Juca,
ez jó
lehet, hogy én is így leszek, ha nem találok bébiszityót
Bár ezt csak egy csecsemővel lehet eljátszani, egy másfél-két éves már nem alszik el a hátamon egy egész délelőtt sajna.. Mikor kicsi volt, még én is sokkal szabadabb voltam, kiállításokra, múzeumokba is eljutottam
Gondoltam, benézek, hogy van-e új 'én-történetem', rólam csak annyi, hogy ősz óta megírtam egy elmaradt szakdogám (5), levizsgáztam németből, amit általános óta nem vettem elő és már baromira nyomasztott, megtanultam varrni, (tervezem, hogy majd nyitok egy boltot, mert annyi tervem és ötletem van.
táskaköltemények
). Nameg elő akarom szedni a spanyolt, mert azt is félbehagytam.. Gondolkodom még vmi szakfordítói tanfolyamon, mert lassan de biztosan kopik az angolom, a gyerekkel még nem igazán tudunk "komolyabban" eltársalogni
Bár sajnos ezek mind "magányos" munkakörök, és arra én nem vágyom..
Szóval terv az sok van, belehúztam, mert még a szülés előtt szeretném egy kicsit érezni, hogy hasznos vagyok..
De be kell, hogy valljam, nem ritkán jut eszembe, hogy - azon túl, hogy jelenleg tényleg örömet szerez - vajon van-e értelme ennyit tanulni, vajon kapok-e majd nekem tetsző munkát 2 gyerekkel?
Na mindegy, egyelőre legalább úgy érzem, hogy stagnál a helyzetem és nem lefelé megy..
Továbbra is várom a sikertörténeteket, akinek sikerült TÖBB GYEREKKEL ÖNERŐBŐL KARRIERT építeni, mert ilyet nem sokat hallottam eddig. Az önerő alatt azt értem, hogy nem bentlakásosba küldte a gyereket, meg nem a "nanny" volt vele egész nap, hanem szépen hajnalban bölcsi aztán ovi majd a suliban leadjuk a 2-3 kölköt, munkahelyre el, aztán este suli, ovi, bölcsi, haza, főzést, takarítás, házifeladatellenőrzés, fürdetés, fektetés, ágybazuhanás, esetleg ágyban még meló/ügyintézés.
A karrier alatt pedig olyan HIVATÁST értek, ami egész embert kíván..
Na, ilyenről meséljetek, de első kézből, és ne úgy, hogy a barátnőm barátnőjének, vagy az Angelina Jolie-nak is milyen könnyen megy.. (bocsánat a hangnemért, ez a "gyereket még csak tervezek, de már minden többgyerekes anyukának megmondom a frankót" csajoknak szólt akik feljebb osztották az észt..)
P.