Sziasztok!
Kacsi!
Nem értem a dokidat......Én is váltanák a helyedben, és szó mi szó én is dokit keresek. Nekem van még egy kikötésem: jó lenne ha a Szent Imrében lenne, mert ha egyszer engem is elér a szerencse és a csoda, akkor ott szeretnék szülni.
Amúgy köszönöm a drukkot.
Eclipse!
Éppen a napokban gondoltam Rád!Jó hogy jelentkeztél!!!!Azt viszont sajnálom, hogy ilyen események történtek. Biztos jobb lesz hármasban, de az is tuti hogy nem lesz egyszerű.
Nálunk is az a nagy gond, hogy mindig generálunk magunknak. Éppen a minap beszélgettünk hogy milyen jó, van kocsink amit nem kell fizetnünk, vagyis kéne a családnak, csak egy óvónői fizuból nem megy de nem viszi el a bank, van egy házunk ami pöpec, de lakni benne nem tudunk, mert Szolnok megyében van és ott meg munka nincs....Itt van munka van kocsi de 5en élünk egy házban. Jó jó felső szintem csak 3an anyóssal, na de akkor is néha kiütközik a közös lónak túrós a háta effektus. És én kicsit tartok attól, hogy mi lesz akkor ha a gólya meglátogat minket egyszer. Tök jó volt fél évet úgy élni, miközben feléltük a tartalékainkat, hogy csak ketten voltunk. Megtudtuk mi is az a szabadság, amikor ha kell puccéra nyomatjuk a saját házunkban.
Szóval elvileg mindenünk megvan, és mégsincs semmink.....
Tudom hogy nehéz!!!! ettől függetlenül küldök Nektek sok sok erőt és kitartást mert csodálatos Párod van hogy kiállt melletted!!!!
Meli!
Szupeeeeeeeeeeeeer, mondjuk az nem hogy pont nem voltatok együtt, de ha te nem bánod, akkor egye penész én sem.
Viszont ahogy olvastma soraidat, "eszembe" ötlött, hogy ha nekede a 3.dpo körül volt a progid 25,1, akkor lehet hogy nekem a pénteken a 28.4es progim is kb a 3.dpo körüli érték lehet???? Mrt akkor tényleg a 75.napon lehetett a pé-m és akkor a szerdai hányásom is tudnám hova tenni. Hiszen nálam általábana pé hányingerrel és hányással jelentkezik.
Ezt már többször észrevettem, és más is mondta hogy ezt szokta tapasztalni...no majd meglássuk, a vak is asszonta.
Velem annyi van, hogy mától a héten biztos a betegácsim. Voltam dokinál aki szerint nem vagyok skarlátos, hanem bacim és virnyám van egyszerre és ezért esek vissza a betegségekbe. Természetesen ki lehetne deríteni hogy milyen betegség kering bennem, ami potom 5000pénz lenne, mert ÁNTSZ vizsgálat. Mondjuk én úgy tudom hogy vérvétel az egész és ha a doki kéri a diagnózis miatt, akkor tb alapon csinálják. De ő lehet a torokváladékosat mondta.....Mindegyis......
Kaptam Aktil duót, de csak akkor kell szednem ha nagyon lázas vagyok (38), mert eddig csak hőemelkedésem van néha néha. Ma mondjuk nem ment feljebb 36,8nál. De folyamatosan ég a pofám, és ráadásként a jobb oldalon bedurrantak a nyirokcsomóim.Éljeeeeeen, most úgy nézek ki mint akinek a nyaka helyén egy henger van ami összeköti a fejét a törzsével.
Emellé még beficcen napi egy 100as zsepi, mert ha rám jön a tüsszögés akkor 10nél előbb meg sem állok.
Na meg lassan a pelenka is jól jönne, mert ha tüsszentek akkor minnyá bepisilek. Vagy lehet a budin kellene ülnöm egész nap?
Ja, de jó dolog is történt ám ma velem: lett műkörmöm, úgyhogy nézzétek el nekem légyszi ha elgépeltem valamit, szoknom kell ezt a szépséget.
sosenem volt még ma nekem, és éppen itt volt az ideje, mert már idegbajt kaptam a beszakadástól, kettényílástól....Szóval ezzel is jóóóóóóól megáldott a genetika.