Jó reggelt,
na, a bronz is valami, főleg ilyen kései órában
Chello,
de jó, hogy tudtál jönni!!!
Én is úgy látom, mint Zsuzsa, azért haladtok a "normális" kerékvágás felé!
Az nagyon jóóóó, ha ilyen sokat tudtok éjszaka aludni.
A Dadoo-nak is eljön az ideje, fogtok ti is hamarosan háton feküdni, ez bizti
A fotók csodásak, mekkora haja van Noncsinak is
Amikor reggel éhesen édredt, mennyit evett? Mennyi nálatok az adag?
Ma reggel és tegnap este is 190-et evett Dorci, nem tapasztalok nála hasfájást, eddig kétszer volt neki életében, mindkétszer LECSÓT ettem
Természetesen mostmár fekete listás a kaja.
Zsuzsa,
Edina így visszafogta magát? Vagyis TE fogtad vissza...
Igen, szeretem ezt a mérleget, bár elárulom, néha azért kételkedni merészelek, mert szinte hihetetlen, hogy ennyit eszik
A vakbeled pont AZON a napon akaródzott kijönni?! Mi akkortájt voltunk melegebb éghajlaton, és hazafelé iszonyúan megreptettek minket Európa felett, mert szinte a felére csökkentették a járatok számát, így több főváros repterén keresztül érhettünk csak haza. Én "köztudottan" utálok repülni, így számomra ez tripla szívás volt
És mindezt egy 3 éves Kismanóval...
Zsófi hánykor alszik el? Aránylag kései időpontban, ha jól látom
De ha nálatok így bevált, akkor ez a jó, igaz?
Dani általában fél 8 és fél 9 között fürdik, úgy, hogy készen legyen legkésőbb 3/4-re, mert akkor jön Dorka-pancsi, hogy 9-kor mellretehessem.
Swen,
akkor én meg ezt neked:
Szöszi,
jó keresztelést mára
Fotókat várjuk ám!
Orsi,
bevásárlás
IKEA megvolt? Bár azt írtad volna...
Rugi: szerintem itt a Megatoys-ban a Kenguru Goldok nagyon jó árban vannak, és praktikus szabásúak.
Nálunk is vannak ám idétlen darabok: olyan, aminek a lábfej részéből pillanatok alatt kihúzza a kicsi lábait, és aztán persze beleakad, na erre én rendszeresítettem egy szatén szalagot, amivel átkötöm a bokáját, így tökéletes lesz
Én megbirkózóm az alul nyithatatlan darabokkal is (az ujjatlan rugiknál ez nem gond), bár persze könnyebb, ami alul patentos.
Melinda,
első mosoly
Ez tényleg nagyon szívszorító-szívmelengető
És innen aztán egyre gyakrabban lesz - amikor majd ébred reggel, akkor is azzal fog fogadni, amikor föléhajolsz
A fotók is nagyon kedvesek
Linó,
hajnali ébredés
de biztos hamar visszaáll majd a rend nálatok
Igen, apu megjárta Szegedet
Az ablakok megpuccantása elmaradt, azt csak poénból írtam nektek
A hajmosás így biztos móka a lányoknak, hogy egymásnak csinálják.
Rita,
a kakimennyiség még így is nagyon sok nálatok szerintem. ilyenkor már a napi 1-2 is természetes, sőt a pár napi kihagyást is normálisnak mondják, bár ezt a legtöbben nem szeretjük
180 gr? Az nagyon sok! Azért mi is belehúztunk...
Amatőr,
ne akadj ki. (csak zárójelben jegyzem meg, hogy a "kemény" hozzászólás mintha nem a mi csapatunk tagjaitól jött volna
)
A szopi előtti "süketség" szerintem is természetes. És mint egy 6 éves kisfiú anyukája, elárulom neked, hogy süketség még ebben a kései korban is előfordul, nem is ritkán
Tényleg, miért nem jöttél közénk hamarabb? Nem vagy egy nagy internetfüggő
?
Most elküldöm ezt, mert mennem kell.
Puszi mindenkinek
Anitabori