Na és engedelmetekkel elmesélem a napomat
reggel direkt korán keltem, hogy a hófedte autót valahogy időben ki tudjam bányászni..
9kor már a fejemet fogtam hogy basszus ez nem fog menni..
az egy dolog, hogy maga az autó teljesen be volt fedve hóval vastag rétegben, de ahogy a hókotró járt, az útról az egész cuccot az autóra nyomta, az útfelőli oldalán az autó ablakáig felért a hó
a kerítés oldalán az ajtóig, és se előre, de hátra egy tapodtat sem lehetett menni vele, a kerekei is el voltak lepve...
na aztán egy óra lapátolás-ásás után(féltem, hogy meghúzom a hasam, szerencsére jól vagyok), megszületett az eredmény: végre valamennyit hátra tudtam vele tolatni, így elől is megoldottam a dolgot, meg ind a két oldalt, aztán juhééé!!!!!
mentem vele egy kört, azalatt a jég is leolvadt az ablakokról, és a végén még vissza is tudtam állni a barlangba, amit a kocsinak ástam
ezután a házikóban ittam egy csésze forró teát, és amolyan igazi erős pasinak éreztem magam
főleg, hogy az utcánk egyirányú, és egy nőci nem tudott kimenni az utca végén, mert amúgy emelkedik a vége, így velem szembe jött EGYIRÁNYÚBA, de a kedvéért oldalra álltam egy másik barlangba, majd sián kimentem a parton, és most már egyáltalán nem félek hóban közlekedni, mert amikor megcsúszik a kocsi, már nem félek, mer teljesen tudom uralni
aztán hajat mostam, csinibe öltöztem, meg még átnéztem a latint, és indultam is.
a városban sikerült parkolóhelyet találnom szerencsére (1et, mert a többibe a nagy hó miatt nem lehetett beállni).. csak épp nem tudtam kiszállni, mert a hó eltorlaszolta az ajtót, így át kellett másznom az anyósülésre, ott már ki tudtam szállni
a latin jó uncsi volt..
utána fél4től két barátnőmmel találkoztam a Westendben, kajáltunk meg dumáltunk, aztán összefutottunk egy másik barátnővel (aki szintén 20hetes terhes
)és 4esben folytattuk, vagyis babákkal együtt 6osban
fél7kor indultam haza, és most hulla vagyok..
szóval még NCIS, aztán asszem alvás.
Andrásé már Fr.o.-ban
sztem holnap este már együtt alszunk!!!
azaz remélem hogy együtt, mert mielőtt elment már annyit horkolt, hogy rendszerint a kanapén kötött ki
Lányok!!!
megvan h milyen lesz a konyha, holnap teszek fel róla képet, most már pihizek
szép estét mindenkinek