Sziasztok!
Köszönjük szépen a dicséreteket!
A
sportbabakocsi-témához nemigen tudok hozzászólni, egyelőre beleférünk még a mózes+terepkocsiba, bár elég neccesen. Meg hát a Graco ülése dönthető, úgyhogy várhatóan ülni is ebben fogunk. Azt meg, hogy emelgetni böhömnehéz, várhatóan ellensúlyozza majd a tömegközlekedésben egy mei tai, ha végre odajutok, hogy választok. (
Irdab, Te melyik verziót választottad I-III ? Én képtelen vagyok bármelyik mellett is letenni a voksomat, mondjuk azt szeretném, hogy egy jót tudjon is aludni benne a baba…)
Madaran, boldog szülinapot a párodnak! Jól sikerült az ünneplés? Milyen tortát csináltál?
Angelita, szerintem nevezd be Emmát, eleve még nőni fog, mire eredményhirdetés lesz, hátha megnyeri a kisasszony! Ami szerintem macerás lehet, az a fel-le vetkőzés a fotózáshoz.
Olcsó pelus: mi kipróbáltuk a Lidl Softino nevű törlőkendőjét, nagyon tetszik az illata! És allergénnek sem tűnik, bár Lia nemigen érzékeny amúgy sem. Gratulálok a kúszáshoz!!!
Linácska, Levi irtó édes pofikat vág, el sem tudom képzelni ennek láttán, hogy nyügi is tud lenni. Ez a puszi dolog meg pláne gigacuki, Liával is elkezdtem játszani, de nem vette a lapot.
Amúgy méred még mennyiket szopizik Levi? Megcsappant a tej a hozzátápi miatt? Levi vs. Zsigi: szerintem Levinek biztos erősebb a csontozata, azért nehezebb Zsiginél, de mégsem tűnik olyan nagynak.
Irdab, Zorád nem semmi, kiköpött az apukája! Nagyon nagyon édes a mosolya! Lia szombaton volt 10 g híján 8 kiló, centire csak saccom van, kb. 68-69 cm az eddigi növekedési ritmus meg a rucik alapján. 2 hét múlva megyünk tanácsadásra, akkor majd biztosabbat tudok.
Oui, milyen filmet néztetek tegnap? Mi tegnap du. próbáltuk a Zeitgeist c. filmet (nekem muszáj korán lefeküdnöm, különben nem bírom az éjjeli műszakot), de elég sokszor meg kellett szakítani egy kis babafoglalkoztatás ürügyén…
Tünde, már múltkor akartam kérdezni, mi baja a párodnak a netezéseddel? Ha majd el kell utaznia, végre jöhetsz gyakran, meg itt biztos mindig lesz valaki, aki tartja benned a lelket!
Bori, én is kitöltöttem a kérdőívet! Betti kistestvérét (ha lesz) a barátnődnél szülöd majd? Jó lehet, ha valaki barátnőként ismeri a szülésznőjét, bár az anyagiak miatt biztos zavarban lennék egy picit.
Mi ma is hajnalban keltünk, persze a kiscsaj bepótolta délelőtt… Mai séta is elmarad, nem takarították el a havat, úgyhogy nem tudom tolni a kocsit.
Pedig gyönyörűen süt a nap! Majd legfeljebb gyakran szellőztetünk…
Főzés: hűűű, egy csirkepörköltet nokedlivel és tejfölös uborkasalátával de megkívántam ! Csak ne kellene a csirke bőrével bajlódni… (Meg nem esszük, úgyhogy lehúzom, de nem egyszerű menet.) Én bablevest kreáltam a hétvégén, meg bűnrossz buktát, azt nem kívánom senkinek. Valaki megtaníthatna, mitől lesz finom foszlós és könnyed a tésztája. Melegen elviselhető volt, rávetettük magunkat, és jól meg is fájdult tőle a hasunk. A héten talán készítek majd máglyarakást a leves mellé, és egyszer székelykáposztát. Ez egy tejfölös hét lesz…