Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

mindenkinek jó hétvégét :)

nekem megjött 46 napra,de nagyon pici görccsel,alig észrevehető,pedig világ életemben mindig nagyon görcsöltem mensikor.most meg majdnem semmi :) lehet hatnak a nővények :)

sajnos beteg vagyok,nagyon megfáztam :( torkom is fáj :(

monyo én is drukkolok neked..

hajni

sajnálom hogy nem lett bébi,pedig már én is biztam benne hogy jó hirekkel jössz.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Gota!
Szép babalak!

Bettike!
Jobbulást!

Hajni!
A tüneteid alapján én azért nagyon szorítok!!! Hátha nincs még lejátszva ez a dolog!

Monyoról van valami hír???
jucus80

gota!
cép poci :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Monyoról még mindig semmi hír??? :shock: :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Hajni! Mai hő??? :wink:

Loviné! Na megvolt pé?

Kacsi! Hogy érzed magad??? :wink:

Mókica? Hogy állsz most? Mikorra nem várod pirit?

Timcsi? Ranita? Meli? Kivelmivan???

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

jucus

köszönöm,igyekszem gyógyulni..

KépKép
bettike83

Beteg vagyok már 2 hete!

Kép
timcsi82

Bettike! Mikor is mész a dokihoz?

Timcsi! sajnálom, és akkor nem is dolgozol?

na nálunk is elkezdett esni hó! Hát nem tudom, hogy örüljek-e neki, én már a tavaszt lesem minden nap...

Tényleg Ranita! Felétek nagy hó van?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nem dolgozom, holnap már mennem kellene, de ma még nem brtam kiszállni az ágyból. Lázas vagyok, zsibbad az egész bal képem, bedagadt a szemem, ömlik belőle a könny, folyik az orrom, az agyam a bal halántékomon akar kitörni, a bal oldalon a fogsorom sajog, és ha még nem lenne elég, óriási a szám, kb geronazzó mária, kijött rajta a terpesz herpesz.

Kép
timcsi82

Húúú, Timcsi, ez elég szarul hangzik. Te szegény! :cry: Hát mihamarabbi gyógyulást kívánok neked!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Monyo,
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Lucuzs,
nálunk nincs hó :cry: . Tegnap esett vagy 5 centi, meg mellé volt +4 fok,szinte semmi nem maradt meg belőle :cry: . Egész nap csak azt hallom, hogy mindenhol szakad, itt meg semmi :evil: :evil: :evil: :evil: . Most apáék elmentek a jégre csúszkálni, azt legalább lehet.

Betegeknek
Kép

Hajni,
itt még bármi lehet
:roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Akkor lehet holnap nem lesz nekem hóakadály Tapolcára menet? Jó lenne, most nincs kedvem figyelni. :wink: Márhogy ha ma nem, akkor holnap tuti megjön piri, és nyűgösen szar vezetni, főleg hóban.

Szurik fogynak? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
szerintem erre teljesen jó utak lesznek :roll: .
Fogynak hát, ma már a 4. lesz, a vonalzóm nem számol.

Kép

Kép
ranita1979

Úgy látom Monyóról még semmi hír.

Kép
gota79

Monyó híreket jöttem nézni. De még látom nincs semmi.... Drukk+++++

Lucuzs, Ranita
a Bakony havas, csúszós. Hó van eladó is. Ki kéri? Nekem nem kell, én már tavaszt akarok! :D

betegeknek jobbulást!

Bettike, 46. napos ciklus nem olyan rossz, főleg ha spontán lett.
mókica

lucuzs

csütörtökön megyek dokihóz.

tanács kellene:

mit mondjak a dokinak ha ilyen ciklus mellett nem akar tovább küldeni,csak gyógyszerekkel akar kezelni?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, apósomnál voltunk a hétvégén!
Hát, nagyon elkeserített a cuki erdményem, de szerintem én vagyok a hibás!
Az elmúlt hetekben nem győztem teletömni magamat CH-tal!
Szerintem ez tett be!
Nem tehetek róla, olyan csoki éhségem volt, hogy majd bele haltam.Tuti lelki oka volt!
Most nem tervezek orvoshoz menést, diétába kezdtem, meg újra sportolok.2hónap múlva újabb terhelés, és ha nem rendeződik a helyzet, akkor doki.

Loviné,
jól emlékszem?Neked is volt valamikor magasabb cukid?
Úgy rémlik.Mit csináltál?Azóta rendeződött, igaz?

Lucuzs,
sajnálom az új ciklust!
Mindenképpen beszélj a dokiddal, mit mond!

Hajni,
itt bizony volt pé! :wink:

Monyo,
nagyon várom énis a híreket!
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Szia Meli,
visszanéztem mert kicsit elsiklottam az eredményed felett.Ne hari érte.
A fogigátlótól lombik előtt nekem is zabálási kényszem volt nagyon.Okozhatta ez is.
Igen jól emlékszel volt nagyon magas a cukim.Elkeseredve mentem VV-hez, aki megnyugtatott, h ez így szokott lenni a gyógyi előbb ront utána javít.Átmeneti állapot volt.Sőt még egy-egy gyógyszer emelésnél is romlik ez az érték.

Valaki kérdezte a pé-t ,nem tom, nem figyeltem,lehet megvolt.
Vendég

Loviné,
köszönöm szépen!
Énis a stimura gondoltam, hogy az rontott ennyit az értékemen!
De most elhatároztam, hogy betartom a diétát, és sportolni is fogok!
Meg is kuksizom, Te miket ettél, és lopom az ötleteket! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Timcsi,
sajnálom, hogy beteg vagy!
Gyógyulj meg hamar!

Maráról nem tudtok véletlenül?
És Syl-al mi lehet?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Mara! Nekem is épp ma jutott eszembe, hogy nagyon eltűntél, és már milyen rég! :? :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Csajok!

Én sokat agyaltam a hétvégén. :oops: És végül megszületett a döntésünk/döntésem. Nem megyek el a dokihoz most megbeszélésre, mert magam is azt akarom, hogy most inszem legyen.
Ezt az inszemet mindenképp megcsinálom még, aztán majd utána értekezek újra a dokival (ha egyáltalán kell...).
Azért döntöttem így, mert bár tudom okosabb lenne beiktatni egy átjárhatóságit, de egy, a dokim sem nyomja, és kettő, most én sem tudok okos lenni. :oops: Ez az utolsó olyan ciklus, amikor még itthon vagyok, aztán márciusban mennem kell vissza dolgozni, és legalább egy esélyt/reményt meg akarom magamnak tartani.

Nyugodtan ítéljetek el, hogy most érzelmi alapon döntök, de nekem sem könnyű, én annó úgy hagytam ott a munkahelyem terhesen, hogy tudtam, jó ideig nem térek vissza. És erre nemhogy 2-3 tesó, de egy pocaklakó sincs. Folyton a sírás gyötör, ha eszembejut, hogy alig egy hónap és kezdek. :cry: Mert nem csak a meló nem hiányzott, de ez egyben azt is jelenti, hogy az imádott lányomat reggel fél 8-kor leadom majd az oviban, és délután 3-kor mehetek csak érte. Nekem ez iszonyúan fáj, mivel 4 éve ő az életem, össze vagyunk nőve, és nem megy elengedni.:oops: (most is potyognak a könnyeim, ahogy ezeket a sorokat írom:cry: )

Aztán ha elindul a meló, akkor már minden mindegy, simán beiktatok egy-két szünetet akár az átjárhatósági miatt is...

Most teljes erővel erre az inszemre fogok koncentrálni, és akkor talán nem is kell majd azon agyalnom már, hogy hogyan tovább... :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Én teljesen megértelek hogy így döntöttél. Bár én azt érzem,hogy valójában elmennél az átjárhatóságira, csak az idő nagyon nagyon szorít. Ezért is értem amit írsz, hogy mit milyen sorrendben....
Remélem azért érthető a zagyvaságom, mert igazándiból nem nagyon megy most a fogalmazás. Lényeg a lényeg, én melletted vagyok!!!
Most látom csak, hogy meglátogatott ma piroska. Akkor innenstől kezdve küldöm a drukkjaim és a csíííííííííííket!!!! :wink: :D

hajni...
Budaörs

Hajni! Aranyos vagy, köszi! :D Jól esik, hogy megértessz, és jól látod, most nagyon szorít az idő. Azt sajnálom, hogy nem lett előbb meg az átjárhatósági, de most nincs erőm azt választani... :oops:

Neked mit mutat a görbéd? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hogy mit mutat?????Hát átpakolta a pé-t, de szerintem megint nem jó helyre, mert akkor a péteki 28,4es progi nem lenne, nem???Én előrébb tenném a 75.napra..... amúgy szerintem megzizzent attól hogy taknyos vagyok. :? így holnap reggel dokibácsi :cry:

hajni...
Budaörs

Hát ez tuti nem a jó hely, talán inkább a 75, vagy nekem a 72. is gyanús.
Gyógyulj meg hamar!!! De szerintem nem ettől van fent a hőd!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szerintem is inkább 75. a nyerő..... Ilyen magas alaphőm nem is volt sosem, sem amikor alulműködött a pajzsmirigyem sem akkor amikor túlműködött..... majd meglássuk, a vak is asszonta. :D
Gyógyuláson vagyok. Csütörtökön meg megyünk apakontrollra, ahhoz a dokihoz aki ajánlotta a fer14 még tavaly. Kivi vagyok nagyon mit fog mondani......De egy kicsit félek is...

hajni...
Budaörs

Hajni! Drukk a kontrollhoz! Majd gyere és mondd el mi volt! Én is kíváncsi vagyok! :oops: :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs drága!
Miért itélnénk el!
Hiszen ez a Te döntésed.És ha így érzed helyesnek, akkor ez a helyes!Én minden erőmmel drukkolni fogok, hogy ne kelljen visszamenni dolgozni még legalább 6-8évig!
:wink:

Hajni,
kíváncsi vagyok, milyen lesz a görbéd vége!
Drukk, hogy 8hónapig ne legyen új ciklusod! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
:lol:
Igazándiból én is mert sosem volt ilyen magas, max talán akkor ha beteg voltam....

hajni...
Budaörs

Hajrá Hajni! Hajrá hajni! Hajrá Hajni!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hajni...
Budaörs

Megvolt a pém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kb 3.dpon volt vérvételem, és akkor a progim 25,1 lett!
Apácskával pont nem voltunk együtt, de nem is számít! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Monyo,Noci? Drukk.

Meli,eljen a pe!!!!!!!!!!!! :)

Lucuzs, teljesen igazad van,hogy megprobaljatok megegyszer ebben a rovid idoben.Soha nem lehet tudni, igy legalabb megadjatok az eselyt.
Mind drukkolunk,hogy sikeruljon. :wink:
En is eltudnam kepzelni,hogy foallasu anyuka legyek. Sot vagyom ra. :oops:

Hajni,Timcsi,Bettike, pihizetek,gyogyuljatok meg!

Csibuc,hogy vagytok?
Minden kismamink jol van?

Kép
paszicsnyek

Szép jó reggelt mindenkinek!Most egy hétig továbbképeztek, úgyhogy nem tudtam eddig jönni. Meg kell hogy mondjam, elég nehéz egy bejáratott topikhoz csatlakozni,sokan járnak már ide, régen ismeritek egymást.Igyekszem majd behozni a lemaradásomat!Légyszi legyetek velem türelmesek! :lol:

Csibuc
Először is gratula neked a babóhoz!!!Valóban találkoztunk már másik topikon.Azt írtad, hogy az eredményeim hasonlóak a te tavalyi eredményeidhez.Neked mit mondott a dokid?Kaptál rá gyógyszert?Én holnap este megyek majd,kíváncsi leszek, hogy mit mond.

Egyébként az fsh-m 4 vmennyi, az lh pedig 6 valamennyi.Erre a dokim azt mondta, hogy jó!?Nekem nem tetszett, azért kértem a terheléses cukit+inzulint.

Segítséget szeretnék kérni tőletek az étkezéshez is, mi az amit szabad, és mit kerüljek el mindenképpen??
morcivaci

Sziasztok!

Lucuzs,
én is ezt etnném a helyedben.

Hajni!
Nagyon örülök hogy itt látlak, és bíztató jeleid isvannak, csak így tovább!!!

Nekem holnap teszt,de szerintem kár a pénzért, 5 napja mensis fájdalmaim vannak, igaz csak vasárnap kéne megjönnie...
Tele van a t.....!
Megint nőgyógyi váltáson gondolkodom, de lehet hogy hülyeség, mert ha nem sikerül valami, akkor én már futnék is tovább, hátha más doki tud segíteni.
mók

sziasztok Lányok!

nagyon régen nem jártam erre.
Régről kezdem:
Babszika, elolvastam én is a blogodat, és vérzik a szívem értetek :((

Lucuzs,
nagyon sajnálom a nega tesztet, és drukkolok a következő inszemhez.

Monyo,
már nem bírjuk türelemmel a várakozást!!! Drukk hegyek!
Lehet hogy a doki mégis kivárta a hétfőt?

Rólam:
20. napon pirosas-barnás-rózsaszínes nyálkás szmötty :( De csak délután egy kevés. Azóta nem, és már 22. nap van.
Kezdek megijedni, hogy engem is utolér majd a barnázás meg az alacsony progi? :(

Közben zajlik az élet.

Mint kiderült, anyóspajtással hosszútávon mégsem egészséges együtt élni, hiába mondogatta hogy így a kislánya vagyok meg úgy a kismenye vagyok, múlt héten kibújt a szög a zsákból, és annyira kiborultam, hogy egyből el is húztam a csíkot, még párommal is összevesztem.
Anyósom azt hitte, akkor majd szakítunk, de tévedett, mert apácska kiállt mellettem, és múlt héten kedd-szerda-csüt inkább 3 napot barlangban aludtunk! És pénteken már lett albérlet, csak az a baj, hogy nagyon nem fogjuk tudni fizetni...
Most is a főnöktől kértem kölcsön a kaucióra.

Na ez van.

Pussz

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!
Csak bekukkantásra van időm, én is főleg Monyó miatt jöttem, remélem minden oké velük! :)

Lucuzs!
Szerintem is jól döntöttél, bízzunk benne, hogy most minden összejön és nem lesz szükség újabb vizsgálatokra! :)

Meli!
Grat a pé-hez!

Mók!
Az 5 napja tartó mensis fájdalom jó jel is lehet!!! Bárcsak én éreznék valamit!

Hajni!
Érdekes görbe! Még én is drukkolok! :)

Eclipse!
Jó hogy jöttél! Nem lehetett könnyű meghozni a döntést, hogy elköltöztök, de meglátod, minden jól fog alakulni! És még egyszer kiderült, hogy nagyon erős a kapcsolatotok, bármit átvészeltek együtt!

Velem nincs semmi különös, meló rengeteg van... Reggel voltam vérvételen, elvileg délután kiderül, hogy mi az ábra, de szokás szerint semmit nem érzek, szerintem megint nem jött össze. :( Tegnap volt egy jó kis kiborulásom. Orvosváltáson töröm a fejem, de gőzöm sincs, hogy kihez menjek. Lassan egy éve járok a dokimhoz és annyi eredményt tudok azóta felmutatni, hogy volt egy vetélésem és havonta nála hagyom a fél fizetésem. Ennek ellenére még mindig a closty-nál tartunk... Megbeszéltük a férjemmel, hogy nincs mese, eljött az ideje, hogy őt is megnézessük. Nem volt eddig indokolt, mert ugye egyszer már összejött, de azóta már eltelt majdnem 1 év, sajnos bármi megeshet. Elvileg velem minden oké, fogytam 20 kilót, mindig van pé-m, sosem barnázok, mindig jó a progim és mégsem sikerül...
Szerintetek jól látom a dolgokat, vagy csak a türelmetlenség beszél belőlem?

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Sziasztok!

Látom nincs ma nagy forgalom, de azért leírom, hogy mi volt a dokinál.
Természetesen nem sikerült most sem, természetesen most is minden a legjobb lenne, mert a nyálkahártya is 13 mm és tutira volt pé-m, de a hcg-m 0,1 és a progim is csökkenőben van már, 14 volt csak. Persze megint nyomatná a closty-t, még bikább adagban, 2×2-ben, pedig a 3×1-től is a 14. napon volt pém, de nem baj, szedjek egy lórúgásnyit belőle! Nem baj, hogy ez már a 4. clostys ciklus lenne, még ez csináljuk meg stb. stb. Hát ebből én nem kérek!!! Iszonyú dühös vagyok! Azt már eldöntöttem, hogy nem veszem be a bogyót. Előtte spontán is volt pém mindig, csak nem pont a 14. napon. Totál el vagyok keseredve és fogalmam sincs, hogy kihez forduljak! Ezt már anyagilag sem lehet bírni! Hónapok óta a rendelőben hagyok kb. 30.000 forintot! Nem sajnálnám, ha lenne értelme, de nincs!!!
Légyszi, ha tudtok Pesten olyan dokit, aki nem csak a clostyt ismeri és meg lehet bízni benne és a pco témában is otthon van, akkor szóljatok!
Bocsi a kirohanásért, de most nem tudom a férjemre zúdítani, mert elutazott pár napra.

Kacsi

kacsi80

Kacsi! Sajnálom, hogy megint nem jött össze... :cry: :cry: :cry:
Sajnos segíteni nem tudok doki ügyben, de azt biztosan jól teszed, ha a párodat is megnézeted!
Nyugodtan zúdíts csak ránk a bajodat, mi meghallgatunk!!!

Ölellek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Csajok! Köszi a lelki támaszt!!! :D :D :D :D :D

Meli! Gratula a pé-hez!!!
Csütörtök doki?

Morcivaci!
A pcos-honlapon rengeteg infó van erről. De dióhéjban:
- tilos: a fehér liszt, fehér kenyér, fehér rizs, cukor, csoki
- napi 5-6-szor kisebb étkezések javasoltak

most hirtelen ennyi

Mók! Azért én szurkolok a holnapi zebrának! :lol:

Eclipse!
Drukk, hogy beágyazódás legyen, vagy pé! :lol:
Biztos jobb lesz csak ketten élni, remélem meg tudjátok oldani!
Nagy boldogság lehet most, hogy te lettél a fontosabb!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Tündér vagy, hátha....

Kacsi!
Sajnálom hogy nem sikerült, és is clostyt szedek, és tudom azt is hogy nem biztos hogy ez a legjobb kezelési módszer a mi esetünkben, de azért én még bizakodó vagyok.Én úgy olvastam nem szabad 3 hónapnál tovább szedni.Bár tavaly még a régi dokimnál én 7 hónapig szedtem, mondjuk nem használt az biztos.
A mostani dokim is ezt adta pedig állítólag ért valamit a pcos betegekhez?!!!
Tényleg uh.-n nézték a tüsződet,és ha igen hányadik napon, és mekkora volt?
mók

Szia Mók!

Igen, volt ultrahangos cikluskövetés, a 13. napon volt egy 18 mm-es tüszőm, akkor kaptam tüszőrepesztő szurit is és még azt azt is megmondták, hogy mikor kell együtt lennünk. Engem azért bosszant ez a gyógyszerezés, mert előtte is volt spontán pé-m és akkor ezerszer jobb progi eredményeket produkáltam, nem beszélve arról, hogy a megszakadt terhességem is spontán ciklusban sikerült.

Kacsi

kacsi80

Lucuzs,

hármasban a kutyával! :D
mivel nekem mindig extra hosszú ciklusaim vannak, kizárt hogy 20. napon pé, de pláne beágyazódás lehetne. :?
Valami bajom van biztos megint... :?

Kacsi,
privi ment!

Eclipse
eclipse
Budapest

Mi lehet Monyóval? Már tuti babázik..... :)

Én meg vérnénit látom vendégül a héten.... :) 31 napos ciklus. :)
mókica

Mókica! Ez most mit jelent? Jól értem, hogy már meg is látogatott piri?

Lányok! Szerintem megviccelt minket a sors Monyo szülésével kapcsolatban. Kicsit utána néztem, és Monyo másik topikjában írta az egyik csaj, hogy várja Monyotól az smst. De már ő is utolsó hetes terhes és szombat délután óta ő sem írt a fórumra, lehet ő is babázik már...
Úgyhogy lehet már csak akkor hallunk majd Monyoékról, ha hazamennek...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!
Monyoról még mindig nincsenek hírek?

kacsi: nagyon sajnálom a történteket, de ne add fel. Nem ismerem az orvosodat és látatlanban nem szívesen alkotok véleményt orvosról, de én is nagyon hamar váltok ha valami nem tetszik. Ez esetben lehet hogy én is elgondolkodnék a helyedben a váltáson.

morcivaci: igen, kaptam gyógyszert, Meforalt szedek amit most kezdünk leépíteni és a 12. héten abbahagyatják velem. Ezen kívül mint itt a lányok többsége, CH diétát tartok.

paszicsnyek: köszönjük szépen jól vagyunk, bízom benne, hogy nem lesz több probléma :)

melinda: gratulálok a PÉ-hez és a progi értékhez!!! :D

lucuzs: kívánom Neked azt, hogy most teljesüljön a vágyad és azt hogy egy pár évre ismét elfelejthesd azt a fránya munkahelyet :!:

eclipse: sajnálom az anyósgondokat, nagyon együtt érzek Veled (volt részem hasonlóban). De ahogy kacsi is írta: minden megoldódik, csak bízni kell :wink:

mók: holnapra Neked pedig ++++++++++++++

Ma voltam védőnőnél, kiakadtam mint a kakukkos óra. A váróban ült egy hiperpigmentált csaj, épp azt ecsetelte ízes beszéddel, hogy megint "gyön a béjbi" pedig a legkisebb csak 4 hónapos.
Lehet hülyeség meg kinevettek, de majdnem elbőgtem magam ott helyben, hogy ez a nő itt süketel, szüli világba a gyerekeket, mások meg mit küzködnek azért, hogy egyáltalán teherbe essenek. A védőnő látta, hogy eléggé "megviselt" a dolog és inkább gyorsan behívott. Nyugodtan szúrjatok le, de igazából én csak most fogtam fel, hogy mekkora ajándékot kaptunk a sorstól, hogy a PCO ellenére ilyen gyorsan megtörtént velünk a csoda és teherbe estem.
Mindenkinek sikerülhet és sikerülni is fog :!:
Vendég

Elfelejtettem írni, hogy maradt feleslegben bontatlanul 100 db Vitex barátcserje kapszulám. Miután megvettem, másnap kiderült, hogy terhes vagyok. Szóval ha valakinek szüksége van barátcserje tablettára, szóljon bátran, szívesen odaadom, csak írjon privit akinek szüksége lehet rá. 2012 májusáig felhasználható.
Vendég

Sziasztok!

Kacsi!
Nem értem a dokidat......Én is váltanák a helyedben, és szó mi szó én is dokit keresek. Nekem van még egy kikötésem: jó lenne ha a Szent Imrében lenne, mert ha egyszer engem is elér a szerencse és a csoda, akkor ott szeretnék szülni.
Amúgy köszönöm a drukkot.

Eclipse!
Éppen a napokban gondoltam Rád!Jó hogy jelentkeztél!!!!Azt viszont sajnálom, hogy ilyen események történtek. Biztos jobb lesz hármasban, de az is tuti hogy nem lesz egyszerű.
Nálunk is az a nagy gond, hogy mindig generálunk magunknak. Éppen a minap beszélgettünk hogy milyen jó, van kocsink amit nem kell fizetnünk, vagyis kéne a családnak, csak egy óvónői fizuból nem megy de nem viszi el a bank, van egy házunk ami pöpec, de lakni benne nem tudunk, mert Szolnok megyében van és ott meg munka nincs....Itt van munka van kocsi de 5en élünk egy házban. Jó jó felső szintem csak 3an anyóssal, na de akkor is néha kiütközik a közös lónak túrós a háta effektus. És én kicsit tartok attól, hogy mi lesz akkor ha a gólya meglátogat minket egyszer. Tök jó volt fél évet úgy élni, miközben feléltük a tartalékainkat, hogy csak ketten voltunk. Megtudtuk mi is az a szabadság, amikor ha kell puccéra nyomatjuk a saját házunkban.
Szóval elvileg mindenünk megvan, és mégsincs semmink.....
Tudom hogy nehéz!!!! ettől függetlenül küldök Nektek sok sok erőt és kitartást mert csodálatos Párod van hogy kiállt melletted!!!!

Meli!
Szupeeeeeeeeeeeeer, mondjuk az nem hogy pont nem voltatok együtt, de ha te nem bánod, akkor egye penész én sem. :D
Viszont ahogy olvastma soraidat, "eszembe" ötlött, hogy ha nekede a 3.dpo körül volt a progid 25,1, akkor lehet hogy nekem a pénteken a 28.4es progim is kb a 3.dpo körüli érték lehet???? Mrt akkor tényleg a 75.napon lehetett a pé-m és akkor a szerdai hányásom is tudnám hova tenni. Hiszen nálam általábana pé hányingerrel és hányással jelentkezik. :shock: Ezt már többször észrevettem, és más is mondta hogy ezt szokta tapasztalni...no majd meglássuk, a vak is asszonta. :D

Velem annyi van, hogy mától a héten biztos a betegácsim. Voltam dokinál aki szerint nem vagyok skarlátos, hanem bacim és virnyám van egyszerre és ezért esek vissza a betegségekbe. Természetesen ki lehetne deríteni hogy milyen betegség kering bennem, ami potom 5000pénz lenne, mert ÁNTSZ vizsgálat. Mondjuk én úgy tudom hogy vérvétel az egész és ha a doki kéri a diagnózis miatt, akkor tb alapon csinálják. De ő lehet a torokváladékosat mondta.....Mindegyis......
Kaptam Aktil duót, de csak akkor kell szednem ha nagyon lázas vagyok (38), mert eddig csak hőemelkedésem van néha néha. Ma mondjuk nem ment feljebb 36,8nál. De folyamatosan ég a pofám, és ráadásként a jobb oldalon bedurrantak a nyirokcsomóim.Éljeeeeeen, most úgy nézek ki mint akinek a nyaka helyén egy henger van ami összeköti a fejét a törzsével. :lol: Emellé még beficcen napi egy 100as zsepi, mert ha rám jön a tüsszögés akkor 10nél előbb meg sem állok. :? Na meg lassan a pelenka is jól jönne, mert ha tüsszentek akkor minnyá bepisilek. Vagy lehet a budin kellene ülnöm egész nap? :twisted:

Ja, de jó dolog is történt ám ma velem: lett műkörmöm, úgyhogy nézzétek el nekem légyszi ha elgépeltem valamit, szoknom kell ezt a szépséget. :D sosenem volt még ma nekem, és éppen itt volt az ideje, mert már idegbajt kaptam a beszakadástól, kettényílástól....Szóval ezzel is jóóóóóóól megáldott a genetika.
:twisted:

hajni...
Budaörs

Ja és ferti ma megint pakolt. :lol:
És az Uram holnap megy cukkerterhelésre, mert most ért be a fülrágás, hogy nézesse már meg....... :twisted:

hajni...
Budaörs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?