Új privát üzeneted érkezett!

Muzsi kismaminak beágyazódás segítő Kép

Zsu kismaminak a beágyazódás már megvan, neki a pozitiv teszthez csiribu Kép

Macseknak, hogy a hétvégén megtermékenyítsék a petesejtjeit: Kép
vörösmacska

Halihó lányok!

Ma jöttünk haza! Remélem mindenki jól van, még nem tudtam visszaolvasni! Az elmúlt egy hétben remélem sok zebrás teszt lett, ugye?

rodina74

Mimi én is küldök baciüzőket meg járható utakat. Én is megyek lányok holnap a nyakamba rózsaszin kendő lesz a férjemmel megyek szólitsatok meg. Mimi Mieza és Heni ugy tudom ti is jöttök olyan 9-10 fele megyünk.Mi Szücshöz járunk és gondolom fent leszünk. Ja és nagyon magas vagyok ugy 178 cipő nélkül.

Most jöttünk mi is haza és úgy látszik fórum függő lettem mert alig vártam hogy gépezzek mi van veletek.Még nem tudtam mindent végig olvasni annyit írtatok.

Lányok hogy sikerült a pizza? :P
Sajti hogy haladsz a döféssel? Amikor gonalt szuriztam mindig azt gondoltam hogy le szúrom magam mert hogy olyan derékszögben kell beadni.

Mieza neked különösen szorítok semmi baj nem lesz ügyesek ezek a kis lurkók.

Muzsi mama Muzsi papa és a Muzsi gyerekek ti is ügyikék legyetek és pihizzetek sokat. :D

A többiek ne haragudjatok hogy most nem írok majd holnap bepótolom amint vissza olvastam mindent

Mindenkinek kitartó és nem agyaló napokat

Kép
Kép
pancsi76

Vöröscicus látom nagyon benne vagy a csiribiriben nem varázsolnál nekem is stimu kezdőt holnapra???? Majd megírom hogy bejött-e.

Én nem vagyok varázsló de kivánom hogy petieid meg legyenek termékenyítve még hozzá úgy hogy osztodjon is naon naon.... :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Jó éjt mindenkinek :D :D :D :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára pancsi76 2010.01.31 20:26-kor.

Kép
Kép
pancsi76

Igen, a papucs is otthon maradt. Jaj, nagyon szét voltam esve...
De most bent a táskában :)
mieza

Jó estét Leánykák!
Átolvastam a terméseteket, de nem mindenre emlékszem :oops:

Sting, nagyon sajnálom, de tudom, ez nem volt túl nagy meglepetés számodra :( lélekben már készültél rá...
Nem elkenődni, nem vagy te kenőmájas!!!!

Muzsi papa, nagyon rendes fickó vagy te, üdv.a kismaminak! :lol:
Nagyon jó érzéseim vannak ám veled kapcsolatban, mármint Muzsikával... szerintem nem baj, h. csak hármacskán vannak, abból ketten pociban, szerintem siker lesz! :wink:

Mieza, te szegény, hát még nem ismered a dörgést... ne is kelljen többször megtapasztalnod, szívből kívánom!
Holnapra ezermillióbilliótrillió megagiga drukk a beültihez!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lányok, képzeljétek, ezek a baciűzők téllleg működnek! Ma már szinte semmi bajom! Meg azért sejtem is h. mi volt a "baj": kijelentettem néhány napja, mielőtt megkehesedtem volna, h. inkább most legyek beteg, mint amikor már stimu és leszívás van.... hát tessék, megtörtént. Hülyeség volt azt gondolni, h. mindenképp el kell kapnom vmi bacit, csak inkább előbb, mint utóbb, de most már okés, ezen is túlvagyok, jöhet a bébi :lol:

Persze mindent az utolsó napra kell hagyni alapon, ma bementünka Kenveloba, mert már pár napja kinéztem egy szép sí/bordos dzsekit és hát gondoltam, hátha beváltják az utalványt, de sajna nem. Azt már tudtam, h. Spar, Intersparban biztos elfogadják, mert élelmiszerre is érvényes, de inkább szerettem volna egy szép maradandó dolgot. Viszont olyan k..va jó áron (21.000-ről 8.000-re) volt a dzseki és olyan szép is és profi is, h. megvettük és legalább megvan a névnapi ajándékom, igaz, az még kicsit odébb van, de még febr-ban. :lol:
Utána átmentünk a Sparba és jól elköltöttük mind egy szálig! :D

Rodina, remélem jól telt a kiruccanás! Bocsi, de hol is voltatok? :oops:
Most még nincs, de szerdától lesznek zebrás tesztek!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja és Katinak is, úgy mint Miezának, bár nem ismerjük őt, de DRUKKKKK :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nem akarom senki kedvét elvenni, de a Gonalt merőlegesen kell szúrni, konkrétan mintha harakirit csinálnál. Szerintem amúgy ha 45°-ban csinálja vki akkor sincs probléma, csak az okosok így mondták, ill. a papírján is így van! Én inszemnél ferdén szúrtam, lombiknál merőlegesen....
Merinonalt pl. nem kell hűtőben tárolni, Menopurral nincs tapasztalatom.

Na mivel amúgy sincs most senki, én is lépek!
Mindenkinek szép álmokat és nyugalmas éjszakát!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared!

Síelni mentünk egy hétre Ausztriába! Még soha nem voltam, és nagyon élveztem! Nagyon sok magyar volt, mintha nem is Ausztriába lettem volna! Kicsit kipihentük magunkat, aztán jöhet az inszem és a baba!

Na, akkor majd szerdától megy a szurkolás!

rodina74

Menopur sem hűtös, sőt emlékeim szerint nem is szereti a hideget, rá van írva, hogy nem fagyasztható :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Tüsző- és méhnyálkanövesztő erre a hétre: Kép

Pancsinak stimukezdéshez: Kép

Minden teszt pozitív legyen: Kép
vörösmacska

Én csak az Ovitrelle-t tartottam a hűtőben, ezt mondták a gyógyszertárban. Menopur Cetrobigyó tartható szobahőmérsékleten.

Mieza, csuda édes voltál altatás után :lol: :lol: :lol:
vörösmacska

Angyal, ez az inszemes támogatós ez új dolog ugye? jól kifogtam, pont amikor én kezdek. de végül is mindegy, mert úgyis már az első sikerülni fog :D

Lujzi, sajnálom a szívritmuszavarokat, a lényeg, hogy rendbehozzák a dolgot. Utána már jöhet is a baba.

Mieza, nemsoká a pocakodban a babók :) majd ha tudsz, írj, mi volt.

Dmimi, a baciűzőket már lehet hogy későn küldeném, így inkább szállítok drukkokat. ++++++++++++++ Végre búcsút mondhatsz a vonalzódnak is. :D

Navi látod jók ezek a baciűzők.. Ügyik vagytok, hogy kifosztottátok a spart.

Velem semmi küli, szúrom magam, csütin uh :)
vayacon

Sziasztok Csajszikák!

Mieza: Szorítok a február 10-hez, addig meg pihenj nagyon sokat! Én is az első 5 nap fel sem keltem, de mostmár mászkálgatok a lakásban, mert már nagyon-nagyon izgulok a szerda miatt, Össze -vissza járnak a gondolataim. A melleim feszülnek, de kb. ennyi.

Muzsi: Nagyon remélem, hogy igazad lesz és a doki azzal fogad a vérvétel után, hogy SIKERÜLT.

Lujzi: Reméljük, mihamarabb kiderül, hogy semmi komoly.

vörösmaccs: köszi a + teszthez a varázslást, nagyon rám fér még két nap.

Zsu: Mi újság veled, rég hallottunk felőled. Írj!!!

Mindenki másnak? jobbulást, ügyes szurizást, jó sok petécskét és beágyazódást!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Janka

Kép

Kép
janka78

Sziasztok!

Huh, nagyon működtetek ám a 7végén. Nem is nagyon tudok visszaolvasni.

Először had legyek önző, Velem: képzeljétek szombaton naon beszartam, mert kijött Rajtam (odalent) egy ilyen iszonyatos égő, viszkető érzés, meg nagyon csúnya sárgás folyás. Na, mondom ez tuti gomba. Gyorsan telefonáltam a Szent Imre nőgyógyászatára, ahol egy ügyeletes Orvossal beszéltem. Mondta, hogy vegyek a patikába Canesten kombit. Mondom, abba van hüvely tabletta is, ugye? Igen. És, kérdezem Tőle, hogy az lehet az Utroval egyidőben haszálni? Azt mondta, hogy nem, és utána tudjátok mit mondott, hogy az Utrot vegyem be szájon át. :evil: :evil: :evil:
Ez hogy lehetséges, szerintetek? Na jó, gondoltam, akkor ennyit erről.
Lekezeltem Magam betadinos vízzel és volt Nekem otthon ilyen kenőcsöm többféle is. Az egyikre (Candibene) az volt írva, hogy a terhesség első 3 hónapjában nem lehet használni, a másikra meg (Batrafen), hogy terhesség és szoptatás alatt meg kell beszélni a használatát a kezelő Orvossal. Na gondoltam, akkor ebből egy kicsit kenek kívülre. És így vasárnapra teljesen helyre jöttem. De azért ma felhívom a Dokimat, hogy mi legyen, mert elvileg pénteken mennék Hozzá. Na ennyit Rólam.
Remélem a Kicsinek nem lesz semmi baja. Görcseim és vérzésem nem volt.

Sting,
Téged nagyon sajnállak, pedig annyira bíztam Benned. Ne add fel kérlek. Csak előre nézz. Sok puszi és léleksimi Neked.

Mindenkinek, akinek kell mennek a drukkok, babaragacsok, baciűzők, miegymások ezerrel.

Heni,
hogy vagy?

Mimi,
mi zu Veled?

Pancsi,
várom azt a bizonyos privit.

:wink:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Csajok,
most hívtam fel a Dokimat és azt mondta, hogy teljesen jól kezeltem Magam, még egy pár napig ezt folytassam. Pénteken meg megyek Hozzá Baba-mozira. Jaj, már alig várom.
Képzeljétek, már szinte egy nadrágomat se nagyon tudom begombolni Magamon. Normális ez? Kismamik, Ti hogy vagytok ezzel??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Hová tűnt Mindenki??? :( :( :( :( :(

Kép

Kép

babe3

Jó reggelt,

Heni,
Vasárnapi inszem, lehet h valóban nem lehetett már a köv munkanapra, keddre halasztani (húsvét hétfő), de mondom rengetegen voltak a BMC-ben akkor vasárnap. Szóval nem egyedül voltam :lol:
Örülj neki h jár hókotró felétek, nálunk még az sem volt !

Sting,
Borzasztóan sajnálom.

Muzsi,
De rendi apád van. Olyan aranyos ahogy ír és persze az is ahogy ápol, körbeugrál Téged. Természetesen anyósod is.
Pihenjél sokat sokat, és juj de várom a febr 10-et.

Lujzici,
Drukkok ezerrel.

Mieza,
Drukk drukk drukk.

Dmimi,
Baciűzők elindultak. Remélem épségben beértetek.

Navared,
Hurrá h jól vagy.
Éljen az új kabát és h túladtatok az utalványokon is.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Hűűű babe, látom az izgalmakból jut kismami korszakra is bőven! :shock: de jó, hogy minden rendben :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Sziasztok!!

Sting!!
Nagy ölelés Neked!!Sajnálom nagyon.

Babe!!
Hűű,jó kis riadalom lehetett,de a lényeg nincs baj.Ügyes vagy.Miől lehetett,elhiszem,hogy megijedtél.

Muzsi kismami!!
Ügyes vagy,jól csinálod,így tovább.Apa nagyon rendes,Anyóssal együtt.

Navared!
Örülök,hogy jól vagy,hatottak a baci üző vuduk. :lol: Tök,jó,hogy elfogadták az utlványt,és még dzsekid is lett.

Na,ma voltun a BMC-be,Apát lecsapolták,alul-felül. :lol:
7-ra ott voltunk,6-an voltak előttünk,de aztán nagyon sokan lettek.
Apára bíztam,hogy bemenjek-e vele,de aztán úgy döntött,hogy nem kellek. :lol: De szegényt a belső kabinba hívták,ami bent a labornál van,és azt mondta,hogy röhögtek össze-vissza az ápolók,csukogatták az ajtót,ki-be mászkálás volt,olyan érzése volt,hogy menten rányitnak. :oops:
Csütörtökön telózhatok,hogy nincs-e baci,remélem nem lesz.Vérvétel is megvolt.Hurráááá. :lol: haladunk

Most már "csak" én vagyok.És Szűcshöz kerültünk,remélem jó választás lesz,Irénke azt mondta nem fogunk csalódni.22.napi vérvételnél meglesz nekem is az uh+vizsgálat.
És mennem kell EKG-ra,de nem forszíroztam,elintézem azt kész.

Mindenkinek mennek a drukkjaim,akinek ma szükésge van rá.

Dolgoznom kell egy kicsit.
csucsu99
Budapest

sziasztok, ó bár lenne időm, utólérni titeket, de sajnos nincs. hétvégén nem voltam gépközelben és itt elszabadult a pokol :lol:
hozzám legyen szíves a táblafelelős behúzni az 5. strigulát, szombaton megjött. A 6. inszem áprilisban lesz. Alig várom 8)
Ahogy látom a lombikos kismamik törnek most előre, nagy drukk nektek!
kpn

Rodina, láttam mennyire élvezted életed első síelését :D Ügyi vagy, a hóeke már megy :lol: És sikerült megtanulni fordulni, megállni, stb? Vagy az majd egy következő alkalom feladata lesz?
Mi "csak" Eplényben voltunk sajna, nem szerveztünk más egyebet a baba-projekt miatt, mert úgy terveztem, h. mostanra már pociban-baba lesz... :(
Sokáig én is síeltem (kb. 6 év), de most már inkább boardozok, mert a síelés kikészítette a térdemet, meg már nem is volt kihívás. Na ezzel nem azt akarom mondani, h. profi vagyok, csak megtanultam biztonságosan és kész. Amúgy ha erre vki kicsit is ráérez, akkor mindig imádni fogja!

Vaya, mindjárt küldök privit is és hát ja ki azért nem fosztottuk az üzletet, de jól bevásároltunk! Meg úgy tecccik az új kabim is :D Ilyenkor olyan vagyok, mint egy kisgyerek, úgy tudok örülni!
Akkor ezek szerint csüt-ön jössz??? Mi is megyünk! Te is Sz. ügynökhöz jársz, ugyi?
Jön Sting is, mert sajna neki ilyenkor is "kötelező", h. le tudják "zárni" úgymond.

Janka, csak a melleid feszülnek és semmi mást nem érzel? Én ezt tuti jó jelnek venném! Bár azt mondják az okosok, h. a tünetek nem jelentenek semmit, de "tapasztalatom szerint", azoknak, akiknek nem volt mensis görcse és szinte semmit sem éreztek, azoknak sikerült is. De ez persze nem 100%, csak akikkel én beszéltem... ill. itt a fórumon is ezt mondták!

Babe, igen, képzeld az Utrot orálisan is lehet szedni :lol: Olyan furi, de most már örülök, h. kikezelted magad és erre nem lesz szükséged!
Nagyon vigyázz magadra, ilyenkor nagyon könnyű elkapni minden bacit!

Kubu, örülök, h. jól telt a baba-bulitok, én is akarok ilyenre menni már :D
Látom, most nem keltél korán? Legalább is a hsz. időpontjából ítélve! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kpn, sajnálom, de látom nem lepődtél meg, azért küldök neked egy ölelést(O) (=bal karom, O=te, )=jobb karom
Remélem érthető lett :D

Csucsu, na látod, túlélte életed szerelme a megpróbáltatást! :wink: Bár biztos idegesítő lehet, ha nem érzi magát biztonságban...
És szerintem is jó helyre kerültél, meg leszel elégedve, ne aggódj!
Csüt-ön minden rendben lesz!!!! Azaz már most rendben van, de te ezt csak csüt-ön fogod megtudni :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared, azt tudtam, hogy van olyan változata is az Utro-nak, amit szájon keresztül lehet szedni. De ezek szerint ez egy és ugyanaz? Nekem ez tök furi. :lol: :lol:
Tudod mit? Megkérdezem pénteken a Dokimtól, legfeljebb kiröhög. :lol:

Csucsu,
az Én Párom is a belsőbe ment, és Ő is mondta, hogy folyton attól parázott, hogy rányitnak, és tök nagy volt a hangzavar. Bizti elég zavaró lehet Szegényeknek, de azért túl élik. Én se mentem be Vele soha.

Úgy látszik, ma Mindenki BMC-be van, vagy melózi, vagy pihizik. Ez utóbbit nagyon is jól teszitek.

Mai BMC-sek! Gyertek gyorsan, mert nagyon kivik vagyunk. Minden jót.
:lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Babe, szerintem tutkó nem fog kiröhögni, mert már korábban (néhány napja) tárgyaltuk a lányokkal, h. vkinek szájon át kell/ett szedni a p.golyót :lol: Szerintem is furi, de ezek szerint ez amolyan Jolly Joker féle bogyó :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared,
jé, ez tök furi :lol: :lol: :lol:
Vajon mitől függ, hogy ki tol és ki nyel? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Húúú azért ezt a p.golyót szájon át....hát elég bizarrr, ahogy szépen szétfolyik a pocakomban az a kenőcsös izé...pffuj :shock:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Hát Babe, ez egy k..va jó kérdés! :D :lol: :D
Lehet, én inkáb a nyelést választanám, mert onnan nem folyik ki azonnal :wink:
BLEEEEEEE :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Dorkabab, ne fokozd :lol: amúgy is undi ez a p.golyó!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Megnéztem ezt az utrot közelebbről és nem a mi p. golyónkat lehet szájon át, hanem van ebből olyan változat is, ami szájon át szedendő, de azon határozottan rajta van hogy oral! :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Na mondtam Én! :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Hát akkor rosszul vannak egyesek (beleértve engem is) informálva :D

Babe, küldtem privit!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jól végig is olvastam, hogy mit írnak róla, valszeg azért kapjuk többségében altáji bogyóban, mert az oralnál sokkal több gebaszt okozhat. Mondjuk ami mellékhatást írnak, hogy nagyon ritka - cicifeszülés, meg hányinger, meg mensi korábban megjön, hát nemtom, itt azért a forumon többen is vagyunk, akik simán hozzák ezeket.

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Pedig én pont úgy tudtam, h. késlelteti a mensit, ahogy nekem is tette. Ezek szerint akkor ha jól működik, késleltei, ha meg nem, akkor mellékhatásként előbb meghozza :( Jó kis bogyó.... :roll: :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kép

Kép

babe3

Én is úgy tudtam, hogy amíg használja az Ember, addig nem is jön meg. Ehhez képest, az első, terminált együttlétnél, Nekem 22 napra meghozta.
Na hát itt már a jó Isten se igazodik ki. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

ja-ja fura ez az egész, pont azért adják kismamiknak is, hogy nehogy elvetéljenek egy mensivel...nekem se tud egyébként megjönni tőle.

navi, gondolkodom rajta, hogy ha pénteken tényleg semmi, visszamegyek kinezes hölgyhöz, aki annak idején pasimat megtalálni segített, már más ötletem nincs :wink:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Babe, örülök, hogy jobban vagy, ügyesen kezelted magad!

Kérek estére egy kis drukkot, megyek a dokimhoz. Jó híreket akarok hallani, begolyózok, ha ez a hónap megint elúszik.
vörösmacska

V.macska: varázslás a Te asztalod,de drukkkkooookkkkkk meeennnneeekkkk 1000-rel :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kpn: sajnálom :cry:

Babe: örülök,hogy nincs komoly probléma :D

Navared: én is minden új dolognak annyira tudok örülni,mint egy kölök :wink: :wink: :wink:

A titokszoba ajtaját nem lehet bezárni :?: :shock: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Dorkabab, ez a beszéd!!! De azért még várd ki a pénteket, hátha-nátha...?
Mármint nem az elveszett pasidat, hanem a mostani szerelmedet, ugyi? :lol:

Angyalka, addig jó míg tudunk örülni, ez fontos!!! :D
Biztos be lehet zárni az ajtót, csak zavaró a nyüzsi, meg dumcsi, ilyesmik! :wink:

Macs, akkor szorítunk estére!+++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok

Jó régen nem voltam...nem is tudok most nagyon visszaolvasni...

Kpn, nagyon sajnálom :(

Az utronak két változata van, orális és hüvelyi...

Vörösmacska, nagyon drukkolok Neked estére!!! Bár nagyon jól tudsz varázsolni!!!! Mert ugyanis...izé.... :D szóval teszteltem...nem bírtam ki... ééééééééééééés halványan, de ott van az a második csík....remélem ott is marad! Kétfélét is csináltam!És mindkettőn látszik!De azért megnyugodni akkor fogok, ha ezt a jó hírt a doki mondja majd szerdán!!!

Köszönöm mindenkitől a drukkokat, és továbbra is kérek belőle, ha lehet!!! És én is szurkolok Mindenkinek!
Vendég

ZSUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!
Hát ez naon SZUPER. Az a halvány csík is csík. Nekem is haloványka volt, 206-os HCG-vel.
Mikor kell menned??? Nagyon szorítok.
De azért halk GRATULA:)

Kép

Kép

babe3

Babe, köszi szépen :D szerdán kell mennem vv-re!
Vendég

Zsu:nem baj az ha halvány,a lényeg,hogy OTT van :D :D :D Mikor kell menned vv.-re :?: :?: :?: Halkan még,de gratulálok :wink: :wink: :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Navared: amit írtál nagyon jól esett a kis embrióimnak a táptalajban, csak igazad legyen, már annyira izgulok..

Az utro-t 3 éve a legelső alkalommal emlékszem nagy hezitálás után nyomtam fel alulról, mert nem emlékeztem, hogy mit mondott a doki. Péntek este volt és hétfőig izgulhattam, de hála istennek rendeltetésszerűen használtam végül. huh

Janka

Kép

Kép
janka78

hűűűű zsu, hát ez szuper!!!!!ha már most látszik, azért az már onnan nem tűnik el! :lol:

macsek, csiribú-csiribá! Kép varázsló

navi, persze-persze, kinek most a babót próbálom összehozni :wink:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Kiss Angyal, köszi neked is!! Szerdán kell mennem, megnyugodni, igazán csak akkor fogok, ha a doki mondja! :D
Vendég

Nah, akkor Utro téma megoldva.

Istene, Én annyira várom már a pénteket, hogy lássam a kis kalimpáló Babámat. Remélem, hogy fog mozgolódni nagyon. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Zsu, én hangosan is gratulálok!!!! :D De jó, ügyi vagy... bár ha ez az ügyességen múlna.... :oops:
És éreztél valamit? Mensis érzés, stb.? Hányadik napon vagy a tüszőrepi óta? Mert nem akarlak idegesíteni, de a hcg hormon miatt is tűnhet úgy , h. babás vagy kb. 14 napig. De tuti az vagy szerintem, nem akarlak idegelni!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?