló!

Sajti, NE IZGULJ!!!!

Én sem szívtam vissza soha, hogy eret lőttem e vagy nem!!! Az kéne még, hogy 10 000 rét csak úgy dobálgassam kifelé a szurikat!!!

Ahova megy a többi cucc, egy pár mm rel arrébb mehet ez is!!!
Ne félj, nem 100 as szöggel bök az urad!!!!

Arra vigyázz, mert én elb@sztam, hogy ennek a fecskendőnek olyan béna a hegye, hogy nem látszik a légtelenítés ( véletlenül sem átlátszó ) és amikor toltam kifelé a bubikat, olyan szoros volt a nyomó, hogy egy picit erősebben nyomtam, erre meg szabályszerűen gejzírt lőttem a lakásba!!! Megcsúszott. A legprofibb inszem sem sikrülhet olyan jmagasra és gyorsra, mint az én fellövésem. mint egy tüzijáték.
:shock: :shock: :shock:
Mondanom se kell, hogy sokkot kaptam hirtelen, de NO PARA HENI!! :)

Tegnaptól a cuccost sima 8 FT os fecskendővel szívom vissza az üvegből, mert az legalább látszik.

Ja meg a tűt nem elég rárakni, el is kell tekerni, mint egy vizespalack kupakját. Mert úgy is jártam, hogy az oldószer a fecskendő tetején mellé is folyt, nem csak a porba!!!
Mi a f@sznak ilyen spéci cucc, csak azért, hogy rászolgáljon az árára. Minél drágább, annál bonyolultabb alapon???

Amin én még megijedtem, hogy ez nehezebben olvad el, mint a Merional. Annál szinte ránéztem az üvegben a gyógyszerre és már olvadt is, itt nehezebben oszlik el, várj vele picikét.
Ne rázd, mert habos lesz, max körkörösen lóbáld, de csak picit!!!

remélem segítettem, majd kérjük a beszámolót!!!!

Még jó, hogy csak ennyi baj van ezzel!!!! :) :) :)

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Pancsi:

Pá Drágáim!
sajt@

Mhnyh miatt is NO PARA, látod én is feleslegesen aggódtam!!! Nőni fog az, mint az állat. A pempő, és a tonhalas túró legyen veled!!!!

ÁMEN!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni, Pancsi:
Nagyon-nagyon kösszike! Holnap majd referálok, hogy boldogult dottóreZuram a a 100-as szöggel! :lol:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Csucsu:mond azt,hogy tervezzük...és ebből arra is lehet következtetni,hogy mostanra meg arra is,hogy évek múlva ....

V.macsek: köszi a varázslást :D csak a megvalósult E.T tartozik bele....amikor megkapod a lurkókat akkor fog elmenni az 5-ből 1...ezt megkérdeztem a Dr.Nőtől....már nem tom miért,de megkérdeztem..Ez bizti ,hogy így van:!: :!: :!:

Sting: :oops: nem értettél félre valamit :?: :?: :?: és muszály a terminált hóbnap???ezt én meg fogom neked kérdezni,ha legközelebb megyek a BMC-be:!:

Sajt: azért nem rossz az 5 mnyh...eszegessed a pempőt este és reggel is :!: :!: :!: És nyomkod a talpadat azokon a helyeken amiket szoktál írni nekünk :!: mi semmit nem csináltunk másképpen ezze a szurival sem...kutyulás :arrow: döfés :arrow: nyekkenés :arrow: és vége :!:
Semmi baj,hogy elkérted a számomat Sztyopácskától :D Olyan aranyos volt Sztyopáné...mire képbe sikerült kerülnöm,ott volt az sms tőle,hogy gondolatban ott van mellettem és fogja a kezem...Imádnivaló ez a Csaj is :D

Navared: szerintem hallanak ott a dokik és a nővérkék cifrákat :D :D :D

Hencsikém: még lehet,hogy Misi bá is nyomkodott :D :D :D remélem csak a hasamat :lol: :lol: :lol:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Csucsu átérzem a helyzeted. Nyáron feküdtem 10napig a nögyögyászaton tájog gyanuval infuziót kaptam és azért kellett befeküdni. A szobatársaim mindig abortuszosok voltak, volt aki este jött be volt aki aznap. Az első 3 napig birtam utána kint bőgtem az erkélyen miért ilyen igazságtalan az élet???
Most meg a koleganöm bejött és bejelentette hogy terhes, és ugy oda vetette nekem látod nem kell annyira akarni.Nekem is rosszul esett. :x :x :x

Kép
Kép
pancsi76

Lányok ki az a Misi bá valami mumus??? :D :D
Még nem jutottam oda!!

Kép
Kép
pancsi76

Húúú csajok mennyit írtatok!

Macs: neked a 8,8-ra nem hümmögött a doki, akkor nálam is minden okés lesz. :lol: Ugye, hogy a magánrendelés mennyire más? :wink:
Nekem azt mondták, hogy a leállított stimulációm nem számít bele a probálkozásokba, így még én egyet sem használtam el! Persze a Te eseted más, mert már leszívták őket... én nem jutottam el addig se. De ha eljutok tuti sikerülni fog és szívesen átpasszolom a megmaradt lehetőségeimet másnak! :roll:

kiss angyal neked is köszi a drukkot és gratulálok a 7 tűszőhöz. Nem semmi, hogy elbújt a te petefészked is.., de megoldották! Az enyém is tuti elő fog kerülni, csak ki kell várni! Hullahoppozok, mint az őrült, talán a helyére kerülnek a berendezéseim :lol:
Kiváncsian várom, hogy milyen telefont kapsz holnap!

sajt@ neked is köszi, de azért még nem elkiabálni! Katalin azt mondta jó és várjuk a speckós vérvétel eredményeket! Az is tuti lesz és akkor nincs mit tenni, bele kell vágni! :)

Heni: viszem a batyukat :P

sting1982: bocsi a tudatlanságomért, de mi a terminált és miért veszik egy kalap alá a dolgokat?
avarka

Pancsi!!
Na ez meg a másik,amitől a falnak megyek:"nem kell annyira akarni,ne görcsöljetek"
:twisted: Ezeket,csak azok érzik át,akik ilyen helyzetben vannak mint Mi.

Misibá az aki aműtőbe segétkezik,bajszos bácsika?? :lol: Mert akkor láttam tegnap sertepelni,jött a recepcióhoz.
csucsu99
Budapest

Csucsu: igen ő lesz az :D A műtőben segédkezik...gondolom Ő pakol vissz az ágyra is amikor el vagyunk altatva...különben nem mumus :D egy szótlan emberke...van aki különösen nem bírja elviselni ahogy átnézi,hogy rendesen megszabadultunk e a szőrmétől a beavatkozások előtt...csak a nyelvünket köszörüljük rajta 8)

Kép

kiss angyal

sziasztok csajok!

köszönöm mindenkinek a baciűzőket, nagyon jól esik!

angyalka: még egyszer gratula a 7 petikéhez! Szegény urad nem fog tudni aludni, hogy 7babájjának adnak e enni :lol: ! Holnap várunk a jó hírekkel!

sajtocska: te is növesszed csak ügyesen a petikéket és a mh-ád is siessen utánuk!!! Egyed ügyesen a pempőt!

avarka: a terminált együttlét az az mikor stimuznak mint insemkor csak nem helyezik föl apa cuccosát hanem ágyba párnák közt oldjátok meg otthon :lol:

Pancsi: Misibá ő örök darab a BMC-be. Egyébként műtőssegéd aki segíteni fog neked elhelyezkedni az ágyon még a dokid bemegy. Csak addig ha bejössz neki kukkol :lol:

Kép
sztyopane

Lányok, a terhesvitaminra visszatérve én femibiont szedek és nagyon meg vagyok vele elégedve!

rodina74

Hűű,remélem Engem nem kell átpakolni, mert sérvet kap. :lol: :lol: Kis perverz alak. :lol: :D :wink:
csucsu99
Budapest

Hááát Sajti, szerintem 5. naphoz képest nem rossz abszolút... de ne akard, h. jósolgassak :oops: :D Sajnos a dolgok pillanatról pillanatra is meg tudnak változni, szal pl. Kpn-nél amikor benne volt az inszemben tutira vettem a sikert, aztán időközben már nem annyira. Majd megpróbállak téged is kiokoskodni, de nem fogom elárulni, mert nem akarok Istent játszani vagy ilyesmi... Most pl. mionfenki annyira pozitív, egy-két kivétellel, h. nagyon jók az energiák, jó lenne, ha így maradna! És tudod, MINDEN FEJBEN DŐL EL!!!! :wink:
Én nem használom ezt a fajta szurit, de elvileg mindegyiknél figyelni kell nem jön-e vér... Mi ezt nem visszük túlzásba, mármint a figylést :oops:

Pancsi, így visszagondolva kicsit gyagyásnak tűnik ez a "nem értem" tőlem. A választ mintha én írtam volna (pedig te voltál :lol: ). Ezzel abszolút tisztában vagyok, hisz az endo is emiatt van (mármint ösztrogén dominancia), csak nem tudtam milyen magok vannak benne, amik fito-ösztrogén tartalmúak! De köszi :D
Melyik dokinő mondta ezt, itt a BMC-ben? Szóval tisztában vannak vele...
Inkább nem kommentálnám a kedves kolleginád ézrő szavait... :(

Angyal, még jó, h. altattak, bakker! :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

mionfenki = mindenki, ha még nem jöttetek volna rá :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kiss Angyal:
Andit én is imádom! :)

Pancsi:
Mekkora kretén a kolléganőd! Ne is törődj vele, a te gyereked sokkal jobb anyukához fog megszületni! :)
Misibá a beteghordó bácsi, aki p.ncikat vizslat önszorgalomból. Ez a keresetkiegészítése. :evil: :lol:

Avarka:
Biztos azok is renben leszne, maj Macsek megcsiribázza! :wink:

Sztyopika igyekszem nagyon, remélem nemsokára rám is büszkék lehettek, mint Zsu kismamira! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Navared:
Vettem az adást! :wink:

Jójcakkát Lyányok, megyek az esti adagomért, már alig vártam!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

csucsu: mi ilyenkor azt szoktuk mondani, hogy írtunk a gólyának levelet de még nem válaszolt :lol: És nem is kérdeznek mást.

Heni:Gratula a petikékhez és a 13 as mh-a nagyon ügyes vagy!!!

Andrea: igen átérzem a helyzeted én is pakolópályára kényszerültem és kiba..ott szar. De fel a fejjel jutunk még mi is előbbre :lol: :lol: :lol:

navared: engem megfogott a mionfenki = mindenki, azt hittem valaki más fórumossal kavartál itt valakit :oops: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

Nagyon fontos, hogy pozitív legyen a gondolkodás! A negatív gondolatokat AZONNAL törölni kell!

Képzeljétek ma leültünk a lányommal, megmanikűrözni és a tv-ben síugrás kezdődött. Azt mondja nekem: Anya nézd már milyen magasról kell lecsúszniuk, milyen félelmetes! Hogy csúsznak le elöszőr? Hogy lehet ezt gyakorolni? Mi van akkor, ha nem jól ugrik el vagy érkezik és szétzúzza magát?..... az első ugró szétzúzta magát! :( Mozdulatlanul feküdt a havon, azt hittem, hogy annyi csóri srácnak.
Mondtam is Vivikémnek, hogy soha többet nem akarok meghallani negatív dolgokat! Azonnal el kell hesegetni és törölni! Szerencsére a hordágyon magához tért a fiú, de szerintem nem tudta hol van!
avarka

csajok! a vizsgálatokat mennyi idő után kell ismételni? 1év?
És a 3 hormon vizsgálatot csak 1 ciklusba lehet nézni?

Kép
sztyopane

Navi igen a Skriba mondta még hozzá jártunk.

Sajti nagyon jól esett amit mondtál. Remélem mihamarabb lesz. :D
Szóval Misi bá azért remélem ártalmatlan és nem cseréli fel a fiolákat. Ja és altatás után már nem bütyköl ugye???
Le kell borotválni mindent??
Na hát azért ezt a témát vesézzük még ki?

Kép
Kép
pancsi76

Sztyopáné: 1 év -ig jó...a 3-om hormont pedig 1 ciklusban..mindent jól tudsz :wink:
Jaroszlavnál holnaptól kezdődik az aggódás a kaja miatt...ha már tudja,hogy hány darab gyereket nem etetnek :lol: :lol: :lol:

Kép

kiss angyal

Sztyopane én úgy tudom fél évig a sperma vizsgálat.Nekem még csak egyszer kellett a vérvizsgálatot megcsinálni pedig 2009 januárban kezdtünk.

Avarka eggyet értek veled. Az agy a legokosabb szervünk mindent ő irányit!!!! :D

Kép
Kép
pancsi76

akkor még a márciusi lombikunknak is lőttek :cry: :cry: :cry: :cry: Mert decemberbe volt nekem a vérvételem, ez gáz na most letörtem :cry:

Kép
sztyopane

Misi ba téma érdekel!!! addig nem fekszem le nehogy rosszat álmodjak!! :roll: :roll:

Kép
Kép
pancsi76

navi, szó nincs arról, hogy én most endot képzelek magamnak, csak az eddigi tapasztalatom, hogy dokik nem néznek meg mindent bennünk, hogy minden gigszert kizárjanak, így nem árt ha rákérdezek, utána járok magam minden lehetséges dolognak. :? Most csak készülök a péntekre komoly listával dokinénihez és nem hagyom lerázni magam, mindent megkérdezek, amire csak kíváncsi vagyok. Kinezre csak akkor jelentkezem be, ha nem lesz zebrás a teszt. :wink:

Avarka, akkor most hajrá előre!, szupi az eredmény! 8)

Kismami vitamin, én inkább azon voltam kiakadva, hogy veszettül híztam tőle. Én Femibion-t szedtem. Most valami nagyon természeteset szedek és ez ok.

sting, a francba!!! :cry: :cry: :cry: ez ám a lehangolás netovábbja! Sajnálom nagyon, hogy ilyen rossz hírt kaptál mindenre. Ilyenkor nem érdemes azt az uccsó inszemet meghagyni egy rendesnek? Annak azért több az esélye, nem? Melyik leletet mennyi idő után kell újrázni?

kis angyal, jókat kuncogtam amit írtál. :lol: :lol: :lol: Ne legyen rá soha többet szükség, de ha legközelebb altatnak azt szívesen meghallgatnám én is. :wink: 7 petécske, az igazán szerencsés szám, ebből babának kell lenni, nem is kérdés!

sajti, pénteken megyek én is, de ismerve magam én 9-10 előtt úgy sem érek oda.
Lombikot csak megerősíteni tudom, nekem is „olcsó” fajta volt mindig és 100 ezer felett volt a vége így is.

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

csucsu, ez nálunk is állandóan megy én már csak azt mondom, hogy rajtunk nem múlik, jön a gyerek amikor jönni akar. Mondjuk nálunk senki sem tudja a családban, hogy 2. éve szívunk a stimukkal + mióta rajta vagyunk az ügyön, kb. 5 kolléganőm lett terhes és 3 barátnőm szült, mindegyiknek pöccre, csak úgy becsúszott… :( :(

Ez a terminálos dolog nagyon nem fair, ha beleszámít az inszemek közé, máshol fizetős helyen, csak akkor számít bele, ha akció is van.

3 hormont egy ciklusban? Hát úgy tűnik eddig egy dokinak sem tűnt fel hogy nekem több ciklusban nézték…sőt, ezek szerint még az sem tűnt fel nekik, hogy volt ami már az inszem kezdésekkor elmúlt egy éves…csak csendben mondom, szerintem meg sem nézték a januári kezdésnél… :P

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Úristen, ezt nem lehet követni,már megint micsoda termés!

Sajtikám ne izgulj a Cetro miatt, nekem egyszer sem jött vissza vér. Egyébként a Menopurt is így adtam be mindig, mert a BMC-s vérvételes csajszi így mutatta. Én is meg voltam ijedve, hogy ezt hogy fogom, de ment simán, és soha nem jött vissza vér. Egyébként én rákérdeztem, hogy ugye nem gondolta komolyan senki, hogy a csapba fogom lövellni a 10.000 Ft-os gyógyszert ha mégis, de azt mondta a asszisztens, hogy csak azt lőjjem ki amennyi véres. De mondom, nekem nem volt ilyen.
:!: Viszont én is nagyot alakítottam az első Cetrobigyóval, mert nem vettem észre, hogy csavaros a fecskendő, csak ráhúztam és szinte a fele kiment. Utána rájöttem :) Ja most látom Heni is így járt :wink: :lol: :lol: :lol: 5. nap 5 mm- szerintem ezzel nem lesz gond egyáltalán.

Csucsu a hülye tanácsokat és hülye kérdéseket engedd el a füled mellett!

Lányok a Deák téri Match-ban láttam a mézek között méhpempőt majdnem 4000 ft-ért francia, egyetlen egy üveggel volt.

Köszi Angyal a választ, sejtettem, hogy így van de legalább már biztos is lehetek.

Avarka, nem volt semmi gond az FSH-mmal, nem szóltak rá semmit, úgyhogy ne izgulj minden rendben lesz, már annyira szorítok, hogy ti is sínen legyetek, a másik eredmény is jó lesz Kép!

Hú én nem hagytam volna szó nélkül terhes kolléganő dumáját :evil: , pedig nem vagyok beszólogatós, de erre a "nem kell annyira akarni" dumára ugrok, harapok.

Lányok én vagy 3 évig írogattam egy elég népszerű babatervezős topikba és képzeljétek körülötem már a legreménytelenebb esetek is babásak lettek, van akinek azóta már a második jött, azóta zárt lett, nem jöttek új tervezősek és egyedül maradtam, már csak nekem nincs babám, ők már csak a babakajákról írogatnak és hasonlókról. Nagyon örülök,hogy rátok találtam. Kép
vörösmacska

Egyébként én írtam nektek annak idején amikor a stimum volt, hogy a gyógyszerekkel is tudnak játszani a méhnyálkahártya méretre, mert én amikor 3 amp. menopurt kaptam és 9,5 volt a mnyh méretem a 9. napon és azt mondta azért is csökkenti 2,5 ampullára, hogy hízzon még a nyálkahártya és lám-lám rá két nappal 14 mm-es volt.
Azt nem tudom, hogy most így stimu nélkül mennyi lesz, ezen egy kicsit izgulok. Azért ez így hátrány. Na mindegy, szlopálom a vizet meg a fehérjét.
vörösmacska

Jó éjt, én mára lelépek.
Kép

Pusszantás

Mimi gondolom nem értek rá :lol: :lol: Kép
vörösmacska

Hű csajok, kíváncsiságból elolvastam ezt a Cetrotide injekciót, komolyan mondom, ezeket már a mi bosszantásunkra találják ki. Valamelyik másikra is volt ilyen írva, hogy nézegessem, véres-e a vége, na erre azt mondták a régi helyen, hogy a hasunkba ahova mi döfködünk, főleg, akinek pici zsírréteg is van rajta, mint nekem is :P nem tudunk akkora ért eltalálni, hogy abból gond lenne. Nekem volt is olyan, hogy eltaláltam valamit, de nem volt gond belőle soha. Én inkább azon izgultam, hogy amikor nagyon rövid tűvel szúrtam, akkor a cucc egy része mindig kifolyt belőlem :shock: de végül is tűszők még mindig megértek eddig :wink:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Hahó!
Jól eltüntem. Itt is vagyok, de a párom az első pár napban nagyon kímélőn tart, feküdni kell és a pocakomon nem szívesen látja a laptopot, szóval csak rövid netkimenőt kaptam.

Elsősorban iszonyú nagy drukkok a holnapiaknak! Zsu, Janka, mindent bele, hozzatok nekünk jó híreket és nagy örömöt, hogy veletek örülhessünk!

Én is fekszem, Zsu tanácsára csak vidám dolgokat nézek, hallgatok, olvasok. Semmi stressz. És túró és hal.
A párom kigyűjtötte, hogy miben van a legtöbb fehérje, írom sorrendben, ha valakit érdekelne:
szárított tojásfehérje, szója, nyúlhús, élesztő, gomba, sajt, lencse, tonhal, makréla, bab, csirkehús, máj

Pancsi, 12-én kell visszamenni. De ahogy olvasgatlak benneteket, előző nap biztos tesztelni fogok, túl kíváncsi vagyok én ahhoz, hogy kibírjam. Senkinek sem jó ha halálra idegeskedem magam.
Mi csak megálltunk a pultnál és már tereltek is be, szétnézni se volt időnk. Amikor kijöttünk már teljesen üres volt az épület.

Dorkabab, a remény hal meg utoljára, ne add fel idő előtt!

muzsi, remélem folytatódnak a jó hírek. Nagy drukk nektek is.

Sztyopane, köszönöm! Hamar rendbejön majd nektek is, nagy baciírtót küldök.Remélem ilyen nagyon odaragadnak a kisgombócok.

Sajt@, neked is köszi!

csucsu, köszönöm! megfogadom a pihi tanácsot!
Vetélés sokminden miatt lehet, unokatesóm is bmc-s, előtte kétszer vetélt, a bmc-ben jöttek rá, hogy rejtett cukorbeteg. Most beállítja a szintjét és nem kell bmc-be járnia, mert spontán majd összejön, már nincs akadálya annak sem, hogy elmenjen. Szóval, egy spec vérvétel,egy gyógyszer kellett. Ezért igazán kár volt ennyit szenvednie kétszer is.
A doki szerint ha nem szedném a Norprolacot, annak is lehetne az a vége. (A prolaktin szint miatt, Brontoizé helyett szedem, mert az engem teljesen kiütött)
A keresztapám is hétvégén nagyon kedves volt: Gyerekáldás lesz-e már? Nem gondoljátok, hogy egy kicsit már öregek vagytok? (Akkorát nyeltem és elkezdtem mesélni egy tök más storyt). Szerintem nem illik megkérdezni. Valami miatt csak nincs. Vagy nem akarnak, vagy épp dolgoznak rajta. Egyik esetben sem tartozik senkire a válasz. Egy időben mindig azt mondtam, hogy Majd jön, ha szeretne, de most már ehhez sincs erőm.

Janka! Köszi a szurkolást, küldöm vissza holnap reggelre 4xes erővel.
Zsu, ez rád ugyanúgy vonatkozik!

Heni, ezek mennyire jó hírek!!!

Misibácsi szótlan? Végigcsevegte a beültimet. Az Örs vezér teréről mesélt és a Sugár megnyitásáról. És szuszogott a fülembe. De legalább elterelte a gondolataimat.

Sting,milyen gyakran kell a vizsgálatokat frissíteni? Fel a fejjel, nincs olyan, hogy nem fog sikerülni. Nem hagyunk ilyen opciót!

Vörösmacsek, ezek elég jó hírek! Minden varázslás amit felraktál nekünk, szálljon vissza rád csütörtökön!
És itt nem maradsz baba nélkül, hidd el!

Kisangyal, hogy sikerült? Már csak pár nap és neked is megindul a nagypihenés. Holnapra nagy drukk, legyen jó sok tele! Majd írd, hogy mi lett.
Nem mondod, hogy a párod cseh? Az enyém is, prágai.

Nagy drukk a holnapiaknak, a várakozóknak és a révbeérteknek!
mieza

Upsz, azt hiszem rekordot döntöttem a beírással, bocsi!
Csak hát annyira aktív most a fórum, mindenkivel annyi minden történik, annyira izgi!
mieza

Jó reggelt,

Csucsu,
Apa nagyon ügyes volt hétfőn. Szomszéd és ismerős kapja be.

Kpn,
Sajnálom.

Navared,
Képzeld az elmúlt napokban 9-nél előbb nem ébredek fel, akkor is csak azért, mert a bébiőr bekapcsol, szóval mint a bunda úgy alszom, bezzeg ma reggel ráébredtem h holnapra meg kell tanulnom 100 szót eszperantóból (1 órán ennyit kaptam) és kiugrottam az ágyból.
Szupi a telepátiás dolog, simán hiszek benne.

Zsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,
Juj de jó. Várunk ma nagyon.

Vörösmacs,
Drukkok. Olvasom közben, hát remek hírek, csütörtökre extramegagiga hogy minden jó legyen !!!

Janka,
Várjuk nagyon a híreket. Hallottam már olyanról többes ikerterhesség esetén ….
Szuromi (is) nagyon jó doki.

Eszter,
Remek hírek, ja és javaslom h ne menj egyedül uh-ra :lol:

Mieza,
Jaj de jó, ujjaim csuriban, 12-ig tutira így is maradnak. Pihenni !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.02.03 08:03-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sztyopane,
Jaj de sajnálom ha lecsúsztatok a mostani lombikról.

Angyal,
Drukkhegyek. Na olvasom a napodat, istenem, hát horkoltál, de édes lehettél. Ha horkolás kell a jó eredményhez egye kutya. 7 tüszi hurrááááá !

Muzsi,
Szerintem én voltam az aki azt írta hogy teapa, de én úgy gondoltam hogy a párod 8) ))
Továbbra is pihenni pihenni naon vigyázni.

Vayacon,
És képzeld nyáron (szülés előtt két héttel) ezzel a 15 gyerekkel, szülőkkel, testvérekkel megyünk a Tátrába 4 napra :lol:

Pancsi,
16 cm átmérőjű ? Úristen.
Lenmagot én is próbáltam, háááát nem használt.
Na kollegina is nagyon „kedves”.

Heni,
Potyognak a könnyeim, remek hírek, csak így tovább !
Elevitet csakis kal-maggal együtt lehet túlélni, és így a csempe is a falon marad.

Andi,
Hatalmas ölelések.

Avarka,
Yesssss.

Sting,
Sajnálom.

Sajt,
Ügyesen, lesznek ott még nagyon szép méretek.

kubuspace

Jó reggelt csajszik!!!
Kubu és magadról??
Mi az a kal mag?

Kép
Kép
pancsi76

Lányok most tényleg le kell teljesen borotválni?? Nem hagy a téma nyugodni. :oops: :oops: Csak nem Misibá fogja csinálni????? :oops: :oops: :roll: :roll:

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi,
édes vagy, velem minden oké, (nehezen bírom a kekszmentességet :oops: , de a cél érdekében ez a 6 hónap pikk-pakk elmegy :shock: ). picit most görcsölt a hasam reggel, de már bent van az elevit és a kal-mag adagom.
Kal-mag Lenkei féle http://drlenkei.hu/component/page,shop. ... /vmcchk,1/
Marcinál a magne b6-ot szedtem, de napi 6 szemmel számolva 8 napra elegendő adag 1500 ft, szóval nem valami zsebbarát, és akkor még kalciumbevitel nem is volt, az pedig kell a magnéziumhoz.
Így egy barátnőm javaslatára erre tértem át.

Nálam most nincs semmi, 25-én megyek dokihoz magánba, még azon a héten AFP-re, addig egyetlen feladat h növesszem a pocakom és redukáljam az itthoni hajolgatásokat, mondjuk 11 kg-os kisfiam mellett teljesen mindegy h redukálom vagy sem, a napi tornámról becsülettel gondoskodik. :lol:

kubuspace

Mieza én is így tennék valószínüleg hogy tesztelnél elötte.Hisz abbol baj nem lehet.

Vörös macs nem semmi hogy ezekkel a szurikkal hogy tudnak a dokik játszani. Remélem minden rendben lesz.
Én már hozzá vagyok szokva ezekhez a beszólogatásokhoz, nem biztos hogy rosszindulat vezérli csak a mi helyzetünket csak az érti aki benne van! Nem is gondolják hogy a teherbe esésnek szervi okai is lehetnek. :shock:

JANKÁNAK és KISANGYALNAK mennek a drukkok!!! :D :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Kubu azért vigyázzatok magatokra!!! :D :D
Meg néztem ezt a keveréket biztos nagyon jó. Én meg azt hittem hogy a lenmagot írtad el ha ha ha :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi,
kal-mag vs. lenmag ez aranyos :lol: nálad a pont :lol: :lol:

borotválás,
háááát én megkímélem a dokim, magam, mindenkit úgyhogy mindig szőrmentesen érkeztem az objektumba :oops:

kubuspace

úúúúúúúúúúúúúúú nekem nem kell a laptető !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?