Új privát üzeneted érkezett!

Zsu, kellene gyógyszer az inzulinodra!!!!Meglátod, le fog menni! Nekem is volt 119-es a 120 perces és lejjebb suikerült tornázni! DOKI?

babaimádó
Kép
babaimado

Bumi, hipp-hopp túl leszel a laparon és még jó oldala is lehet!! :wink: Drukk!Mikor és hol lesz, lehet tudni?

babaimádó
Kép
babaimado

Hanna

Én már megnéztem a szuper videót a blogodban. :wink:

Bumi

Sajnálom,hogy így alakult a cisztád.Mikor lesz a lapar? Tudod már?

Tüncsi

Köszönöm.Én is örülök,hogy végre elmentem.Már alig várom,mit ajánl Tűű doki. :wink:

Babaim

Tűű dokihoz kértem az időpontot,mikor a vv-re is kértem. Úgyhogy Febr. 17-én délelőtt megyek hozzá konzultációra. Kicsit messze van,de remélem hamar el fog telni az idő.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Tűű dr. szupi, meglátod, rendbehoz!

babaimádó
Kép
babaimado

Hanna, az első videón szana-szét bőgtem magam! A kék torta meg csúcs!!! :lol: :lol:

KépKép
házitücsi

Zsu! Hajrá doki és minden oké lesz!

Tücsi! Meglásd innen rohan az idő!
Amúgy meg ne sírj! :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szép estét mindenkinek!

Zsu, ez az inzulin érték tényleg nagyon magas. De Tüű dokinál a legjobb kezekben vagy! Viszont amíg ezt rendbe nem teszik, nem nagyon van értelme lombikozni, legalábbis nekem azt mondták anno

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Egyetértek Alléval.

babaimádó
Kép
babaimado

Tücsi

Babai
Pocakkép a másik topikban :wink:
(tegnapi)
Én nem vagyok babonás, már vettem néhány bodyt, rugit Kisvakarcsnak! :wink:

Kobzoszsu
Diéta+mozgás+metformin :wink:
A diétát már most is elkezdheted!!!!

Hanna
Videók :lol: :lol: :lol:

Bumi
Drukk a laparhoz!

Mi jól vagyunk. Kisvakarcs tökéletes bébi :lol: :lol: :lol: :lol:

És...klinika-telepi info... Petitominak szép magas HCG-je lett :lol: :wink:
(csak szarul van... feje fáj, hány, szédül...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

lombikb,kössssz a választ.
reni28

Sziasztok Lányok!

Csak kapkodom a fejem mennyi minden történt. Rengeteget dolgozom megint és nem marad már energiám estére.
Tücsi! Szép a pocid!
Lombikbaba! Ti már tudjátok a bébi nemét? (lehet már írtad, csak lemaradtam róla). Nektek ez hanyadik lombik volt?
Drukkok mennek mindenkinek!
Úgy emlékszem februárban többen kezdünk új lombikot... Van olyan aki a pesti Kaáliban??

Pussz!
Zsuzska
zsuzsinka

Helló!!!

Tücsi: elcsábultatok, mi? El is hiszem! :P

Bumi: sajnálom, hogy nem lehetett leszívni. Laparod hol lesz?

Hanna: éééééédes! :D

Zsu: az inzulinod nagggyon magas, nagyon-nagyon. :evil:
AntiTPO is cudar. :cry: TSH jobb lenne, ha 0.vmennyi lenne, de mindenesetre 2 alatt kell lennie babásodáshoz. :cry: FT3 és FT4 ref.tartományban van, de azoknak meg a ref.tart. felső harmadában kell lenni. :cry: Bocsi, hogy ilyen rosszakat kellett, hogy írjak Neked,... :oops: :cry: De Tűű dr. a legjobb!!!!

Petitomi:gratulaaaaaaaaaaaaa!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli

Semmi baj, azért tettem fel az értékeimet,mert láttam,hogy nagyon nem jók, s többet szerettem volna tudni még febr. közepe előtt.
Így legalább már tudom kb mire számíthatok Tűű dokinál.
Nagyon rosszra, de remélem azért tud segíteni,hogy nekem is lehessen gyermekem.

Jó éjt Mindenkinek!

kobzoszsu

Sziasztok!

Hanna, Olivér nagyon-nagyon szép kisfiú! A sötét szemei uralják az arcát.

Zsu, én nem értek hozzá, de remélem, minden rendben lesz az inzulinod körül.

Bumi, drukk a laparhoz!

Többieknek is mennek a drukkok, kinek mihez kell.

Nekünk sajnos nem sikerült az első spontán próbálkozásunk, meg is lepődtem volna, ha ilyen simán mentek volna a dolgok. Nem baj, örülünk Julcsinak, és következő hónapban folyt. köv.

Kép
petne

Sziasztok!
Hát a cisztám szépen megnőtt 6x4 cmes és tapintással is érzékelt a dokim valami ciszta szerűt a méhem mögött. Így nem is bánom, ha megkuksiznak belül. Várhatóan 2 hét múlva lesz a lapar, és Debrecenben a Klinikán. Pontos időpontot majd menzikor egyeztetünk.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

sziasztok!
csak nagyon ritkán tudok már jönni.
szezso!
képzeld a kis panni hétfőn már 7 hónapos lesz,és még mindig nagyon szörnyűek az éjszakáink!!!!!nagyon sokat fenn van!kicsit már kivagyok!

Kép

Sziasztok

Bumi sajnálom, de lényeg hogy eltűnjön mostmár onnan, húúú nagyon megnőtt :shock: , nem fáj ??
hipp-hopp túl leszel rajta, gondolom akkor már petevezetőtől kezdve mindent megnéznek. és utána babás leszel mint Baba :)
nem tudom volt-e laparod, de szerintem nem olyan vészes.

Lombikbaba hol az a másik?
Petitomiról közelebbi?de inkább írok neki

Zsu sajnálom eredményt :(

Hanna nagyon megható kisfilmet csináltál, és Olivér nagyon helyes kisPasi :)

lányok miért tűntek el többen?? történt vmi esetleg?? :roll:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika,
neeeem. Legalábbis nem hiszem.

Nekem vizsgaidőszakom volt/ van még.
Remélem szombaton vége és 3 hónapig oda se neki.:-)

Jól vagyunk. Kiscsaj benne van a dackorszakban és feszegeti rendesen a határokat. ... és néha az idegeimet is. :-)

Apának bejött az új munkahely. közelebb is van, régi ismerősök, stb...

Vkrisz,
'beszélnünk" kellene priviben az angollal kapcsolatban.
Ha olvasod dobj meg egy maillal.
Köszi

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Jó estét! Rég voltam, ég is a pofám rendesen. :oops:
Már dolgozom itthonról, kell a pénz. Így jól elfoglalom magam. Eszti, meló, háztartás. :?

Csak nagy átlóban olvastam.

Lola, sajnálom az éjszakákat. Nálunk hál istennek az relatíve rendben van. Általában csak egyszer kell felkelnem 2-3 óra körül, aztán már csak 6-7 körül. De már volt, hogy többször végigaludta az éjszakát a kis prücsök.

Petne, jaj de jó! Ti már a kistesóra gyúrtok? :D

Zsu, örülök, hogy nekivágtok újra. Tűű doki majd rendbehoz!

Bumi, drukkolok a laparhoz. De mintha neked lett volna már, nem?

Petitomi, gratula! :D

Tücsi, gratulálok a kislányhoz! Most már vehetsz rózsaszínű cuccokat! :wink:

skrisz72

Bumi, szorítok!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Bumi: drukk a laparhoz! Remélem semmi komoly, gyorsan helyrerázódsz és jöhet a sikeres lombik!

Lola: hááát, nem nyugtattál meg :lol: nálunk a fogzás a ludas. A mostani éjjel egész jó volt Panadol szirup+Viburcol homeos kúp kombinácivóval, csak 2-szer kelt, 1-szer meg nyüszizett.

Skrisz: munkáért nem irigy, de az éjszakákért igen!! :-)

Petitominak gratula!

Babim: Neked meg a 13. héthez :-) most volt valami esemény? Vérvétel, ugye?

Hajnoca: dackorszakhoz, vizsgához kitartás!

Petne: sajnálom :-( akokr drukkok az új ciklushoz mennek!

Zsu: hajrá Tűű doki!!!

Na, mennem kell. :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
A lapar még kimaradt az életemből, "csak" hysterom meg HSG-m volt.
A vicc az, hogy egyáltalán nem érzem a cisztát. A doki is kérdezte, hogy nem fáj? Hát egyáltalán nem. De nekem stimukor sem fájnak a petefészkeim.
Köszönöm mindenkinek a drukkot!
Pusz!

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok, nagyon behalt most ez a topic....

Skrissz, most már elég óvatos vagyok, kíváncsi vagyok febr. 4-én mit lát majd a dokim!

Bumi, a dokid esetleg nem említette, hogy csoki cisztád van? Nem akarom az ördögöt a falra festeni, csak, kérdezem! :roll:

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
házitücsi

Szezso,Skrisz!
panadol szirup?rohanok a gyógyszertárba!azt még nem próbáltuk!a homeós kúp sajna 2,éjjel már nem használt,csak először.most germicid kúpot használtunk,így volt 23.23 3.33 6 ami már szerencsésnek mondható éjszaka.
szezso az éjjeli alvás nagy kincs!
karácsonykor jött ki két foga,nem volt különösebb változás,mert minden éjjel hasonló.
még soha nem aludta végig az éjszakát.egy kezemen meg tudom számolni,mikor 3,vagy 4,esetleg ne adj isten 5 órát aludt
de így is imádjuk! :D

Kép

mármint skrisz,bocsi
szezso tudja szegény hogy az,mármint az éjjeli alvás kincs

Kép

Tücsi!
Endó miatt kérdezed? Nem mondta ugyan, hogy csokiciszta, de a papíromra ráírta, hogy endometriosis?, gondolom, hogy ezt is megmnézik. Nyáron voltam somatoinfra vizsgálaton, ami elvileg az kimutatta volna, de ott minden rendben volt.
De persze azóta már kialakulhatott. Mondjuk tüneteim nincsenek, de állítólag tünetmentes is lehet.
No majd kiderül. Tenni meg úgyse tudok semmit.

Csinálja most valaki a táblát? Jó lenne látni, hogy ki hogy áll.

Bumi

bumi1979

Lola: Panadolt csak módjával lehet, 3 napon át adhatod neki este, és utána egy hét szünet. A homeos kúpot pedig lehet adni neki folyamatosan, a homeos szerek először erősíthetik a tüneteket, és utána kezdenek el hatni. Nekünk is így volt, első 2 éjjel semmi és a 3.-tól használt. Azóta megy folyamatosan.

Bumi: reméljük nem endo. Ha mégis, akkor pedig hogy ki tudják irtani a műtéttel.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Kismamik, látom, küzdötök az éjszakákkal. Nekem szerencsém volt, Julcsi 2,5 hónapos kora óta végigalussza az éjszakát. Vagyis este 1/2 9-től reggel 1/2 8-8-ig. Csak tartsa is meg a jó szokását :wink: .

Skrisz, igen, mi már a tesóra gyúrunk, egyelőre nem nagy eredménnyel, de majd legközelebb. Igaziból 2 év korkülönbség lenne az álmunk, és ahhoz már csak 2 próbálkozás fér bele. Ha addig nem jön össze a csoda, akkor irány ismét a BMC.

Bumi, nekem sem fájt az endo miatt semmim, pedig az egyik oldalon 7 cm, a másikon pedig 5 cm feletti volt. Csodálkoztak is a dokik. Drukkok továbbra is mennek.

Kép
petne

Itt a tábla, ezt kéne aktualizálni:

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára skrisz72 2010.01.29 16:30-kor.

skrisz72

Ha jól emlékszem, Brizo, Csomee, Bébike és Lexa babásak. Julikáék meg mintha mégsem lombikoznának. Én ennyit tudok hozzátenni :-)

Petne, akkor szerencséd van Julcsival, hogy ilyen jó alvó :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szép estét!

Én is nagyon régen írtam már ide, de olvaslak benneteket.

Szezso: Bende baba csodaszép!

Tücsi: Holnap már félidő! Gratula Luca babához!

Petitomi: Gratulálok a magas hcg-hez!

Bumi: Drukk, hogy a laparon minden a legnagyobb rendben legyen!

Skrisz: Táblába 34 éves lettem, baba neve Ádám/Réka, szülés várható ideje: 2010.08.03. Köszönöm, ha javítod!

Babaimádó: Olvastam az augusztusi babaváróban az eredményeidet. Én is az Istenhegyin voltam és nekem is megcsinálták a kombinált tesztet. Majd holnap priviben leírom az eredményeket, ha gondolod. De szerintem minden rendben lesz, ha az uh-on nem láttak semmit.

Minden pocakosnak boldog babavárást és babásnak jó babázást kívánok!

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok! :)

Mindenkinek druukkk és gratula, rég voltam sajnos nem nagyon tudlak követni benneteket... olvasgatom soraitokat, és természetesen szorítok mindenkinek!

Lenne egy kérdésem, főleg a debreceni kaálisokhoz:
mi a helyzet most az intézményben? Eljátszottam a gondolattal, hogy talán meg kéne próbálni az 5 lombikot...pedig úgy voltam vele hogy nem, sok sok nehézség,idő,kudarc,meg ugye nekem már itt van Míra...de nem akarok úgy "megöregedni" hogy mi lett volna ha....most nagyon nagy kettősség dolgozik bennem...igen-nem,talán...mégsem...
szóval újra minden kezdő vizsgálatot el kell végeztetni?
mennyibe kerülnek most a szurik?
természetesen mindenkitől szívesen várok választ.

Mindenkinek előre is köszönöm!
Vendég

Krisz

Köszi a táblát. Én 29 elmúltam. :D A többi oké.

Megyek,lepihenek, Jó éjt!

kobzoszsu

Csomee, várom a privit.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Csomee, köszi a gratulát!!!

Bumi, remélem nem hoztam rád a frászt, csak az unokahugim, küzd már évek óta az endóval, túl van már 3 nagy műtéten, most van a 6 hónapos ciklus leállító kezelése, és május körül megy a debreceni Kaáliba lombikra, szóval most frissek az "élményeim" ezért kérdeztem!....

Skrisz, én is 36 lettem Karácsonykor, köszike ha javítod!!

Puszi mindenkinek!

KépKép
házitücsi

Jo latni,hogy a regiak irogatnak vegre...igy mar nekem is tobb kedvem van benezni :D Kismamiknak tovabbi szep babasodast,anyukaknak jo babazast akik meg meg babara hajtanak hajraaaaa nem feladni csajok!!!

Skrisz
Nekem 3.lombik es februarban kezdunk 8) KI a Bella?O is februarban kezd ugyanaz a dokink 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Októberben már írtam Nektek, amikor olyan nagy izgalmak voltak itt, és jeleztem is, hogy majd csatlakoznék Hozzátok. Akkor nagyon kedvesen köszöntöttetek... most ismét itt vagyok.

Dezsina, nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a lombik! Nem is tudom, mit mondhatnék, ami nem közhelynek tűnik... Remélem, hogy idővel teljesül a Te álmod is! Az esküvőhöz sok boldogságot, jó készülődést! Ha lehet, jelentkezz majd, mert nagyon hiányzol!

Tücsike, gratulálok! :lol: :lol: :lol: Nagyon szép pocakod van! A blogodat rendszeresen olvasom, látom vannak nehézségek... de olyan szépen vettétek az akadályokat, csak így tovább! :wink: Gratulálok a 13. házassági évfordulóhoz is!

Babaimádó, olyan sokat drukkoltam Neked is. Többször lombikoztunk már egy időben, régóta figyellek. Sajnáltalak az utolsó sikertelenség után, rossz híreket is kaptatok.... éééés utána jött a kis csodababátok :lol: :lol: Nagyon megérdemeltétek már, szívből gratulálok! Nagyon vigyázz Magatokra!

Nyulasz, nekem Te vagy a pozitív példa, hogy menni, menni tovább.... :D Nyúlbogyóid tökéletesek! Gratulálok!

Puszedli, azt hittem, hogy Neked is csodababához gratulálhatok majd, amikor olyan nagyon hallgattál.... de látom, most máshogy alakult :( Sajnálom, de sok sikert kívánok a következő lombikhoz!

Bridget, sajnálom a sikertelen fordulót, de olvastam a jó hírt! :wink: Nagyon-nagyon drukkolok, hogy most Ti is sikerrel járjatok! A blogod nagyon szuper, az meg különösen, hogy jó sokat pótoltál! :wink:

Alle, sajnálom a rossz eredményeket... :? Remélem, hogy májusban minden rendben lesz! A Te blogodat is szívesen olvastam. Kár, hogy bezártad :roll:

Skrisz, olvastam, hogy már dolgozol. Nem lehet egyszerű. Eszterrel csodaszépek vagytok!

Hajnoca, persze a Te blogodat is követem! :D Túl vagy a vizsgaidőszakon? Remélem, megkönnyebbültél! :wink:

Hanna, Olivér milyen nagyfiú már! Szépek vagytok!

Szezso, Bendegúz édes nagyon!

Petne, Julcsi nagyon csini volt karácsonykor! Hajrá spontán baba! :wink:

Ágika, drukk az 1. lombikhoz! Hogy állsz a stimuval?

Egerecske, Csoki-Vanília, Ti is januárban kezdtetek, ugye?

Zsuzsinka, Árnika, Ti pedig februárban?

Kis-csillag, Te is eltűntél.... februári transzfer?

VizKrisz, Alexa gyönyörű! Ahogy odatettétek a karácsonyfa alá :D Bomba kismami voltál, és szülés után is az vagy! Hozhatnál újabb fotókat magatokról!

Bumi, sajnálom azt a fránya cisztát! :? Drukk a laparhoz!

Zsu, az eredmények nem a legjobbak, de Tűű dokinál jó kezekben leszel!

Bébike, Csomee, Brizo, Lombikbaba, Petitomi, gratulálok a pocaklakókhoz!

Rana, Till, Mabe, Zsófikukac, Julika, Veletek mizújs?

Kép

KépKép
anett_1

Kértetek, hogy meséljek magunkról. 34 éves vagyok, 5. éve tervezzük a babát, januárban volt 3 éve, hogy a BMC-be járunk. Bejelentkezésünk előtt 2 hónappal tudtuk meg, hogy mi a gond. A férjem andrológiai vizsgálatakor kiderült, hogy nincs egy darab spermium sem :cry: A BMC-ben biopszia volt, az úgy nyert anyaggal csináltuk az 1. lombikot. Hiába volt 8 petesejtem, a megtermékenyülési arány siralmas, 2 embriónk lett. Nem sikerült. A 2. lombik előtt kértem újabb andrológiai vizsgálatot a BMC-ben,. Kiderült, hogy van pár darab spermium. A 2. lombiknak így indultunk, de az sem sikerült :( Lett egy fagyibabánk, de amikor érte mentünk, nem ébredt fel. 3. stimu előtt újabb vizsgálat, 2 milliós a hadsereg, de a lombik így sem sikerül. 4. lombikunk egy évvel ezelőtt volt, 6 embrióból kettőt kaptam vissza 2 naposan, majd még egyet blasztoként, 5 naposan (dupla transzfer), az eredmény biokémiai terhesség.... :cry: Egy blaszto babánk maradt, májusban beülti, eredmény zéró. Tehát 4 lombik, 5 beültetés volt sajna eredménytelen. A férjem eredménye azóta kb. 1-2 milló körül mozog, velem minden rendben. Volt már az évek során HSG-m, hysterom(2x), immunológia (2x), genetika, IR vizsgálatom volt vagy 5, rendszeresen járok pm kontrollra. Szóval tapasztalat van bőven :?

Az 5. lombikot tavaly szeptemberben elkezdtük, antagonista protokollal, egy hónap fogigátlóval előtte (a 4. lombikot szerettük volna másolni). Sajnos az első uh-n kiderült, hogy cisztám lett (a Cilest nem fogta vissza a hormonjaimat), stimu leállítva, ciszta leszívása punkció helyett. Novemberben kontroll, kiderült, hogy a visszamaradt tüszőkből még kettő becisztásodott, decemberben újabb ciszta leszívás. :cry: Mensitől fogigátló. Januári kontroll, 20 nap Orgametril szedése után, minden oké, még 10 napig szedjem, 5 nap szünet, majd kezdés... Szuper! :D

Az 5 nap szünet alatt nem jött meg a mensim (úgy mint anno Brinek), engem ez nagyon aggasztott, a kezdés reggelén elmentem egy uh-ra. Két tüszőm már akkor 15 és 17 mm-es volt, és azt mondták, ha erre rástimuzunk, akkor ezekből akár ciszta is lehet...... :cry: :cry: Szedjem még egy hónapig, az Orgametrilt, közben konzultáljak az orvosommal (a Tanár Úr konferencián volt), és az alapján eldől, hogy mikor kezdünk.
(Nem tudom mi történt szeptemberben a Cilset szedése alatt/után, de azóta ciszták vagy lehetséges ciszták..... Teljesen kész vagyok. Előtte sosem volt ilyen a 4 lombik alatt.)

Itt tartunk most. Elnézést, hogy ilyen nagyon hosszú voltam, de rövidebbre nem tudtam fogni. :oops: :oops:

Szép hetet mindenkinek!

Kép

KépKép
anett_1

Anett, köszi, aranyos vagy.
Esetleg intézetváltáson nem gondolkoztál?

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Anett!
Nem semmi,amin eddig keresztülmentetek! Ugye milyen tehetetlen az ember,amikor nem érti,hogy miért nem maradnak meg a babák, ha ott bent minden rendben? Nekem anno 6 stimum volt 4 beülti,és a 4 sikerült. Az előző 3 is beindult,de megáltak..vagy biokémiai..nem lehet tudni..emelkedtek a hCG-k 100-ig majd semmi...
Menni kell és hajtani,mert ha már így "kitolt" velünk a természet, akkor forduljunk ellen...
A férjed kapott valami erősítőt,hormont vagy magától javultak fel az eredményei?
Ciszta... lehet a hormonváltozás a gyogyesztől? dokik mit mondtak rá?

Régiek!
Szinte alig ismerek már valakit...de én vagyok!

Drukk mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Végre egy kicsit felélénkültünk. Úgy örülök!
Tegnap a műtéthez intéztem a vizsgálatokat.Most meg a pirit várom, hogy az időpont meglegyen.

Táblába: 2 hét múlva más én is 31 éves leszek.

Vikimi!
Én is a Debreceni Kaáliba járok. Mindig elég sokan vannak, de ez már elég régóta így van. Tudtommal nincs várólista.

Anett!
A ti sztoritok sem semmi.Remélem hamarosan sikerül a lombik!

Bumi

bumi1979

Sziasztok!

Anett, tényleg nem semmi történet, ezek szerint megjártátok ti is a hadak útját. Remélem, most már minden rendbejön, és sikerül végre!

Dezsi, én is sokat gondolok Rád, hiányzol! Te voltál itt az egyik katalizátor. Remélem, jól vagy. Néha azért adhatnál hírt magadról.

Kép
petne

Anett, szia! Betettelek a táblába. Mi a következő lépés nálatok? Mikor kezditek a lombikot újra?

Többiek! Táblában szeretne még szerepelni valaki?

Jaj Szezso, akartam írni, hogy Bende milyen szép!

skrisz72

Sziasztok,
be-be nézek, még ha nem is írok :?

Anett, ha adsz nekem priviben email címet, küldök meghívót, szívesen látlak :wink:

allegrobarbaro

Anett
Udv itt ismet!!! 8) Azt hiszem veled nem lesz itt problema mert ngyon figyelmes vgy es tudsz mindenkirol mindent :!: Le a kalappal 8) Igen jo sokat potoltam de most nincs gepem mert a kepernyot cserelik igy nem tudok irni megint semmit sem :twisted: de behozom a lemaradasom csak hetek kerdese :lol: Koszonom a blog dicsit :oops: A sztorid nem egyszeru...es marhara sajnalom :roll: Ti most akkor elorelathatolag mikor kezdtek? :roll:

Anyukaktol kerdezem merre talalok fotot a bebikrol? :roll: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Én is itt vagyok, a háttérben. :oops:

Anett: hogy te milyen figyelmes vagy!!! :oops: :)
Remélem a történeted hamarosan hppyend-el zárul! :wink:

Velünk minden ok, február végén folytatjuk.

Skrisz: a 4. lombikot. :(

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szép reggelt mindenkinek!

Puszi, rólad álmodtam, hogy bejelentetted, félidős vagy :wink:

allegrobarbaro

Sziasztok!

Tegnap ideért a piri, így le is egyeztettem a lapar időpontját. Jövő hét kedden lesz. Nem is bánom, legalább hamar túl leszek rajta.
Nem tudom minek örülnék, annak ha nem találnak a cisztán kívül semmit, vagy annak ha találnak, és orvosolják.

Van most aki épp eksönben van?

Bumi

bumi1979

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat, aranyosak vagytok! :D

Babaimádó, annak idején mikor döntöttünk, hogy meddőségibe megyünk, két intézet között hezitáltunk, az egyik a győri Kaáli volt a másik a BMC. Egy kedves ismerős ajánlásával végül a BMC-t és Konc doktort választottuk. Nagyon kedvesek az ott dolgozók, szakmailag is csak jót tudok mondani róluk, nekem egy-két dologtól eltekintve, csak pozitívak a tapasztalataim. A 2. lombik után volt egy nagy mélypont, és komolyan fontolóra vettük a váltást, de végül maradtunk. Most meg már elég (bele)fáradt is vagyok egy újabb helyszínnel való ismerkedéshez..... Bár, ki tudja... lehet, hogy az hozná meg a sikert?! :roll: :roll: Nem tudom. A férjem egy konzultációt szívesen megejtene másnál, több szem többet lát alapon. A többit priviben, ha lesz rá egy kis időm.

Vikimi, igen, ez a tehetetlenség a legrosszabb. Eddig úgy voltam vele, hogy majd csak sikerül, el kell jönnie a mi időnknek is...... de ez az elmúlt fél év mindennél jobban megviselt. Kezdünk, nem kezdünk, ciszta, nem ciszta...... Persze, menni, menni tovább... úgysem tehetünk mást.
A férjem leszokott a dohányzásról, napi 1.000-1.000 mg C- és E-vitamint szed (multivitamin mellett), Q10-et és minden lombik előtt 3 hónapig FER14-et. Ő is volt már mindenféle vizsgálaton, többek között a Mens-ben IR vizsgálaton is. Tűű dokihoz jár, aki tavaly napi fél szem Clostilbegyt-et írt fel, így szedi azt is. (Kicsit feljebb tolja a tesztoszteront.) Enyhe IR-je van, diétáznia is kellene, de az nem megy. :oops:
[quote]R írta:égiek!
Szinte alig ismerek már valakit...de én vagyok!

Drukk mindenkinek!

Ez nagyon szép Tőled! :wink:

Bumi, laparnál ez hogy van? Műtét után mennyivel lehet ismét próbálkozni?

Skrisz, köszönöm a táblát! :D Nem tudom egyelőre a folytatást. Most szedem a fogigátlót, de közben mindenképp beszélnem kell az orvosommal, hogy hogyan tovább, meg kell egy uh is. Szerintem hétfőn megyek a BMC-be legközelebb.

Alle, köszi szépen! :D Elérhetőséget küldök!
Az álmod nagyon tetszik! :wink:

Bridget, köszi! :lol: Pótoljad csak továbbra is.... azt szeretném, ha olyan friss, és ropogós lenne, mint régebben! :D Ja, igen a géped.... :? Majd csak rendben lesz! Azt kérdezni akartam már Tőled, hogy a "V" mit jelent "japánul"? Én is eddig azt hittem, hogy peace, de látom nem :oops:
Ahogy írtam is , nem tudom mikor kezdünk. Látod, még a kezdés napján is kiderülhet, hogy mégsem. :? Az a biztos, ha már szúrok, és az első kontrollon is minden rendben. (Ha minden simán menne, leghamarabb 22-én kezdenék.)

Puszi, Neked is kösziii! :D Még az is lehet, hogy Veled (és Brivel) együtt kezdem. :wink:

A most akcióban lévőkről tud valaki valamit?

Tegnap nagy kő esett le a szívemről. Beszélnem kellett a főnökömmel erről a lombikosdiról (senki nem tud semmit), mert itt vannak a tavalyi szabik, ki kell venni február végéig és én a lombikra szántam volna. Nem lett belőle semmi, de jövő hónapban meg lehet hogy kellene 1-2 hét, vagy áprilisban... úgy voltam vele, egyszerűbb beavatni, könnyebb variálni a napokkal. Éééés nagyon-nagyon jól fogadta :lol: :lol: :lol: Úgy örülök! Azt mondta, támogat, ha bármi segítség kell, csak szóljak. Nem csalódtam benne most sem. Egy gonddal kevesebb.

Kép

KépKép
anett_1

Bumi, drukk a laparhoz! Ne találjanak a cisztán kívül mást, a következő meg sikerüljön! :wink:

Nyulasz, kisfiadnak nagyon boldog Névnapot kívánok!

Kép

KépKép
anett_1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?