Lucuzs, gyere hozzánk amikor csak teheted.
néha én is elveszítem a fonalat, ki-kivel van
főleg mikor egy oldal betelik fél óra alatt.
Betty, nyomjad
szerintem már nincs is ott az a ciszta, olyan keményen "dolgozol".
Csütörtöknél előbb nem akarok tesztet csinálni akkor leszek a 29.napon, eddig még semmi kopp-kopp-kopp
Ranita, ne hari
mostanában nem vagyok képbe, ne haragudj nem szándékos volt.
nem tudom mi ez a 2csík majd semmi
, mondjuk ha később nincs ott a két csík akkor gond, nekem Vivivel való teszt a mai napig megvan annak már több mint 5 éve és a két csík a mai napig ott van.
Suzy, olyan aranyos vagy, köszönöm.
Rólam: nem tudom mi volt az hajnalban, mitől fájdogált a hasam?
még nem jött meg és nem is engedem neki.
Elvittem Vivit oviba szánkóval, nem volt nehéz húzni mert tiszta fagyos az út, gyalogoltam 10-15 percet és nem jött meg, hazajöttem és semmi. kopp-kopp
már az utrót is feltettem, igaz nem tudom tegnap este óta felhelyezni olyan mélyen, hogy miért nem tudom
a lényeg, hogy mikor tettem fel akkor sem volt semmi, mármint vér. A hasam sem fáj már, nem vagyok ideges, nem fáj a mellem ami nálam alap mikor megjön vagy kezd megjönni.
Reggel öntötte belém a lelket SUZY, amit nagyon köszönök neki. Írta, hogy neki is görcsölgetett a hasa mikor a pozi tesztje lett, sőt vagy egy ismerős-barát, Vivi kisbatárnőjének az anyukája, ő szokott állt. hazahozni kocsival az oviból és ő mesélte, hogy Vikivel (Vivikém barátnője) így lett terhes, görcsölt, fájt a hasa mintha a mesi jönne meg neki és közbe terhes volt, sőt még a pozi teszt után is fájdogált neki. Remélem nálam is csak ez van.