Sziasztok!
Októberben már írtam Nektek, amikor olyan nagy izgalmak voltak itt, és jeleztem is, hogy majd csatlakoznék Hozzátok. Akkor nagyon kedvesen köszöntöttetek... most ismét itt vagyok.
Dezsina, nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a lombik! Nem is tudom, mit mondhatnék, ami nem közhelynek tűnik... Remélem, hogy idővel teljesül a Te álmod is! Az esküvőhöz sok boldogságot, jó készülődést! Ha lehet, jelentkezz majd, mert nagyon hiányzol!
Tücsike, gratulálok!
Nagyon szép pocakod van! A blogodat rendszeresen olvasom, látom vannak nehézségek... de olyan szépen vettétek az akadályokat, csak így tovább!
Gratulálok a 13. házassági évfordulóhoz is!
Babaimádó, olyan sokat drukkoltam Neked is. Többször lombikoztunk már egy időben, régóta figyellek. Sajnáltalak az utolsó sikertelenség után, rossz híreket is kaptatok.... éééés utána jött a kis csodababátok
Nagyon megérdemeltétek már, szívből gratulálok! Nagyon vigyázz Magatokra!
Nyulasz, nekem Te vagy a pozitív példa, hogy menni, menni tovább....
Nyúlbogyóid tökéletesek! Gratulálok!
Puszedli, azt hittem, hogy Neked is csodababához gratulálhatok majd, amikor olyan nagyon hallgattál.... de látom, most máshogy alakult
Sajnálom, de sok sikert kívánok a következő lombikhoz!
Bridget, sajnálom a sikertelen fordulót, de olvastam a jó hírt!
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy most Ti is sikerrel járjatok! A blogod nagyon szuper, az meg különösen, hogy jó sokat pótoltál!
Alle, sajnálom a rossz eredményeket...
Remélem, hogy májusban minden rendben lesz! A Te blogodat is szívesen olvastam. Kár, hogy bezártad
Skrisz, olvastam, hogy már dolgozol. Nem lehet egyszerű. Eszterrel csodaszépek vagytok!
Hajnoca, persze a Te blogodat is követem!
Túl vagy a vizsgaidőszakon? Remélem, megkönnyebbültél!
Hanna, Olivér milyen nagyfiú már! Szépek vagytok!
Szezso, Bendegúz édes nagyon!
Petne, Julcsi nagyon csini volt karácsonykor! Hajrá spontán baba!
Ágika, drukk az 1. lombikhoz! Hogy állsz a stimuval?
Egerecske, Csoki-Vanília, Ti is januárban kezdtetek, ugye?
Zsuzsinka, Árnika, Ti pedig februárban?
Kis-csillag, Te is eltűntél.... februári transzfer?
VizKrisz, Alexa gyönyörű! Ahogy odatettétek a karácsonyfa alá
Bomba kismami voltál, és szülés után is az vagy! Hozhatnál újabb fotókat magatokról!
Bumi, sajnálom azt a fránya cisztát!
Drukk a laparhoz!
Zsu, az eredmények nem a legjobbak, de Tűű dokinál jó kezekben leszel!
Bébike, Csomee, Brizo, Lombikbaba, Petitomi, gratulálok a pocaklakókhoz!
Rana, Till, Mabe, Zsófikukac, Julika, Veletek mizújs?