Sziasztok!
Húúúú basszus, már látom, hogy marha hosszú leszek előre is bocsi, de 1,5 nap alatt majdnem 4 oldalt írtatok!!!
Sting!
Jajj ne má''''' Ó istenem annyira nagyon sajnálom. Puszi a kobakodra, fel a fejjel, nem szabad feladni, sikerülni fog, egyszer biztosan!!!!!!
Angyalkám!
Én is ugyanígy vagyok a Cetrotide del. És nehezebben akar feloldódni a cucc az üvegben, mint a Merional nál. Nekem sosem jött meg addíg, míg toltam az Utrót!!! Ki tudja, hogy van ez!!! Én reggel szúrom a Merional, délben a Puregont este meg a Cetrotide t! Írj, hogy mi volt a punkción!!!!!!
Muzsikám kis ZT s kismamim!
Drukk drukk a 4 ill. 6 sejtecskéséknek, hogy jól beágyazzák magukat a megfelelő helyre.Dehogy negatívkodom, na de majd a végén leírom miért is nem!!!!! Egy picit elkenődtem akkor a részeredményen, de javítottam a hibán
Pihi, de néha egy ksi mozgás kell ám, de csak lájtosan!!!!! Legyen egy kis vérkeringés a méhedben!!!!
Mieza!
Drukk drukk, még nem olvastam, hogy mennyit kaptál vissza, de ha az az 1 is marad csak, akkor elég Ő is a sikerhez!!!! Szerintem nekem már úgyis mindegy, hogy mikor szúrom, ha annyira fontos lenne, szerintem kiemelnék a dokik, hogy kimondottan mikor melyiket kell!!!!! Mivel reggel, délben a merionallal meg a puregonnal kezdtem, így nem akartam átütemezni őket, hiszen annyit tudok, hogy minden nap azonos időben kell őket szúrni. A Cetrotidet kellett utoljára elkezdeni, így az maradt estére. De mondom, ha annyira nagyon nagyon fontos lenne az időpont biztos mondanák külön is, hogy mikor kell szúrni!!!! NO PARA!!!!! Aha látom ketten vannak!!!!! Drukkjaim mennek ezerrel!!!!!! Jujj de jó!!!!
Dmimi!
még téged sem láttalak mit írtál, mi volt a cuccleadásnál, de mindenesetre útnak indítom a baciűzőket
Vayacon!
Szerintem sem kötelező a termináltkodás
Csak egy esély lehet, de ki tudja lehet jobb ha pihen a szervezet addig. Mindensetre spontánkodni lehet abból baj nem lesz!!!
Navared!
De jó, hogy sikerált túladni az utalványon!!!
Ezek a "varázslatok" tényleg működnek, mondtam, hogy minden fejben dől el, ezért is írtam, hogy hinni kell benne!!!! Te most hittél a varázslatban, és bejött, nem kaptál el semmit!!!! Majd én is írom, hogy tegnap mennyit járt az eszemben Macsek varázslónő!!!!!! Imába foglaltam a nevét!!! De majd ezt a végén!!!
Macsek!
lujzicinak is küldhetnél egy szívritmus zavargásűzőt!!
Drukk a dokihoz, hogy jó híreket kapj!!!! Aha látom jó hírek!!!!!! A felengedés után újralehet fagyasztani????
Ezt nem is tudtam, de mondjuk ez nem hús, az biztos!!!
Janka!
Drukk neked szerdára, táblázatba nem tudom beírni, mrt nem találtalak benne!!!! Te nem szerepelsz benne?
Ha elküldöd az adataidat szívesen beleírlak!!!!
Babe!
voltál végülis dokkernál, hogy mi volt ez a folyás-viszketés??? Ja látom, minden rendben Örülök!!!! Ki tol, ki nyel?????? Ez k.rva jó, tök jót röhögtem!!!!
Csucsu!
Remélem apának nem kell többször átélnie ezt a bizonyos szempontból "szörnyű" élményt!!!! Igen, furi lehet, én sem tudnék magammal mit kezdeni odabent, egyedül, hangzavarban. Ne félj, nem tudnak rányitni, csak belül van kilincs
Szűcs doki jó választás, bár szerintem mindegyik az lett volna!!! Inszemhez is kell vinni papucsot, köntöst!!!! 10-11 körül csinálják, de apának reggel kell menni leadni a cuccost. Megtisztítják a srácokat, és úgy kapod vissza őket!!!!
Ó KPN!
Csúcsok vagytok Stinggel! Amit bebeszéltek magatoknak az úgy is lesz!!! Nem lehetne, hogy azt beszéljétek meg, hogy sikerült??
Amúgy nagyon sajnálom, de látom nálad már csak a lombik lesz a "hiszek benne" sztori!!! Addig is kitartás, puszillak!!!
Húúú bammeg!!!!
Most nézem, még a hideg is kiráz!!!!! ZSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAGY NAGY DRUKK SZERDÁRA!!!!! DE jó!!!!!
De még nem gratula, majd csak szerdán, okés? Mihamarabb gyere!!!!Mondtam én, hogy a szülinap sikert hoz!!!!!
Dorka!
Lehet közben már megírta valaki, de még mindig nem jutottam végére az olvasásnak. Inszemnél biostrip ( pisiteszt) van, lombiknál vv!!! Ez a menetrend!!!!
Eszter!
Banyek, te tényleg ne menj többet Lac nélkül UH ra!!!!!
Örülök, hogy minden rendben veletek, pihenj sokat, nehogy túlzásba vidd a bedolgozást!!!!!!!! Puszillak
Pancsi!
Én lent vártam a dokinőnél, reggel 9 től, du 2 kor végeztem!!!
Bedöglött az UH, szerelték, ezért vártam annyit!!!! Bocsi, de nem mertem elmozdulni onnan!!!! Hátha hívnak éppen!!!! A táblázatot én teszem fel minden reggel ( kivéve hétfőn ) az én hsz aim után tudod megnézni!!!!
Sztyopikám!
Basszus, annyira sajnálom, hogy elmarad a kezdés!!
Üzenem a baciknak, hogy monnnyyyanak le!!!!!!!!!!
ITT VAGYOK CSAJOK!!!!!
Csak reggel fél 8 óta visszaolvasok!!!!! Meg válaszokat írok!!!
Szóval, mint már írtam, rengeteget vártam tegnap. Végre bejutottam, mondja a dr nő, JUJJ..........( na menten beszartam, hogy valami rossz hír ) JUJJ ......................DE SZÉP NYÁLKAHÁRTYA!!!!
13mm a 10 napon!! Azt hittem leugrok az ágyról. 7 db tüszőm van, 6 db 17-18 mm, és 1 db 14 mm. Kérdeztem, hogy van e esélye megnőnie a kicsikének is annyira, hogy legyen benne petesejt, azt mondta, hogy van!!!
Úgyhogy nagyon boldogok vagyunk!!!!
Holnap is mennem kell még, azt mondta a drnő, hogy valószínű pénteken punkció, de majd holnap reggel kiderül!
Zsu!
Anyuddal leszel megint? Szólíts meg, ha látsz!!!! korán megyek én is!!!!
BMC / babaprojekt
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára heni77 2010.02.02 10:19-kor.