Jó estét Leánykák!
Átolvastam a terméseteket, de nem mindenre emlékszem
Sting, nagyon sajnálom, de tudom, ez nem volt túl nagy meglepetés számodra
lélekben már készültél rá...
Nem elkenődni, nem vagy te kenőmájas!!!!
Muzsi papa, nagyon rendes fickó vagy te, üdv.a kismaminak!
Nagyon jó érzéseim vannak ám veled kapcsolatban, mármint Muzsikával... szerintem nem baj, h. csak hármacskán vannak, abból ketten pociban, szerintem siker lesz!
Mieza, te szegény, hát még nem ismered a dörgést... ne is kelljen többször megtapasztalnod, szívből kívánom!
Holnapra ezermillióbilliótrillió megagiga drukk a beültihez!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lányok, képzeljétek, ezek a baciűzők téllleg működnek! Ma már szinte semmi bajom! Meg azért sejtem is h. mi volt a "baj": kijelentettem néhány napja, mielőtt megkehesedtem volna, h. inkább most legyek beteg, mint amikor már stimu és leszívás van.... hát tessék, megtörtént. Hülyeség volt azt gondolni, h. mindenképp el kell kapnom vmi bacit, csak inkább előbb, mint utóbb, de most már okés, ezen is túlvagyok, jöhet a bébi
Persze mindent az utolsó napra kell hagyni alapon, ma bementünka Kenveloba, mert már pár napja kinéztem egy szép sí/bordos dzsekit és hát gondoltam, hátha beváltják az utalványt, de sajna nem. Azt már tudtam, h. Spar, Intersparban biztos elfogadják, mert élelmiszerre is érvényes, de inkább szerettem volna egy szép maradandó dolgot. Viszont olyan k..va jó áron (21.000-ről 8.000-re) volt a dzseki és olyan szép is és profi is, h. megvettük és legalább megvan a névnapi ajándékom, igaz, az még kicsit odébb van, de még febr-ban.
Utána átmentünk a Sparba és jól elköltöttük mind egy szálig!
Rodina, remélem jól telt a kiruccanás! Bocsi, de hol is voltatok?
Most még nincs, de szerdától lesznek zebrás tesztek!