Új privát üzeneted érkezett!

Pancsi, engem a Szabó dokker műtött, tök normális volt ő is, a Túrit nem ismerem, én Veresegyházon lakok.Hajrá laptetű!!

Kiss Angyal, megy a drukk a holnapi punkcióhoz, akkor még a héten vissza is kapod őket?
Vendég

Zsu: gondolom,vissza fogom kapni.. :roll: köszi a drukkot :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Angyal nagyon szoritok neked. Próbáld meg kikapcsolni az agyad és lazits. Minden rendben lesz. Holnap mindenképp írj mi volt.
Ha más nem angyalpapa jelentkezzen. :D :D Hihi
Neked elég sok petieid vannak ugyhogy no para.
Mennek a drukkok :lol: :lol:

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi!
Még nem találkoztunk a Sz.dokival,még nincs meg minden vizsgálati eredmény.De már várom a végét,és,hogy mondjon Á-t vagy B-t.
Gyömrőn van ismerősünk. :lol:
Nem tudom sajnos mi lehet a baj,de teherbe tud esni,csak nem maradnak meg a babák,Czeizel elég lekezelő volt velük.Tegnap mondtam Nekik a BMC-t,egy próbát megér.Nem tudom hogy döntenek,még fiatalok,33 évesek.
csucsu99
Budapest

Pancsi: Angyal papa nem tud magyarul :lol: köszi, és holnap majd bejelentkezek 8)

Kép

kiss angyal

Zsu a Szabó doki is nagyon rendi volt én nekem a második dokim ö volt mert tudod hogy a lapart 2 doki csinálja. A Túri az a nagyon picurka doki bizti láttad már.

Csucsu ami késik nem múlik ugyhogy nemsoká már dokinál van az ügy. És minden ok.
Gyömrő elég nagy városka lett de elképzelhető hogy ism az ismerősőd bár én is betelepülő vagyok.
Nagyon nehéz jó dokit találni de a Jánosban is vannak szép számmal

Kép
Kép
pancsi76

Babe ment az üzi iwiwen

Kép
Kép
pancsi76

Mieza, nagyon szívesen a drukkokat! Pihizz sokat és csináld úgy, ahogy Zsu :lol: Vigyázz magadra/magatokra!

Pancsi, hát Czeizelről eddig még semmi jót nem hallottam, elég lekezelő :(
Valszín az ismerősödnek progeszteron hiánya van, azért nem tud megmaradni a terhesség! Mert enélkül a hormon nélkül nem képes :( Lenne egy két ötletem neki, ha érdekel küldj privit! De a BMC-t is megpróbálhatja!!! Nyilván az orvosok okosabban, mint én! :oops:

Angyalka, ne félj, minden szuper lesz, csak szépen viselkedni ám altatás után :wink:
Nagyon szorítok!!!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kép
Kép
navared
Szfvár

Igen, sejtettem h. összekutyultam a dolgokat :oops:
Nem Pancsinak akaram írni, hanem Csucsunak a vetéléses témát...

Angyal, miért párocskád milyen nyelven beszél???

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sztyopane, sajnálom ezt a baci dolgot :cry: h. még nem tudtok kezdeni... Próbáljátok vhogy kikezelni a párodat! Perzse, ez mondanom sem kell, ezen vagytok... csak... sajnálom :oops:

Eszter, örülök, h. jól vagytok mindannyian! Doktor vagy már?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hellóka! :)

Mako:
Szióka! Veletek mizu?

Mieza:
Mindkét porontyhoz nagy gratula, ezek szuper hírek! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++

DMimi:
S@xBOMB, s@xBOMB, robban a BOMB!
Lesz itt még nagy hancúrka!!! :wink: /Tom Jones nyomán szabadon/

Pancsi:
Tudod én egy rettentő gyáva Sajt@ vagyok és engem a Zuram döfköd... :oops: Neki nagyon jól megy, bár a tegnapi Merinal bepúposodott, ilyet még nem csinált, nemtom mitől volt...
Szerintem használhatod a maradék Regulont, mert úgy emlékszem, h. a papírján rajta van, h. egy tabletta mit tartalmaz - márpedig mind ugyanazt tartalmazza. Azért nézd meg, de én 99%ra így emlékszem.

Navared:
Szóval csini dzsekid lett, gratula hozzá. :) Milyen színű?

A lényeg, hogy nyakára hágtatok a tavalyi utalványnak - még jó, h. nem tavalyi lejáratú dolgokat lehett venni rajta. :wink:

Rodina:
Biztos jót tett a kikapcsolódás, így jobb kedvvel és feltöltődve futhattok neki az inszemnek! :)

Janka:
Mellfeszülés? Hoppácska!!! :D :D :D ++++++++++++++++++++
Én nem ismerek olyat, aki az ikerterhességéből "redukáltatta" (már a szó is olyan undorító) volna a babáját... Én nemtudnám, hogy melyikkel merném megtenni. Per-pill egyikkel sem, persze ha nagyon sok baba jönne össze... Nemtom, ez annyira nehéz ügy... Nem akarnék pálcát törni senki felett, mert biztos megvolt rá az indoka annak, aki megtette - egyenlőre én nem tudom elképzelni magamról, aztán ki tudja?

Csucsu:
Átestetek a tűzkeresztségen. :) A Szűcs doki nekem bejön, én is hozzá járok, szerintem nagyon jó orvos.
Drukkolok a jó eredményekért! :)

KPN:
Dögség!!! :( Sajnálom, hogy nem sikerált... Kép

P.INAGOLYÓ ügyben közlöm a kedves kartársnőkkel, hogy amit alulról kell dugni, na pontosan ugyanazt lehet (nem kötelező, de lehet!) szedni orálisan is. Pont azért, ha vmiért alulról nem célszerű (folyás, vérzés...).

Zsu:
VÉGRE!!! :lol: Úgy örülök, persze még csak halkan - de szívből és nagyon-nagyon gratulálok!!! :lol:

Eszter:
4-en voltak :shock: ?!!!
Azt hittem, hogy már nem tudsz több meglepetést okozni nekem! :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Navared: remélem nem fogok kurjongatni mint egy népitáncos :D :D :D az a baj,hogy nem tudjuk ezt kontrolálni :shock: A párocskám cseh fiúcska :D :D :D

Kép

kiss angyal

Sztyopáné:
Holnap megyek uhura.
Azt a francos bacimindenségit!!! :twisted: Küldök űzést, ennek már musz hatnia!
)))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Kiss Angyal:
Úúúgy várom a reeggelt, hogy végre-végre lássalak!!! :)
Drukk ezerrel neked keddre! :)

Megyek, mert a Zuram óbégat, hogy gyógyszerosztás!!! :evil:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt: fehér kabátban leszek :D

Kép

kiss angyal

Sajti, messziről fehérnek látszik a kabim alapszíne, de inkább picit olyan drappos beütésű és ezen vannak fekete minták, mintha vmi indák kacskaringóznának :D És ami fontos, h. van kézvédője, amibe bele lehet dugni a hüvelykujjat és nem megy be a hó, amikor esik-kel az ember, ill. derékvédő is van, szintén hideg és hó ellen. A másikomon nincsenek ilyenek és mindig könyékig havas voltam :lol: Ja és van szellőzője hónaljtájékon, ha nagyon melegem lene. Ha esetleg még megyünk vmerre, csinálok fotót és majd iwiw-en jól meg tudtok nézni :oops: :wink: :D

Angyal, és milyen nyelven nyomjátok? Tudsz csehül vagy inkább az angolt használjátok?
Kíváncsi leszek, mit alakítasz holnap!!! :D

Csucsu, küdddtem privit vissza :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lányok hogyan tudom megnézni a táblázatot kérlek segitsetek köszi. :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
pancsi76

Navared: az angol a fő csapásvonal,de saját nyelvet teremtettünk :wink: egy mondatban van cseh,magyar,angol szó is... :D de,most megbeszéltülk,hogy magyarul beszélek hozzá,hogy jól megtanuljon mire megszületik a gyerkőc :D

Kép

kiss angyal

sztyopane
Páromnak nyáron 4 heti antibiotikum kúra sem nyiffantotta ki a bacikat.. Tanár úr más gyogyót akart felírni.., de én elmentema körzeti orvosunkhoz, elmondtam a problémát és felírt sumetolim tablettát! NEM antibiotikumot!!!! 2 hétig szedte, utána kértem időpontot vizsgálatra ÉS :lol: volt baci nincs baci!
Megállapodtunk, ha újból bacivizsgálat lenne, akkor előtte ismét csinál egy kúrát, hogy tutira menjünk!
avarka

Ha nincs ötlet akkor jócakát mindenkinek. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
pancsi76

csucsu, előbb lombikosok vannak, utána az inszemesek , párodnak reggel ott kell lenni anyagleadásra, neked elég csak 10-11 fele menni
csucsu, ismerősödnek itt egy oldal, ezek a lányok mind ilyen gonddal küzdenek. A doki, aki segíteni tud, Dr. Fülöp Vilmos
http://www.csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=247

pancsi, nekem pénteken lesz teszt, érzésem szerint negatív, mert minden pont úgy történik mint előző két lombiknál – már jelentkeznek a mensi tünetek és meg is jönne ha utro engedné
mieza, kettő az nagyon jó, abból még hárman is lehettek mint eszterék

sztyopáné, együtt érzek veletek, nekünk ráadásul el is felejtették megmondani, hogy kezelni kell apát így több hónapot is csúsztunk, következőnél már csak tiszta lesz és tudtok indulni

janka, írd be a google keresőbe hogy traktor és felső sorban válaszd ki, hogy képek, akkor csupa traki képet fogsz találni, onnan meg amelyik tetszik le tudod menteni a gépedre

angyalka, pelus csere és minden ok lesz holnap :wink:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

pancsi, keress rá heni bejegyzéseire és valamelyik végén ott a táblázat

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Csucsu!

Én nagyon ajánlom Fülöp Vilmost. Kicsit fura a stílusa, de kifejezetten habituális vetélőkkel foglalkozik. Van egy honlap is : http://habitu.extra.hu/index_elemei/Page827.htm
Nézze meg a barátnőd! Én is mentem hozzá, egy csomó vizsgálatot megcsinált!
Látom dorkabab is őt ajánlotta!

Pancsi!
Igen, remélem 2 hét múlva kezdünk!
Ti most hogy álltok? Bocsi - Annyira pörög ez a topik, hogy nem bírom követni!

Szerintem nincs endom- visszatérve a görcsölgetésemre-, mert mensinél viszont szinte semmi nem érzek! Akkor nem görcsölgetek. Az endóra pedig, ha jól tudom, az a legjellemzőbb, hogy a mensinél majd meghal az ember, úgy görcsöl!

rodina74

Rodina, ne hari, nem akarom belédbeszélni h. van/lene endod csak mert nem fáj mensikor, ugyan is a tünetek intenzitása nem áll egyenes arányben a probléma súlyosságával. Pl. nekem sincsenek fájdalmaim... vagy csak jól bírom? De tényleg, első nap kicsit fájdogál, de nem is hittem h. gond lehet, ameddig lapar vizsgálat alatt ki nem derült ez a szarság.
De ha úgy gondolod, hiszed és érzed, h. nincs, akkor nem is lesz!!! Tudod, fejben dől el minden! Remélem, neked lesz igazad!!!!!!!!!!!! :)

Angyalka, az izgi lehet, az a kakofónia, ami kijön belőletek :lol: :wink: Hát csak tanítsd is meg szépen, mire jön az utód :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

lene = lenne :lol:

Na elteszem magam honlapra (ez direkt volt)! Sajna nem tudtam menni tornázni, mert fájt a fejecském, mire meg hatott a gyogyó addigra meg már nem értem volna oda, szal itthon adtam az érzésnek. Szomszédok biztos baromira örültek nekem, benyomtam egy-két aerobikos mixet :lol:

Mindenkinek szép iccakát!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Muzsika mai napi levele alant...

Én meg továbbra is sok Gólyát kívánok Mindenkinek.

Muzsi Papa, azaz az Ura... :)

Jó estét mindenkinek!!

A férjecském tényleg egy áldás!! Pont ezért nem is szeretném, ha a dicsőséget elvitatnánk tőle! :) Valaki megdicsérte az apukámat, amiért így kiszolgál…:) Szal az én férjecském az, aki lesi minden gondolatom, nem az apum!! :)

Mindenkinek köszönöm a babaragacsokat!!!

Zsúúúúúúúúúúúúúú!!Hát ez fantasztikus!Nagy-nagy gratu!!!!De boldogok lehettek! :)

Kiss Angyal, hát a 3. zigótácskánkról nem sikerült értekeznem, mert nem vették fel a telefont. :( Remélem azért sikerült a fagyasztás.)
Holnapra hatalmas drukk, hogy minél több érett petike legyen!!

Mieza, huh, gondolom nagyon megijedtél a hányás miatt!Szerintem egy ilyen rossz szitu jó jel a pozitív befejezésre!!A beültihez sok + energiát küldök, no meg jó kis babaragacsot!!(Most olvasom, hogy mind a kettőcskét visszakaptad; kezdődnek a jó hírek!!)

Vörösmacs, köszi a varázslatot, neked is ment ma folyamatosan, hogy este jó híreket kaphassatok!!!!

Navared, akkor te vallod, hogy minden agyban dől el. Örülök, hogy kigyógyultál!!Végül is milyen jól sült el az ajándékutalvány-elkallódás! :) Beszereztél egy jó kis board-kabátot, plusz levásároltad az utalványt! Naon ügyi!

Babe, örülök, hogy ügyesen rendbe hoztad magad! A pénteki babamoziról, ha készül kép, akkor kéretik megosztani velünk!

Kubus, még én hogy várom a február 10-et! :)

Csucsu, én olyan gyogyi vagyok, elkezdtem gondolkodni, hogy apa felülcsapolása mit is jelenthet… No, persze éles logikával rájöttem…
Nyugi, nem lesz baci! Szűcs doki az emeleten rendel.

Kpn, most olvastam, hogy nem sikerült. Tényleg nagyon sajnálom. :(

Dorkabab, most pénteken jól megtudod, hogy milyen az a kétcsíkos teszt, mindenféle „csel” nélkül! :)

Eszter, örülök, hogy jól vagytok!! Azért mostmár tényleg vigyed az urad, mert a végén futball csapat lesz belőletek! :)

Sztyopane, nagyon sajnálom, hogy még egy hónapot várnotok kell. Remélem addigra tényleg kitakarodnak a bacik.

Heni ZT, mi volt ma a BMC-ben? Ja hogy ma nem vagy internetközelben... holnap híreket!!

Sziasztok

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Helló lánykák,

mennyit írtatok megint, durvák vagytok ;)

Zsu, ez überszuperkirály! Tudom még csak halk gratulát lehet mondani, de már nem sokáig :)

Janka, már csak egyet kell aludni ;) Jönnek majd szép sorjában a pozi tesztek.

Babe, szegényem, jól megijesztettél. De végül is megoldottad a dolgot, ügyi vagy. Vigyázz idegen wc-ken stb, nehogy elkapj valamit.

Csucsu, nem irigylem a párod, nem lehetett valami kellemes neki, lehetnének tapintatosabbak az ápolók. De a lényeg, hogy megoldotta :) Mikor mész vv-re?

Kpn :( sajnálom h megjött, de úgyis leszel babás fel a fejjel. miért hagytok ki két hónapot?

Vaya, írom nemsoká én is a privit. én Skribához járok, és csütin megyek hozzá, azt még nem tudom mikor, vszeg reggel. De ahogy magam ismerem, 9nél előbb nem érek oda.

Kubu, ez a babaparty jó lehetett. 15 gyerek? hú az még gombócból is sok :D

Vöröscicc, mi volt?

Dorkabab, neked is mennek drukkok péntekre. ha eljön az ideje, én is tesztelek legalább aznap, mikor megyek a bmc-be. én is elájulnék, ha ott közölnék, hogy nem sikerült. ha sikerült, akkor meg végképp. bízz még azért benne, a tünetek bármit jelenthetnek

Rodina, én sem akarlak paráztatni, de nem ártana szerintem utánajárni, tényleg nincs-e endód. A görcsök illetve fájdalmak bármikor jöhetnek, valakinek mensi előtt fáj, vkinek peteéréskor és másoknak mensi alatt. Nekem pl mindig mensi 1. napján éjszaka jön ki, és nem is görcsszerű hanem egy nagyon erős nyilaló fájdalom. De mindenkinek más, valakinek például egyáltalán nem fáj. de én sem akarom bebeszélni, csak nem árt utánajárni miért görcsölsz

Eszter, hát megint nem semmi sztorival jöttél :D örülök, hogy jól vagytok

Pancsi köszi a kérdést, én megvagyok, ma van az utolsó előtti szuri, csütin vv. én ezt a regulont nem ismerem sajna, nem tudok segíteni

Mieza, hurrá, jó híreket hoztál! Pihenj sokat, és vigyázz a babákra :)

Sztyopane sajnálom hogy még mindig bacis a párod :( remélem most már minél hamarabb kikezelik

Kiss Angyal, ma punkció. Drukkhegyek.

És akkor a szokásos kérdéseim :D : inszem után hányadik napon kell visszamenni? és a fehérjét itt is kell végig enni, vagy csak a stimuláció alatt?
vayacon

Na jól megszólítottam magam ügyes vagyok :? szóval amit magamnak írtam, az Navinak szólt :lol:
vayacon

Zsu Kismami, most látom! :lol: :lol: :lol: Gratula, nagyon örülök, szívből, még a könnyem is kicsordult. Imádom amikor ilyeneket írtok!!! Pusszancs!

Eszteeer nemáá néggyen? :shock: :shock: :shock: Uram Atyám! Hú, ti aztán nem semmik vagytok! Nagyon örülök, hogy jól vagytok! :lol: :lol: :lol:

Sztyopáné nagyon sajnálom a bacit és a kényszerpihenőt. Kép Küldök baciűző varázslatot nektek is: Kép

Csucsu nekem is volt ilyen ismerősöm, Konc Tanár úrnál kötött ki, már megszületett azóta a babája.

Angyalka, ne legyél betojva, jót alszol és kész. Mennek a drukkok, legyen sok érett petéd! :D :D

Köszönöm aki drukkolt. :D Hát szóval megnézett Tanár úr és vannak tüszőim :o , csütörtökön mehetek újra és ha lesz dominám akkor repesztünk és megtermékenyítünk.
Katalin azt mondta, hogy felolvassza mind a hat petesejtemet és megtermékenyítik, apa hozhat friss spermát, ha nem megy, akkor felolvasszák a lefagyasztottat.
Ha marad be nem ültetett gyerek, akkor azt visszafagyasszák. Tehát még semmi sem biztos, csak annyi, hogy próbálkozhatunk, bár nem vagyunk szerencsés helyzetben, mert meg lettem piszkálva a cisztaleszívással. Persze ha meg nem szívták volna le, akkor nem próbálkozhatunk. Ördögi kör.
vörösmacska

Heni, gyere ma mesélj!

Muzsi kismami pihizzél! Pussz!
vörösmacska

Sziasztok Lányok!!!
Hű milyen hideg van ma reggel :oops: :oops:

Dorka ejnye nem szabad igy hozzá állni még nem is érezheted.
Különben is itt valaki azt írta hogy a mensi elötti tünet ugyan olyan lehet mint a terhességi tünet.
Tudom nem jó beleélni magad,én is igy tenném de ott van az a hátha most sikerült. Csalódni nagyon sz.r de azért várj péntekig. :) :)

Vaya akkor szótítok neked ez most neked az első insemed ha jól tudom és látod Babenek is így sikerült ügyesek legyetek :D :D

Rodina nekünk 26.án kezdödik a lombikunk :D :D .
Egyszer már elkezdtük de le kellett állítani mert csak egy darab volt petesejt. :cry: :cry:

Lányok nekem is az első endom olyan nagyon megnött hogy 16cm átméröjü volt és senki nem vette észre pedig jártam korházba hogy nem jön a baba.Csak hogy mensikor a falat le tudtam kaparni anyukám egyszer itt volt nálunk es ö azt hitte meg fogok halni. Na erre az orvos felírt egy peremenstruácios tünetekre vitamint. Majd 1 hónap mulva a sürgösségin kötöttem ki és rögtön megoperáltak mert szétdurrant.Szóval nem akarok senkit riogatni de nem veszélytelen és nem minden orvos látja. Ja és akkor tájt nagyon vékony voltam és még én sem vettem észre,mert a gerincem felé húzodott.

Heni gyere hol vagy? Remélem ma jössz!!! :roll: :roll:

Kép
Kép
pancsi76

Szép jó reggelt Csajócák!

Heni,
most Hozzád szólok. Hol vagy már? Mi van Veled?

Többiek,
Veletek mi újság?
:lol: :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Macs hát milyen helyzet ez remélem jól jöttök ki belőle.Már rátok férne egy kis szerencse.Én megkérdeztem az orvost hogy én mit tehetek addig és ö a terhes vitamint nagyon ajánlotta.Te is szeded? Küldök mindenféle baba ragacsot meg cisztaüzőt meg sperma turbót a férjednek és sok sok drukkot!!! :D :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Vaya, nekem most 16 napra kell mennem az inszemmel.

macsek, éljen, akkor használt a sok drukkolás! Szólok a varázslómnak, küldjön megint csiribu-csiribát. :)

Lányok, ezek az endok-ciszták tudnak alattomosak lenni, mikor engem műtöttek, csak azért mentem el orvos sok hónap után mert gyanús volt, hogy picit fájdogál a mensi alatt, aztán később két ciklus között is, normálisan én meg semmit nem érzek. Mire orvos látott, azonnal toltak be a műtőbe, mert bármikor robbanhatott volna. Akkor már persze ki kellet venni az egész petefészket, olyan állapotban volt.

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Jézusom, milyen rémtörténetek vannak itt. Még jó, hogy "ennyivel" megúsztátok. Az "ennyivel"-t idézőjelbe tettem, nem véletlenül.
Szóval Dorkabab, Neked pénteken kell menned tesztre? Jól tudom?
Küldöm a babaragacs szállítmányt Neked is. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

Húúúú basszus, már látom, hogy marha hosszú leszek előre is bocsi, de 1,5 nap alatt majdnem 4 oldalt írtatok!!! :shock: :shock: :shock:

Sting!
Jajj ne má''''' Ó istenem annyira nagyon sajnálom. Puszi a kobakodra, fel a fejjel, nem szabad feladni, sikerülni fog, egyszer biztosan!!!!!!

Angyalkám!
Én is ugyanígy vagyok a Cetrotide del. És nehezebben akar feloldódni a cucc az üvegben, mint a Merional nál. Nekem sosem jött meg addíg, míg toltam az Utrót!!! Ki tudja, hogy van ez!!! Én reggel szúrom a Merional, délben a Puregont este meg a Cetrotide t! Írj, hogy mi volt a punkción!!!!!!

Muzsikám kis ZT s kismamim!
Drukk drukk a 4 ill. 6 sejtecskéséknek, hogy jól beágyazzák magukat a megfelelő helyre.Dehogy negatívkodom, na de majd a végén leírom miért is nem!!!!! Egy picit elkenődtem akkor a részeredményen, de javítottam a hibán :) Pihi, de néha egy ksi mozgás kell ám, de csak lájtosan!!!!! Legyen egy kis vérkeringés a méhedben!!!!

Mieza!
Drukk drukk, még nem olvastam, hogy mennyit kaptál vissza, de ha az az 1 is marad csak, akkor elég Ő is a sikerhez!!!! Szerintem nekem már úgyis mindegy, hogy mikor szúrom, ha annyira fontos lenne, szerintem kiemelnék a dokik, hogy kimondottan mikor melyiket kell!!!!! Mivel reggel, délben a merionallal meg a puregonnal kezdtem, így nem akartam átütemezni őket, hiszen annyit tudok, hogy minden nap azonos időben kell őket szúrni. A Cetrotidet kellett utoljára elkezdeni, így az maradt estére. De mondom, ha annyira nagyon nagyon fontos lenne az időpont biztos mondanák külön is, hogy mikor kell szúrni!!!! NO PARA!!!!! Aha látom ketten vannak!!!!! Drukkjaim mennek ezerrel!!!!!! Jujj de jó!!!!

Dmimi!
még téged sem láttalak mit írtál, mi volt a cuccleadásnál, de mindenesetre útnak indítom a baciűzőket

Vayacon!
Szerintem sem kötelező a termináltkodás :) Csak egy esély lehet, de ki tudja lehet jobb ha pihen a szervezet addig. Mindensetre spontánkodni lehet abból baj nem lesz!!! :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Navared!
De jó, hogy sikerált túladni az utalványon!!!
Ezek a "varázslatok" tényleg működnek, mondtam, hogy minden fejben dől el, ezért is írtam, hogy hinni kell benne!!!! Te most hittél a varázslatban, és bejött, nem kaptál el semmit!!!! Majd én is írom, hogy tegnap mennyit járt az eszemben Macsek varázslónő!!!!!! Imába foglaltam a nevét!!! De majd ezt a végén!!!

Macsek!
lujzicinak is küldhetnél egy szívritmus zavargásűzőt!! :)Drukk a dokihoz, hogy jó híreket kapj!!!! Aha látom jó hírek!!!!!! A felengedés után újralehet fagyasztani???? :shock: Ezt nem is tudtam, de mondjuk ez nem hús, az biztos!!! :)

Janka!
Drukk neked szerdára, táblázatba nem tudom beírni, mrt nem találtalak benne!!!! Te nem szerepelsz benne? :shock: Ha elküldöd az adataidat szívesen beleírlak!!!!

Babe!
voltál végülis dokkernál, hogy mi volt ez a folyás-viszketés??? Ja látom, minden rendben Örülök!!!! Ki tol, ki nyel?????? Ez k.rva jó, tök jót röhögtem!!!!

Csucsu!
Remélem apának nem kell többször átélnie ezt a bizonyos szempontból "szörnyű" élményt!!!! Igen, furi lehet, én sem tudnék magammal mit kezdeni odabent, egyedül, hangzavarban. Ne félj, nem tudnak rányitni, csak belül van kilincs :) Szűcs doki jó választás, bár szerintem mindegyik az lett volna!!! Inszemhez is kell vinni papucsot, köntöst!!!! 10-11 körül csinálják, de apának reggel kell menni leadni a cuccost. Megtisztítják a srácokat, és úgy kapod vissza őket!!!!

Ó KPN!
Csúcsok vagytok Stinggel! Amit bebeszéltek magatoknak az úgy is lesz!!! Nem lehetne, hogy azt beszéljétek meg, hogy sikerült?? :o
Amúgy nagyon sajnálom, de látom nálad már csak a lombik lesz a "hiszek benne" sztori!!! Addig is kitartás, puszillak!!!

Húúú bammeg!!!!
Most nézem, még a hideg is kiráz!!!!! ZSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAGY NAGY DRUKK SZERDÁRA!!!!! DE jó!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De még nem gratula, majd csak szerdán, okés? Mihamarabb gyere!!!!Mondtam én, hogy a szülinap sikert hoz!!!!!

Dorka!
Lehet közben már megírta valaki, de még mindig nem jutottam végére az olvasásnak. Inszemnél biostrip ( pisiteszt) van, lombiknál vv!!! Ez a menetrend!!!!

Eszter!
Banyek, te tényleg ne menj többet Lac nélkül UH ra!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy minden rendben veletek, pihenj sokat, nehogy túlzásba vidd a bedolgozást!!!!!!!! Puszillak

Pancsi!
Én lent vártam a dokinőnél, reggel 9 től, du 2 kor végeztem!!! :shock: Bedöglött az UH, szerelték, ezért vártam annyit!!!! Bocsi, de nem mertem elmozdulni onnan!!!! Hátha hívnak éppen!!!! A táblázatot én teszem fel minden reggel ( kivéve hétfőn ) az én hsz aim után tudod megnézni!!!!

Sztyopikám!
Basszus, annyira sajnálom, hogy elmarad a kezdés!!
Üzenem a baciknak, hogy monnnyyyanak le!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

ITT VAGYOK CSAJOK!!!!!
Csak reggel fél 8 óta visszaolvasok!!!!! Meg válaszokat írok!!!

Szóval, mint már írtam, rengeteget vártam tegnap. Végre bejutottam, mondja a dr nő, JUJJ..........( na menten beszartam, hogy valami rossz hír ) JUJJ ......................DE SZÉP NYÁLKAHÁRTYA!!!! 13mm a 10 napon!! Azt hittem leugrok az ágyról. 7 db tüszőm van, 6 db 17-18 mm, és 1 db 14 mm. Kérdeztem, hogy van e esélye megnőnie a kicsikének is annyira, hogy legyen benne petesejt, azt mondta, hogy van!!!

Úgyhogy nagyon boldogok vagyunk!!!!
Holnap is mennem kell még, azt mondta a drnő, hogy valószínű pénteken punkció, de majd holnap reggel kiderül!
Zsu!
Anyuddal leszel megint? Szólíts meg, ha látsz!!!! korán megyek én is!!!!

BMC / babaprojekt
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára heni77 2010.02.02 10:19-kor.

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Dorka látom neked is elég nagyra nött az endod hogy igy majdnem robb állapotba volt és elég rosszul is jártál hogy elvesztetted az egyik fészkedet sajnálom.
Nekem most Szücs doki mondta hogy lát a jobb fészkem felé icipici endot. Ebböl is gondolom hogy jó orvos de legalább is jó uh-os mert nem mindenki veszi észre. Sajna ha olyan 1 hónap is elég hozzá hogy terjedelmes méretüre nöjjön. De mi ezt nem hagyjuk igaz lányok elöbb babásodunk. Kukába a csokival!!!!/mármint ciszta/.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok

Köszi mindenkitől! Nagyon kedvesetek vagytok!

Jelentem a ma reggeli teszteken (3db :oops: ) is két csík látható, de azért még holnapig nagyon izgulok!! :D

Heni, holnap nem anyuval megyek, hanem a férjemmel!Olyan 7 körül érünk szerintem oda, ha látlak akkor odamegyek hozzád, remélem te leszel az, akit megszólítok! :oops: :D
Vendég

Heni,
GRATULÁLOK, nagyon szépen haladsz a cél felé. Minden OK lesz, és nemsokára Te is a Kismamik körét bővítheted. Drukkjaim azért még mindig mennek Neked. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Mi fent voltunk és a dokinéni is feljött 4 nőcivel addig átadta a rendelőt a Szücs neki akkor ez volt az oka. Téged is szólitottak de nem voltál ott és nem is láttalak na nem baj majd legközelebb Heni ezek csuda jó hirek örülök naom naon... :D :D
Punkció pénteken????? hát anyukám ügyik legyetek minden adott a sikerhez és ez a mnyh ez is szupi hogy csináltad???

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!!

Jó sokat írtatok!! :lol:

Navared!!
Köszi-köszi még 1X.És visszaigazoltalak az iwiw-en.Czeizelnek azt hiszem felvitte az isten a dolgát,már nem a földön jár. :twisted:

Angyalka!!
Hajráááááá!!Ügyesek lesztek.Én minden műtétem után félrebeszéltem,még jó,hogy Apa nem figyelt :lol:

Dorka,Rodina!
Köszi Nektek is,továbbítottam a segítséget,ma fel is veszik vele a kapcsolatot!! :)

Pancsi!!
Hűű ez brutál.Mikor Engem műtöttek,utána azt mondta a doki,oktató filmnek jó lenne,mert olyan össze-visszaság volt odebenn,megküzdött,hogy megmaradjon a p.vezetékem.Nekem sem volt semmi tünetem,nem fájt a hasam.Nagyon alattomos egy betegség.És sajnos egyre gyakoribb. :x

Macsek!!
Jujjjj,ezek azért jó hírek,nem???Hajrá!!

Heni!!
Ezek aztán szép eredmények!!Nem tudom Nekem hogyan lesz ekkora mnyhártyám. :roll: Mikor voltál tegnap???
csucsu99
Budapest

Zsu szuper...... :D :D
Nemsoká átirhatod Heni a listát. Ez már igaz!!!!
Zsu a teszt nem hazudik :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Egy ideje már motoszkál a fejemben, hogy hogy is van ez nálam. Annak idején mondta doki, hogy ez csoki ciszta (endometriozis) a petefészkemben. Viszont most, amikor elkezdődtek ezek a kiviszgálások a lombik miatt senki nem vizsgált semmi ilyesmire, vagy nem mondták hogy én endos lennék. Lányok, hogy van ez, ha nekem ez csak az egyik petefészkemben volt, akkor "szerencsés" voltam és máshol nincs is és nem is kell vele foglalkozni? Vagy nőhet ez újra máshol is?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Zsu!
Az a két csík, most már tuti, ne izgulj. Ha már ennyi tesztet ellőttél, akkor biztos. Annyira jó!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Neked is első Baby, ugye?

Kép

Kép

babe3

Dorka!!
Nekem azt mondták,hogy az kiújulhat,és visszanőhet,akár máshová is.A terhesség a legjobb gyógyír rá,mondta a doki,na köszi és ha nem megy?? :twisted: :roll:
Engem meg tisztítottak,minden jó volt,most mégis kialakult,de még enyhe.Ez amúgy a terhesség alatt nem nő???
csucsu99
Budapest

Zsu!!
Halk garatula,de jóóóóó!!
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Mostanában csak zugolvasok, nincs semmi érdemleges történés egyelőre. Majd 10-én megyek vissza az endokrinológushoz. Kész van a pajzsmirigyes vv eredményem , minden érték a ref.határon belül van, én egy értéket gondolnék magasabbnak mint kéne, bár az is ref-en belül van még mondjuk, csak a felső határ közelében. A prolaktinom az, ami 461,60 (a ref. 120-496-ig van). A tavalyi vv. leletemen ez az érték 423 volt, arra is csóválta kicsit a doki a fejét, ezért gondolom, hogy most is ez várható... Na majd 10-én meglátom. BMC-be majd csak eztután megyek vissza... (nem tudom egyáltalán számít-e hogy a régebbi vv az 3. napi volt, ez a mostani meg 21. napi... de végülis úgyis mindegy.. mert egyik se középértékes eredmény...)

Ma kicsit (nagyon) szar a kedvem, most jött meg, és ugye ha nem lenne most ez az endokrinológusos futamom akkor holnap mehetnék a köv. inszem indításra.... de így most ki tudja még meddig csak reszelhetem a fingot.. Én nagyon nehezen emésztem meg, hogy végre sok év után belekezd az ember, aztán pár hónap után pause.. pause.. pause.. és csak várni.. várni megint.. ááááááá... :-/

Na de nem akarlak teljesen lehangolni Benneteket a nyomorommal, amikor vannak itt nagyon örömteljes események! :) Inkább én is azokkal foglalkozom :)

Zsu: Halkan-halkan... de azért elsuttogok egy gratulát. Öröm volt olvasni, hogy + lett a teszted. Szorítok Érted, hogy minden oké legyen! :)

Angyalkám: Bár most Te valszeg totálkómás-dumálós vagy, de innen küldök feléd +++++++++++++++++++++++++++ sugarakat. :) És várom majd a mai élménybeszámolódat. Nagyon vigyázz Magadra! Puszillak Csajszi.

Sting, KPN: Ezúton is ölelés! ( + ) Nem tudom nagyon mit mondjak, olyan szar ez, hogy megint így alakult. Kaparjátok valahogy össze Magatokat, és előre... Én is ezt próbálom, több-kevesebb sikerrel...

Sztyopa: K...rrrrva baci monnnyon le... el vele a piklibe.... :arrow: :arrow: :twisted: :twisted: :arrow:

Sajtikám: Mennek a drukkok Neked is, innen hátulról a zugolvasók táborából!!! :)

Babe: Ügyes vagy, hogy kikezelted magad, de tényleg nagyon vigyázz, kismamák fogékonyak tudnak lenni mindenféle fertőzésre... Beszélj majd a dokiddal esetleg, hogy hosszútávon mit lehet tenni, hogy ez ne forduljon elő megint... Bár Te ügyes csajszi vagy, biztos nem lesz megint ilyen... :)

Eszter hallod, nem semmi ami Nálatok megy.. :) :) :).... Anyám, látod, ha egy bolt egyszer beindul... Mint a nyulak... :).... (bocsika, nem bántásinak írom).... De hihetetlen sztori ez így... Pindurjaidnak hassimi... Neked ölelés :)

Navared, Heni.. és a többiek akiket most név szerint kihagytam, bocsi...... de zugból időnként nemkönnyű követni az itteni eseményeket.... Persze azért igyekszem :)
Aki beavatkozás előtt-alatt-után áll, mindenkire szeretettel gondolok, egyétek a pempőt, a fehérjéket, igyátok a sok folyadékot.. és ++++++ gondolkodás :)

10-e után majd jövök, addig meg csöndben figyellek Benneteket.

Cuppanósat Mindenkinek :wink:

andi
andrea-1

Dorka az endo bárhol lehet és mi mindig veszélyeztetettek vagyunk. Mindig figyelni kell és jó orvoshoz járni fél évente. Még az agyban vagy a tüdöben is lehet nem sürűn de elöfordulhat.
Pl ismerek olyat akinek a foginyben volt és még szerencse hogy ki tudott ürülni. Mensikor vérzett az inye!!! Jó mi.Az okát még nem tudják biztosan mint ahogy a ráknak sem tudják pontosan csak feltételezik.
DE EZ NEM DAGANAT!!!!!!
Csak vérrel teli ciszták.

Kép
Kép
pancsi76

Andikám már hiányoltalak. Látom a hangulatod mélyponton van. :(
Hát ide figyusz csajszi mindenkinek eljön az idő a kezdésre!!!! :D :D
És neked most pár hetet csuszik gondold azt hogy Így kell lennie mert utána siker.Viditsd fel magad csináld ami jól esik a bébi vár rád és nem akarja hogy anyuci meg legyen keseredve szóval fel a fejjel és előre. :D :D :D :D :D
Ne feledd az értékeid nagyon jók és nincs okod elkeseredni. Puszi

Kép
Kép
pancsi76

Köszi csajok!

Én is úgy érzem, hogy minden megvan a sikerhez!!!! :wink:

Pancsi!
Ne is mondd! Lent mondja az asszisztens Erika, hogy fent keresett többször is! Én láttam, hogy mennek fel, állítólag szólt, hogy menjek én is , de én nem hallottam, hogy mondta volna. Na mindegy, majd legközelebb!!!! Tegnap egy kicsit elvoltam varázsolva, nem is tudom, de annnyyyira kifárasztott az a sok várakozás, hogy már nem is hallottam a fülemmel????? :shock: :shock: :shock:
Mert azt sem hallottam, hogy holnap is mennem kell, utána kérdeztem vissza a dr nőtől!!!

Andikám!
Nem elkenődni, tudom mit érzel, én is kivoltam a várakozástól, de fontosabb, hogy rendben legyenek az eredményeid, és tökéletes állapotban tudjatok kezdeni!!!! Puszillak!!!

Zsu!
Oké, leslek azért én is, kiváncsi vagyok milyen egy friss kismamilátvány :) Leveszem a mintát magamnak :)

Méhnyálkám nekem sem volt soha ekkora, én is nagggyyon meglepődtem, főleg, hogy pénteken emiatt kenődtem el picit, mert akkor még csak 5 mm es volt. 3 nap alatt 8 mm ert nőtt!!! :shock: :shock: :shock:

Sok sok folyadék, túró, tonhal ( utálom, de kaptam egy tök jó receptet és azzal nagyon fini ) és az ócccsssó méhpempős méz reggel este 1-1 kiskanállal!!!!

heni77

AZT A K..VA ÉLET!!!!!! Juhéjjj!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Szóval mostmár tényleg minden megvan!!! :)

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?