Zsani, nekünk is Momert mérlegünk van, nem emlékszem, hogy lett volna baj vele.
Arra azért gondolj, hogy egy éhesen ficánkoló baba nem biztos, hogy nyugiban marad amíg te grammra kisakkozod a súlyokat
(látom közben, hogy Fóka is írta
Ha már általánosítgatunk: szerintem a nőket általában kikapcsolja és "lenyugtatja" a vsárlás
Edi! Jó pihit
Bergonról hallottam, sokan dícsérik. Nekem nagyon nehéz lenne, úgyhogy alapból kiesett, de tényleg praktikus: nagy a hely benne, vízszintesbe dönthető, nagy kerekei vannak, átfordítható a tolókar, stb.
Hozol képet a szerzeményekről?
Maki! Mi pont fordított szituban voltunk: mikor Emma született, akkor még se a rokonoknál, se a baráti körben nem volt baba
Szal mi se kaptunk SEMMIT... És hát nem kevés zsozsó volt a nulláról beruházni mindenre. Akkor kezdtünk el vaterázni, amikor már Emma megvolt: ha esetleg vmi nem vált be, simán eladtuk
a befolyó pénzből meg cseréltünk/befektettük másba
Aztán én Emmának szinte mindenét kölcsön adtam amikor már kinőtte/nem használtuk, mert tudtam, hogy mekkora segítség annak aki kapja. Most ez megtérül (nem ezért csináltam!): iszonyat sokmindent kapunk, ruhát konkrétan nem is kéne vennem, de kapok pl kismama ruhát is
De ez a babások között teljesen bevett dolog, bárcsak ilyen jól működne az egymás segítése más területen is!
Hmmm ezzel a babaerszénnyel szemezek egy ideje
nyáron nagyon meleg a kendő (tapasztalat), és gondolkozom egy ilyenben
Manorka! Gratula az AFPhez
Pikk-pakk elmegy ez az idő az UHig!
Dodó, ez a brownies övön aluli volt
Én tegnap mázsáltam: másfél kg plussznál tartok. Tény, hogy az émelygés és hányás sokat számít
Jajj nekem is sok a savam már most
Fekve meg még rosszabb...
Poci! Pihizz sokat ha keményedik a hasad! Mennyi folyadékot iszol? Mert írtad, hogy visszavettél a sok pisi miatt, de a kevés folyadék okozhat keményedést!
Ördögi kör, tudom, de inkább járj pisilni, abból baj nem lehet
szerintem
Niki! gratula az új szerzeményekhez
Én a szopipárnát anno a két lábam közé tettem alvásnál, úgy volt csak kényelmes a vége felé, de most még nem szedtem elő.
Kiváncsivá tettél a masinával kapcsolatban! Remélem meg lesz a magyarázat a progi hosszára
mert a többi nagyon jól hangzik
Emma, ez a fürdés tényleg nagyjából doki függő
Akinél Emmát szültem, ő letiltott már az elejétől. A mostani meg ha nincs "komplikáció", akkor simán engedi
Szal szerintem néha-néha, nem túl forró vízben lehet
Dodó, nem úgy van, hogy a vakbél a bal oldalon van, de jobb oldalon szúr?
de nem tudom, csak ez rémélik
bár az szerintem intenzívebb lenne
Szerintem simán szúrkáhat a méhed a növekedéstől, vagy ahogy a tartó szalagok nyúlnak
Ááá Bibar, micsoda éjszaka
Nálunk Emma sírva ébredt vmikor éjszaka, aztán köztünk kötött ki... És 7kor riadva ébredtünk, hogy elaludtunk
Kaja: én még este összedobtam egy rakott zöldséget, hogy Apa ma tudjon vinni magával. Holnap meg gombapöri lesz, nagyon rákattantam amikor írta vki