Új privát üzeneted érkezett!

Heni,
ez már jelent valamit!
:lol: :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Andi, nagyon megértelek, de így legalább mindent értéked ellenőrizve, ha kell beállítva. Hidd el, annál szarabb nincs,mikor megy a stimu, reménykedsz és utána tudod meg hogy tök fölösleges volt az egész, mert nem néztek meg valamit, ami miatt esélye se lett volna a dolognak. Így hamarabb leszel babás mint ha futnának a stimuk és csk sokadik után kezdenétek gondolkodni, hogy miért ne jön össze.

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Heni éljen a laptetü ez a tied!!! A pénteki punkcióhoz

Kép
Kép
pancsi76

Andikám,
már gondolatban nagyon hiányoltalak. Édesem, ne legyél ennyire elkenődve. Tudom, a várakozás a legsz@rabb dolog ilyenkor. De az legyen valóban a szemed előtt, hogy tök egészségesen és tök szupi eredményekkel kezdhetsz, és akkor tuti a siker. Meglátod az idén még Babás leszel Te is. Szegénykém, a szívem szakad meg Érted. De tényleg. Próbáld egy kicsit elfoglalni Magad: temetkezz a munkádba, vagy a Párodba. Menjetek el minél többet szórakozni, wellness-ezni, mozi, színház stb. Olvass el egy jó könyvet. Süssél-főzzél, takaríts, vagy mit tudom Én, csak csinálj valamit/valamiket, ami egy ici-picit eltereli a gondolataidat.
Bár tudom ilyenkor nem lehet olyat csinálni, mert mindenről az jut eszedbe, hogy "nah..., ha most babás lennék.......", vagy "nah...., ha most Babám lenne....". Ez is igaz, Én tudom.
Kapard össze Magad egy csöppet. Való igaz, annak a Pindurkának egy vidám Anyuka kell, nem egy letört bilifüle (már bocs). Próbálj lazítani.
Nagyon-nagyon szorítok Neked. És látod az eredményeid is jók lettek. Ez már fél, hanem háromnegyed siker. Csak +++++++++-an.
Sok puszi Neked. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Lujzicinak szívritmus zavargásűző csiribú Kép

További pozitív tesztekhez varázserő: Kép

Petesejt és nyálkahártya növelő: Kép

Henikém ezek csuda jó hírek, a rézfánfütyülőjét de örülök nektek! Kép Pussza
vörösmacska

Heni!
NAgyon drukkolok! A laptetű csak jót jelenthet!

A tonhalas receptet nem osztanád meg velünk?

rodina74

Csajok!
Szerintetek, ha felhívom a BMC-t megmondják, hogy mi lett a múlthét pénteki vv-em eredménye? :wink:
avarka

Avarka,
próba cseresznye, de szerintem nem igen. De egy próbát mindenképp megér.

Kép

Kép

babe3

Köszi Babe!
13.00-kor kell hívnom Katalint, ő állítólag megmondhatja.. :?
avarka

Nah, jól van akkor. Ügyi vagy, hogy kiderítetted. Aztán gyere ám az infókkal. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Avarkának a jó vérvétel eredményért csiribú Kép
vörösmacska

Besz@rok rajtatok Lányok :lol:

Heni, baromi ügyes vagy!!!! Csak úgy sugárzol, még itt is érzem.... nem hiszed el, mi??? :D Pedig tényleg :idea:
Kérjük a tonhalas receptete, de izibe :lol:

Muzsi, örülök, h. papa közvetít, e azért ne vidd túlzásba a fekvést, mert tényleg kell a vérkeringés!!! Legalább a másik szobáig tessék eltotyogni! :lol:
Majd ezzel a "minden a fejben dől el" és teelpátia témáról a végén írok valamit! Csak győzzétek kivárni!

Angyalka, délután várunk ám, remélem, jól vagy és már lejöttél a cuccról :lol:

Zsu, annyira aranyos volt ahogy írtad: a ma reggeli teszteken (3 db) is két csík látható :oops: Kezdd el elhinni, nehogy a hitetlen anyuka elüldözze a pindúrt/okat!!!!

Csucs, igen láttalak :wink:
Hát ja Endre bácsi már nem ereszkedik le hozzánk hasonlatos földi halandókhoz ám :( Tényleg többtől is hallottam, h. jobb nem menni hozzá... no komment...
Endo: terhesség alatt más hormonok dolgoznak bennünk, amik nem táplálják az endot. Kb. 10x annyi progeszteront termel a szervezetünk pocakban-babával (ez úgy teccik, mindig eleresztem :D ), mint alapállapotban, már akinek egyáltalán termel... Szal az endo ilyenkor kussol vagy esetleg ki is ürülhet!
Dorkabab, nőhet bárhova, de NEM NÁLAD/NÁLUNK!!!
Mikor is mégy a kineziológushoz???? Nem megbántani akarlak ám, nehogy félre érts! :oops:
Sz@r ez a "betegség", de nem kezelhetetlen!

Andi, örülök, h. hallok felőled, bár sajnálom, h. el vagy kenődve :( Bár az eredmények miatt nem kell és már ez is egy ok a boldogságra/hoz! Ne csak 10-én gyere, hát nincs időd egy-két poént nyomni nekünk...?
Ja és ahogy Dorkabab is írja, abbahagyni a stimut k@rva sz@r (ennyi szép szó egymás mellett), nekem még nem kellett, de pengeélen táncoltam rendesen :(

Vörösmacs, te nagyon ügyi vagy ezzel a varázslással, magadnak is csináld ezerrel!!!! Örülök, h. haladtok!

Kép
Kép
navared
Szfvár

köszi a csiribúút! :lol:

Heni! Otthon fekvős leszel beülti után, meglepnélek túrós batyúval! Hmm?
avarka

Na olyan gyors voltam, h. tele van hibával az előző hsz-om :D
Ja és kihagytam a telepátiás sztorimat is...
Mivel ma vagyok az 5. napomon és nagyon hosszú időre könnyes búcsút veszünk egymástól mensi manóval, gondoltam nem ártana egy kis pempő, ezért el is mentem ma vadászni, de hiánycikk rendesen, a másik meg már kifogyott. Egyetlen helyen nem néztem meg, de már nem volt kedvem visszamenni a város másik végébe, gondoltam majd holnap. Közben eszembe jutott, h. a volt munkahelyem ott van mellette és szólok a csajoknak, vmelyik ugorjon már át nekem és nézze meg. Erősen gondoltam az egyik lánykára, h. majd mindjárt felhívom, de inkább hívjon már ő, addig a konyhában pepecseltem, míg egyszercsak megszólalt a telefon és meg mondom magamban: ez működik, működik (mármint nem telefon, hanem a telepátia :wink: ). Felveszem, erre beleszól a csajszi... azt hittem lepetézem, nagyon hihetelen volt!
Voltak már máskor is hasonló dolgok velem, csak ez most annyira jól jött ki, gondoltam megosztom veletek. Ezért is hihető teljességgel, h. ha egymásra gondolunk és küldünk energiát, akkor az oda is ér :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lányok!

FSH: 7,3 :lol: :lol: :lol:
Azt mondta Katalin, hogy ez jó lesz!
Tudtam, tudtam tudtam!

Köszi mindenkinek, aki szurkolt a jó eredményért!
avarka

Avarka, jó, h. te is előkerültél! Ha már vki néhány napig nincs fura, mert itt annyira pörögnek az események!
Ne hari, de milyen vv eredmény? Annyira meg vagyok zavarodva, jó lesz ha áttanulmányozom a táblit :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Avarka, okés, akkor ezt megdumáltuk :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared!
Tényleg sokan vagyunk és sok új lány is van.. én képtelen vagyok mindent nyomon követni. Ezért elnézést mindenkitől!

FSH érték azért volt fontos, mert ha normális tartományban van, akkor nem valószínű, hogy leáldozott, azaz nem léptem változó korba és stimulálható vagyok. Az AMH és inhibininini B :wink: eredményem kb még 2 hét. Biztosra veszem, hogy azzal se lesz gond és akkor március vége felé indulhatunk! :)
avarka

Vaya, vicces, h. magadat szólítgatod, kis nárcista :lol:
Küldök privit vissza!

Képzljétek vettem ma Gravidiát (terhesvitamin), gondoltam meglessük, mit tud. Összehasonlítottam az eddig is szedett vitaminjaimmal, hát tök felesleges volt megvenni. Gondoltam beveszek egyet és rá 5-10 percre olyan hányingerem lett, h. csak na. Menetem is rögök a klotyóra, de aztán nem jött semmi, de tuti 1000%, h. ez a szarság volt, ami megkeverte a gyomromat, mert sosem hányok és hányingerem sincs szinte soha :( Szal úgy döntöttem, maradok a saját vitaminjaimnál, kiegészítve még plusz folsavval és szelénnel (már egy ideje így szedem)! Még jó, h. a kisebb kiszerelést vettem meg!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Avarka, tudom, h. mi a helyzet veled. csak nem volt tiszta, h. milyen vv-t mondanak most meg...
Amúgy tényleg nem egyszerű itt az élet :lol: csak kapkodom a fejem!
Nagyon örülök, h. nem áldozott le neked, de ezt egy percig sem gondoltam rólad!!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na mi van? Senki sehol????
Mire meg majd jövök pár óra múlva, tele lesz az oldal... szép kis banda :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Tonhalas recept:
Igazából ez egy szószos tészta, a főnököm ajánlotta, de sosem akartam kipróbálni, mert ugye a tészta nálam tilos az IR miatt. De most már vagy 2 napja vergődött egy jó maréknyi a hűtőben, tonhal meg amúgy is jó fehérjeforrás, így kipróbáltam.
Igazából nem az ízével van bajom, hanem a szagától egyszerűen felfordul a gyomrom, gondoltam főzéssel hátha ellillan!!!

Szóval:
Egy kis vöröshagymát apróra vágni, olajon megpirítani. Beleöntöttem egy kis paradicsomlevet, 3-4 duci gerezd fokhagymát ( nem egy randis kaja, fokihagyma, hal :) ) majd összerottyantani. Lekell csurgatni a tonhalról az olajat és ezzel is rottyantani, Pici bors mehet ízlés szerint.Aztán 1 kis doboz tejföllel behabarni, és a rotttyyy, és kész is van. Nyakonönteni vele a tésztát, és ennyi!!!! Tök fini lett, nekem nagyon ízlett, már ahhoz képest, hogy utálom a halszagot, de így nem is annyira érezni!!!!

Macsek!
Bekakkantok ezen a csiribún, bakker tényleg bejön!!!! Csak így tovább!!!

Azért néha elolvasom, hogy mikben hiszünk, és saját magunkon röhögök egy jót, hogy a babák miatt mindenféle varázsló emotikonokban bízunk, de ezt csakis így lehet kibírni!!!! Szóval csak így tovább!!!!

Avarka!
De jó, nagggyyyon örülök a jó eredménynek, látod, hogy nincs minden veszve!!!! ET után nem maradok otthon, amúgy a szomszédben dolgozom egy kicsike boltban. Tehát utaznom sem kell, itt meg ücsörgök egész nap. ha jön valami áru majd, a párom azt mondta átjön segíteni. Az első lombiknál szigorúan feküdtem, persze normális határokon belül. A másodiknál is, aztán mégsem......... Szóval most nem leszek otthon. Itt jó, mert semmi stressz, max 1-2 "zsömleharc" a nyugdíjasok között azokon meg majd jót röhögök :) :) :)
Ha van kedved jöhetsz, 1-2 Norbibatyu kíséretében :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Navared!
köszike,
Sugárzó Heni :lol: :lol: :lol:

Pusssz mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Ja!

terhesvitamin téma:

Elevitet nem bírtam, mert napokig nem bírtam kakkantani. Ezért kipróbáltam a Gravidát , mondom Béres, ez tuti nyerő lesz.
Szintén olyan gázos volt a helyzet, hogy a wc n majd letéptem a csempét mire eredményre jutottam.

Tiszta pánikba voltm, hogy most akkor mi a fa..t szedjek kismamavitaminnak??

Akinek hasonló szorult helyzete van :) szó szerint, annak tudom ajánlani a HIPP NATAL folyékony kismamavitamint.
12 napra elég, 1000 Ft a dm be, és marha fini!!!!
Ha megnézzük az árát kb annyi az ára, mint más terhesvitaminnak egy hónapra, és nem az az agyon mesterkélt műszar, nagyon sok gyümit tartalmaz!!!!

heni77

Suga'babe (bár ez cukorbabát jelent, de mind1 :D, szóval inkább
X-ray) Heni,
jól hangzik a recept, ki is fogom prószálni!
Azt hittem csak én idegenkedem ettől a terhesvitamintól, remélem egy még nem szorul belém :lol: Amúgy mástól is hallottam már ilyen tapasztalatot, tök gáz!
Szal maradok a saját bevált cuccaimnál, összetevőkre nézve ugyanaz.

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajna lányoka vas okoz szorulást de tudjuk hogy kell nagyon kell.Ezért egy tanács reggelire iktass be egy kefir vagy joghurt gyümölcsös is lehet és egy evő kanál lenmag örőlt tuti hatás.Lehet kapni nagyobb bioboltokban klimix nevü keveréket én azt eszem kefirbe jó nagyon a hormonokra endosok figyekmébe is ajánlom.

Avarka végig szoritottam hogy veled is minden rendbe legyen.Nagyon örülök hogy jók az eredményeid.Remélem most te is kicsit megnyugodtál.Nem tudom én mindenkinél képbe vagyok vagy legalább is próbálok az lenni.

Kép
Kép
pancsi76

Navared neked hány inszemed volt a lombik elött?

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok csajszik!
Mindenkinek köszönöm előre, hogy drukkoltok a holnapi + eredményemért. Én már lassan írni sem tudok, annyira izgulok.

Zsu: Gratulálok a mai +++ tesztekhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De a háromból az eggyiket szívesen venném :lol: :P :) :D :P :lol:

Heni: Még elég új vagyok itt, csak pár napja regisztráltam, ezért nem találsz a táblázatban, Tulajdonképpen nem is tudom mi az, ill. már olvastam, hogy írogattok vmi. táblázatról, de még nem kérdeztelek Benneteket meg róla. Milyen adatok kellenének? Naná, hogy szeretném, ha beírnátok, hisz itt olyan ari MINDENKI!
És hol tudom majd megnézni?

Janka

Kép

Kép
janka78

Szia Janka!

Én vezetem, minden reggeli hsz omhoz csatolom. Itt tudjuk nyomonkövetni, hogy ki hogyan merre, kinek mikor miért kell drukkolni!!!!
Csatolom most is, nézd meg miket kell megadnod hozzá, és beírlak!!!

Pussz

heni77

Janka Heni ma reggeli elsö hozzászolása végén van a projekt ráklikk és a táblázat szemed elé tárul :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Szóval csatolom :) :) :) katt a BMC re!!!!

BMC / babaprojekt

heni77

De látom már Heni válaszolt

Kép
Kép
pancsi76

Avarka szorítottam, varázsoltam! Nagyon örülök, ez tök jó eredmény, nekem ennél magasabb, 8,8!

Tegnap a magánrendelésen voltam, tünemények voltak!
vörösmacska

Sziasztok csajok!

Drága ZSU:nagyon nagyon szívből örülök neked!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Andikám:nyugi Baby :lol: bár tudom car de a lehető legjobb döntés a várakozásod most!

Én megjöttem Bmc-ből!
hát nem repesek az örömtől :cry:
nekünk márc lejárnak a vizsgálatok!ma bemegyek a dokimhoz és megbeszéljük hogy akkor oké ez a hónap a vizsgálatoké:erre rákérdezek hogy akkor ugye HSG is mert hogy nagyon hajlamos vagyok a felfázásra és már többször csináltak nekem más intézménybe is és mindig mégha picit is el voltam záródva.erre:nem azt nem csináljuk meg :shock: :shock:
teljesen kivoltam.
Másik:hogy akkor köv hóban terminált mivel nem lehet egymás után :roll: 2inszem.rákérdezek hogy ugye ez nem számít bele a 6alkalomnyi inszembe?erre:de igen
nah baszki kivoltam megint.akkor a helyzetem:köv hóban terminált utánna utolsó inszem.ennyi!!!!!!!!!

jah és mondom ez nem túl jó hír mondom mivan ha nem sikerül így sem ?erre mondja simán :akkor lombik!
gondoltam magamba hogy honnan fogom én azt kifizetni.... :roll: :roll:

Kép
sting1982

Egyébként mindenkinek drukkolok, drukkoltam nagyon aki megy,vagy volt Bmc-be! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sziasztok,

Hencsikém: nagyon ügyesen megnöveszetted a mnyhdat :D Minden egyben a sikerhez :wink:

Avarka: Jajjj,de jó hírt hoztál magadól :D azért én nem gondoltam komolyan,hogy a változókor beköszöntött hozzád...

Vörösmacska: tuti minden jól fog alakulni :wink: és megkapod a babáidat :!: :D :!:

Andikám: biztos nagyon rossz,hogy csak telik a idő és úgy érzed,hogy nem történik semmi..pedig,dehogynem...legalább megvan a kiindulópont,hogy hogyan jutsz el az álmodhoz :!: :!: :!: jól rendbe fognak rakni,és itt fognak a patakparton hancúrozni a lurkóid :wink:

Navared: ez nekem tényleg olyan érzés,mintha be lennék lőve...beszélgetek ezt-azt ,amire rajtam kívül mindenki emlékszik :lol:

Rólam:
Ma jól indult a napom,mert taliztam Sajtival :D Ez a csajszi olyan tündér személyesen is mint ahogy a leveleiből gondolja az ember :D :D Nagyon örülök,hogy sikerült beszélnünk :D

Én voltam az uccsó...addigra jól tele is lett stresszel a gatyóm...bementem a műtőbe,felfeküdtem álmaim ágyára...megdicsértek,hogy milyen hajlékony vagyok...ez engem semmiféle örömmel nem töltött el...gondoltam gyorsan,gyorsan adjátok a cuccost,mert alukálni szeretnék...az utolsó emlék,hogy keresem a Dr.Nőt...nem tudom,hogy hangosan is reklamáltam,hogy látni akarom most rögtön,vagy csak ez már a halu része volt...még olyan is rémlik,hogy integet,hogy itt vok....mindegy ezt mostmár fedje homály :D
Aztán amit már a Párocskám elmondott...HORKOLTAM :D :D :D Jézusom,ott fekszek és horkolok,mint egy alkesz,majd a sapkáim után áhitoztam :D :D :D és egyszercsak felébredtem...

Viszont a lényeg: 7 db tüszőt tudtak leszívni,holnap reggel 9-kor kell telcsizni :D :D :D ...a pocim fáj,már ott kaptam is fájdalomcsillapítót...azt mondta a Dr.Nő,hogy ezen nincs meglepődve,mert 3-an feküdtek a hasamon,mert a jobb petefészkem bebújt a méhem mögé és a méhemet nem szerette volna átszúrni,ezért elérhető állapotba kellett nyomkodni a petefészkemet...azt mondta,hogy nagyon-nagyon megszenvedtek velem,tehát szedjem nyugodtam a fájdalomcsillapítót ha szükséges...Mindegy..minden jó ha a vége jó :wink: ...és 7 db tüszőke lett a vége az pedig k@va jó :D

Köszönöm mindenkinek a drukkokat :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sting szerintem nem sokkal több a lombik mint a insem vagy rosszul tudom. Egyébként más a támogatás is. De ne mennyünk elöre már még van egy terminált és egy insem. Csak összejön ne legyél negatív. Mindenféle drukkok mennek neked is. :D :D :D

Angyal nagyon jó hireket hoztál 7 tüszöcske naon jó.... Mikor kell telcsizned?? :D :D
Tényleg igy félre beszél az ember?Hát csak tudják hogy mi a szitú és nem nevetnek ki :D :D
De hát kit érdekel, le a kalappal elöttetek.
Pénteken kapod meg öket??

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Navared:
Akkor ez egy igen jól megkonstruált kabát, biztos nagyon csini rajtad.
Telepata csajszi! Én is ma vagyos az 5. napon, erre mit moncc? :lol:

Sztyopáné:
Mára mindent köszi (meg amúgy is :) )! Nekünk a Sumetrolim volt szintén a befutó, a mostani baciállamvizsga előtt a Zuram magától elkezdte a szedését, nem is volt baj. Kívánom, hogy ez a mostani gyogyó már hatásos legyen, aztán 6 hónapig k@ss a baciknak, egyébként is addigra már rókakomázni fogsz, de minimum két csíkod lesz!!! :)

Muzsi:
Drukk a fagyisokért! :)

Vayacon:
Ált. a 17. napon kell visszamenni (asszem). A fehérjéket stimu után is nyomassad, kell a bébinek. :)

Vörösmacska:
Úgy szurkolok csütörtökre, remélem bekopog a kis dominád addigra és akkor juhéjjjj!!! :)

Pancsi:
Micsoda horror volt az endós sztorid... Ó, te szegény!

Dorkabab:
Dettó!

Heni:
Hűha, micsoda szuper mnyh, gratulálok! Pénteken lehet, h. találkozunk, mert akkor megyek uhu-ra. Drukk a punkcióra! :)
Nekem a Femibiontól nem volt dugulásom...

Andrea:
Köszi a drukkokat! :)
Akkor 10-én dől el, hogy jöhet-e a stimu? Sajnálom a sok szüntetet, egyszer ennek is vége lesz, hidd el!
Valamikor a kora-paleolit korban már írtam, amikor mi is CSAK szünetet tartottunk (egyfolytában, bazi hosszú ideig), hogy
"a várakozás a legnagyobb tanító."
Gondolg végig. Ugyan te nem vagy (szerintem) az a típus, aki szívszerelemből "reszeli a fingot" (ezen kifeküdtem, nagyon nagy duma!!! :lol: ), de talán most lassításra van szükség az életedben, ill. megtanulni türelmesnek lenni - bármily értelmetlennek tűnik... Ez irtó nehéz,hadakozik vele az ember, pláne aki pörgős fajta - viszont ebben a projectben sajnos meg kell tanulni várakozni is, különben belehülyülnénk. Nem érdemes stresszelni magunkat a parkolópálya miatt, inkább használd ki ezt az időt klassz elfoglaltságokra, amiket babásan pl. már nembiztos, hogy megtejhetesz, vagy csak simán kényeztesd magad (tested, lelked).
Most látom, hogy megtejhetsz (=megtehetsz) -et írtam, ez lehet egy Freud-i elszólás... :oops:
Szóval, egy a lényeg: nagyon szorítok nektek!!! :D

Avarka:
Bummm!!! Nagy kő esett le a szívemről - gratula a szuper eredményedhez! :)

Sting:
Jesszusom!!! Ennyi csalódás egyszerre! :shock: :cry:
Hogy bírtál utáne egyáltalán megszólalni? Annyira sajnálom...
De, hogy a terminált miért számít bele a 6 inszembe, azt nem értem! :roll: :evil: Eddig nem így volt! Mióta változott meg?

Kiss Angyal:
Utólag is bocsi, hogy eloroztam a számod... :oops: Mivel már nem tudtam visszajönni tegnap a netre, reggel meg nem voltam beszámítható, olyan kómásan indultam el otthonról, ezért gondoltam erre a megoldásra.
Haláli jó fej vagy! :) Örülök, hogy személyesen találkozhattunk!
A sztoridon hangosan nevette, a kutyákok csak néztek, mi bajom van! :lol:
Gratulálok a 7 tüszőhöz, végül is tekinthetjük ezt ISTENI számnak, vagy szerencseszámnak (ez esetben ateisták előnyben). Irtó kíváncsi vagyok, mit hoz a holnap! Mega-giga drukk ezerrel!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Angyalka!

Gratula!!!!!!!!!! Holnap gyere, amint megtudod, hogy mi a stájsz!!! Drukkolok nagyon!!!!!!

Pusssz

heni77

pancsi76:Szia!nekem elég jól reagált a szervezetem a hormonokra!
de sajnos akkor sem lehet összehasonlítani egy inszemet és lombikot!

Angyal:örülök hogy minden okés volt és hát 7 tüszőőőőő?az királyság!ügyike vagy! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Pancsi:
El kell oszlatnom valamit: a lombik sokkal drágább, mint az inszem.
Persze függ attól, hogy miket kap az ember. Nekem mindíg a legolcsóbb dolgokat adta a doki, így kb.: 30 ezerbe fájt az inszem. Most van az első lombikunk, eddig 100e-nél tartok és még nem váltottam ki a tüszőrepesztőt, valamint a batyunyi p.nagolyót...
Egyébként én tuti nevetnék a dokik, nővérkék helyében - nekik is kell egy kis kabaré! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Heni:mennek neked is a drukkok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajtikám:nem tudom mióta van ez így ez a termináltas buziság dehogy pont nekem kellett ebbe beleesnem....
egyébként nem vagyok meglepődve nekünk soha semmi nem megy csak úgy könnyen....

Kép
sting1982

Kép megtermékenyítő varázslat 7-ből 7-nek: Kép
vörösmacska

Ki vagyok akadva, hogy a terminált is beleszámít a 6-ba. Ezt nem értem.
Én meg azt akartam kérdezni a dokitól, de elfelejtettem, hogy leállított lombik programommal elhasználtam-e egy lehetőségemet, vagy majd csak a beültetéssel együtt számít-e :?: :?:

A Femibiontól nekem sincs dugulásom, de biztos azért, mert nincs benne VAS! Most pluszba vasat szedek, mert írtam, hogy hiányom van egy kicst, remélem nem lesz gondom, majd referálok :) .
vörösmacska

Pancsi, ez azt jelenti, h. ez a Klimix nevű izé tartalmaz az őrült :lol: lenmagon kívül egyéb mást, mint pl. zabpehely, stb.? És mitől jó a hormonokra? Nem kötözködés... csak nem értem :oops:
Nekem 3 db inszemem volt lombik előtt, de nem a BMC-ben. A harmadiknak már úgy álltunk neki, h. látta a doki h. van vmilyen ciszta. Aztán miután nem sikerült, irány a műtő :( Utána pedig a nőgyógyi elirányított kedves volt kolléga-barátjához ide.

Angyalka, ez nagyon szuper, még kistesónak is jut belőle :lol:
Ügyes vagy!!! Akkor alakítottál ZT, ahogy én is fogok, de hát hozzászoktak már "ezek" ott :D

Sting, na ne izélj már, még akármi is lehet, ne rögtön a lombikon járjon az eszed! :roll: :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macsek!

Olyan ari vagy, egyből küldöd a varázslatot Angyalkának!!!!

Hát ja, ezek után én is kiváncsi vagyok, hogy a te esetedben akkor most ez volt e 1 alkalom, vagy nem? Majd mondd, hogy mit mondtak erre!!!!!

Holnap később jövök, ne idegeskedjetek!!!
Kb dél körül jövök csak gépközelbe!!!!

heni77

Hát akkor most nagy hülyeséget mondtam. Nem is tudtam hogy az insem és a lombik között ilyen nagy a külömb.

Kép
Kép
pancsi76

[quote="kiss angyal"]S írta:kiss angyalziasztok,

...a pocim fáj,már ott kaptam is fájdalomcsillapítót...azt mondta a Dr.Nő,hogy ezen nincs meglepődve,mert 3-an feküdtek a hasamon,mert a jobb petefészkem bebújt a méhem mögé és a méhemet nem szerette volna átszúrni,ezért elérhető állapotba kellett nyomkodni a petefészkemet...azt mondta,hogy nagyon-nagyon megszenvedtek velem,tehát szedjem nyugodtam a fájdalomcsillapítót ha szükséges..

Tyúúúú!
Még jó, hogy altatásban történt a dolog!!!!!

Te!
És Misibá is ott nyomkodta vajon ......a hasadat? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezt nem lehetett kihagyni, bocsi!!!!

heni77

Rólam dióhéj:
Az 5. cn-on mnyh 5 mm (ez lehetne jobb is! :evil: ),
jobb fészekben 1 db 10-es, 1 db 9-es és 3 db 6mm-es,
balban kb ilyenek - ezt már nem jegyeztem meg pontosan.

Nyalom a pempőt, eszem a túrót, a tonhal legyen velem! Ámen.

Csajok!!! A Cetrotide miatt nagyon parázok, holnaptól kell szúrni, reggel. Elolvastam a haszutmafor-t, ami szerint (lebutított változat, hogy pici Sajt@ is megértse :) ) :
1. benyomom a tűt,

2. majd visszahúzom a műanyag fecskendő végét és ha vérrel keveredik az oldat, akkor nem adhatom be,

3. hanem ki kell önteni és egy új injekcióval kell újból próbálkozni... :shock:

Jó értelmezem? :?: :?: :?: De ez iszonyú drága injekció! Tényleg csak úgy, ki kell dobni?

- Volt már nektek ilyen?
- Miért bír vérrel keveredni a felszívott cucc?
- Van olyan hely a hason, ahová tutira be bírja adni a Zuram, vér nélkül?
- Esetleg más trükk, hogy jó legyen?

Sokat kérdeztem, köszi előre is a válaszokat! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Navared a szervezeted ösztrogént és proreszteront állít elő, de a sok sz..rt amit megeszünk pl. hormonozott csirke vagy disznó ez is tartalmaz ösztrogént de progreszteront nem tudsz magadhoz vételezni az annyi van amennyit te termelsz. Így alakul ki a felborult hormon eggyensúly. Nekem is ösztrogén dominanciám van ezt még a dokinő mondta. Vannak élelmiszerek ami fitoösztrogént tartalmaznak pl. lenmag szója keresztesviráguak: karfiol brokkoli stb.. bab borsó lencse meg még egy csomó cucc. Ami eggyensúlyt teremt.

Ebben a klimixben különféle magok vannak örölve.

Kép
Kép
pancsi76

Sting:
Az élet olyan kegyetlen bír lenni, úgylátszik nektek folyton edzik a lelketeket odafenn...
Valaki szójjón mááá, hogy köszi, elég! ! !

Vörösmacska:
Nem számított eddig bele a leállított lombik, de ezek után már f.gom sincs, hogy mi az ábra!
A Femibionba meg nincs vas?! Hát ez oltári!!! Látszik, hogy mennyire megnéztem az összetételét! :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?