Új privát üzeneted érkezett!

Ja, rózsaszínezés tegnap reggel óta nem jelentkezett. Naná, hogy most meg az a bajom,mert akkor legalább tudnám, hoy pár nap és itt van piri.... Nekem se jó ám semmi :D

Kép

Kép
ranita1979

Végre új laptető, már ki akartam törölni azt a csúnya nega tesztet, ott éktelenkedett :D .

Kép

Kép
ranita1979

sziasztok!

Visszaolvastam......., de már felét elfelejtettem :?

Ranita, nagyon jól néz ki a kifli, van még? küldjél :oops:
A teszten én sem látok semmit sajna, de nyugi legközelebb már ott lesz.
A mamaneten, regiztem, szerintem iszonyatosan kesze-kusza a fórum.
Egy barátnőm mondta, hogy zárt körben lehet írogatni, gondoltam dobok fel egy témát, amjd írtam a csajnak törölje ki, de nem törölte, már vagy 4 hete fel sem mentem rá, de lehet sokat írtam.

Tegnap megvolt a buli, barátnőm szülinapi bulija volt amit a pasija sikeresen el is rontott szakított vele, így délután 3-tól lelki segély szolgálat voltam, ma ment hozzá most minden megbeszélni, hogy mi lesz velük nem tudom.

Betty, szerintem nem ár a mozgás, sőt lehet még jót is tesz majd.

Suzy, huzatok bele, amjd együtt tologatjuk a bébiket a Tisza parton :wink:

Ancsi, mondjuk várj, te nem itthon vagy, hogy azt pontosan enm tudom :oops: , de nézz után akár a neten is, hogy mi is ez, én a generalinál leszek most , az allinaznál voltam, de az full sz@r.

Ancsy, email cím, amire küldhetem? privibe.

Angyal, te sem vagy valami közel.....

Puszi csajok

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

ja és ami velem van.....
reggel a hőm változatlanul 37,0 mondjuk 1 tizedet esett, de már 10 perce forgolódtam az ágyban vagyis nem egyből ébredés után volt.
Gondoltam lehet betudható a náthának is de nem, mert mikor már fel is keltem újból néztem 36,7 vagyis ment lefelé.
Pirinek eddig nincs jele, mellem már nem fáj, állandóan ennék és ennyi.
Igazából a náthán kívül most nincs bajom, meg az állandó azon agyaláson mit kéne enni :lol: a melleim nem fájnak már egy kicsit sem, hogy ez jó vagy rossz nem tudom. Olyan szempontból jó, hogy mesinél mindig fájni szokott. :? és most semmi :)

Puszi csajok mindenkinek drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu

ancsuka

ranita, a csíkon az Hana?

Ancsu

ancsuka

ranita, én már megint hü vagyok, vagy nem tudom.....
Nem azt írtad írtál nekem a mamneten? de hova? mert amit én létrehoztam fórumot ott nincs semmi csak az én bejedzésem 8)

Ancsu

ancsuka

Betty
Olvastam, hogy jó a mozgás ciszta ügyben, segíthet :wink: úgy legyen, nyomjad a hasprést, de a hasad így is nagyon szép :lol: ciszta barátnéd meg tűnjön már el végre!!!

Ranita
Még az is lehet, hogy nem is jön piri :wink: :?:
Nagyon édi Hanna baba :wink:

Ancsu
Ranita segítséget kért Tőled mammanet ügyben :!: :roll:
Nekem mindig szokott fájni a mellem, de ez annyira egyéni kinek, mikor, miért és hogyan fáj...sztem:!:

Angyli
Hogy vagy :?:

Zsu
:?:

Gabi
Melózol :?: jobban vagy már :?: holnapra drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Egyedül vagyok már megint, a férjem most ment dolgozni éjszakára :!: :cry:
Annyira fáj a vállam, hogy alig bírok írni, holnapra még izomlázam is lesz :shock: jó volt kint lenni, olyan nagyon tiszta a levegő ilyenkor és szép, minden fehér, a kutyánk szinte szöcskét játszott egész nap a hóban :roll: :wink:
Ranita küldök Nektek egy kis havat :lol:

Finomat főztem ma, ketchupos, mézes oldalas, kurkumás rizs+párolt zöldséggel...ilyen lett :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

És a cicánk, akiről már régebben ígértem a képet...Micó a neve :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

És még egy kép a cicáról, aki belemászott a táskámba, míg Én kipakoltam a kocsiból nagy bevásárlás után egyszer, de ezt meg kellett örökíteni :lol:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy!
Ma mi is kiástuk a kocsit,jót mozogtunk :lol:
Köszi,már semmi bajom,csak az az 1 nap volt gáz.De akkor apa is kapott hideget-meleget. :oops:
Kajcsi jól néz ki!Mindjárt megeszem a monitort.
Cicus ari :lol:

Betty!
Szuriban már profi vagyok :D
Zsu most egy kicsit nem netezik, vett 2 tesztet,de nem csinált még.

Ranita!
Fészkeimet nagyon érzem már.
Nálunk már több,mint fél méteres hó van.Alig lehet haladni gyalog,kocsival meg....csak a főúton.
Hanna kiskorában is édes volt.

Ancsu!
Hát igen,elég egyén függő ez a mellfájás,de ha neked mindíg szokott és most nem,akkor...... :lol:

Gyancsi!
LH teszt eredmény?

Angyal!
Te most mit is szúrsz?És mi lesz a köv lépés?
Jó lenne,ha lenne vonalzód.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Pesten esett rendesen hó, volt munkátok nem panaszkodhattatok :roll:
köszi, nekünk nagyon ízlett :!: :wink:
holnap megtudod a punkció időpontját :?:

Zsunak nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Remélem holnap megtudom.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Bocsi, de ismét csak egy gyors bejelentkezés!
Mindenkinek nagyon drukkolok ám, és igérem, nemsokára ismét rendesen fogok majd jönni!

Szóval önzően csak magamról!
A múlthéten volt terheléses cuki, meg inzulin vizsgálatom.Inzulin még nincs meg, cuki pocsék lett!A 2órási érték 8,1, ami jó magas!
Diétára, meg mozgásra fogtam magamat!Muszáj!
A jó cél érdekében mindent!
Remélem hamar rendbe hozom a rossz értékeimet!Valószínű, hogy a stimu is sokat rontott rajta!Na meg persze a sok CH evés! :evil:

Ranita,
gyere többet a pcos topicba!
Hidd el, minket nagyon érdekel, hogy mi történik Veled!
És a lombik is érdekel minket!
Régi motoros vagy már ott!A Te tanácsaidra is szükségünk van!

Lucuzs,
és ez Rád is vonatkozik!
Attól, hogy inszemre jársz, még ugyanúgy a csapatba tartozol!
Igen, néha nekem is furcsa, hogy ki kicsoda, nem igazán tudom követni az eseményeket mostanában.De a régiek csak akkor jönnak sűrűbben, ha Ti is sűrűbben jöttök!
Gyere Te is!
:D

Lánykák!!!!!!
Hatalmas drukkokat küldök felétek!
Csütörtökön megyünk megbeszélni a következő lombikot, majd jövök a hírekkel!
Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli
Sajnálom a rossz cukor eredményedet, de sok erőt küldök a diétához :!: és drukk a következő lombikhoz, nemsokára eljön a március, holnap már február van és az csak 28 napos :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Meli!
Kitartás a diétához! :wink:
Csütörtökön várunk a hírekkel.

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy, akkor valamit már megint elolvastam, Ranitánál :? :?

Gabi, Suzy, mellfájás:
Nekem a stimu óta folyamatosa fáj a mellem mielőtt megjön, feszül, kő kemény.... most semmi, elmúlt már azt hiszem pénteken vagy csütörtökön a mellfájás és azóta semmi. kopp-kopp, hogy ez jó vagy sem? majd kiderül :oops:

Meli kívánom neked, hogy jobb legyen az eredményed. :wink:

Suzy, a receptet elkérhetem? Evvel a kecsapos- mézes cuccost már régóta el akarom készíteni, de nem volt eddig bátorságom rá.
A cicus meg nagyon aranyos......., nekünk mindig volt cicánk, de l tavaj azt mondtuk többet nem.., ki nem mehet a szomszédok miatt, bentről leutobb kiszökött és elütöttem a kocsival mikor áltam ki a garázsból, kijött utánunk a garázsba és nem vettük észre, áááá szőrnyű volt.

Puszi csajok

Ancsu

ancsuka

Ancsu
hát...azt hiszem igen :lol:
Reméljük a legjobbakat :!:
Az tényleg szörnyű lehetett, főleg, hogy így járt szegény macskosz :!:
Küldöm...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, köszi várom..

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Holnap mész v.v-re akkor :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok! Köszi a kedves invitálást! Nagyon jól esik. :D
Már egy ideje néha benézek, de itt nagyon pörögnek az események, így nem sok minden maradt meg. :oops: Tegnap este direkt tanulásképpen ültem ide, és átböngésztem a múltat is nagyjából, de írni akkor már nem maradt erőm, ma meg már megint nem emlékszem semmire. :oops: :lol:
Akkor majd megpróbálok útközben megtanulni mindent! :wink: :lol:

Magamról:
- van egy 3 éves kislányom, ő spontán fogant 2 év küzdelem után
- PCO+IR tavaly februárban diagnosztizálva
- apánál spermagondok miatt októberben viszérműtét
- novemberben kértünk segítséget Tapolcán
- azóta volt két sikertelen inszemem
- most jön a 3., és egyben remélem az utolsó :wink:

Mégegyszer köszi, hogy hívtatok! Megpróbálok mihamarább beilleszkedni, és amennyire lehet gyakran jönni! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Izomlázam van :lol: :lol: :lol: mint az állat :lol: :lol: :lol: Kép :lol:
Nem baj, ma is nyomtam :lol: , csak az első pár nap rossz, nem szarunk be :!: Csináljuk :!: :!: :D

Ancsu
akkor nem volt valami jó hangulatú a buli mi :?: :roll:
Mikor tervezel tesztelni :?: Lassan már lehetne.... :wink:

Szuzy
bakker :o :P
Kifolyt a nyálam Kép beöltöztem kajóhoz, küldesz picit :?: :lol:
Macska is jöhet a kajával együtt, szeretem a cicákat...mármint nem megenni :lol:
Kép

Gabi
Holnap UH :?: Reméljük megtudod az időpontot :!: :wink:
és mikor jön Zsu :?:
Ha plussz lesz a tesztje :?: :wink:
Jólvan, egyébként megértem... én is így voltam (csak én nem bírtam ki, hogy ne jöjjek :oops: )

Meli
csütörtökre szorítok, és gyere majd a hírekkel hozzánk, örülök, hogy benéztél :wink:
Sajnálom az eredményeidet, de lesz ez még így se :!: :wink:

Lucuzs
megkérdezhetem, hogy Apinak milyen spermiumeredményei voltak, és viszérműtét után mennyit javult :?:
Ne hülyülj mááá, hiszen be vagy illeszkedve hozzánk már :lol: úgyhogy nem kell beilleszkedned :wink:
Majd az idő folyamán úgyis vágod, hogy kinek mi baja, mit hogyan, merre, meddig, meg minden.
Jah, néha én is győzöm követni a topicot, már csak azért is, mert jó pár helyre is írok, én is összezavarodok néha, de nem vészes :lol:
Inkább ilyen legyen, mint hogy álljon sztem :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!

Szeptemberben ezek voltak apa eredményei:
conc: 44M/ml
motility (összes mozgó):39%
norm. morf: 25%

Október elején volt a műtét.

Novemberben volt két vizsgálat Tapolcán, de ez még a 3 hónap regenerálódási időn belül volt:
conc: 22M/ml majd 20 M/ml
össz mozgó: mindkettőnél 60%
progr. mozgó: 25% majd 20%
norm. szerk: mindkettőnél 15%

A műtét óta nem volt kontroll, januárban lett volna aktuális, de akkor már benne voltunk az inszemben. Így annyit tudok mondani, hogy az első inszemnél 7 millió (kb 10-11 ml leadott anyagból), a másodiknál 8 millió (kb 9 ml anyagból) katonát kaptam vissza. :roll: Ez nem tudom jónak számít-e...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs
akkor még a diferencia mostanság jönne ki, ha most is csinálnátok spermatogramot. Csak kíváncsi voltam, egy viszér műtét után mennyit javul a mozgékonyság, és a számuk.
Nektek még nemis olyan rossz az eredmény, nálunk az utsó 1M/ml volt.
Az azért gáz nagyon.
Azért van a lombik is.
Annyit tudok, hogy 10milla alatti eredménynél már indokolt a lombik, de ha eléri a 20millát, ott még inszem van.

Az inszemnél a párod részletekben adta le az anyagot :?: Mert 9-10-11 ml az rengeteg mennyiségre.
Az én páromnál a legtöbb 5 ml volt. A legkevesebb 2 ml.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

sziasztok. Most telefotelefonról írók és nem valami jó. Azért jöttem, hogy mire talán az első valaki megjelenik nekem lehet meg is jön. :cry: :cry: :cry: a hasam fájdogált, még fél órája, most semmi. A hőm 36.9 igaz 14percel ébredés után. Voltam wc-n eddig semmi, de szerintem megjön. :cry: :cry: :cry: majd írok még ha gépnél leszek. Puszi csajok, még nem adom fel, míg nem látom. :)

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Betty
Nyomassad is, jó lesz majd meglátod :wink:
Jó a kép :lol:

Lucuzs
Ezek nagyon jó eredmények inszemhez :!: 10ml anyag, az már nem semmi :shock:
Nálunk 3 sikertelen inszem volt, egy spontán hónap pozi teszttel (biokémiai terhesség), de minden inszemnél megfelelő volt az anyag :!: :roll:
Ebben a hónapban mentek a 3. inszemre :?:
Amikor csak tudsz, gyere várunk :!: :wink:

Gabi, Angyli
Nagyon drukkolok Nektek, várlak a jó hírekkel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :wink:

Ranita
Hogy vagy :?:

Ancsyka :?:

Ancsi :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép napot mindenkinek!

Ancsu,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Fene vigye el!
De amíg piri nem jelentkezett, addig nem adjuk fel!
Valamit tényleg jól félreértettél :D . Téged kértelek, hogy segíts már, miért nem tudok regisztrálni a mamanetre :roll: . Nem akartam én ott fórumozni, csak vonit csinálni, mert máshol nem láttam olyat, ami az eltelt időt számolja :roll: .

Zsu,
:?: :?: :?: :?: :?: Bújj elő :D .

Lucuzs,
örülök, hogy így döntöttél. Mikor mész uhura? Lehet, hogy össze is futunk :roll:

Betty,
tornázz csak, a cél érdekében mindent :D

Meli,
drukk csütörtökre, lehet most nem is kell fogigátló, hiszem volt most is normális ciklusod :roll: .
Kíváncsi leszek az inzulin eredményedre.

Suzy,
guszta ebédetek volt. Én meg tegnap megcsináltam Ancsu gombaszószát. Az is fini lett.
Nagyon édi cicátok van :D

Én meg vagyok, semmi extra, fogynak a szurik. Rájöttem, akkor nem csíp a deca, ha előtte legalább egy fél órával kiveszem a hűtőből :roll:
De ma olyan vagyok, mint akin átment az úthenger :roll: Legszívesebben most lefeküdnék, aztán átaludnám a délelőttöt.

Kép

Kép
ranita1979

Tegnap délelőtt csináltam még egy tesztet. Ugyanúgy ott volt az a 2.csík, de száradás után eltűnt. Úgyhogy mégsem vagyok hüle. Annyira.
Utánanéztem, jelentheti azt, hogy ott van/volt a babó, de nem tud maradni. Azt, hogy rossz lenne a teszt, azt nem hinném, mert egymás után kettő is ugyanazt mutatta....

Kép

Kép
ranita1979

Ancsuky
még nem adjuk fel tudod....
Még mindig drukkolok++++++++++++++++++++++

Szuzy 8)

Ranita
akkor feküdj le, azt aludj :lol:

betty615

Most nézem mit írtam, Ancsuky....hát én sem vagyok semmi :lol: :lol: :lol:

betty615

Nekem meg olyan izomlázam van a hátamban, vállamban, hogy alig bírok valamit is csinálni itt bent :roll:

Kezd egy kicsit keményedni a mellem, ez nálam mindig jót jelent :wink:

Én is mindig látok ott egy második csíkot és egy idő után eltűnik :shock: , most már úgy fogom csinálni, hogy ott hagyom és csak egy óra múlva nézek rá :!:
A pozi tesztnél úgy volt, hogy pisiltem és letettem, vissza mentem aludni és amikor felkeltem akkor láttam ott a csíkocskámat, amit persze nem akartam elhinni :!:

puszika

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Sztem érteni fogja úgy is :wink:
Te éjjeli bagoly, már fent vagy :?: :roll: :wink:
Még a termál fürdőt olvastam cisztával kapcsolatban!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
az éjjelibagoly már fent kuvikol :lol: :lol: :lol:
Köszi a termálfürdős tippet :wink: eszembe sem jutott :!:
Jó ötlet :!:

betty615

Én alig bírtam aludni az éjszaka, 5 után keltem, de úgy érzem semmit nem aludtam... :cry:

Betty
Te amúgy bírod az ilyen fürdős helyeket :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty,
azt tenném, ha nem lenne már megint kupi :evil: . Úgy néz ki a lakás, mintha 2 hete nem porszívóztam volna.
Meg megy a mosógépem is :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs, gyere hozzánk amikor csak teheted.
néha én is elveszítem a fonalat, ki-kivel van :lol: :lol: főleg mikor egy oldal betelik fél óra alatt. 8)

Betty, nyomjad :arrow: szerintem már nincs is ott az a ciszta, olyan keményen "dolgozol".
Csütörtöknél előbb nem akarok tesztet csinálni akkor leszek a 29.napon, eddig még semmi kopp-kopp-kopp

Ranita, ne hari :oops: mostanában nem vagyok képbe, ne haragudj nem szándékos volt.
nem tudom mi ez a 2csík majd semmi :?, mondjuk ha később nincs ott a két csík akkor gond, nekem Vivivel való teszt a mai napig megvan annak már több mint 5 éve és a két csík a mai napig ott van.

Suzy, olyan aranyos vagy, köszönöm.

Rólam: nem tudom mi volt az hajnalban, mitől fájdogált a hasam? :shock: még nem jött meg és nem is engedem neki.
Elvittem Vivit oviba szánkóval, nem volt nehéz húzni mert tiszta fagyos az út, gyalogoltam 10-15 percet és nem jött meg, hazajöttem és semmi. kopp-kopp
már az utrót is feltettem, igaz nem tudom tegnap este óta felhelyezni olyan mélyen, hogy miért nem tudom :roll: a lényeg, hogy mikor tettem fel akkor sem volt semmi, mármint vér. A hasam sem fáj már, nem vagyok ideges, nem fáj a mellem ami nálam alap mikor megjön vagy kezd megjönni.
Reggel öntötte belém a lelket SUZY, amit nagyon köszönök neki. Írta, hogy neki is görcsölgetett a hasa mikor a pozi tesztje lett, sőt vagy egy ismerős-barát, Vivi kisbatárnőjének az anyukája, ő szokott állt. hazahozni kocsival az oviból és ő mesélte, hogy Vikivel (Vivikém barátnője) így lett terhes, görcsölt, fájt a hasa mintha a mesi jönne meg neki és közbe terhes volt, sőt még a pozi teszt után is fájdogált neki. Remélem nálam is csak ez van.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka,
tudom, hogy gond, ha megszáradva nincsott a 2. csík. Az negatív :roll: .
Hanna tesztjei nekem is megvannak,a mai napig szép kétcsíkos mindegyik :D .

Ez a görcsölgetés, mindjárt megjön érzés valóban jelenthet terhességet is, úgyhogy hajrá. Pedig igazán tesztelhetné, már nem tévedne a teszt sem.

Kép

Kép
ranita1979

Ancsu
Muszáj volt írnom sms-t, úgy éreztem :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, küldöm a kemencét
Ha valakinek van ilyen, akkor írja meg mire is jó :? tudom főzésre :lol:

Kép

Kép

Kép

Csajok ne gondoljátok, hogy ilyen trehány vagyok, hogy poros, de el van téve, anyu kapta, majd nekem adta már 1 éve, de nem tudjuk, hogy kell használni, anyu 1*2*használta, de hogy pontosan hogy kell és főleg mire jó nem tudjuk.

Ancsu

ancsuka

Suzy, nagyon jól esett, csak köszönni tudom.

Ranita, nem merek még tesztelni, tudom hülyeség, de soha nem várom ki az időt a doki mindig 2hét tesztet mond, vagyis csak két hét múlva csináljam a tesztet még eddig mindig előbb csinálom, most nem fogok ha csütörtökig semmi akkor az lesz az első.

Remélem csak egy teszt kell már és többet soha. A maradékot elküldöm nektek, jut mindenkinek egy nagy adag szerencsével együtt. Jajjj csak már ott tartanék, hogy postázom őket.. :oops: :oops:

Ancsu

ancsuka

Szep hetfö reggelt Mindenkinek :D

Olvaso üzemmodba kapcsolok :lol:

KépKép
gyancsi

sziasztok

Rég voltam nagyon...Azért tűntem el, mert már betegesen keregéltem a neten, hogy mit is kéne éreznem.. :D És így inkább leállítottam magam!

Szóval.. csak nagyon halkan suttogom, hogy teszteltem...2-t is...ééééééééééééééééés ott van a MÁSODIK CSÍK mindkettőn!!!!!!!!! Még nem akarom nagyon elkiabálni! Ma még kimegyek a gyógyszertárba és veszek még tesztet holnapra is! :D
Vendég

Remeg kezem lábam! Mindenkinek köszönöm a hiányolást és a drukkokat!
Vendég

zsuuuuuuu, ez nagyon jó hír!!!!!
De már teszteled kell?
mikor lehet menni uh-ra?
V.V tel?

De jó, hátha te elkezdet és mindenki követ.

nagyon szoritok érted!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu

ancsuka

Ancsuka, én nem ismerem ezt a főzős cuccot!

Betty, nem akarlak ijesztegetni, de amikor nekem cisztám volt, akkor nem szabadott semmit sem csinálnom, mert azt mondta a doki, hogy ha kipukkan akkor lehet nagyobb kárt csinál a pf-ben!De a termál fűrdőzés biztos hasznos lehet!

Lucuzs, nálunk apa eredménye sokkal rosszabb...én úgy tudom, hogy 10milla altt lombikot szoktak csinálni...

Gabi? mi volt uh-n?
Vendég

Elhiszem, de jó lehet!

Nagyon örülök neki, végre-végre.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka, szerdán kell mennem vv-re! Csak úgy gondoltam, hogy mégiscsak jobb felkészülve menni..... :D
Vendég

Zsu,
ez a jó hír már nagyon kellett nekünk. Felteszed ide, megnézhetjük?
És egyúttal kérjük a receptet is. Mit csináltál, mit szedtél...... Mindent :D
Kép

Kép

Kép
ranita1979

Aztán még majdnem leállították a stimut. Jujjj, de jóóóóó :D :D :D :D :D .
Te végig feküdtél?

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, sajna nem tudom feltenni, mert még halvány a csík, és a fényképen nem látszik!Próbáltam lefotózni. 25-ös teszttel csináltam, mert sehol nem kapok 10-est!De még azért csinálok majd, és amint látszik a fotón akkor felteszem! Egyébként megnyugodni teljesen akkor fogok, ha adoki mondja ki a jó hírt... :D
Én már 3 hónapja szedem a femibion 800-as terhesvitamint, és a punkció óta fehérjedúsan eszek, nagyon sokat iszok szénsavmentes ásványvizet, és a beülti óta csak vígjátékokat és meséket nézek!! :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?