Új privát üzeneted érkezett!

Ajajaj, LAPTETŐ!!!!!!!!!
Már naon rég volt, és szükségem is van Rá. Bocsi Mindenkitől, de ezt Én most bezsebelem péntekre. :lol: :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Szi Zsu: hányra mész szerdán? Mert tudod én is megyek, de nem vagyok olyan bátor,mint te, én nem mertem venni tesztet.
Deeee nagyon drukkolok Neked, mert a halvány is csík.
Mit érzel a testeden?

Janka

Kép

Kép
janka78

Janka, én sem vettem tesztet, de megbántam... persze ez elég szubjektív dolog. Én konkrétan vacogtam az idegességtől, amíg az eredményre vártunk. Még egyszer nem csinálom végig, inkább előző nap tesztelek. Akkor legalább már úgy megyek oda, h. nem okozhatnak túl nagy meglepetést...

Kép
Kép
navared
Szfvár

tényleg lányok, itt a BMC-ben nincs is vérvétel? Csak a reggeli sárgába belelógatják a papírt és vagy csíkos vagy nem? Ellenőrzik valahogy, hogy volt-e legalább biológiai terhesség, ha nem mutat a csík?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

KépMagamnak: Kép
vörösmacska

Dorkabab: inszemnél pisiből,lombiknál vérből nézik..

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Én is fogok tesztelni pénteken, mielőtt beviszem az anyagot, azt nem bírnám, ha ott, idegenek előtt kéne megtudnom, hogy mi van. Épp elég lesz a hogyan továbbot megbeszélni

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Nagyszerű, akkor végül is ők sem lesznek okosabbak mint én, muszáj egyáltalán ehhez bemenni? :?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Huha, úgy látom elég sok "célbaérős" Kismamink van ezen a héten. Nagyon nagy hipermegagiga DRUKKOK Nektek. :lol: :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Dorkabab: muszály bemenni,mert le kell zárni a ciklust nekik egy teszttel...és vinni kell az reggeli első pisit...

Kép

kiss angyal

Janka, én is úgy voltam vele, hogy nem tesztelek, mert fosok tőle, de aztán arra gondoltam, hogy jobb felkészülve menni!Konkrétan semmit nem érzek a mellfeszülésen kívül, ami megvan már a punkció óta, de nálam ez szokásos fájás...

Navared, én úgy tudom, hogy a tüszőrepi hamarabb kiürül a szervezetből, de ha nem akkor is ma van 14 napja, hogy megkaptam.De azért írtam, hogy megnyugodni akkor fogok, ha dokinő is megerősíti a jó hírt! :D
Vendég

Zsu: a tüszőrepi 10 nap alatt ürül ki tutira a szervetből :D ez a teszt már nem azért 2 csíkos :wink: :wink: :wink:

Tudom,hogy erre nincs recept,de Te feküdtél végig :?: Miket ettél :?:

Kép

kiss angyal

Egyszer pár nappal tüsző repi után én kipróbáltam, csak hogy lássak egyszer két csíkot, de nekem még az sem jött össze :oops: , csak az ellenörző csík látszott, de gondolom ez is egyéni

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

zsu, nem emlékszem hogy is volt, neked ez az 1. lombik és inszem nem is volt?
dorkabab

Kiss Angyal, 3 napig nagyon sokat feküdtem, aztán már sétálgattam párszor, de semmi megerőltetőt nem csináltam, nem emeltem semmit, a beülti óta még a seprűt sem fogtam meg :oops: Szóval azóta is kímélő programon vagyok! :D
Anyukám nagyon sokféle kajákat csinált nekem, amiknek magas a fehérjetartalma, olyan rendes! És nagyon sok szénsavmentes ásványvizet ittam.Ja, és csak vígjátékokat és meséket néztem végig! :D :D :D
Vendég

Zsu, tényleg nem paráztatni akarlak!!! :wink: Szerintem megnyugodhatsz, tutira!!! És tessék szépen a receptet elmesélni :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi, egy perccel meg is előztél :D
Szóval víz, vígjáték és fehérje, na meg pihi!
Jaj, ha csak ezen múlna....

Kép
Kép
navared
Szfvár

Dorkabab, nekem ősszel volt egy leállított lombik, még a stimu elején leállították, mert nem nőttek a tüszők, és a mnyh sem.Akkor long protokolom volt! Most antagonista, és most is gondolkozott a dokinéni a leállításon, mert alig akartak nőni, de aztán szerencsére megnőttek!
Vendég

navared: tudom, ha megcsinálnám, akkor is izgulnék, ha ninncs csík azért, miért nincs, biztosan lesz 2 nap múlva, ha van, és akkor azért , tuti, hogy terhes vagyok.?.. stb.
A kisfiamnál sem csináltam és azt az érzést amikor a dokim kimondta, soha nem fogom elfelejteni, és mindenkinek azt kívánom, hogy megtapasztalja! Igaz a várakozás nagyon rossz, de itt a BMC-ben már hozzászoktunk, nemigaz.

Zsu: az szupi, mert nekem is csak a mellem feszül. Hányra mész szerdán?

Babe: köszi a hipermegagigadrukkot!!!!!!!!!

Janka

Kép

Kép
janka78

Zsu!
HAlk gratula! NAgyon szurkolok, hogy szerdán ezt megerősítsék neked! Olyan jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Navared!
Igen, a hóeke már nagyon megy! Már tudok fordulni is, de megállni még csak hóekében. Már a párhuzamos síelés is megy egy kicsit. Szerintem ha még lett volna egy hetem, akkor már egészen jól ment volna. De így is a piros pályán lementem! Én egyébként utáltam a telet, és mindig meg akartam fagyni, de most imádom. Imádom a síelést is! A bordozás, az nem semmi! Tanulták ott páran, de piszok nehéz! NAgyon ügyi vagy, hogy neked már a síelés is nagyon megy, és bordozni is tudsz!

Lányok, már akartam kérdezni. Mitől van az, hogy a ciklus második felében elég gyakran görcsölgetek?Valamilyen hormon elégtelensége okozhatja?

Vörösmacs!
Nagyon drukkolok neked!

rodina74

Rodina, köszi a halk gratulát, nekem az endometriózis okozott mindig görcsöket!De persze lehet ez mástól is! Nem tudom.

Janka, szerintem olyan 7 körül érünk oda! Persze, ha jól járhatóak lesznek az utak!
Vendég

Janka, hát persze embere válogatja... most azt mondom h. fogok csinálni, de lehet, h. amikor arra kerül a sor, mégsem teszem meg...?! De én még sosem voltam olyan idegbajos, mint akkor és én még hagyján, de a párom... annyira el volt készülve, sosem láttam még olyan feszültnek.

Rodina, nekem nem szokott görcsölni a ciklus 2. felében, de gyanús ez az endos dolog... ahogy Zsu is írja! Nórát nem kérdezted?
Na de ügyi vagy, ugye, h. nem is olyan nehéz ez a síelés. Én pont úgy voltam vele, mint te... utáltam a hideget, sőt még a síelést is egy régi rossz emlék miatt, de azóta tisztára odavagyok :D
Hát igen, a boardosok mindig a földön, azaz havon ülnek és fáj mindenük, esnek kelnek és leholják a havat :lol: szerintem sokkal nehezebb megtanulni, mint a síelést, de meg lehet!

Kép
Kép
navared
Szfvár

zsu: mi is 7-re tervezzük, akkor addig még beszélünk

navared: hát igen, sajna van ez így és régebben még rosszabb volt a helyzet hidd el. olt, hogy az utcán (úton) állt a sor vége, akkor még nem írogatták előre fel a számokat, hogy kikeressék a kartont előre.

Janka

Kép

Kép
janka78

Csajszik!
Nem hallottatok véletlen olyasmiről, hogy valakinek ikerterhessége lett, de csak az egyiket tartotta meg. Úgyértem szerintetek lehet ilyen?

Janka

Kép

Kép
janka78

Sziasztok!

Hűűűűűűűű jó nagy pörgésben vagytok éppen :)
Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy jó hírekkel gyertek a tesztek után :)

Zsu!
Gratulálok nagyon :) remélem egy hatalmas megerősítést kapsz szerdán :)

Vörösmacska!
Sajnálom, hogy megint szétszúrkáltak, és megint fájdalmakat kellett kibírnod :(
Nagy drukkok az esti dokihoz :) és jó híreket kérünk mostmár rólatok is :) Varázsoljál magatoknak babát, és tüntesd el a szenvedést az életetekből! elég volt ez nagyon hosszú időre ami mögöttetek van!

Heni!
Ne viccelj! semmi okod elkenődni! nagyon rendben vannak az eredményeid! ...és nálad van a csodaszer is, ami szerencsét hoz :D

Jajj... csomó mindent akartam még, de elfelejtettem :oops: :oops: :oops:
kívánom mindenkinek, hogy ismerjétek meg mielőbb a hülyeségnek ezt a fokát...mióta terhes vagyok, azóta az agyam mint a szita... képes vagyok megjegyezni adatokat az uh-ról, meg babakocsi kódokat, de a többi dolog... :oops: :oops: :oops:

nekünk az uh kicsit előbbre jött...nem ma-holnap megyek, hanem pénteken voltam :)
háááááát........ szóval 4en voltak :shock: mármint eredetileg... akik egypetéjű ikrek most, ők eredetileg 3 felé osztódtak, csak az egyikük az üres petezsák méretéből kiindulva úgy kb a 6-7-8. héten elhalt és felszívódott. mondjam, vagy már tudjátok, hogy ilyenkor kb le szoktam esni a vizsgálóágyról? :D
annyira meglepődtem...persze most is Lac nélkül voltam... én tényleg nem megyek többé nélküle...olyankor mindig szaporodik a létszám, ha nincs ott :lol:
Szóval a hármak nagyon jól vannak :D már 8,5-9 cm közt vannak mind :) most is jól megnézték őket genetikai szinten is, és rendben van mindenki :D
másfél hét múlva megyek legközelebb uh-ra!

hírtelen most ennyi, mert bedolgozok ezen a héten itthonról a volt munkahelyemre... a főnököm elutazott, és az új koleginára még nem meri itt hagyni az irodát :)

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Mimi!!
Voltatok ma Ti is ugye??Mikor??Nem bajszos véletlenül a Férjed??Mert amíg vártam Apára,akkor jött egy pár és ők hozták a kisfickókat.Először meginogtam,hogy megkérdezem,nem-e Ti vagytok,de aztán még sem,nehogy úgy járjak mint Heni. :lol:

Zsu!
Az annyááát!!!!!!!Gratula!!!Bár Én még soha az életben nem láttam 2 csíkos tesztet,legalábbis sajátot,de ha ott van az a csík,akkor tuti,hogy baba van.Szerdához egy kalappal.. :P

Janka!!
Neked is drukk a szerdához,de jóóó,hozzátok majd a jóóó híreket!!

Eszter!!
:shock: :shock: :lol: :lol:
Többen csak nem lehettek?? :lol: Örülök,hogy jól vagytok,és szépen növögettek.Te a Jánosban fogsz szűlni??Megkérdezhetem kinél??

Csajok,amúgy az inszemhez is vinni kell cuccokat??Mármint köntös,papucs,stb???
És reggel csinálják??
csucsu99
Budapest

Eszter!
Gratula!
húúúú három baba, ez igen, nekem sokszor az egy is soknak tűnik:)

Janka

Kép

Kép
janka78

Csucsu: az inszemhez is vinni kell mindent.

Amúgy én a Jánosban szültem a kisfiam és mindenkinek szívből ajánlom Szuromi dokit!!!!!!!!

Janka

Kép

Kép
janka78

csucsu!

igen, a jánosban...elvileg Lintner tanárúrnál...

eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok lányok.
Zsu hüüüha ez nagyon könnyfakasztó hát minden ok lesz szerdán meg is erösítenek biztos!!!Pihizz sokat addig is ez úgylátszik bevállt.
Jankának és Zsunak is drukk a szerdai tesztelés miatt!!!! :D :D

Vörösmacs köszi a varázst de csak 26.-án kezdünk nembaj az is eljön.Nem igaz lányok???? :( :(
Macsek viszont neked nagy drukkok a ma estéhez gyere és mesélj majd mi volt!!!!!

Dorkabab hát neked is nem sokára teszt. Hogy érzed magad???
Nagyon szorítok péntekre!!! :D :D

Rodina hát lehet hogy nekem is kéne eggyet síelni hogy megváltozzon a véleményem a télről.Nagyon tetszett ahogy írtál róla.Most akkor teljes gőzre az 5. inszem.Ugye???

Avarka vannak uj fejlemények????

Sajti hogy állsz a szurikkal???

Henikém az a r...t sál már a nyakamra égett de még csak nem is láttalak hol voltál????? MI volt??? Dokinéni mit mondott??

Sting drágám annyira sajnálom. :cry: :cry: Nem tudom a hormonok miatt de olyan érzelgös lettem még meg is könnyeztelek.

Navared én is egyet értek veled én is tesztelnék de csak elöző este hogy fel tudjak készülni.De még az sem bizti hogy nem borulnék ki egy kicsit.

Vayacon mi van veled???Hogy vagy??

Csucsu én is Szücshez járok szerintem se fogsz benne csalódni. Mikor kell menned legközelebb??
Mi is voltunk ma a férjemmel csak fent a rendelöjénél és 10 óra fele.

Babe ma küldöm!!!!

Andrea??? Woddy?? hol vagytok??

Eszter büszkeségünk nagyon szépen fejlödtök. Most akkor 4 bébi volt???Hát nem semmi..

Muzsi család hogy vagytok???

Velem majd 26.án inditunk nagyobb dózissal most regulont irt fel. Szerintetek ez számozott bogyó de azért maradt nekem egy fél levél azt kezdhetem szedni?? 9-indul mi a véleményetek???

Kép
Kép
pancsi76

navared, vörösmacska, vayacon, janka, babe3, kubuspace nagyon köszönöm mindenkinek a drukkot!

A másik kis gombóc is összeszedte magát és tegnapre megtermékenyült, úgyhogy ma vissza lett ültetve kettő. Nem fájt, inkább csak a várakozásba fáradtam bele, pedig nagyon jó szobatársam volt 

Február 12 a dátumunk, úgyhogy néha gondoljatok ránk 

A drukkokat meg nagyon küldöm mindekinek!
Annyira jó, hogy eddig is eljutottunk, nem is mertem remélni, csak titkon…
mieza

Mieza gondoltam rád. Mikorra végeztél? Most értetek haza??
Hát hiába vettem fel a rózsaszin sálamat senki nem szolitott meg.De gondolom nagyon izgultatok megértem. Pihizz sokat egyél fehérjét és nézz mesét látod Zsunál bejött.Akkor tesztelni kell 12.én??? :D :D

Kép
Kép
pancsi76

sziasztok csajok!

Jó rég írtam, próbálok utánatok olvasni!

Eszter: Tök jó, hogy minden rendben a 3 babával!!! Nemüket nézték most?

Zsu: szerdáig halk gratula onnantól meg hangos!! :lol:

mieza: az a kis picuri nagyon küzd, úgyhogy tuti, hogy meg fog kapaszkodni Küldöm a babaragacsot.

csucsu: vinni kell az inszemhez is a cuccokat :D

Janka: én nem hallottam csak többes ikerterhességnél, hogy vetettek el belőle.

Angyalka: holnap nagyon ügyes legyél!!! És jelezz

Sajtocska: te hogy vagy, mikor mész UH-ra?

Stingecske, KPN: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :cry: :cry: :cry:

Küldöm mindenkinek a babaragacsot:
Kép

Velünk: apa 2hét antibiotikum szedése után megint bacis :cry: :cry: :cry: Nem jó gyógyszert kapott, arra a bacira nem volt jó. Így lemaradunk a februári lombikról :cry:

Kép
sztyopane

Sztyopané nagyon sajnálom hogy így alakult. :( :( Nagyon cuki ez a kép babaragacs :D :D :D
És jó a vonalzód!! :lol: :lol:

Kép
Kép
pancsi76

Mieza!
Hát csak kb tudom mikor megyünk legközelebb,ha megjön,akkor megye vérvételre,úgy 17-e körül.Mi 10-kor már nem voltunk ott.
A rendelők azok feljebb vannak??Én azt hittem az is lent.És a vizsgálatot is ott csinálja??

Sztyopane!!
Ez kép csúcs.Na ha ez csak így menne... :lol: Bacik :oops: :x Basszus,ezért csúszni... :oops: :roll: Milyen baci,lehet tudni???
csucsu99
Budapest

Pancsi!!
Neked szól az előző hozzászólás,kicsit összekeveredtem,bocsi :oops:
csucsu99
Budapest

Mieza!!
Ügyesek vagytok,kettecskének gratula.pihi-pihi-pihi. :D

Csajok!!
Nem tud véletlenül valaki olyan orvost akinek a szakterülete a vetélés???Van egy nagyon kedves ismerősöm,akinek sikerűl teherbe esnie,de mindig elvetél,úgy a 10-15 hét között.Czeizernél már voltak és azt mondta Nekik,nem tud segíteni. :roll: Hallottatok már ilyet?? :x :evil: Én úgy kiakadtam.
csucsu99
Budapest

csucsu: Annyit mondott Kanyó dr-nő, hogy ez a baci benne van a bélrendszerbe és onnan került át. Rossz helyre :cry:

Pancsi: köszi a vonalzó és kép dicséretet :lol:

Kép
sztyopane

Szia sztyopaje: örülök, hogy megismertelek, sajnálom, hogy nem tudtatok indulni februárban, sajna ez a fránya influenza járvány :x

Édes ez a babaragacs, köszi!

Janka

Kép

Kép
janka78

Sztyopané!!
Úhh,a fene enné meg.Ettől félek Én is. :roll: És gondolom tünetmentes. :twisted:

Babe!!
Írok privit. :lol:
csucsu99
Budapest

Mieza: ügyi voltál, mostantól sok-sok pihi és sok lazac hamma!!!

Janka

Kép

Kép
janka78

Csajszi, most lesz a kisfiam 2 éves és imádja a traktorokat, traktor tortát szeretnék meki rendelni, de kértek tőlem képet, de sehol nem találok traktorról képet ill. rajzot, ha esetleg valakinek lenne ötlete, szívesen venném, köszi

Janka

Kép

Kép
janka78

Csucsu a Szücs rendelöje fent van az első emeleten. Már találkoztál vele? Mármint a dokkerrel. Vagy még ccsak a vizsgálatokon vagytok túl? :D :D

Hát vaj mi lehet az ok a vetélésre hogy Ceizel papa sem tud segíteni? Hát én személy szerint ilyen orvost nem ismerek, de az én orvosom az egy tündér ő a Flór Ferencben van.

Kép
Kép
pancsi76

Bocsika a többesszám csajszik lemaradt.

Janka

Kép

Kép
janka78

Sztopánné az én férjecskémnek is volt szedte a ciprofloxacint és pá-pá.
Ti mit szedtetek rá? Szerintem minden pasinak van csak lehet másnál alacsonyabb az érték és nem foglelkoznak vele szerintem :shock: :shock: :shock:
Fel a fejjel és csak előre!!!!!

Kép
Kép
pancsi76

Sztyopane, sajnálom a bacikat.. :(

Mieza, gratulálok, és sokat pihizzél, ne csinálj semmit sem 12.-éig!

Csucsu, lehet meg kéne próbálniuk az ismerősödéknek a BMC-ben, hátha tudnak segíteni!

Pancsi, hogy hívják az orvosodat? A kórház környékén laksz?Engem ott műtöttek nyáron.
Vendég

Sztyopáné: még1x nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: de el fog jönni a Ti időtök is :!: :!: :!: addig is masszíroztasd a talpadat :!: :!: :!:

Holnapi punkciómra szorítsatok nekem :oops: nagyon be vok sz@va :oops:

Janka: no para :!: neked is sikerülnie kellett :wink:

Eszter: tényleg ne menj többet Lac nélkül u.h.-ra :wink: Örülök,hogy mind a 3-om baba remekül érzi magát a pocidban :lol: :lol: :lol:

Kép

kiss angyal

Mieza:sok-sok pihi innentől kezdve :D :D :D

Kép

kiss angyal

Zsu tényleg? Engem is már kétszer ott műtöttek. A Túri doki. Nagyon jó Dokker. Téged ki mütött?
Én Gyömrőn lakok oda tartozunk. És te ?
Szeptemberben volt az uolsó remélem az utolsó tényleg. :D :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Hohó ez az én lapom!!!

Kép
Kép
pancsi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X