Új privát üzeneted érkezett!

Na én is elfelejtem miket akartam még írni.Kicsit haragszom a teszre meg a Vaterára,mert ott a hsznált cuccokat eladók iszonyúan el tudnak szállni az árakkal.Én azon gondolkodtam, hogy a 40e-s babakocsinkat majd felteszem 5-7e-ért, most látom hogy ugyanazért arcátlanul elkérnek 20-30e-t is. Akkor már inkább új!És sok mindennel vannak így. A használt Next rucik is....Most komolyan nem tudom hogy gondolják.....
Manorka gratula az AFP-hez!!!!! Én holnap megyek érte, kérem szorítsatok légysziiiii!!!!!
Poci, ne tessék irigykedni a vásárlásért!!!!Aki már 40 bodynál tart.....
Picuri még csak a tesóülőké kapta, de az is voltaképpen Rikié. Kapott egy PVC lepedőt ma, meg a szopipárnát. Hát csajok, hogy tudtok rajta aludni?Ma megpróbáltam és iszonyú kényelmetlen volt. :roll:
Ilyen babavédőnk a babakocsira nekünk is van.Ma próbáltuk ki.Csúcs!!!!!!! Ajánlom minden tisztaságmániásnak!!!!Én tuti nem ültetném bele a gyereket a kocsiba nélküle.Ki tuja ki fogta meg a kocsit, a gyerek is megfogja, aztán a szájába a kezét.Brrrrrr.De ez nagyon szupi!!!!!!!
Emma ez a fürdés is olyan,hogy ahány orvos,annyi vélemény. Én is rákérdeztem,mert fürdős vagyok, azt mondta ha nem túl meleg a víz,akkor nyugodtan.Szóval én minden este egy kád vízben olvasok és lazítok.Így volt R,

ikivel is és most is. Akkor gáz és tilos, ha veszélyeztetve vagy valami miatt.De akkor minden tilos.Sport, sex,stb....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Zsani azt nem láttam, de bevallom nem is néztem... :oops: :oops: :oops:
Ó, de jó,ha valaki ki tudja tenni legalább az erkélyre..... Pláne, ha az udvarra... De itt egyik se nincsen. :( Remélem azért bírjuk majd, mert amúgy nem tom miért, de valami brutál áramszámláink szoktak lenni. Nagyon durvák.Mikor nem voltunk itthon,mert melóztunk is valami 8000-es havi általány jött ki.Jó mi? 2 emberre, akik délután 5-10-ig élnek csak a lakásban, és csak hűtő volt. Ááááá.Na mindegy!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Én sem fogom bírni fürdés nélkül, legfeljebb majd akkor nem minden nap... Azért jó tudni, hogy nem feltétlenül lesz baj belőle, köszi Niki. A doki is azt mondta, hogy problémamentes terhességnél elvileg nem kell, hogy baj legyen, csak hogy azért jobb az elővigyázatosság...

Kép
emma.zunz

Dodó: én is Nórival 18-at szedtem fel :(
Most nem szeretnék annyit, de nem úgy néz ki, hogy fogom tudni tartani, mert folyton éhes vagyok :(

Ganami: én reggelre kaptam időpontot (ja és én a Praxisba, mert ő rendel az Istenhegyin is)

Poci: ez a fránya keményedés.... pihizz sokat! Nálam is előjött. De nem tudok mást, mint magnézium és pihi.

Niki: azért biztos szeretni fogod a masinát, hogy nem kell szárítgatni, vasalgatni.
Drukk Neked is az AFP-hez! Én pedig köszi a gratut!

Férj témában: azért én sem panaszkodhatom, mert tényleg nekem is sokat segít, ha elmondom, hogy mit tegyen. Pl. bevásárlásokat abszolút ő intézi, mióta Nóri megszületett, azaz már amikor pocakos voltam vele, akkor is rá lehetett bízni. De itthon is megcsinál mindent, ha rábízom. Tehát én sem panaszkodásból írtam, amit írtam. Csak annyit, hogy összezördülések mindenhol vannak.
De bármiben tudok rá számítani és azért elég nagy az összhang nálunk.

Na, ismét jön a keményedés, így megyek pihizni.
Köszi mindenkinek a gratut az AFP-hez, akit esetleg nem említettem külön meg

Mindenkinek jó éjt!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Sziasztok Csajok!

Tegnap tök véletlenül taliztam a Westendben az egyik barátnőmmel, és jól elbeszélgettük az időt, alig bírok visszaolvasni :)

Zsaniii, Bébike: örülök a Pasiknak!! Juhuuu!! Nem lesz semmi gond!!

Bibar: majd átugrok babázni, Fótot is nagyon szeretem ám, meg nincs is messze!! Nagyon szép környék!

Heni: hihetetlen édesek vagytok!!

Barbuss: nagyon szuper a baglyos párna!!!

Manorka: mennyi aranyos Nóri a hóemberrel, ügyesek vagytok! Gratu az AFP-hez! Közben letisztáztam a dokival, a jövő héten megyek, tehát a betöltött 16. hét után, de nem elég a laborba a nőgyogyó beutalója, hanem el kell még mennem a kórházba a védőnőhöz, aki ad egy külön beutalót, és majd az alapján veszik le a vért. Megáll az eszem! Ez máshol is ilyen bonyolult??

Edi: remélem jobban vagy! A méhlepénnyel kapcs nekem is azt mondták, mint Fókamókának és Eminek, nekem is kicsit mélyen tapadt, de most még nem kell vele foglalkozni, mert ahogy nő a méh, feljebb kúszik majd nagy valószínűséggel. No para! (bár már úgy nézem megnyugodtál). :)

Niki: Én is menni Corába!! Jajj, csak el ne kapjon az ékszíj....

Rosszullétek: nekem az állandó émelygés megszűnt a 12. hét után, de azóta minden este öklendezek egy pár percig, mert egy gumót érzek a torkomban, ami irritál. Meg azért a sav az jön. Azt mondták ez már így s marad :(

Kép
Kép
csipetnyusza

Niki: dehogy irigykedem, csak jo lehet menni es bameszkodni. A rucikat neten vettem, igy nalam annyira nem volt nagy az elmeny. Elhiszem, hogy aggodsz a szamla miatt, de ha tenyleg semmi mas megoldas nincs, se erkely, se udvar, valahol csak kell szaritanod, foleg telen problemas, mert semmi nem szarad.
Van egy par olyan dolgom, amit nem tudok a mosogepbe berakni, pl. a folyosoi kremszinu futoszonyegeket amit szinte 2 hetente moshatnek, a ferjem szokta elvinni a zsetonos mosodaba, ahol szarito is van, igy par eurobol kijon a mosasa. De bizony telen szenvedek en is a ruhaink szaritasaval, meg akkor is ha van ket erkelyem es egy teraszom, ebben a paras idoben semmi nem szarad, csak minden bebudosodik. grrrrrr...

Manorka: sajnalom a pocikemenyedest. Nalad mikor szokott jelentkezni, vagy valtozo? Es ha jon akkor meddig tart? Nalam inkabb ebed utantol jon a kemenyedes, es van hogy egy orat is kemeny marad meg magneziummal is. Normalis ez csajok?

Furdes: soha nem voltam furdos, de tusolni imadok..ja nincs is kadunk csak tusolonk :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Csajok elkoszonok, nalam mar fellottek a pizsit, majd leragad a szemem. Jo ejt mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Na jelentem végzett.Hát azért volt hosszú az idő,mert nem épp kimondottan jól állítottam be. :oops: :oops: Ki kell még ezt tapasztalni.Most is betettem egyet, de ezt sem jó progira.Ááááá, nem szeretek ismerkedni a gépekkel,mert olyan macerásak nekem.Na majd egy hónap múlva már prof leszek!!!! :wink:
Hű, Barbuss, meg se dícsértem a baglyocskát!!!Pedig annyira tetszett, nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!!
Ja jelentem szárazak lettek a törcsik.Kitettem őket hűlni,aztán irány a szekrény! :lol: :lol:
Jó éjt mindenkinek!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Csipet
várlak bármikor,jót babázunk majd :lol: :lol: :lol:

Manorka
úgy örülök hogy minden oké :lol: :lol: :lol: és uh nemsokára,szuper:))

Niki
szuper kis találmány ez,és nem voltak gyűröttek?? :wink: :wink:

én nem fürdök végig mert csak nagyon forróban szeretek,azt meg ugye tilos :oops: :oops:

A corában SEMMIT nem találtam,nem is volt olcsóbb annyival a babacucc,nem szerettem bele semmibe :cry: :cry: :cry: na majd csütörtökön a genetikai uh után a h&m-ben :lol: :lol:

na jó éjt lányok,megyek alukálni lassan,uram altat ma :wink: :wink:

bibar

Zsani: én csak digitálissal tudtam lemérni az általában kapálozó gyereket.

Bébike: örülök, hogy a második vérvétel alapján minden rendben. :)

Manorka: gratula a tökéletes eredményhez!

Poci: sajnálom a keményedést :(

Vásárlás: a kicsi nálunk eddig 1 ruhát meg 2 pelust kapott (én mosható pelusozok). De én is kerülöm a bababoltokat, hogy ne szálljak el nagyon, elsősorban anyagi okokból.

Niki: ezek szerint bejött a száritó, tök jó :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Jó éjt!

Emi

Emi

email4
Budapest

Bébike4:
Neked is inzulinrezisztenciád van? Nekem is. Én a 13-dik hétig Meforalt szedtem rá, egyébként meg szénhidrátmentesen étkezem.
Neked milyen eredmény jött ki? Minden rendben volt a vérvizsgálattal?
Én csak a jövő héten megyek, de már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény.

Mostmár tényleg jó éjt!

Emi :lol:

Emi

email4
Budapest

Helló csajok... :D

Most értünk haza a Corából. Vettem cumisüvegmelegítőt, meg cumisüveget ez valami új fajta, cumit, bodykat, de csak 3 félét, annyira cuki volt, kádat, pelenkázólapot amit az ágyra lehet tenni, meg pihe puha takarót... egy zsák pénzt otthagytam :roll: :roll: :oops: de annyira jó volt... :) És holnap is megyek még kocsit nézni... :)

Most lefekszem, holnap jövök....

Jó éjt lányok
Puszi
Vendég

Csak felnéztem egy percre.
Akkor ezek szerint túl lelkesnek tűntem,mert annyira nem jött be ám!!!!!! Vannak kifogásaim és fenntartásaim, olyannyira, hogy holnap felhívom az ügyfélszolgálatot és valamire konkrétan rá is kérdezek.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na szóval, törölközőket mostam, ugye az nem tetszett, hogy kicseszett hosszú a program.Ezt kell majd még próbálgatni. De semmi dohos mellékszaga nincs, és olyan puhák, hogy olyan,minta vadiúj lenne. Még ilyen eddig sose volt.
Na a negatívum, hogy beraktam sima mosást is, és a legrövidebb progi 55 perc. Ez azért szerintem sok. Meg van rajta egy Express progi,aminek 35 percesnek kellene lennie, és nálam 60 perc.Ezért fogok kíváncsiskodni. Na részletezve ennyi a gondom. :lol: Szóval az elkövetkező 8 napban(amíg a visszavételi garancia van) mást sem fogok, csak mosni. :lol: :lol: :lol: Nem vagyok egy visszavivős típus,de ez drága masina, tökéletes "munkát" várok el tőle.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hu mennyit írtatok míg nem voltam itthon. És képzeljétek...jó sok hó esett míg oda voltunk...alig bírtunk hazasétálni, mert még nem tisztították le!!

edi!
Jól bevásároltál!!

Niki!
Szupi, hogy csntszárazak a ruhák.....remélem hamar kiismered a gépet!

Poci!
Pocakkeményedést sajnálom!!

Csajok, az mitől lehet hogy szúr a jobb oldalam?? Állítólag ha vakbél lenne, a bal oldalon kezdene szúrni. Petefészek lenne?? De annál meg feljebb van szerintem.....vagy már most nyomhat valamit a baba??

Vá, sokmindent akartam, de lassan csicsiznom kéne....bár holnap ugysincs suli.

d.dodó

shoppingosok :) http://www.babaholmiolcson.hu http://www.bebibolt.hu (itt lehet üdülési csekkel is fizetni) nekem ezeket ajánlották...

de én még akkor sem merek vásárolni... :oops:

Kép
freyja

Jó reggelt :lol: :lol:

nekem nagyon szar éjszakám volt,Olivér 2 szer ébredt pedig nem szokott,utána rémálmomban állatkerti állatok támadták a házunkat,elüldöztek :shock: :shock: jaj nagyon rossz volt,aztán visszaaludtam és magától megszólalt Olivér egyik hangos zenélő játéka,szivbajt kaptam :oops: :oops:

Edi
örülökhogy igy bevásásroltál,ügxi vagy :lol: :lol:

Dodó
szerintem valamit nyom a baba,majd csak odébbkúszik :wink: :wink: jaj a havat ne küldd hozzánk :oops: :oops:

bibar

Jo reggelt Lanyok!

Edi: ez aztan a bevasarlas..gratula.. :lol: :lol: :lol: , milyen cumisuveg melegitot vettel?

Niki: el is hiszem, hogy kifogastalan munkat varsz el a gepezettol. Szerintem csak bele kell melyedned, es ott lesz azon minden progi..mindig csak nagyon jokat hallottam errol a geprol..persze kiveve a villanyfogyasztast :? :? :?

Dodo: nem hinnem, hogy aggodnod kellene a szurka miatt, ilyenkor minden belefer, lehet most epp azon a oldalon tagulsz, ne aggodj normalis.

Bibar: haho..merre jarsz, jo reggelt.. :D

Szep napot Nektek! :D :D :D
pocaklako

Bibar: te jo eg..zenelo jatek magatol megszolalt...aaaaaa.....elhiszem, hogy a szivbaj jott rad... :shock: :shock: :shock:
pocaklako

Jó reggelt!!
Ma bezzeg aludhatnék még, mert nincs suli, erre Lizy 1/4 7-kor megjelent a szobaajtónkban. Mondjuk ezidáig még lustiztunk, de vissza már nem aludtunk!
És olyan hülyeséget álmodtam. Lizy is és én is bárányhimlősek lettünk (pedig én voltam már).

Egész éjjel esett a hó....sőt most is, de már nem olyan intenzíven.

Délelőtt piacra fogunk menni, mert itt egy hónapban csak egyszer van! Igy lehet hogy lent a városban kajálunk is!!

Köszi a szurkálásos hozzászólásokatÍ! Utolag én is ugy gondolom, hogy ha vakbél lenne, megállás nélkül fájna.

bibar!
Nemsemmi, hogy magától megszólalt a játék!
Rémálmot sajnálom!

d.dodó

Pocak,Dodó
és olyan hangosan és sokáig szólt kinnt a nappaliban,ki sem mertünk menni :oops: :oops:

Dodó
ez a hülyeségek éjszakája :wink: :wink: jaj de szeretek piacozni :lol: :lol: :lol:

Pocak
hogy vagy??mit főzöl ma?megint majdnem egyszerre irtunk :lol: :lol:

bibar

bibar!
Már meg sem lepődöm, hogy lassan a megszokott időben egyszerre irunk mindhárman!! :)

Niki!
Te még alszol?? Meddig ment a mosás tegnap??

d.dodó

Sziasztok, jó reggelt!!!
Olyan fél 11-ig mostam. A normál 40°os mosás ok volt.Most ez a rövid program izgat. Várom a 8 órát és hívom az ügyfélszolgálatot, érdeklődök. :D Meg most megy egy másik törcsi mosás, ezt most más szárításra állítottam be. Izgalmas ez a kísérletezgetés. :roll: Meg valamikor le kéne mérni a fogyasztását, hogy mennyi. Érdekelne mennyibe kerül egy törcsi mosás pl.
Jajj, még álmomban is mostam.Nagyon gáz vagyok!!!! :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Gratula a betöltött 17. héthez!!!

Megy ma valaki UH-ra??

edi!
Gondolom most hogy szabadnapod van, pihensz még ezerrel! :lol:

d.dodó

Niki: meg almodban is mosol-szaritol...ez aranyos... :lol: :lol: :lol: Kivancsi leszek, hogy mit mondanak Neked a geppel kapcsolatosan. Ird meg mindenkepp.

Dodo: akkor ma nem leszel...hogy lehet az, hogy nalatok csak havonta egyszer van piac? Es ilyenkor mindent arulnak vagy csak elelmiszert?

Bibar: az ebedem mar fo, ma reggel gyorsan oda tettem, mivel mar a pisi megint koran ebresztett, igy gondoltam hamar letudom. Apafejnek lesz borjuparikas, nekem meg a tegnapi lencsefozelek szojafasirttal. (Vegulis nem csinaltam minestronet tegnap, lehet majd holnap, a lencse jobban esett. Meg lehet ha lesz kedvem sutok egy kis pogacsat.

Es Ti mit foztok?
pocaklako

Na tudtam, hogy elfelejtem, pedig ezzel akartam kezdeni: Niki gratula a 17. hethez. Szitaagy... :oops:
pocaklako

Pocak!
De majd leszek...nem leszünk egész nap lent! Nem tudom miért egy hónapban csak egyszer van....de olyankor jó nagy.....ruhák, táskák, cipők, fonalak, függönyök (kaja szinte alig...csak pékárú, szalámik, zöldség néha), virágok, gumicukor, bizsuk.....mint egy kisebb búcsú!!! :lol:

Már megint azakad a hó! Már tuti átléptük a fél métert!

d.dodó

pocak!
Ha mi a városban eszünk, akkor semmit....ha mégis itthon, apácskának maradt chillis bab, magamnak meg Lizynek spenótot.

d.dodó

Pocak
mi a tegnapi rántott husit esszük és csinálok brokkolikrém levest :wink: pogit én is fogok sütni valamikor,ugy megkivántam :lol:

Niki
ugy hallottam ez fogyaszt rendesen :oops: :oops: kiváncsi vagyok én is mit mondanak neked,kis mosónő :lol: :lol: :lol: 17. hét gratula :lol:

Dodó
én holnap megyek :P :P :P tipikus reggeli műszak vagyunk mi 4-en :lol: :lol: :lol:

bibar

Bibar: brokkolikrem leves..na ezt hamarosan beiktatom...rakattantam..piritott kenyerkockaval..jaj de fincsi.

Dodo: akkor ez olyasmi lehet, mint nalunk a heti piac, minden varosban ven heti egy delelott, keves elelmiszer, sok ruha...szeretem en is az ilyen piacokat, bar mi nem ilyen jelleguekre jarunk a pultokkal inkabb vasarokra, na megyek bedobok egy gep ruhat...
pocaklako

Jó reggelt! :)

Írom a jó híreket is ha már kifakadtam tegnap :) Szóval reggel ugyan nem veszekedtünk, de délelőtt írtam egy hosszú levelet neki, hogy kicsit besokalltam és mivel van bajom. Délután hívott, hogy hamarabb jön, és az egész esténk (gyerekkel és gyerek nélkül) olyan volt mint az álom :P Kérdezem olvasta-e a levelemet. Mondja nem, mert egész nap tepert, hogy korábban eljöhessen, úgyhogy nem is nézte a privát leveleit (küldtem neki többmindent, és tényleg semmire se válaszolt, pedig szokott). Mondom akkor gondolatolvasó, mert mintha minden kérésemet "meghallgatta" volna :P

Na most megyek visszaolvasni :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

barbuss!
Szupi!!! Bár nálunk is igy van, ha valamit elmondok neki, akkor 1-2 napig működik jól, aztán ugyanugy visszaesik sajna ugyanazokba a hibákba......

d.dodó

Zsani, nekünk is Momert mérlegünk van, nem emlékszem, hogy lett volna baj vele. :wink: Arra azért gondolj, hogy egy éhesen ficánkoló baba nem biztos, hogy nyugiban marad amíg te grammra kisakkozod a súlyokat :wink: (látom közben, hogy Fóka is írta :)

Ha már általánosítgatunk: szerintem a nőket általában kikapcsolja és "lenyugtatja" a vsárlás :lol: 8)

Edi! Jó pihit :P
Bergonról hallottam, sokan dícsérik. Nekem nagyon nehéz lenne, úgyhogy alapból kiesett, de tényleg praktikus: nagy a hely benne, vízszintesbe dönthető, nagy kerekei vannak, átfordítható a tolókar, stb. :)
Hozol képet a szerzeményekről? :)

Maki! Mi pont fordított szituban voltunk: mikor Emma született, akkor még se a rokonoknál, se a baráti körben nem volt baba :shock: Szal mi se kaptunk SEMMIT... És hát nem kevés zsozsó volt a nulláról beruházni mindenre. Akkor kezdtünk el vaterázni, amikor már Emma megvolt: ha esetleg vmi nem vált be, simán eladtuk :wink: a befolyó pénzből meg cseréltünk/befektettük másba :)
Aztán én Emmának szinte mindenét kölcsön adtam amikor már kinőtte/nem használtuk, mert tudtam, hogy mekkora segítség annak aki kapja. Most ez megtérül (nem ezért csináltam!): iszonyat sokmindent kapunk, ruhát konkrétan nem is kéne vennem, de kapok pl kismama ruhát is :) De ez a babások között teljesen bevett dolog, bárcsak ilyen jól működne az egymás segítése más területen is! :roll:

Hmmm ezzel a babaerszénnyel szemezek egy ideje :roll: nyáron nagyon meleg a kendő (tapasztalat), és gondolkozom egy ilyenben :roll:

Manorka! Gratula az AFPhez :P Pikk-pakk elmegy ez az idő az UHig! :wink:

Dodó, ez a brownies övön aluli volt :shock: :lol: Én tegnap mázsáltam: másfél kg plussznál tartok. Tény, hogy az émelygés és hányás sokat számít :? Jajj nekem is sok a savam már most :( Fekve meg még rosszabb...

Poci! Pihizz sokat ha keményedik a hasad! Mennyi folyadékot iszol? Mert írtad, hogy visszavettél a sok pisi miatt, de a kevés folyadék okozhat keményedést! :? Ördögi kör, tudom, de inkább járj pisilni, abból baj nem lehet :wink: szerintem :)

Niki! gratula az új szerzeményekhez :D Én a szopipárnát anno a két lábam közé tettem alvásnál, úgy volt csak kényelmes a vége felé, de most még nem szedtem elő.
Kiváncsivá tettél a masinával kapcsolatban! Remélem meg lesz a magyarázat a progi hosszára :roll: mert a többi nagyon jól hangzik :P

Emma, ez a fürdés tényleg nagyjából doki függő :? Akinél Emmát szültem, ő letiltott már az elejétől. A mostani meg ha nincs "komplikáció", akkor simán engedi :roll: Szal szerintem néha-néha, nem túl forró vízben lehet :wink:

Dodó, nem úgy van, hogy a vakbél a bal oldalon van, de jobb oldalon szúr? :roll: de nem tudom, csak ez rémélik :oops: bár az szerintem intenzívebb lenne :roll: Szerintem simán szúrkáhat a méhed a növekedéstől, vagy ahogy a tartó szalagok nyúlnak :roll:

Ááá Bibar, micsoda éjszaka :shock: Nálunk Emma sírva ébredt vmikor éjszaka, aztán köztünk kötött ki... És 7kor riadva ébredtünk, hogy elaludtunk :?

Kaja: én még este összedobtam egy rakott zöldséget, hogy Apa ma tudjon vinni magával. Holnap meg gombapöri lesz, nagyon rákattantam amikor írta vki :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok Lányok!

Szeretnék drukkokat kérni!

Hétvége óta olyan érzésem van, mintha felfáztam volna, fájdogál alul a hasam, és nyilalgat ott lent. Elmentem a háziorvoshoz, kaptam beutalóta pisi-vizsgálatra, de ott minden stimmel, úgyhogy még este bejelentkeztem mára a nődokihoz. Mindjárt indulok, remélem semmi komoly, lehet hogy csak keményedik mint nektek, csak eddig nem volt nekem semmi panaszom és most kicsit beparáztam.
Jövő héten lett volna a genetikai UH, de szerintem most azon is túlesünk, végülis már 18. hétben vagyunk. Úgyhogy arra is kérek szépen drukkokat, hogy végre megláthassam kit rejt a pocak!
Amint hazaértem jelentkezem, aztán talán végre ma vissza is olvasok!

Gabi

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

barbuss!
Nem, vakbél a jobb oldalon van és a balon szur...én ugy tudom!! De lehet tévesen tudom!! :)
Ma a derekam fáj eszméletlenül....most bevettem magnét, hátha az is javít rajta.
Amugy én is az émelygés, hányás miatt hiztam még csak fél kilot. Remélem azért babó növekszik!!
Kell a brownies recept?? Marha könnyű megcsinálni, és igen finom.

d.dodó

Sakura!
Nagy drukkok mennek!!! Szerintem semmi baj nincs...de inkább lásson doki!! Ez a hülye időjárás változás is "rásegít" sajna a pocakfájásokra, keményedésekre.

d.dodó

Gabi! Mennek a drukkok!!! Minden rendben lesz, meglátod! :)

Dodó, jöhet a recept :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Brownies:

4 egész tojás, 250g minimum 50%-os kakaótartalmú (én 75%-osból csináltam) étcsokoládé, 250g margarin, 250g kristálycukor, 200g barnacukor, 150g liszt, 1 evőkanál vanilia esszencia (de jó a vaniliás cukor is). Izlés szerint lehet beletenni 1 1/2 bögre aprított mogyorót vagy diót, de akár magozott meggyet is. (Én semmit nem tettem)

Elkészítés: Gőz felett megolvasztjuk a margarint, majd az apróra tördelt csokit is hozzáöntjük. Mikor az is elolvadt, lehuzzuk a tűzről (én csak lekapcsoltam a villanytűzhelyet, de rajta hagytam, igy a cukor is jobban elkeveredett benne). Folyamatos keverés mellett belekeverjük a két féle cukrot, az enyhén felvert tojásokat (én csak kézi habverővel kevertem fel), a vaniliát, végül a lisztet. Majd a mogyorót, diót, meggyet ízlés szerint (kihagyható). Előmelegített sütőben sütőpapírral bélelt tepsiben szétterítve sütjük 170 fokon 30 percig. A késpróba itt cak olyannyira mérvadó, hogy ne folyós legyen a késen, ragadósnak viszont ragadós lesz, mert ennek puha lesz a belseje...de 30 perc sütés pont elég. Mikor kész, porcukrot szitálok rá, de csak hidegen kockázom fel.

d.dodó

Bibar: meg az elobb szerettem volna irni, csak persze megint elfelejtettem...hogy en ott rosaltam volna be az ejszaka kozepen ha elindul az a zenebona.

Dodo: en nem tudom, hogy milyen az a suti, edes vagy sos? Ird mar le legyszi mi fan terem, mert erdekelne.

Barbuss: orulok, hogy rendezodtek otthon a dolgok, ebbol is latszik, hogy egy osszecsiszolodott par vagytok, hiszen a level nelkul is minden megoldodott.
A folyadek...hat szerintem ugy viz+friss gyumolcs+tej stb. egyutt megiszok 2-2,5 liter folyadekot. De most mar le akarom merni, azt is, hogy mennyi megy be, meg mennyi jon ki. Mert szerintem tobb jon ki, mint be. Ma reggel a wc csempere ragasztottam egy kis papirt es huzom a strigulakat, mert nagyon kivancsi vagyok egy nap hanyszor megyek. Igazabol iszok amikor csak szomjas vagyok, hiszen pisi igy is ugyis van. Ma megy a parom kerni idopontot cukorterhelesre.

Egy kerdes..Ti mennyi folyadekot isztok naponta? Nalam ez a 2-2,5 liter oriasi mennyiseg ahhoz kepest amit elotte ittam, fel liter vizzel elvoltam egesz nap.

Sakura: sajnalom, ha megfaztal, termeszetesen a drukkok mennek. Aztan geyre am beszamolora. Talan mar azt is megtudjuk 100%-ra, hogy kit rejt a pocak??
:wink: :wink: :wink:
pocaklako

Dodo: kerestem kepet errol az edessegrol, mar latom, hogy csokis, tehat alapbol nagyon be fog jonni.
Koszi a receptet..mentettem. :D
pocaklako

pocak!
Tömény cukorbomba!! :) És csokibomba!!! (Liszt alig kell bele). És mivel nincs benne se sütőpor, semmi ilyen, igy már maga a nyers massza is finom....és tényleg amig melegen kiveszed, még vághatatlan, mert olyan képlékeny!

d.dodó

Dodó! Köszi a recit :P

Poci, én kb 2 litert iszom meg (ez csak a tényleges "innivaló"), de én előtte is megittam naponta egy másfeles ásványvizet :wink: Szerintem nem extrém a 2-2,5 liter, a doki nekem az eleje óta mondogatja, hogy igyak sokat, 2 liter legyen meg :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Ijesztgetés: Gábor vett egy illatosítót a szobába. Nem csipázom nagyon az ilyeneket, de ennek tényleg jó az illata. Mozgásérzékelős: ha elmész előtte, akkor fúj egyet.
Szóval megvette, ott maradt a konyhapulton. Másnap reggel már egyedül pakolászol itthon, észre se vettem hogy ott van, és amikor elmentem előtte akkor fújt egyet. Úgy megijedtem, hogy sikítottam egyet :oops: Pedig nem vagyok egy sikítozós :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

sziasztok,

huhh, megint sokat írtatok:)
grat azoknak, akik tudják a baba nemét:)

één nagyon szeretnék mééég havat...sajna nálunk esik-olvad a tendencia:(

tegnap voltam terhesgondin AFP eredményért, minden ok, 18, valamennyi.

aztááán, beiratkoztam kismamaúszásra..isteni, imádom, bár lenne minden nap:), de csak heti 1szer van, meg persze utána voltam tornán is.
terhesgondi közben Győr legtetűbb rendőre megbüntizett, mert a terhesgondinál sehol nem lehet várakozni, meg megállni várakozni, stb...hát én ott álltam. azt hittem gyorsan végzek, de mivel kiderült, hogy mindamellett, hogy 2szer voltam már táppénzes papírért, mégsem vagyok a rendszerbe, így 2 órát várakoztam, mire tisztáztak....hát ez kb. 30000 Ft lesz.

ma megyek végre kozmetikushoz, meg a nőgyógyihoz. el ne felejtsem megkérdezni, az Rh, és a vércsoport-összeférhetetlenséget....meg mit is??? :) ...tényleg nem jut eszembe, jah, meg azt, hogy miért nem hallom a szívhangot - vagyis tegnap hallottam olyat, hogy sisusisusisusisu....az az lehetett?????
jah, meg hogy miből gondolják, hogy toxoplazma hitperérzékenységem van, amikor a világ összes macskájával harcoltam, már, ill. babó előtt csak mosatlan zöldséget, gyümölcsöt ettem....nem értem.

mit egyek ma???

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Illatosito: az az intelligens illatosito, amelyik csak akkor fuj ha lemennek elotte...pont paraztatasra van beallitva....szegeny Barbuss...jot nevettem :D :D :D ne haragudj, ram is frasz jott volna

Dodo: asszem ki fogom probalni a bombat, de csak ha mar tenylegesen kivanni fogom a csokit.

Most dagasztodik a pogacsam, kivancsi vagyok milyen lesz, a recept uj, felig netes, felig magamtol... :roll: :roll: :roll:
pocaklako

jah, megjött a táppénzem, egyenlőre sokkal több, mint a fizum volt :)

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Na,segítettek.Valszeg sok mosószert tettem bele, az automatikusan megnöveli az öblítési időt.majd kipróbálom, most meg egy másik törcsi mosó.
Bibar, hát tartok tőle, de ha nincs hol szárítani, költözni meg esélytelen.... :cry:
Barbuss, elhiszem, hogy megijedtél, rám is frász szokott jönni az ilyesmitől.
Sakura mennek a drukkok!!!!
Köszi a gratukat a betöltött 17-hez!!!! :lol: Még pont 7-et kell alukálni, ééééés.....
Most próbálom győzködni, hogy mozogjon már picikét,mert úgy szeretném érezni, de semmi.Eddig max össz-vissz 7x éreztem. Talán ő volt.... :(
Nincs valami tippetek büdös lefolyóra? Kész vagyok tőle!!!Annyira gáz!Pedig rendszeresen átmosom lefolyótisztítóval és mégis. Pfújjj!!!! Pedig 2 éve cseréltük. :evil:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Nézegetem a hordozókat (nagyon ráérek még egy darabig :oops:) és hú de beleszerettem ebbe:
http://www.becobabycarrier.com/item.asp?id=54&which=collections&cat=1
Csak nagyon drága :( Ráadásul nézem a gyártó oldalát: 140 USD, mondom OK, megnézem Ausztiában mennyi: 140 EUR :evil: Na ott még nem tartunk, hogy a dollárt az euróval egy az egyben váltsák :evil:
Asszem nem lesz ilyenünk :roll: :(

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Niki, na látod okos masina ez :D Csak győzzétek majd a villanyszámlát a sok kísérletezés után :lol: Na meg legalább annyi ruhát hagyja a szekrényben amit felvesztek :lol:
Lefolyó - passz :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?