Sziasztok!
Navared:
Akkor ez egy igen jól megkonstruált kabát, biztos nagyon csini rajtad.
Telepata csajszi! Én is ma vagyos az 5. napon, erre mit moncc?
Sztyopáné:
Mára mindent köszi (meg amúgy is
)! Nekünk a Sumetrolim volt szintén a befutó, a mostani baciállamvizsga előtt a Zuram magától elkezdte a szedését, nem is volt baj. Kívánom, hogy ez a mostani gyogyó már hatásos legyen, aztán 6 hónapig k@ss a baciknak, egyébként is addigra már rókakomázni fogsz, de minimum két csíkod lesz!!!
Muzsi:
Drukk a fagyisokért!
Vayacon:
Ált. a 17. napon kell visszamenni (asszem). A fehérjéket stimu után is nyomassad, kell a bébinek.
Vörösmacska:
Úgy szurkolok csütörtökre, remélem bekopog a kis dominád addigra és akkor juhéjjjj!!!
Pancsi:
Micsoda horror volt az endós sztorid... Ó, te szegény!
Dorkabab:
Dettó!
Heni:
Hűha, micsoda szuper mnyh, gratulálok! Pénteken lehet, h. találkozunk, mert akkor megyek uhu-ra. Drukk a punkcióra!
Nekem a Femibiontól nem volt dugulásom...
Andrea:
Köszi a drukkokat!
Akkor 10-én dől el, hogy jöhet-e a stimu? Sajnálom a sok szüntetet, egyszer ennek is vége lesz, hidd el!
Valamikor a kora-paleolit korban már írtam, amikor mi is CSAK szünetet tartottunk (egyfolytában, bazi hosszú ideig), hogy
"a várakozás a legnagyobb tanító."
Gondolg végig. Ugyan te nem vagy (szerintem) az a típus, aki szívszerelemből "reszeli a fingot" (ezen kifeküdtem, nagyon nagy duma!!!
), de talán most lassításra van szükség az életedben, ill. megtanulni türelmesnek lenni - bármily értelmetlennek tűnik... Ez irtó nehéz,hadakozik vele az ember, pláne aki pörgős fajta - viszont ebben a projectben sajnos meg kell tanulni várakozni is, különben belehülyülnénk. Nem érdemes stresszelni magunkat a parkolópálya miatt, inkább használd ki ezt az időt klassz elfoglaltságokra, amiket babásan pl. már nembiztos, hogy megtejhetesz, vagy csak simán kényeztesd magad (tested, lelked).
Most látom, hogy meg
tejhetsz (=megtehetsz) -et írtam, ez lehet egy Freud-i elszólás...
Szóval, egy a lényeg: nagyon szorítok nektek!!!
Avarka:
Bummm!!! Nagy kő esett le a szívemről - gratula a szuper eredményedhez!
Sting:
Jesszusom!!! Ennyi csalódás egyszerre!
Hogy bírtál utáne egyáltalán megszólalni? Annyira sajnálom...
De, hogy a terminált miért számít bele a 6 inszembe, azt nem értem!
Eddig nem így volt! Mióta változott meg?
Kiss Angyal:
Utólag is bocsi, hogy eloroztam a számod...
Mivel már nem tudtam visszajönni tegnap a netre, reggel meg nem voltam beszámítható, olyan kómásan indultam el otthonról, ezért gondoltam erre a megoldásra.
Haláli jó fej vagy!
Örülök, hogy személyesen találkozhattunk!
A sztoridon hangosan nevette, a kutyákok csak néztek, mi bajom van!
Gratulálok a 7 tüszőhöz, végül is tekinthetjük ezt ISTENI számnak, vagy szerencseszámnak (ez esetben ateisták előnyben). Irtó kíváncsi vagyok, mit hoz a holnap! Mega-giga drukk ezerrel!!!