Sziasztok!
Hűűűűűűűű jó nagy pörgésben vagytok éppen
Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy jó hírekkel gyertek a tesztek után
Zsu!
Gratulálok nagyon
remélem egy hatalmas megerősítést kapsz szerdán
Vörösmacska!
Sajnálom, hogy megint szétszúrkáltak, és megint fájdalmakat kellett kibírnod
Nagy drukkok az esti dokihoz
és jó híreket kérünk mostmár rólatok is
Varázsoljál magatoknak babát, és tüntesd el a szenvedést az életetekből! elég volt ez nagyon hosszú időre ami mögöttetek van!
Heni!
Ne viccelj! semmi okod elkenődni! nagyon rendben vannak az eredményeid! ...és nálad van a csodaszer is, ami szerencsét hoz
Jajj... csomó mindent akartam még, de elfelejtettem
kívánom mindenkinek, hogy ismerjétek meg mielőbb a hülyeségnek ezt a fokát...mióta terhes vagyok, azóta az agyam mint a szita... képes vagyok megjegyezni adatokat az uh-ról, meg babakocsi kódokat, de a többi dolog...
nekünk az uh kicsit előbbre jött...nem ma-holnap megyek, hanem pénteken voltam
háááááát........ szóval 4en voltak
mármint eredetileg... akik egypetéjű ikrek most, ők eredetileg 3 felé osztódtak, csak az egyikük az üres petezsák méretéből kiindulva úgy kb a 6-7-8. héten elhalt és felszívódott. mondjam, vagy már tudjátok, hogy ilyenkor kb le szoktam esni a vizsgálóágyról?
annyira meglepődtem...persze most is Lac nélkül voltam... én tényleg nem megyek többé nélküle...olyankor mindig szaporodik a létszám, ha nincs ott
Szóval a hármak nagyon jól vannak
már 8,5-9 cm közt vannak mind
most is jól megnézték őket genetikai szinten is, és rendben van mindenki
másfél hét múlva megyek legközelebb uh-ra!
hírtelen most ennyi, mert bedolgozok ezen a héten itthonról a volt munkahelyemre... a főnököm elutazott, és az új koleginára még nem meri itt hagyni az irodát
puszi: eszter